VicToR_ Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick in joc: mInd Nick forum: VicToR_ Alte nick-uri pe care le-ati avut: VicToR_ Level-ul caracterului in joc: 20 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 3 ani si ceva Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD,Armata,F.B.I,UST,DNB Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 1,1,3,2,1 De ce ati parasit ultima factiune: Nu e factiunea potrivita.. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6 - 10,asistarea la blocaje,patrulare. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca este o factiune seriosa,cu membri seriosi si cu un nivel de dificultate mare. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Aproapte toata ziuua --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
Panxy01 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick in joc: qwq Nick forum: Panxy01 Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 16 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: din 2008 Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilier,ballas,ng,instructor,triads Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 5,2,1,2,1 De ce ati parasit ultima factiune: nu aveau activitate playeri factiuni :| --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6 - 10,asistarea la blocaje,patrulare De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca este o factiune seriosa si cu membri seriosi :) --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 17-18 ore :D --------------------------------------------------- Poza cu stats: :readthis: Poza cu licentele: /Licenses
alex_antonio_aex Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick in joc: Pingoo Nick forum: alex_antonio_aex Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 12 --------------------------------------------------- Varsta (reala) :18 De cat timp joci: 3 luni Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd, The Triads Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: 1, 2 De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa fiu de partea legii. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted intre 6-10,asistare blocaje,patrularea oraselor De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a scapa sv-ul de "infractori" --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 6-7 --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imgur.com/delete/9X8lXnhVqHKtIei Poza cu licentele http://imgur.com/delete/ReffVXpVOArIaUQ
Eduard Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nick in joc:jandarm Nick forum:jandarm1 Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:17 --------------------------------------------------- Varsta (reala):17 De cat timp joci: jumatate de an (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: FBI Job (factiune) curent:-Detectiv (Civil) Rankurile detinute in factiunile precedente:rank 1 De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis (Nu mi-a prea placut in FBI Armata e pentru mine) --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Wanted cuprins in 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a mentine ordinea linistei publice --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:6+ --------------------------------------------------- Poza cu stats:Click Poza cu licentele:Click II
VicToR_ Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nick in joc: mInd Nick forum: VicToR_ Alte nick-uri pe care le-ati avut: VicToR_ Level-ul caracterului in joc: 20 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 3 ani si ceva Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD,Armata,F.B.I,UST,DNB Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 1,1,3,2,1 De ce ati parasit ultima factiune: Nu e factiunea potrivita.. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6 - 10,asistarea la blocaje,patrulare. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca este o factiune seriosa,cu membri seriosi si cu un nivel de dificultate mare. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Aproapte toata ziuua --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele: Scz de deranj dar imi retrag cererea..
(C.I.A)Sabin13 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nick in joc:(C.I.A)Sabin13 Nick forum:(C.I.A)Sabin13 Alte nick-uri pe care le-ati avut:(C.I.A)Sabin,[C.I.A]Sabin,Sabin13 Level-ul caracterului in joc:20 --------------------------------------------------- Varsta (reala):17 De cat timp joci: 9luni (M/F):M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Ng,Instructori,The Mafia,Ballas,Sfr,The triads,Ust Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:Ng-2 Instructori-1 The mafia-2 Ballas-1 Sfr-3 The Triads-2 Ust-1 De ce ati parasit ultima factiune: Unii membrii aveau ceva impotriva mea si cand am inceput sa zic ca eu merg singur pt a face mats Lolz0r m-a demis . --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata:Wanted cuprins in 6-10,blocaje,filtre De ce doresti sa intri in Armata: Imi place,este o factiune organizata,membrii capabili. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi:6-10 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/806/samp000kr.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/138/samp001xj.png/ P.S:TheOne stiu ca am mai fost in armata si am facut multe greseli dar cat am fost mafiot am invatat mai multe,primind mereu wanted.Sper ca ce s-a intamplat in trecut sa nu afecteze raspunsul la acceasta aplicatie.Ar fi frumos sa fiu acceptat din nou in Ng.Factiune onorabila,mi-a parut rau ca am fost demis.
TheOne Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ice_Cool acceptat pentru teste. Restu respinsi.
