Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest djandi

se mai ocupa cineva de server?

Recommended Posts

Guest djandi
Posted

elite merge de nush cat timp , peste un an oricum...

programul de afk ati si incurajat folosirea lui ( "luati cu incredere" by Creator) in loc sa cautati solutii pentru el

pe alte servere s-a blocat imediat , dar na pentru un colos ca RCS RDS probabil 130 USD cat costa mu guard inseamna mult

invaziile numai random nu sunt...

acum vad ca se da si disconnect , a ajuns serverul vai mama lui

serverul oricum e in coma , nr de playeri scad continuu ...asa ca in loc sa dati atatea suspenduri aiureamai bine v-ati ocupa sa gasiti pe cineva care sa intretina serverul daca dragosh chiar nu poate

Posted

elite merge de nush cat timp , peste un an oricum...

programul de afk ati si incurajat folosirea lui ( "luati cu incredere" by Creator) in loc sa cautati solutii pentru el

@elite chiar daca se blocheaza, apar noi versiuni :))

@@ era ironic Creator dar u nu ti`ai dat seama :)

Guest Julyana
Posted

Ar fi perfect sa se dea rr la db dar slabe sanse :whistle:

Posted

mai este un srv on unde au fugit toti de pe link daca se da rr acum o a fie pustiu link pt ca toti cresc acolo :)) poate cand or sa fie full acolo o sa se dea rr db aici :))

Guest Carotella
Posted

e server roman pana la urma :))

Posted

e server roman pana la urma :))

nu rezolva cu nimic rr db pentru ca d/c tot se poate da, speed tot se poate folosi (prietenii stiu de ce :D ) plus multe alte chestii

mai bine dati closed, e alt server care se ocupa de stoparea hack-urilor / bug-urilor :-"

Posted

sunteti o gloata de oameni care nu pricepeti niste lucruri.

1. de ce?

2. se merita?

3. pentru cine?

4. timp pierdut aiurea

5. persoane nerecunoscatoare pentru munca depusa

6. niciun castig pe urma asta.

7. mai mult de 50% din playeri vor ca jocul asta sa nu depinda de jucator.

8. niciun fel de decizie nu va fi pe placul tuturor (asta e ceva general)

9. nu exista pic de respect reciproc, player-player, player-admin.

10. majoritatea sunteti analfabeti, sunteti greu de inteles, adminul prefera sa treaca peste. (cine se simte e problema lui, ipocriti ati fi sa nu recunoasteti)

si lista poate continua..

Uitati-va aici, vede careva diferenta dintre comunitati? Acolo ai putea activa cu drag, aici activezi din scarba, spun din propria experienta.

Posted

1. de ce?

2. se merita?

3. pentru cine?

4. timp pierdut aiurea

10. majoritatea sunteti analfabeti, sunteti greu de inteles, adminul prefera sa treaca peste. (cine se simte e problema lui, ipocriti ati fi sa nu recunoasteti)

Uitati-va aici, vede careva diferenta dintre comunitati? Acolo ai putea activa cu drag, aici activezi din scarba, spun din propia experienta.

atunci sa-l inchida

Posted

1. de ce?

2. se merita?

3. pentru cine?

4. timp pierdut aiurea

Uitati-va aici, vede careva diferenta dintre comunitati? Acolo ai putea activa cu drag, aici activezi din scarba, spun din propria experienta.

bunny daca u sau alti vati plcitisit sau vi sa facut greata(cea ce enormal si de inteles) trb sa vina alti in joc care cel putin juma de an vor da un alt aer serv..

nu cred ca mai activezi in game..dar cu recrutarea noilor gm se vede o alta fata..follyc umple plangerile cu posturi.ar mai fi nevoie de 1-2gm si 2-4mod pe forum..iar la ceilalti ori li se scoate acest privilegiu ori daca nu sa`si tina sanatosi sigla aia ca arata frumos sub avatar..ca pe aici nu prea mai dau am observat #-o

te`ai uitat ce e la plangeri?sa fim serios in 30-60 de min rezolvi 10-15plangeri normal(pk ks etc)in acel chestionar care se face la recrutare(si banuiesc ca daca lau vazut 2 din mod/gm acutali e bine) nu cred ca au scris ca stau 10min pe forum la 1 saptamana.in principiu e vina sefului mare(care o fi si ala)ca nu le scoate mod/gm si incepe sa recruteze,dar si al lor ca daca renuntatu toti cei care nu mai au chef/timp era obligat sa faca noi recrutari.

4a fost alegerea lor..nu i`am obligat eu sau alti..

