Guest Global Experience Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Senatorii au adoptat, miercuri, o ini?iativ? legislativ? prin care se propune sc?derea impozitului pe venit de la 16 la sut? la 13 la sut? pentru salarii ?i pensii. Parlamentarii au adoptat, cu 50 de voturi "pentru", 36 de voturi "împotriv?" ?i dou? ab?ineri, o propunere legislativ? pentru modificarea ?i completarea Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, care îi are ca ini?iatori pe deputa?ii Tudor Ciuhodaru, Mircia Giurgiu ?i Aurel Vl?doiu. Guvernul nu a sus?inut adoptarea ini?iativei legislative, iar Comisia pentru buget a întocmit raport nefavorabil. Senatorii au respins îns? în plen raportul negativ al senatorilor finan?i?ti, ini?iativa legislativ? urmând s? fie dezb?tur? de Camera Deputa?ilor, care este Camer? decizional?. Sursa
marius_truckerfan Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 astia vor sa le ia pielea de pe oameni Poftim ? Nu vezi ca vor sa scada impozitele cu 3 procente ? Ma rog, nu e cine stie ce, dar macar citeste continutul "stirii".
2dor Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cred ca e o masura sa isi mai creasca salariile senatorii putin , trebuie sa fie ceva la mijloc.
Parazitu' Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 scadem cu 3% ca pe urma sa urmeze o crestere de 5-6 nu? :) bataie de joc.Preturi ca in Europa la alimente/bauturi etc.Salarii mizere.Traim in Romania.
Guest Global Experience Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 scadem cu 3% ca pe urma sa urmeze o crestere de 5-6 nu? :) bataie de joc.Preturi ca in Europala alimente/bauturi etc.Salarii mizere.Traim in Romania. Cred ca sunt mai mari ca in multe tari ...
RAPTURE- Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 scadem cu 3% ca pe urma sa urmeze o crestere de 5-6 nu? :) bataie de joc.Preturi ca in Europa la alimente/bauturi etc.Salarii mizere.Traim in Romania. Defapt o scadere a impozitelor poate fi luata in calcul doar in momentul in care un stat are o economie foarte puternica, inregistreaza excedent bugetar, etc, etc ... Dar nici in situatii favorabile nu este indicat sa umblii foarte mult la impozite,pt ca odata diminuate, daca urmeaza o perioada dificila, impozitele vor trebui sa revina la forma initiala, daca nu chiar mai mari. Sa nu mai vorbim de cazul Romaniei, care anul trecut a taiat din salariile bugetarilor 25% - automant impozitul pe venit generat va fi mai mic. Daca mai luam in calcul si datoriile externe pe care le are tara, nici nu cred ca se mai pune problema unei reduceri a impozitelor. Senatorii au respins îns? în plen raportul negativ al senatorilor finan?i?ti, ini?iativa legislativ? urmând s? fie dezb?tur? de Camera Deputa?ilor, care este Camer? decizional?. Asta-mi place in Romanica - toata lumea se pricepe la toate ... Nu mai zic de ciumetii astia care propun legi dupa cum viseaza noaptea.
Bogdan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Au micsorat impozitul ca sa poata micsora si salariile/pensiile . E grea viata in Romania.