Benko Fery Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 SaKaLuX - Respins, insistente pe /w in game hai plzzz sef pt atat :((
Mr.Dexter Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ai primit deja raspunsul, inceteaza cu postarile aiurea !!
Benko Fery Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :SaKaLuX -Sex (masculin/feminin):Masculin. -Varsta (in joc):11 -Factiuni precedente:- -De ce ati parasit ultima factiune ? :- -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ?luni vineri intre 4-7 ore si sambata duminica depinde de ce treburi am cu parinti. -De ce doriti acest job?:Imi place sa fiu gang si sa ma inteleg cu prieteni si sami fac prieteni si cunostintte noi. -Care este level-ul caracterului dvs?6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:SaKaLuX s-a nascut in Las Venturas si avea o familie medie financiara avea 15 ani si de mic a vrut sa mearga la munca ca sa aiba bani cand va fii mare.Primu lui job a fost :Car Jacker tot lucrand el pana la 20 ani si-a facut baiatu niste banuti .De la 20 ani in sus a inceput sa lucreze ca Trucker = Camionagiu .El nu prea avea prieteni fiindca ambitia lui de a muncii si de a avea o viata frumoasa la determinat sa nu aiba multi prieteni.Dupa inca cam 5-6 ani el sa insurat si si-a facut prieteni .De atunci acel om a fost un om serios si a ales munca nu prietenii pt viata si bani si apoi si-a gasit si prieteni si sotie.In momentul accesta el are copii are masina are apartamen si are tot ce isi doreste datorita muncii lui din copilarie . Puteti sa faceti si voi ca el si veti vedea ca va sii nu bine ci foarte bine daca vreti si aveti ambitia ce a avut-o SaKaLuX. Informatii din viata reala: -Varsta reala:11 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Cluj -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt bun la inima si nu jignesc cam pe nimeni puteti avea incredere.
Mr.Dexter Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 SaKaLuX - Respins, ultima ta aplicatie a fost facuta acum 2 zile + ai aplicat la toate gang-urile
Hasis9 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 -Nume (in joc) : Hasis4 -Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta (in joc): 18 -Factiuni precedente: Consilier -De ce ati parasit ultima factiune ? : Pt ca vreau mai multa actiune -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : nu din pacate, dar voi face tot posibilul sa obtin -Cat timp dedicati jocului ? De la 2 la 6 ore pe zi depinde de ce program am -Care este level-ul caracterului dvs? 6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Hasis4 provine dintr-o familie modesta din sudul Los Santos-ului. Datorita conditiilor nesatisfacatoare de trai, parintii sai au ales sa il dea spre adoptie pe micul copil, pe vremea cand el avea varsta de 4 ani,promitandu-i ca il vor vizita saptamanal si vor avea grija sa ii fie bine. Insa asta nu s-a intamplat, parintii sai l-au abandonat acolo. Fiind un copil frumos, a fost adoptat dupa o perioada de 4 luni, de o familie din San Fiero, urmand sa traiasca alaturi de ei pana la varsta de 18 ani. La frageda varsta de 18 ani, Hasis4 si-a pierdut ultimul sprijin pe care il mai avea, parintii adoptivi a lui lil au decedat unul dupa altul, la o durata de mai putin de un an. A vandut casa din San Fiero, si si-a cumparat un apartament in Los Santos cu speranta ca la un moment dat se va intalni din nou cu mama sa naturala. A aflat de la niste gangsteri locali ca mama sa este "combinata" cu un traficant de droguri din imprejurime, desi el s-a decis sa se alature celor din DNB pentru a-si putea gasi mama, si a-si petrece ce i-a mai ramas din viata alaturi de ea, in ciuda tuturor celor intamplate. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 18 -Sexul: Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Tg.Neamt
