Guest Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Un b?rbat din China a tr?it timp de 23 de ani cu un glon? în cap f?r? s? ?tie. El s-a dus la spital, acuzând dureri de cap ?i crize repetate de epilepsie. Sursa: foto simbol EPA Medicii i-au f?cut o radiografie ?i astfel au v?zut glon?ul, pe care l-au îndep?rtat cu succes pe cale chirurgical?. Omul le-a spus medicilor c? nu ?tie când a fost împu?cat în cap, dar a precizat c?-?i aminte?te de o lovitur? dureroas? pe care a primit-o în zona capului, într-o zi din 1988, când se întorcea acas?. Chinezul a crezut îns? c? a fost atins de o piatr? aruncat? cu pra?tia ?i nu a acordat aten?ie durerii sim?ite. sursa: libertatea.ro
EleMeNt Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Am vazut si eu la stiri ieri , pot sa zic ca e incredibil.. de la o impuscatura in cap poti sa mori pe loc, slabe sanse sa mai traiesti.. dar uite ca exista si minuni.. A si avut noroc ca a ramas in craniu si nu s-a indreptat spre creier.
spades Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Am vazut si eu la stiri ieri , pot sa zic ca e incredibil.. de la o impuscatura in cap poti sa mori pe loc, slabe sanse sa mai traiesti.. dar uite ca exista si minuni.. A si avut noroc ca a ramas in craniu si nu s-a indreptat spre creier. 50 Cent a fost impuscat de 9 ori in cap si inca traieste. E un miracol ca a supravietuit,mai ales atat timp de cand a fost impuscat.
Alkanphel Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Prostia de care a dat dovada e muuult mai mare decat minunea in sine.
Random Hero Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Am vazut si eu la stiri ieri , pot sa zic ca e incredibil.. de la o impuscatura in cap poti sa mori pe loc, slabe sanse sa mai traiesti.. dar uite ca exista si minuni.. A si avut noroc ca a ramas in craniu si nu s-a indreptat spre creier. 50 Cent a fost impuscat de 9 ori in cap si inca traieste. E un miracol ca a supravietuit,mai ales atat timp de cand a fost impuscat. 50 Cent a fost impuscat in mana, brat, sold, picioare, piept si obrazul stang.
Mr.FuZzy Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 50 cent are soricu gros si nu moare Cum a traiat copiulu ala de la acess direct cu un sarpe ) asa a trait si asta cu un glont
2dor Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 El nu stia ca are un glont in cap?sau .... Nu stia. A crezut ca a fost lovit de o piatra si nu a dat atentie incidentului. Scrie in stire.
Mr.FuZzy Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 El nu stia ca are un glont in cap?sau .... Nu stia. A crezut ca a fost lovit de o piatra si nu a dat atentie incidentului. Scrie in stire. O piatra?)Cum frate sa iti traga un glont in cap si sa zici ca e piatra?
RuLLzzs Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Pai nu i-a curs sange nimic...ce dracu e android ?
spades Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Mi se pare ciudat sa fii impuscat in cap,iar tu sa crezi ca ti-a cazut o piatra,continundu-ti drumul apoi. Din instinct ar fii trebuie sa-si puna mana la cap,dupa sa observe ca are sange. E cam aiurea. :-?
Mr.FuZzy Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Pai nu i-a curs sange nimic...ce dracu e android ? o fi zombi ca aia nu au sange(cred),e de necrezut sa fii impuscat in cap si sa zici ca ai fost lovit de o piatra
spades Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Mai mult ca sigur stirea este gresita sau inflorita.
Motanul Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Probabil glontul a ricosat din ceva si a penetrat doar scalpul individului. Nu a penetrat cutia craniana.
DeaN Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 In 23 de ani nu a fost la un control, nu a avut o cicatrice care sa indice asta sau vreo radiografie oO ciudat.
Random Hero Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Probabil glontul a ricosat din ceva si a penetrat doar scalpul individului. Nu a penetrat cutia craniana. Daca in radiografie glontul e punctul alb din dreapta, atunci nu a penetrat craniul si a ramas intre piele si os. In 23 de ani nu a fost la un control, nu a avut o cicatrice care sa indice asta sau vreo radiografie oO ciudat. Sa ai o cicatrice nu e ceva foarte vizibil in cap, mai ales daca nu ai parul scurt.
Guest SherkaN Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 In 23 de ani nu a fost la un control, nu a avut o cicatrice care sa indice asta sau vreo radiografie oO ciudat. Da, adevaru` e ca iti radiografii la cap zilnic. Nu mi se pare ceva iesit din comun ca nu a stiut ... poate ca l-a lovit, a lesinat, si cand si-a revenit s-a simtit ok, n-a considerat ca e cazu` sa mearga la doctor , si sunt foarte multi in situatia lui, care nu merg nici d-ai dreacu la doctor , asta e o prbl. de educatie.
Guest FuZZeN Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ciudat, chiar 23 de ani cu un glont in cap...
Denzel_Lsd Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Glontul a fost tras cu teava de cornete ?? Ori victima e prea nesimtita sa se simta impuscata ..
Hash Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 50 cent are soricu gros si nu moare Cum a traiat copiulu ala de la acess direct cu un sarpe ) asa a trait si asta cu un glont S-a dovedit ca n-are niciun sarpe ... Avea nustiu ce boala pnm .. Probabil glontu a fost aruncat cu mana ca altfel nu-mi explic
i sin Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Am vazut si eu la stiri ieri , pot sa zic ca e incredibil.. de la o impuscatura in cap poti sa mori pe loc, slabe sanse sa mai traiesti.. dar uite ca exista si minuni.. A si avut noroc ca a ramas in craniu si nu s-a indreptat spre creier. 50 Cent a fost impuscat de 9 ori in cap si inca traieste. E un miracol ca a supravietuit,mai ales atat timp de cand a fost impuscat. Iara vorbiti sa va aflati in treaba DOAR 3 GLOANTE L-AU ATINS. acuma hai spune-mi ca si raportul de la politie e fake :lol: @ iar legat de omu asta nu stiu ce sa zic.. nu as vrea sa fiu in pielea lui :)
Maximus- Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Sunt multe cazuri de acest gen, nu neaparat cu glont in cap. cu schije metalice, obiecte metalice, etc.. care sunt descoperite la un control de runtina dupa nu stiu cat timp. fiecare cu norocul lui.