stook Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Nick in joc: stook Nick forum: stook Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 7 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 11 De cat timp joci: 1 an Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: consilieri, SFR Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1, 1 De ce ati parasit ultima factiune: Nu sunt omul violent. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6+, patrulari, blocaje,... De ce doresti sa intri in Armata: Vreau sa opresc violenta --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 --------------------------------------------------- • Poza cu /stats : http://epvpimg.com/78rnh • Poza cu /licenses : ---------------------------------------------------
TheOne Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Acceptat pentru teste. Respins. Am spus de n ori sa nu mai stresati lideri sa pentru teste si in al 2-lea rand dam testele cand vrem noi nu cand vreti voi ca noi nu stam la cheremul vostru, asta sa va fie clar.
Ina Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nick in joc: Lea Nick forum: Dessire Alte nick-uri pe care le-ati avut: Dessire. Level-ul caracterului in joc: 33 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 jumate. De cat timp joci: 3 ani Sex (M/F): F --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD, Triads, PD, SMURD, Scoala, Groove. Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: PD - 3, Triads - 2, PD - 2, SMURD - 6, Scoala - 6, Groove - 1. De ce ati parasit ultima factiune: M-a demis TRK ca n-am intrat 1 zi in joc. 8-| --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Prinderea suspectilor cu wanted 6+. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a stopa criminalitatea si pentru a-ti apara tara ca un adevarat patriot. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 2-3 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
benTo_Junior Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nick : SeBBy98 Nick Forum : Bento_junior Alte nick-uri pe care le aveti : - Levelul caracterului din joc : 7 Varsta reala : 14 De cat timp joci : 2 luni Sex : M Fractiuni precedente : Politicians , Ballas Job fractiune (curent) : Civil Rank-urile precedente in farctiunile precedente : 1/1 De ce ati parasit ultima fractiune : Nu ma pricem in Gang Cu ce se ocupa armata? : Cu prinderea playerilor de wanted 6+ De ce vrei sa intri in Armata : Pentru ca vreau ceva legal Cate ore joci pe zi : 5-6 ore pe zi Poza cu stats : Poza cu licente :
Sayid Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick in joc: Sayid Nick forum: Sayid Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 30 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 1 an Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD, LSV Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 6, 1 De ce ati parasit ultima factiune: Demis... --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: suspectii ce au wanted cuprins intre 6 si 10, patrularea prin orase, asistarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Ma atrag foarte mult fortele de ordine. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 H --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/82i3np35j/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/p4axpsi0n/
Steven Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick in joc: Steffy Nick forum: Steffy B Boy Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 11 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 14 De cat timp joci: 8 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd, Ballas, Triads, Armata Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 4 1 1 1 De ce ati parasit ultima factiune: mafia nu este pentru mine --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: w6-10, De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca am mai fost si mi-a placut foarte mult. Este o factiune unita. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/843/samp021xg.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/256/samp022ib.png/
Paul Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Steffy - Respins. (Nu te consider suficient de pregatit pentru factiune)
Andrey1233 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick in joc: CelMaiTare13 Nick forum: Andrey1233 Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 10 AM orele Necesare Pentru Lvl 11 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: Cateva luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilier,The Mafia,Smurd,TheMafia,Triads. Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza colegilor --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu Suspectii cu w 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Sa Fiu de partea Cea buna . --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6-7 ore daca sunt Intr-o factiune,daca sunt civil....2-3 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/j4k0i1z5j/ Poza cu licentele:http://postimage.org/image/wbe1vbk8n/ ---------------------------------------------------
Guest Jairoo Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick in joc: Jairoo Nick forum: Jairoo Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 22 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 1 an Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD , Balals , PD , sfr , dnb , Bikers , Grove , LSV Job (factiune) curent: Rankurile detinute in factiunile precedente: 3 , 2 , 3 , 2 , 3 , 2 , 2 De ce ati parasit ultima factiune: Liderul nu sta on in acelas timp cu mine si nu ma vede , deci crede ca sunt inactiv --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu Suspectii cu w 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Ma inteleg bine cu membri si lideri capabili --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7-8 ( stau foarte mult seara) --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/y5xa8sarl/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/u95zldhzl/ ---------------------------------------------------
Paul Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 CelMaiTare13 - Respins. Jairoo - Acceptat pentru teste.