Benko Fery Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 -Nume (in joc) :SaKaLuX -Sex (masculin/feminin):Masculin. -Varsta (in joc):11 -Factiuni precedente:- -De ce ati parasit ultima factiune ? :- -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ?luni vineri intre 4-7 ore si sambata duminica depinde de ce treburi am cu parinti. -De ce doriti acest job?:Imi place sa fiu gang si sa ma inteleg cu prieteni si sami fac prieteni si cunostintte noi. -Care este level-ul caracterului dvs?6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:SaKaLuX s-a nascut in Las Venturas si avea o familie medie financiara avea 15 ani si de mic a vrut sa mearga la munca ca sa aiba bani cand va fii mare.Primu lui job a fost :Car Jacker tot lucrand el pana la 20 ani si-a facut baiatu niste banuti .De la 20 ani in sus a inceput sa lucreze ca Trucker = Camionagiu .El nu prea avea prieteni fiindca ambitia lui de a muncii si de a avea o viata frumoasa la determinat sa nu aiba multi prieteni.Dupa inca cam 5-6 ani el sa insurat si si-a facut prieteni .De atunci acel om a fost un om serios si a ales munca nu prietenii pt viata si bani si apoi si-a gasit si prieteni si sotie.In momentul accesta el are copii are masina are apartamen si are tot ce isi doreste datorita muncii lui din copilarie . Puteti sa faceti si voi ca el si veti vedea ca va sii nu bine ci foarte bine daca vreti si aveti ambitia ce a avut-o SaKaLuX. Informatii din viata reala: -Varsta reala:11 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Cluj -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt bun la inima si nu jignesc cam pe nimeni puteti avea incredere.
Blackhole Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :BlacKhOl3 -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):12 -Factiuni precedente:Smurd,politicieni -De ce ati parasit ultima factiune ? :ca m-a plictiseam -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu -Cat timp dedicati jocului ? 5-6 h -De ce doriti acest job?Sa arat ca DNB este cea mai buna faction -Care este level-ul caracterului dvs?6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:pe 28 iulie 1999 s-a nascut un copil pe nume BlacKhOl3 care avea 2 parinti.Parintii lui au murit intr-un accident de masinaasa ca el a ramas orfan si trebuia sa aive grija singur de el.Avea nevoie de bani si de un adapost.Peste cativa ani a gasit un job care se numea DNB. Informatii din viata reala: -Varsta reala:12 -Sexul:M -Orasul in care locuiti (in realitate):Ploiesti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
b0gdan1998 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : b0gdy -Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta (in joc): 18 -Factiuni precedente: Consilier -De ce ati parasit ultima factiune ? : Am luat o pauza cu SAMP-ul -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : - -Cat timp dedicati jocului ? 4-5 ore pe Zi -De ce doriti acest job? Pentru ca cei din DNB sunt de treaba..din cate am vazut si vreau sa fiu intre ei. -Care este level-ul caracterului dvs? 6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: b0gdy s-a nascut in Los Santos, intr-o familie cu multi frati.Cum avea multi frati nu prea avea bani.Parintii lui faceau orice posibilitate ei noi sa traiasca bine, dar nu prea aveau cum.Mama lui lucra ca ospatar la un restaurant din Los Santos , iar tatal lui era camionagiu. Intr-o zi b0gdy a primit un mesaj de la un om ca tatal lui a fost rapit de Ballas.B0gdy a alarmat toata familia si au plecat spre Ballas cu curaj sa vada ce au cu tatal lor.Atunci toti membri familiei au fost omorati in afara de b0gdy.Dupa multi ani b0gdy a hotarat sa se razbune dar nu a avut cu cine.El a hotarat sa intre in factiunea Da Nang Boys.Acum el asteapta raspunsul de la Da Nang Boys. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 14 -Sexul: masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Zalau -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Imi place fotbalul si Samp-ul Foarte mult!!
