aliko Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Westiee -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):17 -Factiuni precedente:mafia -De ce ati parasit ultima factiune ? :nu mai jucam. acum m-am reapucat -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ? 3-4 ore -De ce doriti acest job?imi place foarte mult -Care este level-ul caracterului dvs?15 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Westiee este un pusti care a crescut in Los Santons. Tatal sau a fost si el membru Da Nang Boys asa ca Westiee a crescut cu cei din Da Nang Boys. Intr-o zi , Tatal sau la scos la plimbare in parc , dar a fost urmarit de cei din Ballas , si impuscat . Westiee a fugit pana acasa unde si-a gasit mama ucisa brutal , asa ca plin de ura a luat un cutit si l-a injunghiat pe cel din Ballas. De atunci Westiee are o ura imensa pentru cei din Ballas si vrea razbunarea alaturi de fratii lui din Da Nang Boys Informatii din viata reala: -Varsta reala:16 -Sexul:msculin -Orasul in care locuiti (in realitate):galati -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
NewYorkeR <3 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : newyorker -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc): 20 -Factiuni precedente: UST,PD,Medici (atatea imi aduc aminte) -De ce ati parasit ultima factiune ? : Din lipsa de activitate. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Membrul lunii in NR (inainte de wipe) si Scoala -Cat timp dedicati jocului ?: Pentru inceput 3-4ore pe zi -De ce doriti acest job?: Sa arat ce pot !! -Care este level-ul caracterului dvs?11 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Newyorker s-a nascut in Los Santos intr-o familie de rang "mare" in lumea afacerilor.La varsta de 10 ani a fost implicat in prima lui bataie intre 2 gasti...Iar de atunci a prins gustul luptelor de strada.Parintii lui au incercat sa il intoarca pe calea cea buna insa el a mers pe un drum gresit dar pe placul lui.La varsta de 14 ani,acesta a decis sa intre intr-un gang de renume,liderul ia zis ca este prea mic pentr-un gang.Acesta era foarte dezamagit si intr-o zi ii vine o idee sa isi infinteze propiul gang.Isi face un gang renumit in Los Santos ,si devine unu dintre cei mai cautai infratori din lume. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 16 ani si 11luni :> -Sexul: M -Orasul in care locuiti (in realitate): Bacau -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Bredwolf Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :dumitrur. -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):14 -Factiuni precedente:politicieni -De ce ati parasit ultima factiune ? am vrut sa intru in acest gang: -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu -Cat timp dedicati jocului ?8-10ore -De ce doriti acest job?:eu doresc acest job deoarecevreau sa ajut alianta aceasta -Care este level-ul caracterului dvs?6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:dumitrur. sa nascut in Los Santos alaturi de tatal si mama lui .Tatal lui lucra in hitman iar mama lui la pariurile de cai.Tatal sau a avut un contract pe liderul SFR dar a murit din cauza acelui contract deoarece liderul sia chemat toti oameni sa-l apere.Dumitrur. a fost socat la vestea aceasta iar mama sa a lesinat.Dumitrur. l-a spionat pe acest lider si a aflat ca ii este frica de acel gang numit Da Nang Boys.A jurat ca o sa se razbune pe acesst lider intrand in Da Nang Boys si omorandu-l.Asa ca acum se atreneaza cu deagle si shotgun pentru a deveni un membru de incredere in Da Nang Boys.Acum el vrea sa intre in DNB pentru a se razbuna pe acel lider , si spera ca il va primi. Informatii din viata reala: -Varsta reala:12ani -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Urziceni -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:nu mai am
