Venom07 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Cand se da rr la DB? Vreau sa ma ma joc iar si nu are rost eu trecut de 150 rr ce rost o mai avea acum nu imi dau seama
Konvict Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 nu o sa iti spuna nimeni cand se da rr, cand o sa fie srv inchis cateva zile atunci o sa fie rr db :))
GhemotoK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 daca se da rr db sau nu orele state on pe joc tot le pierzi deci...spor :)
alexsebi2005 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cand se da rr la DB? Vreau sa ma ma joc iar si nu are rost eu trecut de 150 rr ce rost o mai avea acum nu imi dau seama aici se fac sugestii..trb sa incerci la informatii.oricum nu`ti raspunde nimeni..daca e sa ne luam dupa zvonuri la vara,iar daca ne luam dupa uni membri din staf mai tine destul(ce inseamna acest destul ramane de vazut :)) ) @ghemotok da le pierde dar alta e sa faci 3-4 rr sa se dea rr db si alta e sa ajungi la full cu iteme etc si sa se dea..apuci sa te bucuri de `munca` ta :nanana:
[Creator] Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 RR la Bd nu se va da cel putin pentru moment si aici vorbesc in echivalentul a cateva luni !