Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

D/C ?

Recommended Posts

Posted

Eram pe spot k7 acum 5 minute... si am inceput cu putin lag... apoi d/c iar acuma ma chinui sa intru si d/c direct! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: cand mai aveam si eu 5 bare sa ma RR... ghinion curat!!!

A cazut tot serveru sau iar doar Externul... ca deja e din obisnuita sa cada externul :angry1: :angry1: :angry1:

Guest yulik
Posted

nu e posibil asa ceva

mereu d/c:((((

Posted

nu e posibil asa ceva

Mereu cand dau d/c si ma uit pe forum nimeni nimic... cum fac post apar colegii de breasla... aceeasi mereu :D d/c placut... hrrrrrrrrr :banghead: :banghead: :banghead:

Guest yulik
Posted

chiar nu este posibil si admisibil:(

sa nu se gaseasca rezolvarea problemei cu d/c-ul

mda asta imi da tot mai mult de gandit cu renuntzatul la link:((

Posted

nu e posibil asa ceva

Mereu cand dau d/c si ma uit pe forum nimeni nimic... cum fac post apar colegii de breasla... aceeasi mereu :D d/c placut... hrrrrrrrrr :banghead: :banghead: :banghead:

mdea nici mie nu imi merge

Posted

nu e posibil asa ceva

mdea nici mie nu imi merge

JusticE ... tu esti in tara sau tot afara ca si noi... si daca esti din tara ai net de la RDS? ca pana acuma de la ei era problema...

Guest yulik
Posted

la mine se stie.

sunt in afara tzarii

si am problema asta de 2 luni

gata v-am }{ eu una nu mai joc

sincer m-am saturat de atata d/c

Guest BlondaTare
Posted

sa zicem pe aia dreapta serverul e flodat si automat se inchide conexiune externa ramane reteua rds fiind un serviciu gratiut nu prea ii pasa la rds de o conexiune puternica de net tocmai de asta nu vom vedea reset la baza de date sau o nou versiune pentru ca nu sunt bani daca sa deschide sa zicem o linie de donatie poate poate dar asa vom sta cel putin un an si ceva pana la rr la baza de date iar hackerul care flodeaza lasa-ne sa jucam

Guest TheSadKid
Posted

Mda noi strainezii :))) am ramas pe dinafara

Nici un raspuns daca se rezolva, cand ... nimic

Posted

Mda noi strainezii :))) am ramas pe dinafara

Sa nu iti zic ca ni se intampla saptamanal.. si moderatori nu au ce sa faca... trebuie sa isi revina... da pana cand revine... spargem seminte :D:D:D:D deja eram RR demult.. da acuma astept sa revina sa mai fac 5 bare :D

Guest BlondaTare
Posted

vor spune ca se lucreza la server bla bla e flood de la un hacker prost de asta ramane retea rds si restul pica flood hackere lasa-ne sa jucam ca tot nu pui mana pe spoturi

Guest Allen
Posted

daca ceva nu merge bine in RO, se resimte si afara :)), saracutii hakeri straini,flodeaza tocmai mu link ...vai! :P

Noapte buna ! :happy1:

Guest Gogu1234
Posted

Aceasi Problema ..asteptam , Elec eu eram la fel inca 5 bare :))))

Posted

chiar nu este posibil si admisibil:(

sa nu se gaseasca rezolvarea problemei cu d/c-ul

mda asta imi da tot mai mult de gandit cu renuntzatul la link:((

me2...dak o tine tot asa...no comment :cool2:

Guest AddySM
Posted

Eu sunt lamurit cu RDS inca de cand eram in tara...

2 ani le-a luat sa ma treaca pe fibra optica in conditiile in care toti vecinii de scara aveau.

Cat despre problema cu d/c, nu cred ca sunt capabili sa o rezolve.

Guest AddySM
Posted

2h si 20min... cat sa mai astept :banghead: :crybaby:

Crezi ca intereseaza pe cineva ca noi asteptam sa intram pe server? :naughty:

Posted

Astept ,astept si nu mai vine :-? :-?

Nu merge nici acuma :comp2: :comp2:

Iti dau o idee fa asa ca mine ... :comp1: :comp1: :dance:

AAAAAAAAAAAAA VEEEEEEEEEEEEEEENIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :bananadance2:bananadance2:

:happy1: :happy1:

=)) =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...