Hasis9 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 si cand ne testezi? eu am stat azi toata ziua da nu ai intrat
Mr.Dexter Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Blackhol3 - Respins, aplicatie slaba + nu am o parere buna despre tine @ Hasis4, va testez atunci cand sunt on si sunteti si voi, puteai sa ma intrebi asta pe PM. Eu sunt acum on.
defragus Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 -Nume (in joc) : Defragus -Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta (in joc): 15 -Factiuni precedente: Fbi,Ng,Pd,Scoala,Smurd,Ballas,DNB...etc -De ce ati parasit ultima factiune ? : Motive personale -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : - -Cat timp dedicati jocului ? 7-8 ore pe zi -De ce doriti acest job? Am mai fost DNB,mi-a placut si vreau sa revin. -Care este level-ul caracterului dvs? 31 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Numele meu este Draghici Andrei.Am inceput sa joc pe linkmania in vara anului 2011 dupa ce am aflat de server de la un prieten.Jucand sa-mp de ani buni m'am gandit ca este timpul pentru o schimbare(pana atunci am jucat numai pe servere de stunt),am inceput sa invat ce trebuie sa faci pe un server de GF si am decis sa raman.Prima mea factiune a fost SMURD si sunt mandrudeoarece acolo am cunoscut primii oameni care urmau sa imi fie prieteni si totodata un lider extraordinar(Keltzy).Dupa ce am iesit din SMURD am intrat in Hitman poate a fost doar noroc sau poate a contat experienta dobandita pe celelalte servere.Dupa ce am iesit din hitman am intrat in consilieri.Poate va intrebati de ce...Pe forum factiunea era descrisa drept una in care castigi bani,ajuti playerii si multe altele.Fiindca nu stiam ce poti face in consilieri,am intrat iar dupa o vreme mi-am dat seama ca am facut o greseala imensa(primarul nu era activ,salarii nu dadea iar despre banii pe care trebuia sa ii primim de la eventurile facute...nu mai vorbesc).Inca regret greseala pe care am facut'o dar asta este...nu poti da timpul inapoi.Ies din consilieri si intru in NG,aici l-am cunoscut pe bl@ck(cel mai bun prieten).In NG am avut cele mai frumoase clipe,am fost de 2 ori rank 5,pe andreidef dar si pe defragus(am spus de mai multe ori...contul andreidef a fost furat de la mine).Din NG am iesit deoarece nu mai era la fel,a doua oara cand am luat rank 5 am considerat ca am stat suficient si ca in acest timp am putut colabora cu niste membrii buni.Dupa ce ies din NG ma alatur celor din ballas deoarece vroiam sa vad cum este viata intr'un gang.Nu mi'a placut si am renuntat dupa cateva zile.Apoi ma alatur din nou celor din SMURD,intre timp Keltzy renuntase la functie iar noul lider era Melvin.Melvin a fost un lider de treaba,glumet,serios atunci cand trebuia si nu in ultimul rand un om care gandea inainte sa spuna ceva.Din SMURD ies imediat ce Melvin renunta la functie deoarece fara el nu mai avea rost.Intru in scoala pentru a mai strange cativa bani(in consilieri si in scoala am spus ca am intrat pentru a mai strange bani dar daca va uitati la cati bani am... ).Din scoala ies deoarece facusem o greseala si primisem un warn,am luat acesta decizie deoarece nu puteam sta cu gandul ca la urmatoarea greseala puteam fi demis(tinand cont ca pana acum nu mai avusesem warn).In PD am intrat deoarece eram invatat cu viata de politist.Si aici reusesc sa imi fac prieteni adevarati,pe care ma pot baza mereu.Din PD am iesit deoarece eram ocupat si decat sa tin locul degeaba.. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 15 -Sexul: masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Urziceni -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
ChangeNaMe Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 -Nume (in joc) : UnBaNNN -Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta (in joc): 15 -Factiuni precedente: Consilier , Mafia , UST , Medic -De ce ati parasit ultima factiune ? : Pt ca vreau mai multa actiune -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : nu din pacate, dar voi face tot posibilul sa obtin -Cat timp dedicati jocului ? De la 2 la 6 ore pe zi depinde de ce program am -Care este level-ul caracterului dvs? : 8-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: UnBaNNN provine dintr-o familie modesta din sudul Los Santos-ului. Datorita conditiilor nesatisfacatoare