Dony Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc: Dedrick_Writh Nick forum: Dedrickk_Writh Alte nick-uri pe care le-ati avut: Level-ul caracterului in joc: 18 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: 2 ani (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd,PD,Hitman,Ballas,F.B.I,UST Job (factiune) curent:--- Rankurile detinute in factiunile precedente: 4 2 4 2 3 2 De ce ati parasit ultima factiune: Dintr-un motiv banal --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted cuprins in 6-10,Blocaje si Filtre . De ce doresti sa intri in Armata: Vreau sa redevin un "baiat" bun si cred ca Armata este ce-a mai buna pentru mine. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7-8 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/28/samp000mi.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/36/samp001tn.png/
Bay3TasuL Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc: MrSR Nick forum: Bay3TaSuL Alte nick-uri pe care le-ati avut: none Level-ul caracterului in joc: 8 rp de 10 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: app 3 ani Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: NG / SFR Job (factiune) curent: none Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 si 1 De ce ati parasit ultima factiune: m-au demis --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: wanted intre 6-10 De ce doresti sa intri in Armata: imi place --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: nu am un prog anume --------------------------------------------------- Poza cu stats: click Poza cu licentele: click ---------------------------------------------------
aRahida Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc: aRahida Nick forum: aRahida Alte nick-uri pe care le-ati avut: Level-ul caracterului in joc: 8 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 15 De cat timp joci: 2 luni (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Smurd/DNB Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente: 3/1 De ce ati parasit ultima factiune: Demis... --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted cuprins in 6-10,Blocaje si Filtre . De ce doresti sa intri in Armata: Vreau sa devin membru al armatei pentru a prinde suspectii cu wanted cuprins intre 6 si 10. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 3-5 ore pe zi. --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
TheOne Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 MrSr - respins - fiind demis de la ultima factiune, inca nu cred ca e momentul sa te accept. arahida - respins - Nu sunt de acord cu vocabularul tau pe care l-am observat cand erai in Smurd.
Tryf Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc: Tryf Nick forum: Tryf Alte nick-uri pe care le-ati avut: -- Level-ul caracterului in joc: 8 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: De cand sa deschis. (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilier,DNB,Triads Job (factiune) curent:-- Rankurile detinute in factiunile precedente: 2/1 De ce ati parasit ultima factiune: Nu ereau uniti. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted cuprins in 6-10,Blocaje si Filtre . De ce doresti sa intri in Armata: Vreau sa devin membru al armatei pentru ca este o factiune unita. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 8+ --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
VicToR_ Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc: mInd Nick forum: VicToR_ Alte nick-uri pe care le-ati avut: VicToR_ Level-ul caracterului in joc: 20 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 18 De cat timp joci: 3 ani si ceva Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: PD,Armata,F.B.I,UST,DNB Job (factiune) curent: Civil Rankurile detinute in factiunile precedente: 1,1,3,2,1 De ce ati parasit ultima factiune: Membri inactivi. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6 - 10,asistarea la blocaje,patrulare. De ce doresti sa intri in Armata: Pentru ca este o factiune seriosa,cu membri seriosi si cu un nivel de dificultate mare. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Aproapte toata ziuua --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/526/samp000dvq.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/406/samp001lu.png/
epicwarding Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc: Legendd Nick forum: epicwarding Alte nick-uri pe care le-ati avut: -- Level-ul caracterului in joc: 9 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: De 2 luni (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Consilier smurd ballas pd ust Job (factiune) curent:- conducator de tren Rankurile detinute in factiunile precedente: 1 De ce ati parasit ultima factiune: prea mare plictiseala si aproape toti erau afk --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6 - 10 blocaje filtere De ce doresti sa intri in Armata: Vreau sa devin membru al armatei pentru ca este o factiune serioasa --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: toata ziua ---------------------------------------------------- Poza cu stats http://postimage.org/image/vch6x2ozl/ Poza cu licentele http://postimage.org/image/6o881x7iv/
