Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest necorupt!

IMPORTANT!

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania...howtopic=409399 soare favorizat ?????

haideti sa votam ! votati soare e de vina in toata treaba si merita nefondat , votato pt da 1 si pt nu 2 !!! sper sa am sprijinu playerilor daca a adminilor nu-l am ... :(

1. Un astfel de topic nu trebuia deschis aici...probabil la Diverse.

2.De ce e favorizat soare? adica unde? in acel topic nu s-a dat nicio sentinta/reply de catre vreun moderator...cu ce ar fi mai favorizat fata de tine si de catre cine?ca nu raspunde nimeni asta nu e in favoarea nimanui.

3. Cum sa ai sprijinul cuiva cand gandesti atat de prost?crede-ma sunt ultima persoana care l-ar avantaja pe soare (asta poate sa ti-o poate confirma si el) dar pin aceste 2 topicuri dai dovada de multa prostie, am ajuns la concluzia ca ar trebui limita de varsta/iq la crearea contului pe forum sau in joc...eu zic sa "retragi" acest "pool" (ca nu stiu cum se numeste un astfel de topic facut la plangeri) sau se le zici adminilor ca ai gresit cand ai facut acest topic si sa nu fi pedepsit.

4. Cat despre acel topic in care ai fost postat (tinand cont ca tot ai facut un astfel de topic la plangeri) eu te sfatuiesc sa lasi moderatori sa hatarasca ce si cum si cat mai putine comentarii deoarece tu esti cel acuzat nu soare, crede-ma iesi mai bine asa. Apoi, dupa ce se hotaraste ce si cum daca ai ceva nelamuriri exista sectiunea Banati.

Guest necorupt!
Posted

da ai dreptate mam exprimat gresit , mai ales la nervi , punete un pic in postura mea si dupa sa ma jicnesti indirect ! pai timp de atatea zile nu rezolva nici un admin dilema ca sa zic asa ! ce parere ti-ai creea ? recunosc inca o data ca am gresit dar sunt si foarte revoltat ca nu se rezolva acel topic ! ai inca ceva eu sunt acuzat de soare , corect ? in acel topic in care sunt acuzat eu nu am voie sa raspund ? am atras atentia asupra lui ca ma auza aiurea a doua oara ! ar fi mai multe de spus dar la iq meu nu imi permit mai mult :) imi cer scuze inca o data si sper sa se rezolve cat mai curand si cat mai corect .

Posted

=))) va ti obsinuit.. nu aveti ce face acasa.... ce ziceti... hai sa facem un post cu soare sa bagam ceva =))))

cum ba tu ma injuri de mama =)))) si tot tu te grabesti sa dea raspuns la plangere =))?

necorupt ia zi tata tu mie care esti din aia 3 :))

app eu votez 1 .

Guest necorupt!
Posted

alecu sunt sorica , copilule :|

Posted

da ai dreptate mam exprimat gresit , mai ales la nervi , punete un pic in postura mea si dupa sa ma jicnesti indirect ! pai timp de atatea zile nu rezolva nici un admin dilema ca sa zic asa ! ce parere ti-ai creea ? recunosc inca o data ca am gresit dar sunt si foarte revoltat ca nu se rezolva acel topic ! ai inca ceva eu sunt acuzat de soare , corect ? in acel topic in care sunt acuzat eu nu am voie sa raspund ? am atras atentia asupra lui ca ma auza aiurea a doua oara ! ar fi mai multe de spus dar la iq meu nu imi permit mai mult :) imi cer scuze inca o data si sper sa se rezolve cat mai curand si cat mai corect .

aa deasta ai scris asta ;)))) ma si miram :))

trebuia sa imi dau seama ca tu esti ;))

app pentru ceva de genu : " soare favorizat ????? " eu am luat 60 de zile ss pe forum :> ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...