Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

klaussy

Sistem recomandat mu

Recommended Posts

Posted

* Cerinte sistem (minime):

- procesor - Pentium II 300 mhz

- memorie RAM - 32Mb

- sistem de operare - Win9x

- placa video - 8Mb

* Cerinte sistem (recomandate):

- procesor - Pentium III 500 mhz sau mai mult

- memorie RAM - 64Mb sau mai mult

- sistem de operare - Win2000/XP

- placa video - 16Mb

Posted

- memorie RAM - 32Mb

- placa video - 8Mb

- placa video - 16Mb

daca rulezi linkmania pe asa ceva imi tai capu.la cate kkturi are launcher asta in el,respectivul PC pocneste

Posted

In conditiile in care nu mai e nimeni pe langa tine, s-ar putea sa iti mearga, dar daca mai apar cativa iti crapa sigur cu configuratia de mai sus.

Eu cred ca un procesor de 1Gb, 512 RAM, win XP, si o placa de 64MB te descurci bine.

Posted

- memorie RAM - 32Mb

- placa video - 8Mb

- placa video - 16Mb

daca tu crezi ca poti juca mu cu un sistem de care ai pus tu la recomandate,eu is stefan cel mare,am incercatg eu cu un duron de 800 512 ram placa video 64b si mergea ca dracu,daca erau 2 caractere in jur,deja se bloca

Posted

In conditiile in care nu mai e nimeni pe langa tine, s-ar putea sa iti mearga, dar daca mai apar cativa iti crapa sigur cu configuratia de mai sus.

Eu cred ca un procesor de 1Gb, 512 RAM, win XP, si o placa de 64MB te descurci bine.

eu am acuma procesor 280 ghz, 1gb rami, placa de 64mb net bunicel win xp si nu poti juca asa sacadat imi merge...(placa e provizorie)

un sistem decent sa poti juca cat-de-cat linistit procesor 250-300ghz, minim 512 rami, win xp, net cat mai bun si placa minim 128(sau cat e :) ) cu un sistem de genu...sa zicem ca o duci decent...putin lag, cate un d/c. dar merge ^_^

Posted

- memorie RAM - 32Mb

- placa video - 8Mb

- placa video - 16Mb

daca tu crezi ca poti juca mu cu un sistem de care ai pus tu la recomandate,eu is stefan cel mare,am incercatg eu cu un duron de 800 512 ram placa video 64b si mergea ca dracu,daca erau 2 caractere in jur,deja se bloca

N-am inventat eu apa calda. Cerintele astea erau luate de pe situl oficial, si intradevar nu sunt chiar reale.

Am zis procesor de 1Gb, desi nu cred ca mai are cineva asa ceva, si poate ca la versiunea asta trebuie 128 mb la placa video. Oricum ideea de ansamblu era ca nu iti trebuie cine stie ce mare tehnologie, nu cred ca mai are cineva calculator pe care sa nu mearga versiunea asta de mu datorita performantei componentelor. Pana si pe vechiul PC, de acum 6 ani imi merge MU, doar ca e folosit pentru office si navigare pe net.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...