5 acum asta e fiecare dupa bunul simt..dar noi vrea sa zica multumesc ca a rezolvat o plangere sau cine stie ce lucru banal si care era de datoria lui.De fiecare data cand sau rezolvat buguri prb sa multumit sa fim seriosi

6 toti stiau asta cand au luat functia..nu cred ca eu sau alt user le`am stat cu pistolul la tampla

8(asta e peste tot)

9 ba exista player-admin in general e respect(iar unde nu a fost fara supararea a fost si vina mod/gm)..chiar si player vs player..(aici cu o limita...se stiu vechile dusmani intre anumite guild)

10nu prea suntem la ora de romana cat timp ai inteles ce a spus nu e cine stie ce cat despre sunteti greu de inteles..(multi playeri nau buletin..azi vor asta maine aia..nu inseamna ca trb sa asculti orice prostie)

si ca final cine dumnezeu se ocupa de sectiunea mu? chiar sunt curios .A trecut in mapa lui IceMan sau a ramas la vdragos..sau cum sta trb?

Posted

1. de ce?

2. se merita?

3. pentru cine?

4. timp pierdut aiurea

Uitati-va aici, vede careva diferenta dintre comunitati? Acolo ai putea activa cu drag, aici activezi din scarba, spun din propia experienta.

atunci sa-l inchida

de ce sa il inchida? nu mai intra.. altii spre exemplu de tine vor sa joace.. cine te obliga sa intrii?

Posted

cu elite adevaru ca s-a stricat piata cel putin si s-a dat jocu peste cap referitor la iteme/tradeuri..

intr-adevar.

jocul este vechi, metode de bypass le-ati gasit, si evident le si folositi, majoritatea. din asta rezulta ca nu jucati deloc fairplay. majoritatea moderatorilor activeaza si incerc s-o faca intr-un mod cat mai corect posibil din punctul lor de vedere. din acest motiv exista sectiunea banati; in caz ca cineva o da in bara, altcineva rectifica.

dar notiunea de "punctul lor de vedere" pentru voi reprezinta "mi-ai dat suspend pe nedrept". si evident de-aici rezulta punctele 4 5 si 6 enumerate de mine mai sus. (timp pierdut aiurea, persoane nerecunoscatoare pentru munca depusa si niciun castig pe urma asta). si de-aici totul e un ciclu si te duce inapoi la punctele 2 si 3, se merita? pentru cine?

Posted

1. de ce?

2. se merita?

3. pentru cine?

4. timp pierdut aiurea

bunny daca u sau alti vati plcitisit sau vi sa facut greata(cea ce enormal si de inteles) trb sa vina alti in joc care cel putin juma de an vor da un alt aer serv..

nu cred ca mai activezi in game..dar cu recrutarea noilor gm se vede o alta fata..follyc umple plangerile cu posturi.ar mai fi nevoie de 1-2gm si 2-4mod pe forum..iar la ceilalti ori li se scoate acest privilegiu ori daca nu sa`si tina sanatosi sigla aia ca arata frumos sub avatar..ca pe aici nu prea mai dau am observat #-o

te`ai uitat ce e la plangeri?sa fim serios in 30-60 de min rezolvi 10-15plangeri normal(pk ks etc)in acel chestionar care se face la recrutare(si banuiesc ca daca lau vazut 2 din mod/gm acutali e bine) nu cred ca au scris ca stau 10min pe forum la 1 saptamana.in principiu e vina sefului mare(care o fi si ala)ca nu le scoate mod/gm si incepe sa recruteze,dar si al lor ca daca renuntatu toti cei care nu mai au chef/timp era obligat sa faca noi recrutari.

4a fost alegerea lor..nu i`am obligat eu sau alti..

5 acum asta e fiecare dupa bunul simt..dar noi vrea sa zica multumesc ca a rezolvat o plangere sau cine stie ce lucru banal si care era de datoria lui.De fiecare data cand sau rezolvat buguri prb sa multumit sa fim seriosi

6 toti stiau asta cand au luat functia..nu cred ca eu sau alt user le`am stat cu pistolul la tampla

8(asta e peste tot)

9 ba exista player-admin in general e respect(iar unde nu a fost fara supararea a fost si vina mod/gm)..chiar si player vs player..(aici cu o limita...se stiu vechile dusmani intre anumite guild)

10nu prea suntem la ora de romana cat timp ai inteles ce a spus nu e cine stie ce cat despre sunteti greu de inteles..(multi playeri nau buletin..azi vor asta maine aia..nu inseamna ca trb sa asculti orice prostie)

si ca final cine dumnezeu se ocupa de sectiunea mu? chiar sunt curios .A trecut in mapa lui IceMan sau a ramas la vdragos..sau cum sta trb?

