Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dragoshevil

Hmm o problema

Recommended Posts

Posted

Salutare!

Am si eu o problema cu pc-ul,in special in mu.

Deschid pc dau sa joc si eu un pic de mu, cand colo ce sa patesc ...mi se blocheaza dupa o ora sa zicem doua.Mentionez ca nu am clikere deocheate sau altele sa imi dea error sau nu stiu ce alte dracii.Inainte imi dadea blue-screen error dar de la o vreme incoace ramane blocat ...nu se misca nimic,mouse,tastatura etc...daca nu dau restart sta asa si o zi intreaga.

Nu am eu cine stie ce nava spatiala dar cred ca e destul sa joc un mu

AMD Sempron 2800+

1 GB RAM

HARD 80

Placa video Nvidia fx5200

Daca ati mai intampinat problema asta va rog sa imi spuneti.Macar sa stiu de unde e.

Multumesc anticipat.

Posted

Salutare!

Deschid pc dau sa joc si eu un pic de mu, cand colo ce sa patesc ...mi se blocheaza dupa o ora sa zicem doua.Mentionez ca nu am clikere deocheate sau altele sa imi dea error sau nu stiu ce alte dracii.Inainte imi dadea blue-screen error dar de la o vreme incoace ramane blocat ...nu se misca nimic,mouse,tastatura etc...daca nu dau restart sta asa si o zi intreaga.

AMD Sempron 2800+

1 GB RAM

HARD 80

Daca ati mai intampinat problema asta va rog sa imi spuneti.Macar sa stiu de unde e.

Multumesc anticipat.

MAI BAGA MACAR INCA 1 GB DDR PENTRU K JOCU SUPRASOLICITA CHIPSETU PLACII D BAZA SI VEZI CU SURSA >>>SAR PUTEA SA NU T TINA

Posted

Am depistat problema.Radiatorul placii video era desprins de cip si astfel transferul de caldura nu se mai facea.Acum am reparat totul si sper sa mearga.In caz contrar o voi schimba.

Multam si o zi buna.

Posted

Salutare!

AMD Sempron 2800+

1 GB RAM

HARD 80

Multumesc anticipat.

si eu am avut asa probleme si am schimbat windosul si acum merge

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...