Cre3d Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 -Nume (in joc) : GangXploR3 -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):18 -Factiuni precedente:PD,NG,F.B.I,DnB,... -De ce ati parasit ultima factiune ? :Am avut o perioada de inactivitate. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ?3-4h -De ce doriti acest job?: Imi place viata de gangster -Care este level-ul caracterului dvs?: 39 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: GangXploR3 s-a nascut intr-un orasel mic numit Los Santos. Parintii acestuia erau gangsteri cunoscuti ... tatal sau facea parte din The Triads iar bunicul sau din Da Nang Boys. ..GangXploR3 a stat in casa parintilor pana la varsta de 16 ani cand a fost nevoit sa plece pe strazi din cauza problemelor pe care acestia le aveau ... Se gandea mereu cum sa faca bani .. ca sa nu moara de foame . Anii au trecut iar GangXploR3 traia numai din ce fura .. Intr-o zi in timp ce se afla pe strazile din Los Santos alaturi de tovarasii lui .. GangXploR3 afla ca niste persoane i-au ucis parintii ... iar mai tarziu avea sa afle ca cei care le facuse rau parintilor sai erau membrii Ballas . Ramas cu imaginea parintilor in gand .. GangXploR3 l-a intalnit pe Inger, liderul Da nang Boys , care ia promis lui GangXploR3 ca-i va gasi pe cei care le-au facut rau parintilor lui ... Informatii din viata reala: -Varsta reala:18 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Bacau -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
kamikazee Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 GangXploR3 --> Acceptat pentru teste dumitrur. --> Respins( Nu ai experienta necesara)
KronicK Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 -Nume (in joc) : Roxor -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):18 -Factiuni precedente:The mafia, Sfr, Smurd, Da Nang Boys, Politicieni,am mai fost odata dnb dar vr sa ma bag iar. -De ce ati parasit ultima factiune ? :Am avut o perioada de inactivitate. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ?3-4h -De ce doriti acest job?: Imi place viata de gangster -Care este level-ul caracterului dvs?: 8 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinteRoxor s-a nascut intr-un orasel mic numit Los Santos. Parintii acestuia erau gangsteri cunoscuti ... tatal sau facea parte din The Triads iar bunicul sau din Da Nang Boys. ..Roxor a stat in casa parintilor pana la varsta de 16 ani cand a fost nevoit sa plece pe strazi din cauza problemelor pe care acestia le aveau ... Se gandea mereu cum sa faca bani .. ca sa nu moara de foame . Anii au trecut iar Roxor traia numai din ce fura .. Intr-o zi in timp ce se afla pe strazile din Los Santos alaturi de tovarasii lui .. Roxor afla ca niste persoane i-au ucis parintii ... iar mai tarziu avea sa afle ca cei care le facuse rau parintilor sai erau membrii Ballas . Ramas cu imaginea parintilor in gand .. Roxor l-a intalnit pe Inger, liderul Da nang Boys , care ia promis lui Roxor ca-i va gasi pe cei care le-au facut rau parintilor lui ... Informatii din viata reala: -Varsta reala:16 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Grumazesti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
eGadget Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : Gadget -Sex (masculin/feminin): masculin -Varsta (in joc):24 -Factiuni precedente: Consilieri, SMURD, Instructori -De ce ati parasit ultima factiune ? : plictiseala -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu -Cat timp dedicati jocului ? 5-6 ore -De ce doriti acest job? cred ca ma voi intelege bine cu colegii -Care este level-ul caracterului dvs? 8 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Gadget a imigrat ilegal in San Andreas, unde a incercat sa duca o viata normala. La scurt timp, aflat in fata unei sectii de politie a fost vazut de niste mafioti, care l-au intitiat in lumea strazilor, a warurilor si a setei de bani. O perioada lunga si-a dedicat-o slavirii mafiei, dupa care si-a adus aminte care este scopul lui in tara asta, si sa inrolat in Primarie, dar dupa putin timp a cedat si si-a reluat afacerile cu mafia. Demis din primarie, nereusind sa se mai intretina a trecut pe la medici, apoi pe la instructori, de unde a demisionat din dorinta de a deveni politist, un vis de-al lui de cand era mic, care nu sa putut implini datorita relatiilor cu lideri factiunilor. Acum, dupa mult timp, Gadget e gata sa intre intr-un gang puternic, si sa se infrunte cu dusmanii, politia, si sa simpta din nou setea de sange, bani si faima Informatii din viata reala: -Varsta reala:16 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Targu Mures -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Mor femeile dupa mine :)))
