Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

D/C ?

Recommended Posts

Guest BlondaTare
Posted

a picat din nou hackerul ala nu are ce face ascusi apare cu reclama la propiul server asta e flood a tinut jos pana a adormit acuma sa trezit si iara ne face placera de nea priva de joc eu cand mai cresc si ma fac buna

Posted

a picat din nou hackerul ala nu are ce face ascusi apare cu reclama la propiul server asta e flood a tinut jos pana a adormit acuma sa trezit si iara ne face placera de nea priva de joc eu cand mai cresc si ma fac buna

Cred ca vrea sa ne face un bine si sa ne lasa`m de MUUUUUUU :photo: Ok ne lasa`m dar numai lasa`ne sa ne jucam :sef: =))

Guest AddySM
Posted

Mda... tot nu merge serverul...

Posted

pff tot nu si-a revenit serv? ..

nici acum nu si-a revenit ....

app din ce meci/film este avatarul tau ? interesanta lovitura ! :cool2:

undisputed 2 B)

Posted

Si uite ca m'am trezit.. si alea 5 bare tot nu le pot face... d/c :banghead: asta e competenta in Romania... mai rau ca si baba aia de a taiat cablu cu fibra optica de a ramas 5 tari 3 zile fara internet... si mai radem de aia.. da noi :D cu RDS paci :violent: :violent: :violent: :violent: facem galerie sa se trezeasca retzeaua :D

Posted

da mie dc nu imi merge ca sunt din ro??? :)) #-o #-o

Pentruca nu ai net de la RDS... acuma e un fel de LAN .. doar cei de la RDS pot juca :D iti dai seama... ce bine le merge.. spoturi libere... server gol.. nu lag... nu cine sa te preia :D Mana Cereasca.. iar noi stam aici pe forum.. cu speranta ca dupa 11 ore o sa ne putem juca si noi din nou... cred ca murim cu sperantza :D :happy1: :happy1: :happy1:

Guest Gogu1234
Posted

Merge :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

UNDE merge ma ca tot nu merge.boot`instain

Posted

eu sunt din tara si nici mie nu`mi merge .... am constatat ca d/c`ul tine doar 2-3 ore ... nu e cine stie ce ... dar am pierdut tarc :| asta e .... sper sa se remediezee problema ca e de ceva timp :X

Guest AddySM
Posted

Problema e de ieri, unde sunt alea 2-3 ore?

Competenta, nu gluma!

Posted

apoi 12 - 13 ore sunt de nimic , deci sa ne lasam de mu. :angry1: ,lasa ca se bucura nevestele,prietenele mai mult :comp1: , iesim la gratar ,la un vin,bere,etc :tiphat:

Guest AddySM
Posted

Sotia e la serviciu, sa ma apuc de baut de unul singur nu are farmec...

Tot mai bine era daca stateam pe MU :))

Posted

apoi 12 - 13 ore sunt de nimic , deci sa ne lasam de mu. :angry1: ,lasa ca se bucura nevestele,prietenele mai mult :comp1: , iesim la gratar ,la un vin,bere,etc :tiphat:

La cum ploua acuma la mine in Spania... chiar nu am ce face altceva :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Posted

La cum ploua acuma la mine in Spania... chiar nu am ce face altceva :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

la mine este super fain azi...ies imd,mai citesc una alta pe net si ies. :happy1:

Posted

eu am romtelecom si merge...

prateneriat bun intre rds - romtelecom, mai trebuie si cu occidentul.... sa puna o teava noua si cateva coturi la instalatie si o sa avem legaturi bune si noi,astia de afara. :)

Guest BlondaTare
Posted

intre romtelecom si rds e legatura de retea nu mere netul ca e flodat serverul stiu ca am facut liceu de info blonda desteapta sunt cineva flodeaza cu buna stinta serverul pentru al distruge sun peste 12 ore de cand serverul e jos -ija- e pe forum ar putea oferii e explicatie dar nu aia ca rds lucreaza la nu stiu ce

Guest AddySM
Posted

Vai de ei...

Ti-ai gasit sa dea explicatii... nu sunt in stare de nimic

Alte servere au ajuns la S6, aici inca este S2.

Cand va fi S10 cred ca link va baga S3

Posted

intre romtelecom si rds e legatura de retea nu mere netul ca e flodat serverul stiu ca am facut liceu de info blonda desteapta sunt cineva flodeaza cu buna stinta serverul pentru al distruge sun peste 12 ore de cand serverul e jos -ija- e pe forum ar putea oferii e explicatie dar nu aia ca rds lucreaza la nu stiu ce

poate ca omul nu stie (ija) si nu se baga.....

Guest Gogu1234
Posted

Nu conteaza Sesiunea ..nu e post de sesiune..dar macar meritam o explicatie sau bagati in seama cat de cat macar ..si eu tot in spania sunt si e frumos afara dar tot ar merge un MU acuma..asteptam ce e de facut ..(Pentru ceilalti ..pastratimi un Tarc mai am 5 "bari" si dadeam reset :crybaby: )

Guest BlondaTare
Posted

Licuricu numai dai rr cu mg tau :)))))) avem o gramada spoturi cate 2 pe ele :))) si asa ei 7 pentru reof :))

Guest Gogu1234
Posted

Deja am luat :| acum daca tot mi-ati dat ban si ma-ti intristat ..bucurati-ma si dati drumu la Extern :| :banghead:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...