HerrBlackMaN Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) Nick in joc: 10Dayz Nick forum: se vede Alte nick-uri pe care le-ati avut: Nam Level-ul caracterului in joc: 1 kkk --------------------------------------------------- Varsta: 17 De cat timp joci: 80 ani Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Toate Job (factiune) curent: Ala Rankurile detinute in factiunile precedente: Toate De ce ati parasit ultima factiune: Ca mirosea urat. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu traficul de arme de jucarie De ce doresti sa intri intri in Armata: Sa fac multe mats Cate ore joci pe zi: Toate --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: // DPA 3 zile + warn-up Edited August 12, 2012 by Specter
Paul Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick in joc: 10Dayz Nick forum: se vede Alte nick-uri pe care le-ati avut: Nam Level-ul caracterului in joc: 1 kkk --------------------------------------------------- Varsta: 17 De cat timp joci: 80 ani Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Toate Job (factiune) curent: Ala Rankurile detinute in factiunile precedente: Toate De ce ati parasit ultima factiune: Ca mirosea urat. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu traficul de arme de jucarie De ce doresti sa intri intri in Armata: Sa fac multe mats Cate ore joci pe zi: Toate --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: Respins + blacklist pentru aplicatie facuta la misto.
Guest Myster Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick in joc: sPx Nick forum: Myster Alte nick-uri pe care le-ati avut: - - - Level-ul caracterului in joc: 7 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 12 De cat timp joci: 4 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Politicieni,Grove Job (factiune) curent: Grove Rankurile detinute in factiunile precedente: 3,1 De ce ati parasit ultima factiune: Am BL la aliante --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6+ De ce doresti sa intri in Armata: Este o factiune unita cu membrii activi --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 10h + --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
Guest Myster Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 wrong... #Aplicatia ramane valabila,m-am gandit mai bine :D
babycuu Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nick in joc: babycu Nick forum: babycuu Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:7 --------------------------------------------------- Varsta: 16 De cat timp joci: 4 LUNI Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilieri Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: Consilier 1 De ce ati parasit ultima factiune: nu imi placea --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Ordine si pace De ce doresti sa intri intri in Armata: ca sa ajut serverul Cate ore joci pe zi: 5-6-7 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://img19.imageshack.us/img19/2431/samp743pa.png Poza cu licentele: http://img716.imageshack.us/img716/5205/samp744u.png
molotow Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nick in joc: Hack3r Nick forum: molotow Alte nick-uri pe care le-ati avut: Broker Level-ul caracterului in joc: 13 (Rp de 15) Varsta (reala): 17 De cat timp joci: Din 2008 dar am facut ceva pauze. Sex (M/F): M Job-uri (factiuni) precedente: Ng, Smurd, Lsv. Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 1, 2, 1. De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis, Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10,patrulare,blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Am mai fost si mi-a placut. Cate ore joci pe zi: 5h + Poza cu stats: http://img3.imageshack.us/img3/6200/samp0009d.png Poza cu licentele: http://img62.imageshack.us/img62/3118/samp0019.png
OneBlood Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nick in joc: OneBlood Nick forum: OneBlood Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc:12 --------------------------------------------------- Varsta: 15 De cat timp joci: 4 luni Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd,Ust,Dnb Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: Smurd 1,UsT 2,DNB 2 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a veni in NG --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Suspectii care detin w6 ++, interventii, patrulare ! De ce doresti sa intri intri in Armata: Aceasta factiune imi place Cate ore joci pe zi: 3-6(Nu stiu sigur) --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Daddy>John Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick in joc:Sensual. Nick forum:DaddyJohn Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:10 --------------------------------------------------- Varsta (reala):16 De cat timp joci:1 an Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Politician,SMURD,DNB,Scoala,Bikers Job (factiune) curent:None Rankurile detinute in factiunile precedente:1 De ce ati parasit ultima factiune:Eram putini membri --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Armata se ocupa cu prinderea infractorilor cu wanted 6 +,interventii,patrulari. De ce doresti sa intri in Armata:Este o factiune frumoasa,si dorita. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:7 cam asa --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/543/samp259an.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/38/samp260u.png/ ---------------------------------------------------
Paul Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Sensual - Acceptat # De ce nu precizezi si celelalte nick-uri avute inainte de wipe ?
Ciolosh Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nick in joc:Aspec Nick forum:Ciolosh Alte nick-uri pe care le-ati avut:Ghiondes Level-ul caracterului in joc:8 --------------------------------------------------- Varsta (reala):16 De cat timp joci:1 an Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Politician,SFR Job (factiune) curent:Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente:2,1 De ce ati parasit ultima factiune:Voiam sa intru ng --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:w 6-10,asistarea la blocaje,patrularea oraselor LS LV SF De ce doresti sa intri in Armata:Este o factiune serioasa cu membri capabili. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:6+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses ---------------------------------------------------
Paul Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Aspec - Respins.(nu imi inspiri incredere) La factiunile precedente trebuie sa le mentionezi pe toate, deoarece ai mai fost ng de 3 ori si ai fost demis.