Mertaiz Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 -Nume (in joc) :Mertaiz -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):14 -Factiuni precedente:N/A -De ce ati parasit ultima factiune ? :N/A -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :N/A -Cat timp dedicati jocului ?:14 ore pe zi -De ce doriti acest job?:Deoarece imi place -Care este level-ul caracterului dvs?:6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:N/A Informatii din viata reala: -Varsta reala:14 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Ploesti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:N/A
EcLipSSe Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 -Nume (in joc) : m0t4nu1 -Sex (masculin/feminin): femiin -Varsta (in joc): 17 -Factiuni precedente: SMURD Rank 3 , The Mafya Rank 3 -De ce ati parasit ultima factiune ? : Pentru ca doraem sa incerc si altceva.. Aveam lvl 12 si fusesem doar in 2 factiuni .. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu.. -Cat timp dedicati jocului ? 3-4 ore.. in fuctie de progamul de la scl -De ce doriti acest job? Pentru ca nu am fost in niciun gang pana acum si as dori sa incerc si asa ceva. -Care este level-ul caracterului dvs? 14 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: M0t4nu1 s-a nascut in orasul Los Santos intro familie saraca cu parinti ce nu puteau face fata cheltuielilor pentru a intretine cei 5 frati ai lui m0t4nu1 si pe el. Intr-o zi cand cei doi parinti au fost promovati la locul de munca si au primit niste salarii mari acestia au platit ratele si datoriile si au vrut sasi scoata si ei copii la un film deoarece nu au fost niciodata si erau destul de varstnici .. Acestia au intalnit pe drum niste membrii sfr si ballas ce se luptau cu niste membrii DNB si Grove.. membrii din ballas si sfr au fost invinsi dar parintii lui m0t4nu1 au fost prinsi intre focurile de ara si au fost ucisi in fata sa si a celor cinti frati ai sai . In timp fratii lui au pierit din cauza hranei si acesta a ramas singur. Pentru a ramane in viata a inceput sa umble cu niste membrii DNB pentru a face bani asa acesta a supravietuit si si-a dedicat viata elor din DNB. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 17 -Sexul: Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Bucuresti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
kamikazee Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 m0t4nu1, Gadget --> Acceptati pentru teste Mertaiz --> Respins( Nu ai experienta necesara)
Mertaiz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 -Nume (in joc) :Mertaiz -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):14 -Factiuni precedente:N/A -De ce ati parasit ultima factiune ? :N/A -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :N/A -Cat timp dedicati jocului ?:14 ore pe zi -De ce doriti acest job?:Deoarece imi place -Care este level-ul caracterului dvs?:6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:N/A Informatii din viata reala: -Varsta reala:14 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Ploesti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt gata sa ma alatur si sa fiu loial lui DNB
sonyblack Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 -Nume (in joc) :[sonyblack]gabi -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):15 -Factiuni precedente:Sfr,Ust,The triads -De ce ati parasit ultima factiune ? :ca nu era frumos -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu -Cat timp dedicati jocului ?:8 ore -De ce doriti acest job?:imi place -Care este level-ul caracterului dvs?:10 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: sonyblack s-a nascut in los santos.El facea parte dintr-o familie bogata.Mama lui a murit cand sonyblack avea 14 ani.Iar tatal a murit in razboi.El era un baiat foarte cuminte,invata bine la scoala.Acum sonyblack vrea sa intre intr-un gang sa vada cum e viata de borfas. Informatii din viata reala: -Varsta reala:16 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Botosani -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt pregatit sa ajut factiunea.
