Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Poneyyy

RR database

Recommended Posts

Posted

Stiu ca toti veti spune ca s-a mai propus ca alea alea dar eu inca insist . Deja nu mai joaca lumea deloc . Azi si ieri in timpul zilei am intrat 5 minute si cand am dat /online am ramas uimit, sub 250 si cand imi aduc aminte ca acum cateva luni era peste 350 online ba chiar erau momente cand era peste 400. Cred ca daca se va da rr db ar mai fi o sansa sa joaca playerii mai ales ca akm este si programul asta de afk. Daca nu se va da rr db cat de repede se va lasa lumea si se va duce serverul pe ..../ Eu asa vad lucrurile . Sa nu inchideti topic sa vedem ce vrea intreaga comnuintate. Multumesc!

Posted

Stiu ca toti veti spune ca s-a mai propus ca alea alea dar eu inca insist . Deja nu mai joaca lumea deloc . Azi si ieri in timpul zilei am intrat 5 minute si cand am dat /online am ramas uimit, sub 250 si cand imi aduc aminte ca acum cateva luni era peste 350 online ba chiar erau momente cand era peste 400. Cred ca daca se va da rr db ar mai fi o sansa sa joaca playerii mai ales ca akm este si programul asta de afk. Daca nu se va da rr db cat de repede se va lasa lumea si se va duce serverul pe ..../ Eu asa vad lucrurile . Sa nu inchideti topic sa vedem ce vrea intreaga comnuintate. Multumesc!

ce sa mai sti...uitete la celelalte topicuri facute. Unii vor rr alti nu dar nu conteaza asta, conteaza cand se hotareste de catre staff si cam ce vrem noi (comunitatea) nu afecteaza asa mult decizia lor...deci un topic in +...probabil va influenta parerea staff-ului programul cel nou dar eu te sfatuiesc sa stai si sa astepti...sau sa faci in continuare topicuri inutile...spor!tiphat.gif

Posted

serveru adevaru ca s-a cam dus la vale in ultimul timp.RR bd vor decide adminii cand considera ei ca e cazul.cred ca nu ar trebui sa le dam noi sfaturi stiu ei mai bine ce e de facut :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...