Claudiu Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick in joc:Mr_Clau Nick forum: CLAUDIU^ Alte nick-uri pe care le-ati avut: Claudiu546,Clau,Mr_Clau Level-ul caracterului in joc:26 --------------------------------------------------- Varsta: 17 De cat timp joci: 1 an (aproape) mai am 2 luni si fac 1 an Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: ,DNB , Triads , Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente:DNB 3, Triads 5 De ce ati parasit ultima factiune: Am zis sa fac o schimbare eram deja de 10 luni in Triads si cum nu am fost niciodata de partea dreapta am zis sa incerc si eu la Armata --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Suspectii care detin wanted peste 6+,patrularea oraselor ,blocaje De ce doresti sa intri intri in Armata: Pt ca are oameni capabili si vreau sa ajut . Cate ore joci pe zi: 4-5 --------------------------------------------------- Poza cu stats: View post on imgur.com Poza cu licentele: View post on imgur.com
SNAPPi Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc: Lester Nick forum: AmericanGangsta Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc: 15 --------------------------------------------------- Varsta (reala):16 De cat timp joci: iulie 2011 Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SFR,DNB,LSV Job (factiune) curent:job: Job detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente:3,2,2 De ce ati parasit ultima factiune: Sa ma alatur fortelor de ordite --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Se ocupa cu wanted intre 6 si 10,asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Imi place , si vreau sa pastrez linistea publica , si crimele sa nu se mai produca. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6-7 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Andy Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick in joc: Andy_Omega Nick forum: Andy_Omega Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc: 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala):15 De cat timp joci: vara 2010 Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SMURD Job (factiune) curent: Trucker Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a incerca si altceva. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu suspectii cu grad de urmarire cuprins intre 6 si 10 si cu asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Cred ca va fi o experienta frumoasa si am auzit ca este o factiune foarte bine organizata. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4-5 --------------------------------------------------- Poza cu stats: View post on imgur.com Poza cu licentele: View post on imgur.com
SamB Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick in joc: Rosu Nick forum: Rosu123 Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc: 14 --------------------------------------------------- Varsta (reala):17 De cat timp joci: 1 an Sex (M/F):Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilieri. Smurd. Ballas.Fbi.Triads Job (factiune) curent: None Rankurile detinute in factiunile precedente: smurd 2 consilieri 1 ballas 2 fbi 1 triade 4 De ce ati parasit ultima factiune:Sa pot intra in armata --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu suspecti wanted 6+ blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca mi se pare cea mai capabila factiune --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3-4 --------------------------------------------------- Poza cu stats: View post on imgur.com Poza cu licentele: View post on imgur.com
LikeZ Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick in joc: LikeZ Nick forum: LikeZ Alte nick-uri pe care le-ati avut: da Radu27 Level-ul caracterului in joc: 28 --------------------------------------------------- Varsta: 16 De cat timp joci: 7 luni Sex: barbat --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: instructor Job (factiune) curent: -camionagiu Rankurile detinute in factiunile precedente: Scoala cand sa iau rank3 miam bagat demisia De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in armata --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Suspecti w6+ , De ce doresti sa intri intri in Armata: Este o factiune serioasa Cate ore joci pe zi: 6-7 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Guest Allen Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick in joc: Nick forum: AntonFlorin Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 18 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: 1 an Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd,Scoala,NG,Ballas,LSV Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 3,1,4,2,1 De ce ati parasit ultima factiune: Nu am mai putut intra din motive personale,iar liderul m-a demis --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wantedul cuprins intre 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Deoarece am mai fost in aceasta factiune si mi s-a parut cel mai interesant aici. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Aproximativ 6 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats:/stats Poza cu licentele:/licenses ---------------------------------------------------
G3aN Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Nick in joc: ZapaceL Nick forum: G3aN Alte nick-uri pe care le-ati avut: G3aN si AliNwOw(ZapaceL) Level-ul caracterului in joc: 12 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: 7/8 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SFR,UST Job (factiune) curent: N-am, dar o sa-mi iau detective Rankurile detinute in factiunile precedente: 1,2 De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate am fost plecat in vacanta --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6+, patruleaza, blocaje etc. De ce doresti sa intri in Armata: Sa fiu un om al LEGI --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 9/10 --------------------------------------------------- • Poza cu /stats : • Poza cu /licenses : ---------------------------------------------------