de trai, parintii sai au ales sa il dea spre adoptie pe micul copil, pe vremea cand el avea varsta de 4 ani,promitandu-i ca il vor vizita saptamanal si vor avea grija sa ii fie bine. Insa asta nu s-a intamplat, parintii sai l-au abandonat acolo. Fiind un copil frumos, a fost adoptat dupa o perioada de 4 luni, de o familie din San Fiero, urmand sa traiasca alaturi de ei pana la varsta de 18 ani. La frageda varsta de 18 ani, UnBaNNN si-a pierdut ultimul sprijin pe care il mai avea, parintii adoptivi a lui lil au decedat unul dupa altul, la o durata de mai putin de un an. A vandut casa din San Fiero, si si-a cumparat un apartament in Los Santos cu speranta ca la un moment dat se va intalni din nou cu mama sa naturala. A aflat de la niste gangsteri locali ca mama sa este "combinata" cu un traficant de droguri din imprejurime, desi el s-a decis sa se alature celor din DNB pentru a-si putea gasi mama, si a-si petrece ce i-a mai ramas din viata alaturi de ea, in ciuda tuturor celor intamplate. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 15 -Sexul: Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Deva
Guest RiscX Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) wrong a2a oara e cu noroc. warn up Edited July 2, 2012 by DRG
BlackAngel Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : [blackAnGeeLl] -Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta (in joc): 21 -Factiuni precedente: medici,bikers,fbi,ng,fbi -De ce ati parasit ultima factiune ? : sa intru la voi :X iubesc dnb -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : nu -Cat timp dedicati jocului ? 12-13 ore pe zi e vacanta :)) -De ce doriti acest job? am cv ptr akl plus ca am auzit ca esti ff de trb:D si vreau sa te cunosc,dexter :D -Care este level-ul caracterului dvs? 10 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: [blackAnGeeLL] s-a nascut in Los Santos, el avea parinti de partea legii lui nu ii placea nici odatra sa fie politai a incercat de cateva ori si na reusit nu ia placut deloc si cand a incercat sa fie mafiot a fost foarte fain mam distrat cu colegi fugeam de politai cu motoru veneau cu elicopteru dupa noi ne distram la maxim .. a fost foarte frumos.Iubesc mafioti si imi place ff mult sa fiu mafiot fac materiale fac droguri ii enervez pe politati particip la war-uri,un alt motiv pentru care urasc sa fiu cop se baga peste war-urile noastre :)) in fine isi fac meseria am fugit de o gramada de ori de copi cu shamal si permisu nu mia fost luat pt asta ii iubesc ca tot uita :)).Imi place ff mult sa fiu mafiot Informatii din viata reala: -Varsta reala: 17 -Sexul: masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): TM -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: PS: sunt in bikers miam depus demisia ma va demite cand va intra liderul
Guest RiscX Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) RiscX -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):21 -Factiuni precedente:smurd,ng,bikers,sfr -De ce ati parasit ultima factiune ? :mam plictisit -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ? 10 ore -De ce doriti acest job?e cel mai tare si imi place ca sunt playeri activi -Care este level-ul caracterului dvs?:10 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:CovaLer sa nascut in Los Santos.El traia intr-o familie bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme,iar mama sa era avocata.CovaLer avea tot ce isi dorea era foarte fericit alaturi de familia sa.Int-o zi venind de la scoala si-a gasit parintii intr-o balta de sange.In acel moment a ramas socat nu stia ce sa mai faca.El ramas orfanla varsta de 18 ani si-a luat un job camionagiu.Dupa primul salariu il da afara si ramane somer la 20 ani.Dupa un an afla cine i-a omorat parintii.El afla ca o gasca numita Ballas i-au injunghiat.Asa ca vrea sa se uneasca cu Groove-street pentru a se razbuna.Spera sa se faca dreptate si sai distruga pe Ballas alaturi de DNB si alanta.el isi doreste enorm sa ajunga in DNB Informatii din viata reala: -Varsta reala:14 -Sexul:masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Piatra-Neamt -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
Mr.Dexter Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 RiscX - Respins, aplicatie foarte, foarte slaba + am o parere foarte, foarte proasta despre tine.