Tails Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc): Teils -Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta (in joc): 15 ani -Factiuni precedente: Am fost in toate factiunile in afara de Scoala si Armata. -De ce ati parasit ultima factiune ?: Prefer sa nu vorbesc despre asta. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ?: Cel mai mare spammer, probabil. -Cat timp dedicati jocului ?: In timpul vacantei stateam si cate 11-12 ore pe server, dar din timpul scolii nu voi mai putea sta decat 3,4 maxim 5 ore. -De ce doriti acest job?: Pentru a ajuta factiunea -Care este level-ul caracterului dvs?: 19 (Dar am vandut multe rp-uri, 155) Teils s-a nascut la spitalul central din orasul Los Santos. A copilarit in cartierul Santa Maria Beach pana la varsta de 15 ani Informatii din viata reala: -Varsta reala: 15 ani -Sexul: Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Ramnicu Valcea -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Mertaiz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 -Nume (in joc) :Mertaiz -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):14 -Factiuni precedente:N/A -De ce ati parasit ultima factiune ? :N/A -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :N/A -Cat timp dedicati jocului ?:14 ore pe zi -De ce doriti acest job?:Deoarece imi place -Care este level-ul caracterului dvs?:6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:N/A Informatii din viata reala: -Varsta reala:14 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Ploesti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt gata sa ma alatur si sa fiu loial lui DNB
kamikazee Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Teils --> Acceptat pentru teste Mertaiz --> Respins( Nu ai experienta necesara+2 aplicatii?) [sonyblack]gabi --> Respins(Nu prea te vad in joc)
Blackhole Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Mih@y. -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):13 -Factiuni precedente:Sfr,Smurd,Consilieri -De ce ati parasit ultima factiune ? :nu imi mai placea -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu dar pot -Cat timp dedicati jocului ?5-6-7 ore -De ce doriti acest job?E frumos si in el voiam sa intru. -Care este level-ul caracterului dvs? 6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Mih@y. s-a nascut in orasul Los Santor si el era orfan nu avea bani . La varsta de 13 ani el s-a gandit sa-si ia 2 joburi unul care se numea Arms Dealer si altul cel principal DNB . Acesta era foarte entuziasmat . A trebuit sa dea niste teste pe care le-a trecut cu brio si asa a continuat viata lui Mih@y. Datorita factiunii DNB !! Informatii din viata reala: -Varsta reala:13 -Sexul:Mascukin -Orasul in care locuiti (in realitate):Ploiesti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu
alecs. Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Easy (in curand alecs) -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):19 -Factiuni precedente: PD, FBI , GROVE , HITMAN, GROVE, HITMAN , LSV , TRIADS -De ce ati parasit ultima factiune ? / -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Fost lider FBI -Cat timp dedicati jocului ?5-6-7 ore -De ce doriti acest job?Vreau sa ajut liderul -Care este level-ul caracterului dvs? 23 ATAT A MERS :o :))
napusim Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : Jairoo -Sex (masculin/feminin): masculin -Varsta (in joc): 17 -Factiuni precedente: Pd , grove -De ce ati parasit ultima factiune ? : demis -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : nu -Cat timp dedicati jocului ? 6-7h -De ce doriti acest job? Vreau sa ajut factiunea -Care este level-ul caracterului dvs? 22 Edited September 16, 2012 by napusim
KronicK Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Roxor -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):14 -Factiuni precedente: Sfr Smurd Politicieni The mafia The triads Bikers Da Nang Boys, am decis sa intru iar dnb sa ridic alaturi de lider si membri Factiunea!Forta Dnb -De ce ati parasit ultima factiune ? /Am decis sami iau liber -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : -Cat timp dedicati jocului ?5-6-7 ore -De ce doriti acest job?Vreau sa ajut liderul -Care este level-ul caracterului dvs? 8 fac 9
kamikazee Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Easy;Jairoo--> Acceptati pentru teste Roxor;Mih@y. --> Respinsi(Nu aveti experienta necesara)
XeqTT Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 -Nume (in joc) : XeqT -Sex (masculin/feminin): M -Varsta (in joc): 16 -Factiuni precedente: SFR / School / Politicieni -De ce ati parasit ultima factiune ? : Demis , perioada probe , ban 7 zile -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : nu.. -Cat timp dedicati jocului ? : Depinde daca sunt ocupat sau nu ... -De ce doriti acest job? : Imi place factiunea si am auzit ca recruteaza inca 1 membru , poate am noroc si sunt eu acela -Care este level-ul caracterului dvs? 7 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:
kamikazee Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Xeqt --> Respins(Nu intrii in factiune daca imi dai mesaje pe /w+nu ai experienta necesara)