Bay3TasuL Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick in joc: MrSR Nick forum: Bay3Ta$uL Alte nick-uri pe care le-ati avut: nu am Level-ul caracterului in joc: 8 rp de 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: aproximativ 3 ani Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: NG / SFR Job (factiune) curent: nu am Rankurile detinute in factiunile precedente: NG rank 2 / SFR rank 1 De ce ati parasit ultima factiune: Ma demis. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted intre 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: imi place sa prind hoti si sa fiu de partea legii --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: nu am un program anume --------------------------------------------------- Poza cu stats: /stats Poza cu licentele: /licenses --------------------------------------------------- PS: Aplic eu pentru el.
MrPiciu Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick in joc: Hydravision Nick forum: MrPiciu Alte nick-uri pe care le-ati avut:acelasi(inainte de wipe) - Level-ul caracterului in joc: 16 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 19 De cat timp joci: 6-7 luni (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd / Mafia / Ballas / Scoala / Smurd Job (factiune) curent: NR Rankurile detinute in factiunile precedente: SMurd [5] / Mafia [4] / Ballas [1] / Scoala [2] / Smurd [2] De ce ati parasit ultima factiune: imi doresc sa intru in armata --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10/Blocaje/Filtre. De ce doresti sa intri in Armata: Factiune unita, activa care are un lider foarte capabil --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4-5 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
TheOne Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 MrSr - respins, deti un job ilegal. Hydravision acceptat pentru teste. ARMATA NU MAI RECRUTEAZA, MOMENTAN !!!
FashionVictim Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nick in joc: FashionVictim Nick forum: Ludacris93 Alte nick-uri pe care le-ati avut:acelasi(inainte de wipe) - Ludacris93 , FashionVictim Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: din 2009 pe lm (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD , Hitman Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente: PD rank 2 , Hitman rank 1 De ce ati parasit ultima factiune: inactivitate ( am avut cateva examene si nu am putut activa ) --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10/Blocaje/Filtre. De ce doresti sa intri in Armata: Doresc sa intru in Armata pentru ca este o factiune foarte buna , cu membrii foarte cababili si seriosi , pentru ca armata se ocupa cu nivel de wanted ridicat . --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://img33.imageshack.us/img33/5305/samp014vg.png Poza cu licentele: http://img825.imageshack.us/img825/7621/samp013bl.png
Paul Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nick in joc: Paul_Pop Nick forum: Paul Alte nick-uri pe care le-ati avut: Paul__Pop (pe vechiul server) Level-ul caracterului in joc: 25 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 ani si 10 luni De cat timp joci: Din septembrie 2009 (aproape 2 ani si jumatate) Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Armata,Grove Street Job (factiune) curent: Civil. Rankurile detinute in factiunile precedente: Armata - Rank 5 , Grove Street - Rank 5 De ce ati parasit ultima factiune: Am redus putin activitatea pe server,din lipsa de timp.. si am lasat locul meu altui player. :) --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Vreau sa redevin membru al armatei deoarece este una din factiunile mele preferate. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: In timpul saptamanii 3-5,in week-end/vacanta 5-10. --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: --------------------------------------------------- :)
Guest Messi. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nick in joc:Funky. Nick forum: Messi. Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc: 19 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: Din 2011. (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Ballas , The Triads. Job (factiune) curent:None. Rankurile detinute in factiunile precedente: 3, 2. De ce ati parasit ultima factiune:Vreau sa incerc si altceva. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Wanted 6-10/Blocaje/Filtre. De ce doresti sa intri in Armata : Factiunea este seriosa , activa. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 ore. --------------------------------------------------- Poza cu stats: Here. Poza cu licentele: Here.
Guest BlackSwordd Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick in joc: NewYorkeR Nick forum: BlackSwordd Alte nick-uri pe care le-ati avut: Amarok Level-ul caracterului in joc: 11 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17ani De cat timp joci: 2 ani si 8-9luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: NG,UST,Medici .. Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1/1/3 De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat de samp --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: W6+,patrularea in orasele ls/sf/lv si asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Ca am prieteni in politie. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3-4 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
TheOne Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 NewYoerker - respins - Antecedente vocabular si comportament.
