Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AeliusMaximus

nu pot intra in joc

Recommended Posts

Posted

am o problema cand vreau sa intru in joc, mai exact dupa ce ma loghez si aleg caracterul imi apare caracterul unde era ultima data si imi spune ca sunt deconectat de la server.

are cineva vreo idee de ce?

Posted

am o problema cand vreau sa intru in joc, mai exact dupa ce ma loghez si aleg caracterul imi apare caracterul unde era ultima data si imi spune ca sunt deconectat de la server.

are cineva vreo idee de ce?

si unde anume iti e lasat caracterul?poti sa il misti sau iei d/c in primele secunde?daca e in arena sunt anumite buguri ale jocului nu neaparat trebuie reinstalat...

Posted

patesti asta cu toate characterele? daca nu intra pe un char mic si scrie /1//move lorencia, dai sw si in timp ce se incarca dai alt si 1

Posted

Eu patesc asta numai atunci cand sunt pe un char... si dau sw sa intru pe altu... dupa ce dau SW si intru pe nou char sau chiar si pe acelasi... sta sa se incarce mult si cand ma da in joc direct cu D/C :crybaby: :crybaby: :crybaby: da nu am ce face ies din joc si intru iar :D :happy1:

Posted

Faza ca e pe la toate problemele se pune baza pe : Dai format la C , logic ca se rezolva daca dai format dar si dureaza noi vrem rezolvarea un dll lipsa il luam etc daia e sa ne ajutati ca format se da mereu cand nu merge ceva mare chestie

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...