Jump to content
Guest Global Experience

Romania te iubesc !

Recommended Posts

Posted

ete flori, "why didn't romania see you?" de parca in toate celelalte tari nu sunt talente nedescoperite. tocmai de-asta exista emisiuni de genul asta, ce conteaza ca a fost descoperit de noi sau de norvegieni?

imi place cum canta totusi, pianul e instrumentul meu preferat. sper sa isi faca o cariera din asta.

Guest Global Experience
Posted

Partea frumoasa ca daca nu ma insel e compusa de el piesa pe care o canta, insa eu ma gandeam ... cati din patronii de la noi l-ar fi dus la "romanii au talent" ? Si tinand cont ca era strain, mai ales .... ROMAN.

Posted

ete flori, "why didn't romania see you?" de parca in toate celelalte tari nu sunt talente nedescoperite. tocmai de-asta exista emisiuni de genul asta, ce conteaza ca a fost descoperit de noi sau de norvegieni?

imi place cum canta totusi, pianul e instrumentul meu preferat. sper sa isi faca o cariera din asta.

A venit in Romania special pentru Romanii nu au creier si a fost respins.

Posted

pacat ca timpul a fost scurt si a trebuit sa se opreasca.

edy aia care l-ar injura pe norvegian sunt tigani. romanii sunt ospitalieri, de treaba, etc. sau cel putin de oameni d-astia am avut eu parte...

Guest Global Experience
Posted

A castigat omu`, bravo lui. Sper ca acum daca il vor chema romanii sa fie destul de barbat incat sa le dea **** sanatate, bravo lui inca o data.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...