Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Avenged Sevenfold

illegal operation?

Recommended Posts

Posted

era mai usor sa o bage si pe asta tot pe seama la elite :))

probabil itemele alea trebuiesc scoate doar cu un edite la cont,ceea ce nu o sa vedem prea curand

prea curand? eu zic ca niciodata :))

sau rollback:)

Posted

Eu am avut bug pe bk pe bless soul si box of heaven si am mai luat din stash niste b si s si am facut pachet si vad ca o disparut bugu si de pe box of heaven, inventory clear.

Posted

Eu am avut bug pe bk pe bless soul si box of heaven si am mai luat din stash niste b si s si am facut pachet si vad ca o disparut bugu si de pe box of heaven, inventory clear.

ai avut noroc,dar eu am la soul si bless in stash:)

Posted

Cineva ne poate spune ce sa facem?

Eu de ieri am un jew in stash si nu ma lasa nici sa impachetez jew(am 30b si nici pachet de 10 nu ma lasa)

Azi am luat cv box care-mi da si d/c dc vreu sa le arunc.

Mai are rost sa jucam pe servul asta?

Posted

mda..aceiash problema o am si eu

am un bless blocate in stash si cand vreau sa il mut imi spune sa contactez un gm si imi da exit game :|

Posted

nu mai culegeti ma nimic :))

Am in guild unu care cu un bok+5 are probleme..nici la invazi sa nu mai mergem? ca nu este o persoana pe linkmania care sa se ocupa de serverul nr1 din Romania

Posted

nu mai culegeti ma nimic :))

da nu am cules :| le-am despachetat si unu a ramas acolo nu il mai pot muta :))

mda..acum am si 2 hrs, numai puneti fratilor nimic in stash ca riscati sa luati d/c :))

Guest rokafellateam
Posted

Salut problema a aparut si la mine si este foarte enervanta...o parte din stash cica e "dupe" PRECIZEZ ca nu folosesc nici un hack si tousi ...mi-a aparut ...Deci daca se poate face ceva...plz HURRY :)

Posted

deci am 2bless,2 hors, un bok+5 si niste sign care ma enerveaza la culme :)) sfatul meu este sa numai desfaceti jwls si sa numai tineti mult timp iteme in stash ca riscati sa ramaneti fara ele :banghead:

@TheMask eu nu mai folosesc elite si tot am dupe in stash, dc? :(

de un bless am scapat, am mai ramas cu un bless,1 bok+5 si 2 hrs :))

Posted

nu cumva doar cei care au adunat jwl cu elite au problema asta?

eu aveam problema la un JOL si un SOUL.

am lipsit weekend-ul asta de acasa,

am cules EU CU MANA MEA un box of heaven aseara pe la 11, am dat relog de 10-12 ori (a cazut curentul ca bubuia afara) si acum, in acest moment cand dau click pe box ma scoate din joc.

nush ce legatura are elite

Posted

nu cumva doar cei care au adunat jwl cu elite au problema asta?

eu am problema asta cu un HRS facut de mine, bok-ul luat de mine din golden nu la trade....

Posted

Sa jucat cineva la server, si a editat in CommonServer.cfg "ItemSerialCheck = 1" normal ar trebui sa fie "0" nu "1", pentru ca asa iti detecteaza orice item ca fiind dupat inclusiv jwl,bok,box samd, deoarece jwl,gem,bok ce sunt dropate de mobi/box au acelasi serial 0000000000 exceptie itemele exc din bok si din unele eventuri, the end.

http://forum.ragezone.com/f82/help-illegal-duplicated-item-306670/

@warn me down, thx -_-

Guest djandi
Posted

voi chiar credeti ca ii pasa cuiva de server? e de o saptamana problema asta si dupa cum se vede e clar ca li se rupe

eu zic sa va duceti in fata la Dr. Staicovici sa faceti un protest :nanana:

Posted

Am patit si eu ceva in urma box adunate

Daca vroiam unele sa le arunc sa vad ce sare din ele luam d/c cu dedicatiile de rigoare.

Am mers sa le vand, normal ca nu le pot vinde, dar fara sa inchid le-am mutat din inventory (in alta pozitie din inventory fara sa iau d/c) si dupa acea am deschis store si am putut arunca bokurile fara sa mai iau d/c.

Ma rog poate funtioneaza si la cei care au probleme pana la rezolvare.

:beer:

Posted

voi chiar credeti ca ii pasa cuiva de server? e de o saptamana problema asta si dupa cum se vede e clar ca li se rupe

eu zic sa va duceti in fata la Dr. Staicovici sa faceti un protest :nanana:

din cate am inteles eu vor incerca sa rezolve astazi problema.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...