Maver!ck Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Model de aplicatie Nick in joc:HypnoSs Nick forum: Maver!ck Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 ani De cat timp joci: 2 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:- Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente:- De ce ati parasit ultima factiune:- --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Cu prinderea infractorilor de wanted 6-10+ Filtre/ Blocaje De ce doresti sa intri in Armata:Pentru ca este o factiune serioasa si bine organizata. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: ---------------------------------------------------
FcR Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick in joc: FcR Nick forum: FcR Alte nick-uri pe care le-ati avut: Andrei_9 Level-ul caracterului in joc: 7 --------------------------------------------------- Varsta (reala):16 ani De cat timp joci: 2 ani pe LinkMania Sex (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilier Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: Rank 2 De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa devin Militar --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Cu prinderea criminalilor ce au nivelul de wanted cuprins intre 6 si 10, si patrularea in orasele LS,SF,LV De ce doresti sa intri in Armata: Am mai fost si imi este dor de acele vremuri. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: depinde de timpul meu liber. --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/690/statsmop.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/829/licenter.png/
Guest BlackSwordd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick in joc: NewYorkeR Nick forum: BlackSwordd Alte nick-uri pe care le-ati avut: Level-ul caracterului in joc: 11 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17ani De cat timp joci: 2 ani si 8-9luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: NG,UST,Medici .. Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1/1/3 De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat de samp --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: W6+,patrularea in orasele ls/sf/lv si asistarea la blocaje De ce doresti sa intri in Armata: Ca am prieteni in politie. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3-4 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
MusiC Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Nick in joc: MusiC Nick forum: MusiC Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc: 15 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 20 De cat timp joci: 2-3 ani (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: LF,UST,DNB Job (factiune) curent:--- Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 De ce ati parasit ultima factiune: Nu este de mine mafia --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10,filtre ,blocaje,patrulari De ce doresti sa intri in Armata : Imi place,este o factiune seriaosa. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 2-3 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: Edited March 6, 2012 by MusiC
TheOne Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 FcR si musiC acceptati pentru teste. NewYorker respins, antecedente comportamet si vocabular.
HOKAGE Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Model de aplicatie: Nick in joc:K0sty Nick forum:k0sty Alte nick-uri pe care le-ati avut: -/- Level-ul caracterului in joc: 25 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 21 De cat timp joci: 2 ani Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: nu le mai stiu am luat o pauza de sa:mp Job (factiune) curent: civil Rankurile detinute in factiunile precedente: -/- De ce ati parasit ultima factiune:-/- --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca este factiunea care mi-a placut cel mai mult --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: in weekend si foarte rar in timpul saptamanii. --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcm5-klZ-plq2S3tTT3KmWp9Xeodba4A Poza cu licentele: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclZyqlZ-xm6qS3tTT3KmWpsTModba4A ---------------------------------------------------
Bedezeu Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nick in joc: Bedezeu Nick forum: Bedezeu Alte nick-uri pe care le-ati avut:--- Level-ul caracterului in joc: 15 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 21 De cat timp joci: 2 ani (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Armata Job (factiune) curent:--- Rankurile detinute in factiunile precedente: 6 De ce ati parasit ultima factiune: motive personale --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10,filtre ,blocaje,patrulari De ce doresti sa intri in Armata : Factiune serioasa.. mentinerea ordinii publice. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 5-6 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
TheOne Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 K0sty - respins - antecedente abateri de la regulament. Bedezeu - Acceptat pentru teste.
Mackensen Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nick in joc: Mackensen Nick forum: Mackensen Alte nick-uri pe care le-ati avut: NeverTouch Level-ul caracterului in joc: 7 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 3 ani (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Armata Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: General De ce ati parasit ultima factiune: Nu am parasit. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10,filtre ,blocaje,patrulari De ce doresti sa intri in Armata: In opinia mea, este cea mai buna organizatie guvernamentala, care ma reprezinta. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 2-3 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://img690.imageshack.us/img690/5572/samp006wh.png Poza cu licentele: http://img818.imageshack.us/img818/7816/samp007bch.png
Maver!ck Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nick in joc:HypnoSs Nick forum:Maver!ck Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:11 --------------------------------------------------- Varsta (reala):15 De cat timp joci:3 luni Sex (M/F):m --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente:- Job (factiune) curent: Detectiv Rankurile detinute in factiunile precedente:- De ce ati parasit ultima factiune:- --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Wanted 6-10,filtre ,blocaje,patrulari De ce doresti sa intri in Armata:Este o factiune serioasa --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:4 --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: --------------------------------------------------