Costin Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick in joc: TheFlow Nick forum: J3ff_Hardy Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc: 23 --------------------------------------------------- Varsta (reala):15 De cat timp joci: 3 ani Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Grove/DNB/FBI Job (factiune) curent:job: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1/4/2 De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv... --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:armata se ocupa cu wanted intre 6 si 10, De ce doresti sa intri in Armata: sa am o factiune --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:3-4 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
KronicK Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nick in joc: SeNz0r Nick forum: Senzor99 Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala):18 De cat timp joci: 3 ani Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: politicieni/smurd/sfr/ust Job (factiune) curent:job: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1/2/1 De ce ati parasit ultima factiune: Nu mi-a placut --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:armata se ocupa cu wanted intre 6 si 10, De ce doresti sa intri in Armata: sa am o factiune --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:7-8 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
TheOne Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Senzor - respins - zici ca joci de 3 ani dar eu nu am auzit in viata mea de tine si nici nu cred ca poti face fata.
crysTyan0 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick in joc: Rohan Nick forum: crysTyan0 Alte nick-uri pe care le-ati avut: crysTyan0 ( 2009 ) Level-ul caracterului in joc: 17 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: decembrie 2008 Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Hitman,FBI,Ballas Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 2/3/2 De ce ati parasit ultima factiune: Nu am avut un motiv anume --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Sa ajut autoritatile la scaderea gradului de infractionalitate --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5 - 8 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
florin_alex Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick in joc: aKaRy Nick forum: Florin_alex Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 19 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 7 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: FBI Ballas Smurd dnb Job (factiune) curent: - ballas Rankurile detinute in factiunile precedente: 2/3/2 De ce ati parasit ultima factiune: Nu am avut un motiv anume --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Sa ajut autoritatile la scaderea gradului de infractionalitate --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5 - 8 --------------------------------------------------- Poza cu stats: : View post on imgur.com Poza cu licentele: View post on imgur.com
Bogdan19 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nick in joc: Bogdan Nick forum: M.Bogdan Alte nick-uri pe care le-ati avut: reAcT (inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 25 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: 3 ani , 3 si .. nu mai stiu exact. Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: FBI, Mafia, Scoala Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: FBI (5), Mafia (1, nu mi-a placut), Scoala (4) De ce ati parasit ultima factiune: Dintro gluma s-a ajuns la demisie. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10, patrularea in orasele LS,SF,LV si participarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Vreau sa raman in politie. Nu imi mai place altundeva. NG nu am mai fost niciodata si sunt tentat sa incerc. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: De ce sa mint si sa zic ca joc non-stop :D !? Cat pot. Depinde, pot sa joc si o ora, 2 ore, 3 ore, 4 .. nu am un interval de ore pe zi. --------------------------------------------------- Poza cu stats: : http://postimage.org/image/fxy0eahc1/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/kmiln7vwh/
sket97 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nick in joc: sket97 Nick forum: sket97 Alte nick-uri pe care le-ati avut: sket Level-ul caracterului in joc: 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: 10 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: sfr-ng-dnb Job (factiune) curent: - sfr Rankurile detinute in factiunile precedente: 2/1/1 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc altceva. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Armata se ocupa cu wanted 6+ De ce doresti sa intri in Armata: Mia placut foarte mult de prima data cand am intrat si vreau sa reintru. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: : Poza cu licentele:
SeNnNZaTioN Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nick in joc: SeNnNZaTioN Nick forum: SeNnNZaTioN Alte nick-uri pe care le-ati avut: Alin97 Level-ul caracterului in joc: 19 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: aproape 2 ani Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: NG,SFR,DNB,LSV,GROVE,FBI,TM,TT Job (factiune) curent: - civilian Rankurile detinute in factiunile precedente: 3/1/1/1/2/2/2/1 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa ma fac cop --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Armata se ocupa cu wanted 6+ De ce doresti sa intri in Armata: Sa arestez "mari" infractori --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: depinde de timpul liber --------------------------------------------------- Poza cu stats: : Poza cu licentele:
TheOne Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 SeNnNZaTioN - respins - ai mai fost membru Armata si nu am fost deloc impresionat de prestatia ta plus ca, din cate imi aduc aminte, ai avut si antecedente legate de limbaj si atitudine.
