Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

D/C ?

Recommended Posts

Guest yulik
Posted

azi smabata?

posibil pana luni marti sa nu se rezolve nimic :tiphat:

Posted

Asta e episodul 6... pana acuma era de obicei diminica seara... si dura o ora maxim 2... acuma a luat'o de aseara mai reperede decat era prevazut... si avem 13 ore de cand stam pe tusa... de ce tocmai noi :D ... vrem sa intram in joc... domni de la RDS nu au cont aici... sa ne dea o explicatie.. sau macar sa ne zica... ca misca si ei ceva... e prea de tot.. atata timp sa astept pentru 5 bare :D:D:D:D:D

Posted

deci am facut bn ca m`am pus de aseara de m`am uitat la 1 film si somn.... si azi tot asa ... pana deseara nu cred ca isi va revenii , poate nici atunci... mai bn iesim toti la 1 gratar si gata.... :) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Guest AddySM
Posted

Si la mine in Belgia e fain afara, cred ca va parasesc.

O zi frumoasa!

Guest BlondaTare
Posted

sa omoram rds sa facem revolutie dati drumul la extern :)))))))))))))

Guest Gogu1234
Posted

ma nu stiu ..da asta e un fel de nesimtire si rasism ..de ce sa se joace numai cei din rom ?catsa mai asteptam? ma pregatesc sa vand acc daca tot nu joc?(cu toate ca e ilegal) da pana la urma e legal sa astepti atata? de ce nu e o regula pe forum cei care asteapta atata saprimeasca ceva , nu bok`u etc, ci macar sa primeasca niste aexplicatii, asa isi afa toti admini datoria sau e doar unu puturos sau cine stie ce care da ordine la sub-alterni sa nu spuna nimic..ca asta cred ca sunteti niste subalterni sa nu spun altceva daca nu aveti cuvant in fata nimenui ..pana la urma suntem oameni, avem drepturi. zi si tu bai prostilor , az si maine numai jucati ca nuam chef de voi, sau pune un admin ceva sa explice sau sa faca ceva..unucare intradevar are chef de noi cei care nu putem juca si normal, suntem plini de nervi.

Asa sava ajute si dumnezeu pe voi sau pe TINE cum ne faceti voi noua.

Posted

nu o lua asa personal,ca nu are rost, aia care au rds fac bani cu livrarea netului, ca sa aibe cllenti la net, fac servere,cred ca au acaparat piata din RO destul de bine si-au impartit Romania ca pe branza intre ei, acum si nu le mai pasa de unii de "afara"(care oricum platesc altor furnizori de net si nu lor ), apoi astia de sant moderatori/admini, sant pur si simplu oameni de rand platiti cu un mic bonus sau deloc ca fie "cineva" pe aceste forumuri/servere.

ia-o usor si lasa ca nu murim fara mu !!!

eu acum un an m-am lasat si de 2 saptamani joc iar ,deja imi pare rau :)),merg sa cumpar ceva de baut si afara pe terasa...

Guest Gogu1234
Posted

cuvintele nu mi le retrag dar totusi ..sa nu ne simtitm ultimi oameni ar putea sa dea o explicatie.. un post, un numar ..orice.. totushi.. :|

Guest BlondaTare
Posted

voi nu intelegeti ca rds nu are ce face serverul de mu are ip static nu se schimba cineva da in el poate un ss ceva un hacker post care crede mu e undernetul

Posted

voi nu intelegeti ca rds nu are ce face serverul de mu are ip static nu se schimba cineva da in el poate un ss ceva un hacker post care crede mu e undernetul

prea o ti sus si tare cu hakerul ala,atragi atentia asupra ta....

Guest BlondaTare
Posted

nu atrag sincer vreau sa joc eu banui pe cineva nu dau nume am vb o data in pt cu el

Guest Gogu1234
Posted

nu e ma nici un hack daca era hack se rezolva sau se auzea ca nu e de acuma problema, problma e sa numai consume curent si cine stie ce face in weekenduri, mi sa intalmplat sambata si duminica, Cine stie ce o fi, hack nu e sunt 90% sigur ca nu este .

Guest BlondaTare
Posted

Am avut retea in iasi de cartier stiu despre ce vb clientul de mu e configurat pentru acelasi ip sa se conecteze server singura solutie ar mirror la ip de server asta ar duce la configurarea clientului care ne conectam sunt 100 la 100 sigur de ce zic am avut server de cs de quake2 linege2 stiu mai bine despre ce e vb

Posted

nu e ma nici un hack daca era hack se rezolva sau se auzea ca nu e de acuma problema, problma e sa numai consume curent si cine stie ce face in weekenduri, mi sa intalmplat sambata si duminica, Cine stie ce o fi, hack nu e sunt 90% sigur ca nu este .

hai odata cu rezolvarea

Posted

Nu e prima data când se întampla asa , dar în maxim 1h. i?i revenea,dar observ ca nici pâna la ora actuala nu s-a rezolvat , r?mâne sa a?tept?m poate se rezolv? .

Guest Gogu1234
Posted

hai odata cu rezolvarea

Si eu astept de aseara de la 12 noaptea ..am dormitdar 2-3 ore ...

Posted

Nu este nimeni din stafful Linkmania care sa ne dea un raspuns? ce se intampla? dc nu ne putem conecta?sau sa ne cautam alt server de mu?

Posted

Disperati de mu.......bai frate macar nu mai spuneti de gratar ,bere,alea alea,si dupa 5 minute reveniti sa lasati cate un comment,,,,,,,jalnic...

back de la vin,gratar etc... dar jalnic...nimic cu mu,pai asta da treaba...bine ca o facut lvl ciborgu...si la gratar ,vin si altele nu o fost ! :P :happy1:

Posted

mie imi merge.. ce curent sa nu consume?

Posted

SUNT IN JOCCCCCCCCC IUHUUUUUUUUU :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

merge in Spania!! pe sistemmmmmmmmmm :dance::hello: :hello: :hello: :hello:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...