MrSR Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 -Nume (in joc) :MiXtap -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):17 -Factiuni precedente: Grove Street, UST, FBI,DNB,Scoala -De ce ati parasit ultima factiune ? : am vrut eu sa ies -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ?5-7 ore -De ce doriti acest job? Pentru ca am mai fost si imi place -Care este level-ul caracterului dvs?: 25 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: MiXtap provine dintr-o familie bogata si singur la parinti.Tatal sau se ocupa cu lucruri mai putin legale facand parte dintr-un gang, el fiind mereu cautat de politie si avand mai mereu probleme cu politia.El a reusit sa tina departe politia reusind sa castige bani din traficul de droguri si de arme.Intr-o noapte politia a intrat in casa pentru al aresta pe tatal sau pentru toate cele pricinuite.Nu s-a lasat prins asa ca si-a luat arma si a avut un schimb de focuri.Intr-un final el este ucis si din greseala este omorata si mama sa in focul de arme.MiXtap a reusit sa scape dar a ramas fara familie,fara bani,fara casa deoarece toate acestea au fost confiscate de catre politie.A ajuns sa faca bani prin a lucra la un atelier de masini si avea un hobby acela de a fi fotograf ca reporter.El isi castiga existenta doar prin aceasta meserie pana intr-un final cand isi aduce aminte de tatal sau cum a ajuns asa de sus si in ce lux traia inainte de a fi omorat, cat de usor a putut face rost de bani prin traficul de arme si droguri asa ca s-a gandit sa ii ia locul.Intr-un final el a decis sa aplice la aceasta factiune unde se va simti ca intr-o familie si va lucra in echipa alaturi de membrii gangului Da Nang Boys. -Varsta reala:17 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Alexandria -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Nu
Apocalyptos Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 -Nume (in joc) : SoulJaBoy -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):18 -Factiuni precedente: SFR , Mafia -De ce ati parasit ultima factiune ? : ca sa incerc si altele -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Rank 2 in mafia -Cat timp dedicati jocului ? 3-4-5-6 ore -De ce doriti acest job? este frumos ,si este o factiune unita . -Care este level-ul caracterului dvs?: 9 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: SoulJaBoy provine dintr-o familie bogata si singur la parinti.Tatal sau se ocupa cu lucruri mai putin legale facand parte dintr-un gang, el fiind mereu cautat de politie si avand mai mereu probleme cu politia.El a reusit sa tina departe politia reusind sa castige bani din traficul de droguri si de arme.Intr-o noapte politia a intrat in casa pentru al aresta pe tatal sau pentru toate cele pricinuite.Nu s-a lasat prins asa ca si-a luat arma si a avut un schimb de focuri.Intr-un final el este ucis si din greseala este omorata si mama sa in focul de arme.SoulJaBoy a reusit sa scape dar a ramas fara familie,fara bani,fara casa deoarece toate acestea au fost confiscate de catre politie.A ajuns sa faca bani prin a lucra la un atelier de masini si avea un hobby acela de a fi fotograf ca reporter.El isi castiga existenta doar prin aceasta meserie pana intr-un final cand isi aduce aminte de tatal sau cum a ajuns asa de sus si in ce lux traia inainte de a fi omorat, cat de usor a putut face rost de bani prin traficul de arme si droguri asa ca s-a gandit sa ii ia locul.Intr-un final el a decis sa aplice la aceasta factiune unde se va simti ca intr-o familie si va lucra in echipa alaturi de membrii gangului Da Nang Boys. -Varsta reala:17 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Piatra_neamt -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Numa scuzati , retrag , imi pare rau !!
Mr.Dexter Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 MiXtap - Acceptat pentru teste SoulJaBoy - Oricum te-as fi respins, nu esti in stare sa faci singur o biografie? Trebuie sa o copii?