Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Avenged Sevenfold

illegal operation?

Recommended Posts

Guest Iubaretul
Posted

se pare ca nesimtirea unora e intrecuta cu mult.

sunt zeci de oameni cu aceeasi problema.

cu iteme blocate...bokuri...medalii...box si multe altele

sa va mai spun ca acum nu mai merge sa faci nici pachete de jwls? stiti ce inseamna asta? s-a ajuns ca acum 2-3 ani cand aveai 50 de bless pe tot contul ca nu aveai unde sa le depozitezi.

in loc sa se avanseze cu serveru si sa fie create conditii noi..se pare ca se duce tot mai in jos.

stau cu 30 de b desfacuti pentru ca cineva din personalul tehnic nu poate sa seteze ceva calumea...unde e harddisk? ca din cate am auzit el se ocupa de partea tehnica..de ce nu se rezolva?\

nu este de la elite.nu are nici o treaba cu clicker ba din contra...am scos clickerul si acum am si in stash chaosi blocati.stau de fiecare data sa dau conectare la server sa mai bag ceva in stash sau sa scot..apoi iar ma scoate...iar intru..tre sa tin minte care e blocat si care nu...

nepasare...asta e.

intr-un cuvant sa va fie rusine.

Haideti ca mi-a venit o idee mai buna..si asta rezolva toata problema.

inchideti de tot serveru...ca si cum ar fi cazut..si ocupati-va de el...si il deschideti cand e totul ok

e bine? ca si asa degeaba merge pentru ca bat la pariu ca singura rezolvare o sa fie sa scoateti itemele si toate lucrurile blocate si vor fi extrem de multi oameni care vor fi suparati pentru chestia asta.

Posted

stai sa inteleg bine, eu?ma ocup de partea tehnica? cine te-a informat, te-a informat gresit, eu nici macar nu fac parte din staful linkmania :))

Posted

stai sa inteleg bine, eu?ma ocup de partea tehnica?

Lasa spamul si pune mana si repara serverul!(j/k)

Vi s-a mai spus, dar ori nu vreti sa intelegeti, ori nu puteti intelege: nimeni din staff-ul acutal mu.linkmania nu are acces la setarile server-ului.

Se cauta om capabil sa se ocupe de mu, nimanui nu ii convine situatia in care s-a ajuns, rabdare.

Posted

Vi s-a mai spus, dar ori nu vreti sa intelegeti, ori nu puteti intelege: nimeni din staff-ul acutal mu.linkmania nu are acces la setarile server-ului.

Se cauta om capabil sa se ocupe de mu, nimanui nu ii convine situatia in care s-a ajuns, rabdare.

inchideti-l pana gasiti!

Posted

daca e sa il inchida, vor fi iarasi nemultumiti si inevitabila itrebare:cand ii da drumu?

aveti rabdare,se face ceva deoarece sut o gramada de plangeri pe aceasta tema, nimic nu se face batand din palme si sarind in sus timp de 10 min.incercati voi de sunteti asa buni.plus, e server free,vreti mai bun,faceti o fapta buna atunci.insa cui sa explici,romanului...

Posted

eu inteleg asta dar nu inteleg cum sa stricat asa fara sa faca nimeni nimic..daca serv ruleaza cum sa ajuns la asemenea buguri care nu erau? :banghead:

Posted

well, nici mie nu imi convine ca pe zi ce trece mai descopar un item "dupat" in stash/inventory dar momentan rabdarea e cea mai buna virtute de care putem da dovada ...

Guest djandi
Posted

aveti un pic de rabdare.

bai da mai terminati cu placa asta "rabdarea" , ceva CONCRET nu se poate ?? e asa de greu sa se ocupe cineva timp de cateva ore? atunci inchideti-l si gata , macar stim o treaba

daca s-ar implica IceMan la MU cum se ocupa de GTA era lux

dupa cum se stie problema e cam de o saptamana deci rabdare a fost destula http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410464

pana una alta sa ascultam o melodie in ton cu situatia

http://www.youtube.com/watch?v=vfJtE0ViK4Q

Posted

aveti rabdare.. e din nou perioada de liniste apoi pac s-a ars hardul sau mai stiu eu ce.

pana la urma cred ca au sa gaseasca un om care sa se ocupe de server (sper ca anul asta). probabil o sa dea un rr db, se pune exp de 10x max si un drop de .05% si am rezolvat problema cu serverul de mu online cel putin pentru urmatorii 4 ani =))

comentarii suplimentare nu isi mai au rostul.

Multumiri stafului care nu inceteaza sa ne uimeasca.

Posted

Salutare.... m-am apucat de dupat simbol k6 am1 si nu pot scapa de el helpppp........

Oare se repeta istoria 97d...?

Ne face oare sa ne lasam de acest jok care totusi asa bugu-it cum este ne place......

Asteptam rezolvarile din partea stafului linkmania....

Va multumesc si sper sa se rezolve ceva .....

Ps: este miercuri totusi problema este 1 saptamana . macar inchidetil pana la rezolvarea problemei ..iesim si noi la terasa la 1 bere ...

:tiphat:

:beer:

Guest djandi
Posted

mai trecura 2 zile si bineinteles nimic

sa vina sf asteapta sau pastele cailor =))

RIP MU Linkmania

Posted

bine ca nu e bug cand bagam itemele la goblin... Cum ar fi sa iti iese un item smecher la +13 si cand sa-l iei de la goblin...tzeapa.. :|. Oricum e suparatoare rau faza asta. Am inteme in stash care nu am ce sa le fac... Sper sa rezolvati odata. Bafta!

Posted

bine ca nu e bug cand bagam itemele la goblin... Cum ar fi sa iti iese un item smecher la +13 si cand sa-l iei de la goblin...tzeapa.. :|. Oricum e suparatoare rau faza asta. Am inteme in stash care nu am ce sa le fac... Sper sa rezolvati odata. Bafta!

nu zi "hop" inainte de a sari gardul :))

Guest Iubaretul
Posted

macar un raspuns din partea unui admin ar mai linisti putin apele...dar vad ca nici asta nu s-a facut..

Posted

aseara am cules un crossbow non ex + 3 de pe jos din Kalima, si cand am vrut sa-l arunc m-a scos din joc.

acelasi lucru s-a intamplat cu 2 souluri. azi dimineata am reusit sa scap de ele. am facut 30 pack.

si am aruncat arcul.

tot nu pricep de ce face asa. e porcarie. era sa pierd spotul de 2 ori aseara din cauza asta

Posted

am incercat sa fac pack de jwls, sa mut pe alta pozitie din inventar sa bla bla...tot nu am reusit sa scap de dupa la bokuri...mai are cineva idei? macar sa am inventory liber, ca stash-ul e deja jumi juma :P

Guest NaVy_SeaL
Posted

am incercat sa fac pack de jwls, sa mut pe alta pozitie din inventar sa bla bla...tot nu am reusit sa scap de dupa la bokuri...mai are cineva idei? macar sa am inventory liber, ca stash-ul e deja jumi juma :P

Vindele la shop asa merge ... asa am scapat eu de ele jwl si items

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...