oldGard Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ar trebui ca regulamentul sa se adapteze defiecare data cand apare un program de genu.... un mic ex : 7. PK (Player Kill) - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat). Este necesar screen shoot in momentul decesului si screen shoot la un minut dupa deces . ( Din start o optiune a acestui program o sa fie nula ) Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden. PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav PK in arena nu este pedepsit
Guest gogaie Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Si ce rezolvi? exact , nu rezolvi nimic programul asta si cu elite trebuie blocat cu muguard cum pe alte servere s-a putut , aici de ce nu ? bineinteles numai daca va se implica vdragosh altfel degeaba
Konvict Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Si ce rezolvi? exact , nu rezolvi nimic programul asta si cu elite trebuie blocat cu muguard cum pe alte servere s-a putut , aici de ce nu ? bineinteles numai daca va se implica vdragosh altfel degeaba spune-mi u un srv unde nu pot intra cu auto q, auto combo, afk tools si eu ma las de mu. voi vorbiti in necunostinta de cauza aici, crezi ca daca puteau fi oprite nu le opreau de mult? la elite eu personal cred ca nu sa vrut pentru ca sunt multi din staff care si ei la randul lor il folosesc, dar asta nu este un motiv pentru care nu sa blocat elite. motivul e bani un muguard nu este ieftin.
Guest gogaie Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 nu cred ca trebuie sa dau nume si sa fac reclama , se stie despre ce server e vorba incearca sa intri tu acolo cu ce vrei si nu o sa mearga bani? bv lor ca au investit in ceva util , ce linkmania nu are 100 euro pt asa ceva? sa fim serios nu e vb de bani ci de interes , nu se mai ocupa nimeni iar asta se vede , pe zi ce trece scade nr de playeri
Poneyyy Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 pe sv lui boom nu merge auto combo stiu sigur ca l-am incercat , auto q merge , afk tools nu l-am incercat ca akm "s-a scos la iveala "
oldGard Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 @cover si gogaie . In acest fel optiunea de screen shot cand numai faci exp sau cand mori . este nula . ( deci suntem pe drumul cel bun ) @ba merge si pe serverul pe care il ziceti voi. TOTUL chiar.. chiar mai rau ;)) merge sa dai d/c acolo f usor :)) @cat despre partea cu "programul asta si cu elite trebuie blocat cu muguard cum pe alte servere s-a putut , aici de ce nu ?" Ar exista un "muguard" care ar putea fi atasat la server insa iti garantez eu ca nu ar mai ramane nici 100 pe server . De ce ? Deoarece ce zici tu aici ar interzice rularea jocului atunci cand mai este deschis alceva. ( acestea fiind si programe normale ale pc-ului .ex: winamp ) In rest cu un muguard ce zici tu e = cu 0 cine se pricepe imediat il adapteaza .Avand in vedere ca pentru servarul principal de mu exista hackuri si clikere separate.... Eu de ex aveam intr-un timp vreo 10+ clikere de autopick sau chesti de genu. ( asta ca sa realizezi ca astia sunt doar 2 mici programe ajutatoare) Eu doar am ridicat o idee.. daca admini vor sa "Anuleze " acea optiune a clickerului sa o faca.. daca nu vor. sa lase asa
Guest gogaie Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ar exista un "muguard" care ar putea fi atasat la server insa iti garantez eu ca nu ar mai ramane nici 100 pe server . De ce ? Deoarece ce zici tu aici ar interzice rularea jocului atunci cand mai este deschis alceva. ( acestea fiind si programe normale ale pc-ului .ex: winamp ) amice intai incearca si pe urma deschizi gura , aberatie mai mare nici ca puteai sa zici ce legatura are winamp cu elite? nici una si iti zic eu 100% ca iti opreste doar hackurile / boturile dar asa se intampla cand vorbim din presupuneri... in rest orice e posibil dar sa stii ca si muguard se poate updata...deci eu zic ca merita oricum aici abia se da un restart dn joi in pasti , deja vorbim SF-uri aici :))
Prutus Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 programu oricum suna cand iei pk sau cand nu iei xp,deci poate face poza la un minut daca e acasa :)) @eu nu stiu de ce tot il "gg" pe old,ganditi-va ca din cauza ca a dat programu(greseala a fost de cand la dat prima oara,acum un an) s-a cam dus serveru,nici macar un rr la db nu o sa rezolve ceva,programu se modifica usor
OldAsaph Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 1. uitete la sugestiile mai vechi in care multi au incercat sa imbunatateasca regulamentul prin a adauga cateva reguli si nimeni nu i-a bagat in seama...de ce crezi ca pe tine te-ar trata altfel? 2. daca s-a facut program asa destept dupa toate nevoile unui afk-ist crezi ca ar fi greu ca dupa ce face poza de pk sa mai faca una peste un minut? deloc greu pentru cei ce se pricep iti spun eu...orice regula ai adauga programul se poate ajusta deci sugestie cam inutila :)
GhemotoK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 se da un edit la program sa-ti faca print si la 1,2,3 min dupa ce iei pk :error:
oldGard Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 se da un edit la program sa-ti faca print si la 1,2,3 min dupa ce iei pk :error: si o sa il aibe 3 4 nu tot serveru
Guest Old_Bk Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Pai il editez si il pun si pe ala :)) Cine zice ca nu merge si cu mu guard? Versiunea asta de pe forum e blocata acolo, daca editez ceva in el nu mai este blocat... ce mare branza? Intrebati admini de acolo ca si ei stiu ca imi merge lejer.
GhemotoK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 se da un edit la program sa-ti faca print si la 1,2,3 min dupa ce iei pk :error: si o sa il aibe 3 4 nu tot serveru cum se fac acum topicuri cu "program afk" nu se poate face si pe urma? of of :))
[Creator] Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 De ce am impresia ca singura metoda pentru a rezolva toate problemele pe acest server ar fii sa modificam tot regulamentul strict si la obiect ! pk,pk la golden , pk pe spot , ks cele minore sa spun asa sa ramana la fel ! Hack si tot ce tine de elite si altele direct 99 si am terminat povestea ! Legat de un post mai sus ... vdragosh intradevar nu mai are timp dar speram ca se vor remedia problemele !
oldGard Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 oricum serveru e pierdut.. macar sa mai diminuam din micile gauri.. daca mai apare si un program de d/c pe forum ala e..
MrMario Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 programu oricum suna cand iei pk sau cand nu iei xp,deci poate face poza la un minut daca e acasa :)) @eu nu stiu de ce tot il "gg" pe old,ganditi-va ca din cauza ca a dat programu(greseala a fost de cand la dat prima oara,acum un an) s-a cam dus serveru,nici macar un rr la db nu o sa rezolve ceva,programu se modifica usor si tu zici ca era mai bine sa stie doar 20 30..50 de persoane de pe server ? cum ramane cu restul, care inca stau si pierd noptile stand on pe un spot, nu ar fi corect, sa fie pentru toti.. ori suntem afk-isti, ori nu mai suntem !