oldGard Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 As dori si eu sa stiu dc incurajati astfel de oameni...??? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410233 Odaa ce o persoana are un caracter in joc si acesta injrua ca la usa cortului pe forum de ce nu il sanctionati si in joc cu ceva ss ? Daca ii da ti ss doar pe foum nimic nu il va impiedica sa mai injura inca odata .. un cont pe forum il faci in 5 minute... iar la el nu e nici prima abatere http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=406915 Dupa ceva timp o sa apara oameni pe forum care o sa injure si admini si tot ce vor ei.. ca pedeapsa e doar ss pe forum nu?
bunny Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 As dori si eu sa stiu dc incurajati astfel de oameni...??? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410233 pentru ca in privinta ta, a avut dreptate.
AnaMaria Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 I agree cu bny .. Cat despre "cearta ta cu o pustoaica" , de ce nu dai dovada de "om matur" si sa ma lasi cu "imaturitatea" mea.. E grele ..e grele.. Ce "cearta" ?, te certai..nu ne certam! O zi buna. Si nu iti mai arunca cu tarana-n cap ..ca faci paduchi. :)
oldGard Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 @bny tu oricum esti vai de capu tau .taci drak din gura ca esti pe langa si viata @anohoolic nu vad ce treaba ai tu aici insa nu ma mira ca raspunsesi . moartea ta sa faci spam aiurea. taci drak si tu din gura ca nu vb despre tine si nu e vb de tine aici. e vorba de injuraturi pe forum.! dar dinnou tu cauti cearta . daca nu vrei sa se certe lumea cu tine stai in banca ta nu te mai baga unde nu ai nici o legatura .! ce zisei aici ai mai zis si in acel topic dar vad ca moderatori numai dau ss pe forum pt neimiplicare.
ZoHaNClub Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ^ =))))))))) sorele, pune-ti alta intrebare tata... de ce iti mai permit moderatorii sa joci cand tu nu faci altceva decat sa vanezi? sa moara mamicuta lu van damme daca am mai vazut vanator ca tine :) chestia e ca o dai in nesimtire deja cu vanatoarea
oldGard Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 ce vanatoare frate ? eu vb cu x apoi apare el cu jigniri si eu vanez ? + ca eu aici vorbesc de injuraturi pe forum.... in acest topic despre vanatoare vorbim ? inseamna ca am gresit EU topicu :-? ?
HolyBeer Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Am si eu o intrebare,de ce nu trimitem zece negrii din etiopia peste soare in casa,sa ii babardeasca toata familia de tigani inapti?,doar daca vreti sa trimiteti,daca nu se poate asta e.
oldGard Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Am si eu o intrebare,de ce nu trimitem zece negrii din etiopia peste soare in casa,sa ii babardeasca toata familia de tigani inapti?,doar daca vreti sa trimiteti,daca nu se poate asta e. sper sa iei un ss frumos pt asta..
HolyBeer Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Am si eu o intrebare,de ce nu trimitem zece negrii din etiopia peste soare in casa,sa ii babardeasca toata familia de tigani inapti?,doar daca vreti sa trimiteti,daca nu se poate asta e. sper sa iei un ss frumos pt asta.. sa speram.
oldGard Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Doamnee.. deci tu pe mine nici nu ma cunosti... si ma jignesti aiurea... zi mi si mie cu ce te alegi ca faci asta :-? Sau esti mai interesant cand aduci jigniri ?:> esti tare nu ? Eu v-am zis... aveti noroc ca nu prea isi da lumea interesu pe aici... ca , crede ma ca nu iti mai permiteai tu sa faci asta... si cand zic asta la ce ma refer. in primu rand asta e cont clona nu e principalu. deci sanctionat pe toate conturile tele dupa forum... daca insisti cu asemenea vocabular sanctionat si pe joc.. si te asigur eu ca a 2 a oara te gandeai mai bine inainte sa scri ceva.
al3xandru Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 mi se pare o prostie..forumul e forum jocul e joc..uni nici nu joaca nimic doar posteaza pe forum.eu care joc dc as lua o pedeaspa mai mare ca cel care nu joaca? :naughty: din ce imi amintesc pentru injurii pe forum o singura data cineva a fost banat cu 99 in game. dar spre ghinionul tau persoana injurata era Lancelot :)) .deci cand va scrie Lancelot la nick tau..cel care te va injura va lua 99 in game :nanana:
oldGard Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Chiar numai gasesc topicul in care -ija- zice unuia care il injura pe forum . " o sa ai ss si pe caracter " eu inteleg ca forumu e forum jocul e joc. insa aia inseamna ca eu trb sa te injur cum vreau eu ca tu imi dai ss pe cont si eu la 5 minut imi fac altu. ti se pare corect ? MAI ALES daca te uiti la exemplu meu . eu te postez pe tine tu pui poze cu tine (dovedesti ca contul este al tau ) apoi ma injuri. dupa pararea ta ala nu merita un ss mai mare pe cont ? Daca se incurajeaza astfel de oameni uitate unde se ajunge incep toti si injura etc. si cand zic ca ma injura.. uitate te rog la linkul care l-am postat sa vezi in ce hal injura.\ si tipu mai avea odata permanent pe forum el a postat 1000 de plangeri a vazut cnv ? nu . deci :tiphat:
bunny Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Doamnee.. deci tu pe mine nici nu ma cunosti... si ma jignesti aiurea... zi mi si mie cu ce te alegi ca faci asta :-? Sau esti mai interesant cand aduci jigniri ?:> esti tare nu ? Ba tu esti prost? Sincer acum. Urmareste-ti reply-ul la adresa mea si apoi plange-te de ce te injura altii. @bny tu oricum esti vai de capu tau .taci drak din gura ca esti pe langa si viata Sa inteleg ca noi ne cunoastem si iti permiti?
oldGard Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 @bny nu cred ca eu te am jignit pe tine fara ca tu sa arunci cu taranisme la adresa mea. Oricum nu se reozlva nimic niciodata, la fiecare topic de la un lucru se ajunge la certuri ; persoane care semnailleaza ca sunt crescute prost ; si etc. Concluzie : da v-am vazut ati postat ; sunteti buni bv voue. PA closed mai bine. ca la ce e pe forumu asta ma doare capu.