Purcel Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ce parere aveti despre acest specimen?:))) sincer fara retineri:)) nu se supara!!!! :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: Disable posting 7 zile.
Guest BursucJr Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pai...ce sa zic...este de treaba ,pacat ca are gura mare ;)) :violent: Bafta allz ! :)) :crazy:
Purcel Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Pai...ce sa zic...este de treaba ,pacat ca are gura mare ;)) :violent: Bafta allz ! :)) :crazy: la fel zic si eu :)) 2-0 :nanana: next
192.168.1.1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 alt topic inutil, de care eu profit sa mai fac un post in plus =)) ON: ma abtin :))
AnaMaria Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Iti rup gatu pe mess =)) Si celalalt e al tau? Ai facut doua sa fi sigur ca isi vor expune pareriile "agramatii" cu care m-am "razboit" eu ca "Xena" ? :-j Nu sunteti normali sa mor :)) .. ^_^ "Cat despre acest specimen" .. ai linge urma in spatele meu.. te asigur. ^_^
TwentySix Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 "Cat despre acest specimen" .. ai linge urma in spatele meu.. te asigur. ^_^ mori.
oldGard Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 P?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM * În cadrul sec?iunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprim? / se cer p?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM. * Nu se accept? scuze de genul: "Ceream p?rerea despre mine", "Dar exprimam o p?rere pozitiv?" etc. * Deschiderea unui astfel de topic va fi sanc?ionat? cu 3 zile pauz? pe forum. * Înc?lcarea repetat? a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioad? nederminat?. :tiphat:
AnaMaria Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 P?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM * În cadrul sec?iunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprim? / se cer p?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM. * Nu se accept? scuze de genul: "Ceream p?rerea despre mine", "Dar exprimam o p?rere pozitiv?" etc. * Deschiderea unui astfel de topic va fi sanc?ionat? cu 3 zile pauz? pe forum. * Înc?lcarea repetat? a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioad? nederminat?. :tiphat: Pentru prima data sunt deacord cu tine.. La revedere.. No comment :blink:
Purcel Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 P?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM * În cadrul sec?iunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprim? / se cer p?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM. * Nu se accept? scuze de genul: "Ceream p?rerea despre mine", "Dar exprimam o p?rere pozitiv?" etc. * Deschiderea unui astfel de topic va fi sanc?ionat? cu 3 zile pauz? pe forum. * Înc?lcarea repetat? a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioad? nederminat?. :tiphat: Pentru prima data sunt deacord cu tine.. La revedere.. No comment :blink: nu sunt eu "anti..." nu am de ce sa ma feresc=))
PETRUT998 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I "Cat despre acest specimen" .. ai linge urma in spatele meu.. te asigur. ^_^ cu siguranta modesta nu esti =))
AnaMaria Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I "Cat despre acest specimen" .. ai linge urma in spatele meu.. te asigur. ^_^ cu siguranta modesta nu esti =)) Incercam sa imi intru in rolul de "vedeta" ..dar nu mi-a reusit =))..nu ma prinde bine postura respectiva.. n-am dictie si nici calisma :| ^_^