Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Old_Bk

PROGRAM AFK

Recommended Posts

Guest Old_Bk
Posted

Atunci sa aiba toti.

cam tarziu. :lol:

imi place de voi, hotii striga hotii. :D

oricum, bine ai facut, macar sa aibe toti acelasi avantaj.

SPANZURA-TE ! :-j :-j :blink:

Posted

Atunci sa aiba toti.

cam tarziu. :lol:

imi place de voi, hotii striga hotii. :D

oricum, bine ai facut, macar sa aibe toti acelasi avantaj.

SPANZURA-TE ! :-j :-j :blink:

ce-ai ma? :lol: nici tu nu ma mai pupi in dos cand nu mai am moderator? =))

bine atunci, pupa-ma in alta parte.

Posted

si asa linkmania devine tot mai interesant :))=))) satisfactia pe forum tot mai mare decat in joc cu topicuri de genu :))) =)))))

GG Old_bk pentru program!

GG bny pentru replici! :)) =))) old a durut ??

Guest Old_Bk
Posted

M-a durut la 2 metri dupa colt.

Angelik , nush ce variante o mai fi, copie dupa ale mele, dar asta e cel mai bun, si mai complex, adica originalul, care il aveau doar cateva persoane pe server, ultima varianta.

Posted

Angelik , nush ce variante o mai fi, copie dupa ale mele, dar asta e cel mai bun, si mai complex, adica originalul, care il aveau doar cateva persoane pe server, ultima varianta.

original din punctul tau de vedere,ca e facut de tine :) pe cine-l duce capu poate face(pe tine te-a dus,ai facut :D)

sunt facute de mult si programele de tip,hack...evident cineva le-a facut,clicker la fel...

cum un program afk e facut in asa fel sa nu fie depistat si oprit de server asa se fac mai nou si altfel de programe...:)

@soare sa te vad pe tine ca opresti un program anti afk(facut bine) cu muguardul tau :D

Posted

original din punctul tau de vedere,ca e facut de tine :) pe cine-l duce capu poate face(pe tine te-a dus,ai facut :D)

sunt facute de mult si programele de tip,hack...evident cineva le-a facut,clicker la fel...

cum un program afk e facut in asa fel sa nu fie depistat si oprit de server asa se fac mai nou si altfel de programe...:)

@soare sa te vad pe tine ca opresti un program anti afk(facut bine) cu muguardul tau :D

Intra tu pe addicted cu programu asta si`ti dau ce vrei tutiphat.gif

Guest Old_Bk
Posted

Merge perfect si acolo, intreaba-l pe boom daca nu ma crezi:P

Dar varianta pt serverul ala nu va dau.

Posted

crezi ca doar old are?sau numai el stie face?ofof :)

Merge perfect si acolo, intreaba-l pe boom daca nu ma crezi:P

Dar varianta pt serverul ala nu va dau.

merge evident ,eu n-am nev de programele tale.

am testat auto combo si auto q facute de tine...auto q mi se pare reusit.

Posted

maaaa da ala de-ti suna mobilul cand te ia cineva cu intrebari de afk n-ai facut :D

@oricum ar fi nefolositor pe server la noi ca xp-ul e mai mare ca aici. si in plus, serverul e pvp. daca nu esti bazat iti iei castana :D

10x again ;)

Guest Old_Bk
Posted

Lucrez la un proiect cand vine la preluare sa se aprinda televizorul, si cand faci pk sa vina politia la usa:))

In rest Have Fun :tiphat:

Posted

Buna ,recunosc l-am probat si eu.. dar l-am scos din Calculator..Respect ,esti priceput. Dar ce nu imi place mie e faptul ca ma pun in postura player-ului care vrea sa faca o preluare, oare pot? Bun trecem peste preluare ..vin cu caracter de sacrificiu sa dau pk pe spot, oare pot? Pot sa risc char-ul aiurea ? O data ce e program de auto print la pk si de "alarma" la afk ,Afk,AFK..? Nici in unu din cazuri nu ies bine. Deci fara suparare programele de genu n-au ce cauta pe server. In legatura cu ce zicea bny. E un dezavantaj total pentru server si pentru playeri programele de genu. Vorbim fara sa gandim si stricam frumusetea jocului. Domnilor admini cred ca n-o sa stati cu mainile in san la programe de genu si m-as bucura daca ati da "vacantza 99" pentru cei ce uzeaza asemenea rahaturi.

Nota : Va mirati ca luati pk pe spot ? Sa nu va mire ..ca altfel nu putem lua un spot ..adica regulamentar prin preluare ca va suna "alarma"!

Uitati si in topicul asta ,Rosica se foloseste de asa zis-ul "f1" dar e program de afk http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=409214 .. N-avem atat curaj sa ne recunoastem greseliile..si eu un joc doar.. Dapoi in viata reala? E jale credeti-ma.

Cu stima si Respect AnaMaria.. si scuze ca m-am bagata, O zi buna.

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=399464

mancam eu bors , ca nu exista program cand eu stiam ca e

angelika ti-ai facut curaj sa vorbesti ?

Fa cunoscut si programul ala care spargi la oameni adrese de mail cand lumea iti suspenda gmu

dovezi?ce curaj ma nub?nici nu sti cu cine vb :) nu stiu cum tu omu ala rau ai ramas fara mail :-?

maaaa da ala de-ti suna mobilul cand te ia cineva cu intrebari de afk n-ai facut :D

@oricum ar fi nefolositor pe server la noi ca xp-ul e mai mare ca aici. si in plus, serverul e pvp. daca nu esti bazat iti iei castana :D

10x again ;)

nub,bafta cu srv :D

Lucrez la un proiect cand vine la preluare sa se aprinda televizorul, si cand faci pk sa vina politia la usa:))

In rest Have Fun :tiphat:

:cool2:

Guest gogaie
Posted

Si deci care mai e farmecul acesti server acuma ? :)))

Ori rr db + mu gurad bun ori ciao :)))

cred ca-i prima data cand iti dau dreptate

ce naiba topicul e de o zi si inca nu s-a inchis , ba mai mult a trecut si un moderator pe aici care n-a facut nimic ...deci sa intelegem ca se accepta asa ceva??

ce rost mai are sa joci acum? se ocupa cineva de serveru asta au ba?

Posted

eu abia astept sal vad pe soare la full...

mai ales acuma ca are si programu de afk :))

N-avem atat curaj sa ne recunoastem greseliile..si eu un joc doar.. Dapoi in viata reala? E jale credeti-ma.

in RL o sa faca puscarie =))

pe cand in joc... dai click aici si te faci iar zmeu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...