Andu Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 O groapa, un crater de vulcan sau chiar o cale ferata in mijlocul soselei pot parea lucruri de neconceput, insa artistii contemporani au reusit sa transpuna imaginile spectaculoase intr-o realitate 3D. O pestera 3D chiar in mijlocul unei sosele. Poate crezi ca este o gluma, insa artistul Edgar Mueller a pictat una chiar pe o straduta din Slovenia si reprodus fiecare detaliu, inclusiv bucati de lava, potrivit site-ului oddee.com. Altii si-au decorat clubul cu o astfel de pictura 3D. Scena unui accident. Insa doar la prima vedere. Si asta pentru ca este vorba de o strada pietonala din Viena pictata 3D. Pe strada sau pe sub metrou? Totul se intampla pe o strada din Londra. Drumuri accidentate sau doar imaginatie? Sursa
RedLink Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ultima cu drumul accidenat mi se pare ca da exemplul cel mai bun pentru topic asta
Andu Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Ultima cu drumul accidenat mi se pare ca da exemplul cel mai bun pentru topic asta Eu zic ca toate au un "ceva " al lor , si sunt sigur ca ai fi impresionat daca ai vedea asa ceva pe strazile noastre.
spades Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Incredibil! :blink: Cele mai realiste mi se par 1 si 5.
Bobby Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Sunt super tari. Dc ar fi sa aleg eu as alege nr2,sa-mi fac in camera o pictura din aia :crazy:
Maryus Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Impresionant , imaginea nr. 5 mi se pare cea mai 'reusita" :right:
RedLink Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ultima cu drumul accidenat mi se pare ca da exemplul cel mai bun pentru topic asta Eu zic ca toate au un "ceva " al lor , si sunt sigur ca ai fi impresionat daca ai vedea asa ceva pe strazile noastre. Si eu cred ca as fi, doar daca as vedea asa ceva pe strazile noastre
Alkanphel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Drumuri accidentate sau doar imaginatie? Sursa lol,seamana cu soselele din Bucuresti.
Parazitu' Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Drumuri accidentate sau doar imaginatie? Sursa lol,seamana cu soselele din Bucuresti. nici chiar asa foarte frumos realizate..si sunt sigur ca nu sunt singurele de acest gen :D si aia cu metroul e faina :)
zakkky Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 noi nu avem strazi asfaltate bine si deja visam la strazi cu picturi 3D pe ele .
Bogdan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Mai mult se sperie lumea ce aceste desene . Totusi este o adevarata arta ce trebuie apreciata ;)