Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest TheSadKid

You are disconnected from the server

Recommended Posts

Guest TheSadKid
Posted

Salve, am o problema am luat disconnect si acum numai ma pot connecta... am sters tot si clientu si tot si am copiat dinnou de pe site si tot asa imi face nici nu apuc sa ma loghez si zice " You are disconnected from the server" poate sa ma ajute cineva?

Guest Allen
Posted

la fel si la mine ! locuiesti in RO sau alta tara ?

Guest BlondaTare
Posted

nu mere externul nu ii plac lui creator blondele :) problema de la rds cu netul extern dureaza cam 45 de min o ora

Guest TheSadKid
Posted

la fel si la mine ! locuiesti in RO sau alta tara ?

Italia

Guest Allen
Posted

DE :) ,O FI BLOND SI EL? :P

Guest TheSadKid
Posted

nu mere externul nu ii plac lui creator blondele :) problema de la rds cu netul extern dureaza cam 45 de min o ora

Deci intr o ora asa rezolva problema?

Guest BlondaTare
Posted

sa zicem pe aia dreapta serverul e flodat si automat se inchide conexiune externa ramane reteua rds fiind un serviciu gratiut nu prea ii pasa la rds de o conexiune puternica de net tocmai de asta nu vom vedea reset la baza de date sau o nou versiune pentru ca nu sunt bani daca sa deschide sa zicem o linie de donatie poate poate dar asa vom sta cel putin un an si ceva pana la rr la baza de date iar hackerul care flodeaza lasa-ne sa jucam

Guest TheSadKid
Posted

Da nu e nimeni sa ne spuna concret daca se rezolva si cand problema asta?

Posted

Salve, am o problema am luat disconnect si acum numai ma pot connecta... am sters tot si clientu si tot si am copiat dinnou de pe site si tot asa imi face nici nu apuc sa ma loghez si zice " You are disconnected from the server" poate sa ma ajute cineva?

Ai postat gresit.. aici e sectiunea plangeri nu Aspecte Tehnice :D oricum era topic deschis de mine ... doar trebuia sa te uiti!!

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410025

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...