graybeards Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc: Woksyo Nick forum: graybeards Alte nick-uri pe care le-ati avut:acelasi(inainte de wipe) Level-ul caracterului in joc: 7 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: m-am reapucat de 3 saptamani (M/F): Masculin --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Politicieni Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 De ce ati parasit ultima factiune: era destul de inactiva --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10/Blocaje/Filtre. De ce doresti sa intri in Armata: Factiune unita si activa --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 4-6 ore --------------------------------------------------- Poza cu stats: Poza cu licentele:
aion93 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nick in joc:Luger Nick forum:aion93 Alte nick-uri pe care le-ati avut:- Level-ul caracterului in joc:8 Varsta (reala):15 De cat timp joci:5 luni Sex (M/F):M Job-uri (factiuni) precedente:Smurd,DNB,Triad,NG Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente:3,1,2,1 De ce ati parasit ultima factiune:Am avut probleme cu netul si nu vroiam sa incurc factiunea Cu ce se ocupa Armata:Cu patrularea celor 3 orase si omorarea suspectilor cu wanted 6+ De ce doresti sa intri in Armata:Este o factiune unita cu playeri de incredere Cate ore joci pe zi:in jur de 5-6 ore Poza cu stats: Poza cu licentele:
TheOne Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Legendd - acceptat pentru teste. Woksyo - acceptat pentru teste Luger - acceptat pentru teste
naruto11 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nick in joc:Raiden Nick forum:naruto11 Alte nick-uri pe care le-ati avut:Th3Master Level-ul caracterului in joc:10 Varsta (reala):12 De cat timp joci:2 ani Sex (M/F):M Job-uri (factiuni) precedente:Politicieni,Sfr Job (factiune) curent:Avocat Rankurile detinute in factiunile precedente:Sfr rank 2 iar politicieni rank 1 De ce ati parasit ultima factiune:Nu era prea multa activitate Cu ce se ocupa Armata:Omorarea suspectilor cu wanted 6 + patrularea,blocaje De ce doresti sa intri in Armata:Pentru ca este o factiune foarte bine organizata nu se injura cu ceilalti colegi si se respecta unul pe altul Cate ore joci pe zi:8 ore pe zi Poza cu stats: http://uploadimage.ro/viewer.php?file=25073320817016820444.png Poza cu licentele: http://uploadimage.ro/viewer.php?file=11954959254804743962.png
Panxy01 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick in joc: qwq Nick forum: Panxy01 Alte nick-uri pe care le-ati avut:acelasi(inainte de wipe) - Level-ul caracterului in joc: 16 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 17 De cat timp joci: Din 2009 (M/F): M. --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: Scoala. Job (factiune) curent:- Rankurile detinute in factiunile precedente: 2 De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv un timp.. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10/Blocaje/Filtre. De ce doresti sa intri in Armata: Factiune unita si activa --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: Mai tot timpu --------------------------------------------------- Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/690/samp001bo.png/ Poza cu licentele: http://imageshack.us/photo/my-images/542/samp002ma.png/
bogdanel1 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick in joc: Dinero Nick forum: bogdanel1 Alte nick-uri pe care le-ati avut: - Level-ul caracterului in joc: 14 --------------------------------------------------- Varsta (reala): 16 De cat timp joci: 2 ani jumate Sex (M/F): M --------------------------------------------------- Job-uri (factiuni) precedente: - Job (factiune) curent: - Rankurile detinute in factiunile precedente: - De ce ati parasit ultima factiune: - --------------------------------------------------- Biografie (a caracterului, minim 100 cuvinte): In data de 07/06/1989 la maternitatea din Los Santos s-a nascut un copil pe nume Dinero. Mama sa este reporter de teren la CNN Los Santos, iar tatal sau este ofiter in armata. De mic copil, Dinero a fost invatat sa se comporte civilizat si sa respecte pe toata lumea. La vasta de 15 ani, Dinero a urmat Liceul Militar San Fierro, la initiativa tatalui sau. Baiatul era invatat cu taberele militare deoarece in copilarie le frecventa des impreuna cu tatal sau. A petrecut momente frumoase alaturi de colegii sai si a fost atras de armata si a hotarat sa continuie, dar in acest timp, tatal lui Dinero a murit , iar ultima dorinta a sa a fost aceea de a urma Calea Armatei. Acum, dupa terminarea liceului, Dinero doreste sa se angajeze in Armata si se isi continuie visul de mic copil si totodata sa implineasca ultima dorinta a tatalui sau. --------------------------------------------------- Cu ce se ocupa National Guard: Prinderea suspectilor cu wanted 6+, filtre vamale, blocaje. De ce doresti sa intri in National Guard: Imi place foarte mult aceasta munca si doresc sa ajut la stoparea crimelor. --------------------------------------------------- Cate ore joci pe zi: 7- 10 ore Ati avut o perioada de inactivitate?: Nu Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Niciuna --------------------------------------------------- Poza cu stats: Link catre demisie (daca nu ati primit uninvite): - Link catre anulare crime: - Poza cu licentele:
TheOne Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Dinero respins - Cerere incorecta + lipsa poze cu licentele si statusul.