Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Avenged Sevenfold

illegal operation?

Recommended Posts

Posted

@ on topic: am un pendant lightning dupat o.O

tu inca stai lejer... stai sa vezi cum e cu 1 bok si pad pants lk ref hp :))

pe langa bok jwls gemstones kalime etc etc :))) }{

Guest SweetHeart
Posted

Cam aiurea.. :(

Ana, iar ai cont clona? ... :)

@ on topic: am un pendant lightning dupat o.O

Am ce cont vreau eu,probleme? Nu poti dormi noaptea de conturile mele? Lucrezi la SRI? Ia mai vezi-ti de treaba.

Guest NaVy_SeaL
Posted

NU MAI MUTATI ITEMELE CU CLICK DREAPTA...DEAIA APARE BUGU PULI CA DEJA MA DIPSERA x(

N-are nici o treaba eu am Heart of love si kalima dupe in inventory ... e o problema la srv poate o rezolva "POATE"

Guest djandi
Posted

N-are nici o treaba eu am Heart of love si kalima dupe in inventory ... e o problema la srv poate o rezolva "POATE"

si marmota? :violent:

Posted

fac azi trade cu un coleg din guild... imi da omul 2 chaosi si ma duc sa bag la goblin...pun itemul pun chaos luat cu 10 secunde inainte de la om...pac pac d/c din cauza chaosului dupat :| ... reintru... pauza item insa chaosii mei stateau bine mersi acolo.... am dat sw exit bla bla.... nu a mers nimic, itemul dus a fost, amin.deja e enervant...spor, ne mai auzim pe la eventuri, pe alt serv cred sau alt db ;)

Posted

fac azi trade cu un coleg din guild... imi da omul 2 chaosi si ma duc sa bag la goblin...pun itemul pun chaos luat cu 10 secunde inainte de la om...pac pac d/c din cauza chaosului dupat :| ... reintru... pauza item insa chaosii mei stateau bine mersi acolo.... am dat sw exit bla bla.... nu a mers nimic, itemul dus a fost, amin.deja e enervant...spor, ne mai auzim pe la eventuri, pe alt serv cred sau alt db ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ah9OcZO0LPQ

=)) =)) =)) =)) =))

Posted

=)) =)) =)) =)) =))

esti o vita, era un kb edr 2% mai :((( :))))

Guest Iubaretul
Posted

=)) =)) =)) =)) =))

esti o vita, era un kb edr 2% mai :((( :))))

azi am cautat si eu servere de mu...dar sincer nici unul nu se compara cu asta...dar exista o diferenta....acolo adminii se ocupa de server.

Guest djandi
Posted

crezi ca ii pasa cuiva? :naughty:

Posted

inel dd hp cica dupat dupa ce il pun in inventor ... + ca mai am si soli si blesi si kalime dupate cand critosu lui de srv reparati bugul >?

Posted

itemele ce sunt in inventar si care pot fi vandute mergeti la shop cu ele...daca aveti jwls dupate in inventar, incercati sa faceti pachete in devias...ptr restul (gen bok, gemstones etc) inca nu stiu un raspuns ..

Posted

imi place cum ne incapatanam sa jucam pe serverul asta. timp in care stafful se pisa pe noi. vezi doamne atmosfera pe server nu e una pe care si-o doresc ei ( care nu joaca ) si dau vina pe playerii care au adus serverul in starea asta :)) ei nu au nici o vina. pe de alta parte nici noi n-avem nici o vina ca folosim elite si alte minuni.

=))

Posted

am patit-o si eu acum, am intrat in joc, am dupat 1 chaos 1 gold medal 1 box of heaven in inventory si un resurection staff ne exe add+7 in stash, daca mai verific mai gasesc ceva .. nu se poate face nimic?

Posted

deja a intrecut orice limita acest bug. Dupa ce ca am jwl, iteme, boxuri "dupate", azi m-am trezit ca nu mai pot sa fac sau sa desfac nici pachetele de jwl. Cand incerc sa desfac imi zice "Unable to use" si mai jos "Dissolve jewelTo Entrance is allowed for %d times". Mai are cineva eroarea asta? Asta e deja bataie de joc si nesimtire... Ori se ocupa cineva de el, ori il inchide.

Posted

Eu am avut bug pe bk pe bless soul si box of heaven si am mai luat din stash niste b si s si am facut pachet si vad ca o disparut bugu si de pe box of heaven, inventory clear.

ai avut noroc,dar eu am la soul si bless in stash:)

me2

Posted

eu am in stash cu dupe asa:

2xbless

3x JOL

2x Soul

2xinvitatii

in Inventory am cu dupe asa

1x Sign of Kundum

1xCreation

Itemele din inventory le poti vinde umpic mai greu dar cu itemele din stash ce facem ca nu le putem muta?deja am inceput sa tin minte si sa notez pe un carnetel care iteme din stash sunt cu dupe si pe ce slot sunt alea cu dupe sa nu mai imi dea d/c.Zicea unu mai sus ca sa nu mai dam click dreapta cand mutam itemele,adevarul e ca eu cum am luat un Sign of Kundum de pe jos si am vrut sa il arunc mi-a zis ca e dupat deci nu de la click dreapta cand muti in stash<<nu deacolo provine.

Acuma voi va bateti joc de noi sau va pisati pur si simplu.voi sunteti dusi cu pluta sau ce?credeti ca se mai poate juca asa

Serverul nr.1 din Romania doborat de un simplu bug :))))).Pai sunt servere de sute de ori mai mici care au programatori mai buni si sunt intretinute mai bine.

Va este greu sa ii contactati pe cei de la WebZen sau pe cei din Korea care au facut jocul<<<<<<P.S:Nu va tine buzunaru sa ii contactati sau sa angajatii un profesionist sa se ocupe de bug.

Nu am crezut ca un server asa de mare sa ajunga in halul asta,macar tinetil inchis dracului chiar si o luna,dar nu mai il deschideti pana ce nu rezolvati problema

Inainte de bug erau on aproape tot timpul peste 240 playeri acuma ieri la amiaza intre 160-si 170 erau.Deci e spre binele serverului sa incercati tot ce puteti sau tinetil dracului inchis pana ce rezolvati

Scuzati de comentariile mai picante dar sper ca am pus punctul pe ,,I''

Regards

Posted

Ieri am pierdut multe iteme exe pe care le aveam in store printre care 2 luck ref hp unul +9 si unul +10; restul decente (vroiam sa le folosesc la aripi) . Facusem level 400 si cand sa le mut din shop in inventar pac inca o "dupa fantoma" => d/c si clean store :) Sanatate :happy1:

Posted

Ieri am pierdut multe iteme exe pe care le aveam in store printre care 2 luck ref hp unul +9 si unul +10; restul decente (vroiam sa le folosesc la aripi) . Facusem level 400 si cand sa le mut din shop in inventar pac inca o "dupa fantoma" => d/c si clean store :) Sanatate :happy1:

totul merge spre bine :dooh:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...