solu?ia nu st? în umplerea paginilor de plângeri ci în educarea gameplay-ului, a juc?torilor

metode sunt, trebuiesc ?i aplicate

cât despre tine rew, m-a? ab?ine s? vorbesc despre organizare pentru c? tu e?ti genul care de dragul juc?torilor e?ti în stare s? scuipi pe colegi, numai s?-?i men?i frumoas? imaginea

Posted

solutia sta in activitatea mod/gm

referitorla sfarsit..ca fapt divers eu(Aurel) real -R3W- posesor al contul pe forum al3xandru nu asta de acum nam jucat pe zohanmu.Multi fac confuzia intre mine si un prieten..in fine noi sa fim sanatosi :tiphat:

Posted

referitorla sfarsit..ca fapt divers eu(Aurel) real -R3W- posesor al contul pe forum al3xandru nu asta de acum nam jucat pe zohanmu.Multi fac confuzia intre mine si un prieten..in fine noi sa fim sanatosi :tiphat:

st? ?i în activitate dar mai mult în gameplay

exemplu exist? dar s? nu zic? ??tia c? fac reclam?

b? m? la?i cu confuziile? tu faci topic la ZoHaN la publicitate ?i spui c? n-ai nici o leg?tur?? sau ai prieten imaginar? :))))))

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407514

Posted

st? ?i în activitate dar mai mult în gameplay

exemplu exist? dar s? nu zic? ??tia c? fac reclam?

b? m? la?i cu confuziile? tu faci topic la ZoHaN la publicitate ?i spui c? n-ai nici o leg?tur?? sau ai prieten imaginar? :))))))

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=407514

deci poate ne zice totusi cineva cine se ocupa de mu? sa`l contactam si noi sa`i spunem cum sta trb B)

@ce parte din asta nu`i contul meu nai inteles? si ca am user al3xandru pe forum? #-o

Guest Partalian
Posted

un rr la DB ar rezolva multe.. insa ala ar trb cat mai rpd.. ca daca se da rr la db in miljocu veri = 0 nu o sa fie prea multa lume prin joc. .. deci ori acuma ori la sf veri... iar la sf veri deja e prea tarziu

Guest djandi
Posted

un rr la DB ar rezolva multe.. insa ala ar trb cat mai rpd.. ca daca se da rr la db in miljocu veri = 0 nu o sa fie prea multa lume prin joc. .. deci ori acuma ori la sf veri... iar la sf veri deja e prea tarziu

ma tu gandesti?

daca se da rr la db fara ca programele alea sa fie blocate e egal cu zero !

gandeste-te cum ar fi sa joci de la lvl 1 cu elite si program de afk , ce naiba :violent:

Posted

de ce faceti voi astfel de topicuri nu stiu, cum nu se ocupa nimeni de server? sa raspuns azi la o plagere la o reevaluare,si mai intra follyc din cand in cand si da vacanta la jumatate din cei care mai sunt activi :rofl1:

Guest Partalian
Posted

ma tu gandesti?

daca se da rr la db fara ca programele alea sa fie blocate e egal cu zero !

gandeste-te cum ar fi sa joci de la lvl 1 cu elite si program de afk , ce naiba :violent:

pai nu au cum sa opresasca elite si nci programu de afk... dar voi nu intelegeti lucru asta din cate vad.. :-/

Posted

Eu nu inteleg de ce intrebati asta,mai intai sa va ocupati voi de server,sa aveti un joc cat mai curat.Nu cred ca adminii v-au intins pe tava aceste clickere mirifice,tot voi l-ati gasit si imprastiat pe la oamenii din guilda/frati/bunici/parinti,deci nu aruncati cu,cacat in altii..,incercati sa va schimbati voi si dupa sa plangeti pe forum.

Posted

Eu nu inteleg de ce intrebati asta,mai intai sa va ocupati voi de server,sa aveti un joc cat mai curat.Nu cred ca adminii v-au intins pe tava aceste clickere mirifice,tot voi l-ati gasit si imprastiat pe la oamenii din guilda/frati/bunici/parinti,deci nu aruncati cu,cacat in altii..,incercati sa va schimbati voi si dupa sa plangeti pe forum.

I agree cu tine.. Ai spus tot ce am avrut eu sa spun.. O data ce nu respectati ,de ce asteptati respect? Voi distrugeti serveru. Good god.. Vreau o bere HolyBeer :-j

Posted

cred ca spun asta de prin 2005, si situatia tot asta e. :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...