Jump to content
Andu

Cele mai impresionante drumuri 3D

Recommended Posts

Posted

O groapa, un crater de vulcan sau chiar o cale ferata in mijlocul soselei pot parea lucruri de neconceput, insa artistii contemporani au reusit sa transpuna imaginile spectaculoase intr-o realitate 3D.

O pestera 3D chiar in mijlocul unei sosele.

Poate crezi ca este o gluma, insa artistul Edgar Mueller a pictat una chiar pe o straduta din Slovenia si reprodus fiecare detaliu, inclusiv bucati de lava, potrivit site-ului oddee.com.

cele-mai-spectaculoase-drumuri-3d-galerie-foto_1_size1.jpg

Altii si-au decorat clubul cu o astfel de pictura 3D.

cele-mai-spectaculoase-drumuri-3d-galerie-foto_2.jpg

Scena unui accident. Insa doar la prima vedere. Si asta pentru ca este vorba de o strada pietonala din Viena pictata 3D.

cele-mai-spectaculoase-drumuri-3d-galerie-foto_3.jpg

Pe strada sau pe sub metrou? Totul se intampla pe o strada din Londra.

cele-mai-spectaculoase-drumuri-3d-galerie-foto_4_1.jpg

Drumuri accidentate sau doar imaginatie?

cele-mai-spectaculoase-drumuri-3d-galerie-foto_5.jpg

Sursa

Posted

Ultima cu drumul accidenat mi se pare ca da exemplul cel mai bun pentru topic asta

Eu zic ca toate au un "ceva " al lor , si sunt sigur ca ai fi impresionat daca ai vedea asa ceva pe strazile noastre.

Posted

Ultima cu drumul accidenat mi se pare ca da exemplul cel mai bun pentru topic asta

Eu zic ca toate au un "ceva " al lor , si sunt sigur ca ai fi impresionat daca ai vedea asa ceva pe strazile noastre.

Si eu cred ca as fi, doar daca as vedea asa ceva pe strazile noastre

Posted

Drumuri accidentate sau doar imaginatie?

cele-mai-spectaculoase-drumuri-3d-galerie-foto_5.jpg

Sursa

lol,seamana cu soselele din Bucuresti.

=))

nici chiar asa

foarte frumos realizate..si sunt sigur ca nu sunt singurele de acest gen :D si aia cu metroul e faina :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...