Guest Global Experience Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=e1r9juJfkcc Nu-i minunata tara noastra?
blk Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ete flori, "why didn't romania see you?" de parca in toate celelalte tari nu sunt talente nedescoperite. tocmai de-asta exista emisiuni de genul asta, ce conteaza ca a fost descoperit de noi sau de norvegieni? imi place cum canta totusi, pianul e instrumentul meu preferat. sper sa isi faca o cariera din asta.
Guest Global Experience Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Partea frumoasa ca daca nu ma insel e compusa de el piesa pe care o canta, insa eu ma gandeam ... cati din patronii de la noi l-ar fi dus la "romanii au talent" ? Si tinand cont ca era strain, mai ales .... ROMAN.
Motanul Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ete flori, "why didn't romania see you?" de parca in toate celelalte tari nu sunt talente nedescoperite. tocmai de-asta exista emisiuni de genul asta, ce conteaza ca a fost descoperit de noi sau de norvegieni? imi place cum canta totusi, pianul e instrumentul meu preferat. sper sa isi faca o cariera din asta. A venit in Romania special pentru Romanii nu au creier si a fost respins.
Edy Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 daca venea un norvegian in romania , fac pariu ca era injurat peste tot si de-abia trecea de preselectii
The Wizard Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 pacat ca timpul a fost scurt si a trebuit sa se opreasca. edy aia care l-ar injura pe norvegian sunt tigani. romanii sunt ospitalieri, de treaba, etc. sau cel putin de oameni d-astia am avut eu parte...
Guest Global Experience Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 A castigat omu`, bravo lui. Sper ca acum daca il vor chema romanii sa fie destul de barbat incat sa le dea **** sanatate, bravo lui inca o data.
Bogdan Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Sunt oameni cu care romania trebuie sa se mandreasca. "Romania este o tara desteapta doar ca nu stie cum sa se dezvolte."