Eduard Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nick in joc: Boond Nick forum: jandarm1 Alte nick-uri pe care le-ati avut: react (inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 7 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci:1 an Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: De ce ati parasit ultima factiune: --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10/ patrularea in orasele /participarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: NG factiunea mea de suflet :D --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Depinde, joc si 5 ore si 10 si o ora --------------------------------------------------- Poza cu stats: :Stats Poza cu licentele:licenses
Paul Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Boond - Respins.(Momentan nu esti suficient de pregatit pentru factiune,avand in vedere job-urile precedente pe care le-ai mentionat.Defapt ai mai fost membru NG si ai fost demis datorita greselilor facute;Daca nu ai mentionat, crezi ca nu ne dam seama ?) # Toata lumea a avut nick React inainte de wipe ? :lol:
OneBlood Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nick in joc:OneBlood Nick forum:OneBlood Alte nick-uri pe care le-ati avut: Level-ul caracterului in joc:11 --------------------------------------------------- Varsta (reala):15 De cat timp joci:4 luni aprox. Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:ust,smurd,dnb Job (factiune) curent:Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente:sumurd 1 ust 2 dnb 2 De ce ati parasit ultima factiune:am vrut sa vin ng --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: prinderea suspectilor w 6+,patrulare si asistare blocaje De ce doresti sa intri in Armata:Pentru ca imi place si am un coleg in armata --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:4-5 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Paul Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 OneBlood - Respins. (Ai 2 avertismente pentru limbaj si multiple plangeri pentru limbaj si /q cu wanted,noi avem nevoie de jucatori care stiu sa respecte un regulament.)
cosmyn20001 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick in joc:Cosmin001 Nick forum:cosmyn20001 Alte nick-uri pe care le-ati avut: nu am avut Level-ul caracterului in joc: level 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 ani De cat timp joci: 4-5 luni Sex (M/F):Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:The Triads Job (factiune) curent:Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: The Triads Rank 1 De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a intra in National Guard --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Armata se ocupa cu criminali care au wanted cuprins intre 6 si 10 , cu patrularea in LS,LV , SF si asista la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: National Guard este cea mai buna factiune din tot jocul si as vrea sa intru si eu printre cei mai buni si capabili jucatori. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4-5 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/860/samp000dg.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/580/samp001pu.png/ ---------------------------------------------------
AlexDZC Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nick in joc: AlexDZC Nick forum: AlexDZC Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc:9 --------------------------------------------------- Varsta: 18 De cat timp joci: 2 ani aproape Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: SFR, MAFIA Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: SFR1,MAFIA1 De ce ati parasit ultima factiune: Ultima factiune a fost MAFIa si am iesit pentru ca vroiam in NG. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Se ocupa cu prinderea suspectiilor cu w 6+,asistarea la blocaje. De ce doresti sa intri intri in Armata: Este o factiune serioasa ,cu membri seriosi si lideri seriosi Cate ore joci pe zi: 6-7 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://www.picz.ro/show-image.php?id=13e54b492f323b7434310c61031777d2 Poza cu licentele: http://www.picz.ro/show-image.php?id=47c6d2ff7277493b051dba015e94bd27
Vandalism Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nick in joc: Kawa Nick forum: Vandalism Alte nick-uri pe care le-ati avut: Vandalism Level-ul caracterului in joc:7 --------------------------------------------------- Varsta: 17 De cat timp joci: 1 an (aproape) (am activat si pe alte servere) Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilieri, DNB Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: Consilier 1 , DNB 2 De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa opresc violenta, nu sa o practic . --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Suspectii care detin w6 ++, interventii rapide, ordine ! De ce doresti sa intri intri in Armata: Aceasta factiune are oameni foarte seriosi, si de la care pot invata ceva. Cate ore joci pe zi: 5-7 (luni-vineri) / 7-10 (week-end) --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://epvpimg.com/uMtDb Poza cu licentele: http://epvpimg.com/t4G1d
Guest Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) Nick in joc: ShaKaLoo Nick forum: ShaKaLoo Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc:26 --------------------------------------------------- Varsta: 17 De cat timp joci: 3 ani Sex: Da , multumesc ! --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: FBI , Triads , NG , UST , Grove , LSV , Mafia ,PD Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: FBI - 3 , NG -2 , UST - 5 , Grove -1 , Mafia -2 , PD - 2 SFR - 4 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica la hitman. ( am gresit "/w" ) --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Suspecti w6+ , De ce doresti sa intri intri in Armata: Este o factiune serioasa Cate ore joci pe zi: 4-5 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: Edited August 21, 2012 by Guest