TheOne Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Respins - nu ai experienta...iti recomand sa intri mai intai intr-o factiune mai usoara sa vezi cam cum sta treaba si cand crezi ca esti pregatit pentru factiunea asta, revi cu o aplicatie.
Zippo. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick in joc:Link. Nick forum: Zippo. Alte nick-uri pe care le-ati avut:Zippo10 Level-ul caracterului in joc:7 --------------------------------------------------- Varsta (reala):19 De cat timp joci:5 luni Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Da Nang Boys Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente:1 De ce ati parasit ultima factiune:Nu am fost prezent la o sedinta --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Arestarea celor cu wanted , pastrarea ordinii pe strazi, protejarea civililor, prevenirea war-urilor, etc De ce doresti sa intri in Armata: Mereu mi-a placut aceasta factiune --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6-7 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
lucikRAP Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick in joc:mieztw Nick forum: lucikRAP Alte nick-uri pe care le-ati avut:lucikRAP Level-ul caracterului in joc:14 --------------------------------------------------- Varsta (reala):18 De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: dnb,fbi,pd,ust,ballas Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente:2,1,1,2,1 De ce ati parasit ultima factiune:Am avut niste probleme in perioada aceia si am fost demis pt inactivitate --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Arestarea celor cu wanted 4+ , patrularea.prin orase, prevenirea war-urilor, etc De ce doresti sa intri in Armata: Imi place foarte mult in police --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7-8 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/c47lapjtt/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/yq46fbzqj/
Persanu Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nick in joc: Persanu (cu P mare) Nick forum: Persanu (cu P mare) Alte nick-uri pe care le-ati avut: Persanu (tot cu P mare) Level-ul caracterului in joc:7 --------------------------------------------------- Varsta (reala):13 De cat timp joci: 3 ani give or take 6 luni Sex: Yes please :> (mascul) --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Scoala Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente:1 De ce ati parasit ultima factiune: Nu e pentru mine. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu suspecti de w6+, pastrarea ordinii si linistii la nivel national, cu filtre vamale, afaceri imobiliare...etc De ce doresti sa intri in Armata: :crazy: Are spawn aproape de baraj unde sunt NRG :crazy: si pentru ca imi place seriozitatea lor. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: aprox 5-6 ore, depinde... nu exista o medie clara la aceasta intrebare.. pot sa joc intro zi chiar si 11 ore in alta doar o ora... --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Flippy Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nick in joc: Flippy Nick forum: Flippy Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 14 --------------------------------------------------- Varsta (reala):17 De cat timp joci: 2 luni Sex: M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Politicieni,The Mafia,Ballas,UST Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente:1 De ce ati parasit ultima factiune: Certuri cu niste membri fanctiuni :) --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10,cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje,filtre intre vami De ce doresti sa intri in Armata: : Pentru ca este cel mai serios departament dintre cele care exista si cel mai bine organizat. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4-6 ore/zi --------------------------------------------------- Poza cu stats:Stats. Poza cu licentele:Licente.
TheOne Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Flippy - respins - pana acum ceva vreme ajutai gangurile/mafiile impotriva noastra... alta data.
lolflamE Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nick in joc: aliNN1 Nick forum: aliNN1 Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 20 De cat timp joci: 3 ani Sex (M/F): m --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: ng- / fbi Job (factiune) curent: civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 1 / 1 De ce ati parasit ultima factiune: inactvitate --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: w6-10 De ce doresti sa intri in Armata: place :D --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Draco Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nick in joc: Draco Nick forum: Draco Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 15 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 ani De cat timp joci: 3 ani Sex: Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD, Hitman Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: PD- 3 Hitman - 4 De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat o perioada de joc din anumite motive, dar m-am reintors cu idei noi. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Prinderea suspectilor cu wanted 6+. De ce doresti sa intri in Armata: Pe fostul gamemode am fost NG si mi-a placut. Totodata imi place oridinea si disciplina. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Depinde 3-4-5 ore, cat timp am... --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
CaCo3 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Nick in joc: Harris Nick forum: CaCo3 Alte nick-uri pe care le-ati avut: Harris inainte de wipe cat si acum Level-ul caracterului in joc: 7 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: ~2 ani Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Politicieni Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Motive personale --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: NG-ul se ocupa cu urmarirea suspectilor cu gradele de urmarie intre 6-10 , blocaje ... De ce doresti sa intri in Armata: Mi se pare o factiune modesta , unita . --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://tinypic.com/r/s6okt3/5 Poza cu licentele: http://tinypic.com/r/2agw6ky/5 ---------------------------------------------------
Danutzu Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nick in joc:Danutzu Nick forum:danutzu96 Alte nick-uri pe care le-ati avut:Danutz inainte de wipe. Level-ul caracterului in joc: 18 --------------------------------------------------- Varsta (reala):15 ani De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Smurd,Triade ,Sfr ,Ng,TheMafia,ScOALA,Sfr. Job (factiune) curent:News Reporter o sa-l iau pe cel de detectiv. Rankurile detinute in factiunile precedente: Smurd 4,Triade 2,Sfr 3,Ng 1 ,TheMafia 2,Scoala 1 ,Sfr 1 . De ce ati parasit ultima factiune:Deoarece nu ma simteam bine acolo. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Cu suspectii ce detin wantedul 6 si 10 . De ce doresti sa intri in Armata:Sa pot sta alaturi de cei mai tari membri si cea mai bazata echipa din sa-mp. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:sincer 6-7 ------------------------ --------------------------- Poza cu stats: http://postimage.org/image/838btl9z7/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/pk7drl4hh/ ---------------------------------------------------
TheOne Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Danutzu respins, esti membru al BlackList-ului in aceasta factiune.