sonyblack Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick in joc: [sonyblack]gabi Nick forum: sonyblack Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 7-8 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Sfr,Ust,The triads Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 1 1 De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza ca nu se lucra in echipa --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu Suspectii cu w 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Sa fiu de partea legii. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7-8 ore in weekend mai mult --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
oneil Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nick in joc: ScarFaCe Nick forum: oneil Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 20 ani De cat timp joci: Din 2009 (am pierdut lvl ca se tot facea wipe) Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Triads, FBI, LSV Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: Triads: Rank 1 si inainte de wipe am avut 4. FBI: Rank 3. LSV: Rank 1 De ce ati parasit ultima factiune: Sa ma dau de partea legii, cred ca imi ajunge ca mafiot. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu arestarea suspectilor cu wanted intre 6 si 10. De ce doresti sa intri in Armata: Sa fiu de partea legii, si ca imi place sa fiu soldat. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 8-9 depinde de zi. --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses ---------------------------------------------------
Paul Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ScarFaCe - Acceptat pentru teste. # In urmatoarele 4-5 zile o sa se ocupe TheOne de teste,pentru ca eu sunt plecat si nu pot intra in joc.
dicugiovannino Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick in joc:[smOkeRs]MaLboRo Nick forum:dicugiovannino Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:9 --------------------------------------------------- Varsta (reala):14 De cat timp joci:6 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:DNB,SMURD,UST Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:2 smurd 1 ust 1 dnb De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca Aliantele nu pareau a fi aliante. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Wanted 6-10 De ce doresti sa intri in Armata:Vreau sa incerc si politia... --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:6-7 --------------------------------------------------- Poza cu stats:View post on imgur.com Poza cu licentele:View post on imgur.com
dicugiovannino Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Retrag, nu se uita nimeni pe aici de 2 zile:)
Alyyn7 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick in joc: Mercader Nick forum: Alyyn7 Alte nick-uri pe care le-ati avut: Alyyn7 Level-ul caracterului in joc: 33 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani+ Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: The Mafia , Hitman , Primarie Job (factiune) curent: civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 5 5 6 De ce ati parasit ultima factiune: lipsa timpului liber --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted 6-10,patrulare,blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: pentru a ajuta la prinderea infractorilor si a ajuta cu ce se poate. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 2-3,depinde --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: View post on imgur.com ---------------------------------------------------
Paul Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Retrag, nu se uita nimeni pe aici de 2 zile:) 21 de ore si 25 de minute pentru tine inseamna 2 zile ? Sa nu mai aplici la Armata ca aplici degeaba. Mercader - Acceptat pentru teste.
Steven Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick in joc:Steffy Nick forum:Steffy B Boy Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:12 --------------------------------------------------- Varsta (reala):14 De cat timp joci:aproape 1 an Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Smurd, Ng, The Mafia, Triads Job (factiune) curent: daca voi fi acceptat imi voi lua detective Rankurile detinute in factiunile precedente: 4 smurd si 1 la restul din pacate De ce ati parasit ultima factiune: nu imi place in mafia --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: w6-10, patrulare, asistare la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a este o factiune serioasa si doresc sa intru din nou in ea. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 depinde --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp025ej.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp026qv.png/
Paul Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Steffy - Respins. (In 6 zile ai activat doar 6 ore,am nevoie de playeri activi) Nick in joc: ScarFaCe Nick forum: oneil Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 20 ani De cat timp joci: Din 2009 (am pierdut lvl ca se tot facea wipe) Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Triads, FBI, LSV Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: Triads: Rank 1 si inainte de wipe am avut 4. FBI: Rank 3. LSV: Rank 1 De ce ati parasit ultima factiune: Sa ma dau de partea legii, cred ca imi ajunge ca mafiot. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu arestarea suspectilor cu wanted intre 6 si 10. De ce doresti sa intri in Armata: Sa fiu de partea legii, si ca imi place sa fiu soldat. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 8-9 depinde de zi. --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses --------------------------------------------------- ScarFaCe - Acceptat pentru teste. # In urmatoarele 4-5 zile o sa se ocupe TheOne de teste,pentru ca eu sunt plecat si nu pot intra in joc. Respins,acum am verificat si am vazut ca ai aplicat si la Scoala si la NG in acelasi timp + ScarFaCe a stat doar 3 zile in factiune. Civil pana pe data de 6.septembrie
Berky Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick in joc: StPierre Nick forum: StPierre ( Aplic de pe asta pt ca pe StPierre mi-am uitat pass si nu stiu de ce inca nu primesc reevaluarea ) .. Alte nick-uri pe care le-ati avut: Mert Level-ul caracterului in joc: 23 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani+ Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Medici , Ballas , F.B.I , Bikers Job (factiune) curent: civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 5 , 3 , 3 , 2 De ce ati parasit ultima factiune: Eram in vacanta si am fost plecat fara sa dau semn de viata .. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Participarea la Blocaje , wanted cuprins intre 6 si 10 si sa patruleze .. De ce doresti sa intri in Armata: Sa fac legea . --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 h+ . --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licente: --------------------------------------------------- P.S: Postez de pe contul lui Berky pt ca eu mi-am uitat pass si nu primesc mesajul de recuperare ..