Hornetz Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Nick in joc: EusunT Nick forum: Hornetz Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc: 8 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 8 luni (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Job (factiune) curent:--- Rankurile detinute in factiunile precedente: De ce ati parasit ultima factiune: --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10,filtre ,blocaje,patrulari De ce doresti sa intri in Armata : Factiune serioasa.. mentinerea ordinii publice. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://tinypic.com/r/5am234/5 Poza cu licentele: http://tinypic.com/r/dm8ec4/5
Cre3d Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nick in joc: aSsAsIn_cReed Nick forum: Cre3d Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc: 12 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 2 ani si ceva (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: DNB,FBI Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: DNB - , FBI - 4 De ce ati parasit ultima factiune: Am jucat alt joc si m-am lasat o perioada de samp. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10,filtre ,blocaje,patrulari De ce doresti sa intri in Armata : Pentru ca este o factiune serioasa. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Ciolosh Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nick in joc: Ghiondes Nick forum: Ghiondes Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc: 13 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 1 an (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Politicieni,smurd,mafia,scoala,ust,ng Job (factiune) curent:-civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 2,3,1,1,1,1 De ce ati parasit ultima factiune: m-am saturat de jail --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted intre 6-10, blocaje. De ce doresti sa intri in Armata : Este o factiune serioasa cu membri capabili --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /stats
(C.I.A)Sabin13 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc:(C.I.A)Sabin13 Nick forum:(C.I.A)Sabin13 Alte nick-uri pe care le-ati avut:[C.I.A]Sabin13,{C.I.A}Sabin13,Sabin13 Level-ul caracterului in joc: --------------------------------------------------- Varsta (reala):13 app 14 De cat timp joci:de mult timp dar am avut o perioada de inactivitate deoarece am fost foarte ocupat Sex (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:Ng,Instructori,Ballas,Sfr,Mafia,The Triads Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:2,1,1,3,2,2 De ce ati parasit ultima factiune:Am avut o perioada de inactivitate si nu am avut timp deloc chiar deloc sa postez si m-a demis de pe site --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:cu wanted intre lvl 6-10,blocaje,filtre,patrulat De ce doresti sa intri in Armata:Am mai fost si imi place super mult! --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:de acuma 6-10 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/12/samp004yb.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/836/samp005in.png/ ---------------------------------------------------
Se7eN_96 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nick in joc: Se7eN Nick forum: Se7eN_96 Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 29 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 6-7 Luni. Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Ballas, UST, NG. Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: Ballas - Rank 2, UST - Rank 3, NG - Rank 4 De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis pentru inactivitate (am avut niste probleme si nu am putut intra) --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Se ocupa cu criminali cu wanted 6-10, patrularea in orase, asistarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Colegii si liderii sunt de treaba, am mai fost destul de mult timp si mi-a placut foarte mult. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3-4, depinde. --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/28/samp003uk.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/707/samp004ble.png/ ---------------------------------------------------
TheOne Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Se7eN - acceptat pentru teste - iti mai dam o sansa, sper sa fi activ (daca treci testele). Ghiondes - Acceptat pentru teste - iti dau sansa asta sa imi demonstrezi ca esti pe drumul cel bun. (C.I.A)Sabin13 - Respins - antecedente comportament ( tin foarte mult la comportament, ceea ce include vocabular, atitudine,etc)