HopaOlla Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Ar00N -Sex (masculin/feminin):M -Varsta (in joc):13 -Factiuni precedente:SFR , Mafia , UST , Triads . -De ce ati parasit ultima factiune ? :Nu eram obisnuit cu /repair sau /refill . Eu sunt obisnuit cu kill-uri , actiune , etc .. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu -Cat timp dedicati jocului ?:4 - 5 ore -De ce doriti acest job?Pentru ca din punct de vedere mi se pare un gang unde se lucreaza in echipa si are 1 leader capabil -Care este level-ul caracterului dvs?18 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Totul a inceput la spitalul Los Santos-ului.O Mama astepta nasterea copilului sau,nasterea a fost cu succes numele copilului era Ar00n.Dupa 15 ani,tatal si mama au murit intr-un accident.Ar00n a ramas singur pe lume neavand cine sa-l creasca.Banii s-au terminat usor.El a plecat in San Fiero sa munceasca si sa-si faca un viitor.Akolo s-a angajat ca bodyguard la un club numit Jizzy cel mai popular club , dar akolo veneau cele mai multe mafii si gangsteri . In multe seri se lasa cu foc de arme.El vazand ca alianta Da Nang Boys & Grove Street & The Triads & Los Santos Vagos castiga mereu , a decis sa vorbeasca cu liderul gang-ului Da Nang Boys si sa fie alaturi de el si de membrii. Informatii din viata reala: -Varsta reala:14 -Sexul:M -Orasul in care locuiti (in realitate):Drobeta Turnu Severin -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic
SmoKe16 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 :news: -Nume (in joc) : Smoke16. -Sex (masculin/feminin): Masculin. -Varsta (in joc): 18. -Factiuni precedente: The Mafia , San Fierro Riffa , The Mafia , Da Nang Boys , Bikers. -De ce ati parasit ultima factiune ? : Sa intru aici alaturi de prieteni mei cei dragi :wub: . -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu. -Cat timp dedicati jocului ? 5+ -De ce doriti acest job? Este o factiune bine condusa , are membri capabili , activi si de treaba. -Care este level-ul caracterului dvs? 12. -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Smoke16 s`a nascut in Las Venturas in iarna anului 1989 . Era al III -lea copil al familiei . Parintii erau amandoi directori ai unei firme din San Fiero . De mic a primit o educatie aparte de la parintii lui atat si de la invatatorii de la scoala privata din Los Santos . Pana la varsta de 7 ani totul a decurs perfect : nu ducea lipsa de nimic , era printe cei mai destepti copii si nu iesea din vorba parintilor si a bunicilor sub nici o forma . Intr`o noapte se scula sa bea apa dar vrand sa se dea jos din pat auzi cateva focuri de arma din dormitorul parintilor . Ingrozit s`a bagat inapoi in pat crezand ca e un cosmar sau ceva asemanator . Dimineata a mers in dormitorul lor si a ramas incremenit de spaima deoarece parintii lui zaceau intr`o balta de sange . Pe loc a inceput sa tipe trezindu`si fratii mai mari . Acestia au sunat imediat la politia Las Venturas . In cateva minute acestia au sosit si au inceput sa investigheze crima . Dupa cateva minute au sosit si agentii F.B.I. care au inceput si ei sa investigheze cazul . Smoke16 a gasit un bilet al criminalilor cu insemnele bandei Da Nanb Boys . In dimineata aceea viata lui s`a schimbat radical alaturandu`se rivalilor DNB , adica mexicanii din SFR si aliantei lor . Aici a inceput sa lupte cu cei din DNB omorandu`i unul cate unul . Vazand ca nu mai face fata s`a alaturat The Mafia pentru a avea avantajul armelor mai bune gen Ak47 . Nici aici nu a simtit ca are puterea sa`si razbune parintii asa ca s`a alaturat Armatei . In armata totul decurgea foarte bine . Era respectat de cetateni deoarece ii salva de criminali . Dupa ce a crezut ca viata lui s`a intors cat de cat la normal a demisionat alaturandu`se unei gasti de mecanici din San Fierro adica UST . In UST a inceput sa fie recunoscut in orase deoarece repara si tuna masinile mafiortilor . Dupa ce s`a convins ca a stie totul despre masini/motoare si tuning`uri a demisionat alaturandu`se ca , consilier primarului Los Santos . Aici lucra din greu pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor . Plin e stres a demisionat alaturandu`se instructorilor din Scoala . Aici incepu`se sa cunoasca toate orasele de la cap la coada . Deja isi crease un nume in fiecare oras asa ca a demisionat alaturandu`se celor din Ballas . Fiind iar rival celor din Da Nang Boys se bucura cand omora unul dintre membri lor . Dar intr-o zi a primit un telefon cum ca agentul F.B.I. care a anchetat si el a lucidat moartea parintilor lui a fost asasinat de un DNB in plina strada , chiar lasand si un bilet langa cadavru in care scria : "Ne`ai descoperit , te`am descoperit . Ne`ai acuzat , te`am impuscat " . In data a demisionat si s`a alaturat unei aliate a DNB crezand ca`l poate gasi pe cei care i`a ucis parintii si pe agentul F.B.I. . Dupa o perioada de timp membri mafiei Triads au inceput sa intre a banuieli asa ca pentru binele lui a parasit mafia si a decis sa se alature gangului Da Nang Boys pentru a`i continua munca agentului ucis. -Varsta reala: 18. -Sexul: Masculin. -Orasul in care locuiti (in realitate): Galati. -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
HopaOlla Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Ar00N -Sex (masculin/feminin):M -Varsta (in joc):13 -Factiuni precedente:SFR , Mafia , UST , Triads . -De ce ati parasit ultima factiune ? :Nu eram obisnuit cu /repair sau /refill . Eu sunt obisnuit cu kill-uri , actiune , etc .. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu -Cat timp dedicati jocului ?:4 - 5 ore -De ce doriti acest job?Pentru ca din punct de vedere mi se pare un gang unde se lucreaza in echipa si are 1 leader capabil -Care este level-ul caracterului dvs?18 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Totul a inceput la spitalul Los Santos-ului.O Mama astepta nasterea copilului sau,nasterea a fost cu succes numele copilului era Ar00n.Dupa 15 ani,tatal si mama au murit intr-un accident.Ar00n a ramas singur pe lume neavand cine sa-l creasca.Banii s-au terminat usor.El a plecat in San Fiero sa munceasca si sa-si faca un viitor.Akolo s-a angajat ca bodyguard la un club numit Jizzy cel mai popular club , dar akolo veneau cele mai multe mafii si gangsteri . In multe seri se lasa cu foc de arme.El vazand ca alianta Da Nang Boys & Grove Street & The Triads & Los Santos Vagos castiga mereu , a decis sa vorbeasca cu liderul gang-ului Da Nang Boys si sa fie alaturi de el si de membrii. Informatii din viata reala: -Varsta reala:14 -Sexul:M -Orasul in care locuiti (in realitate):Drobeta Turnu Severin -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic Retrag , sorry
HIDROGENN Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 -Nume (in joc) : HIDROGENNNN -Sex (masculin/feminin):M -Varsta (in joc): 17 -Factiuni precedente: Consilier -De ce ati parasit ultima factiune ? : Sa pot intra in DNB. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Rank 3.. -Cat timp dedicati jocului ?:4 - 5 ore in functie de zi -De ce doriti acest job? : Imi place mult deoarece este bine pus la punct de liderul actual. -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: HIDROGENNNN s-a nascut in Los Santos . Acesta facea parte dintr-o familie foarte saraca . Banii lor proveneau din droguri si alte afaceri ilegale . El avea 5 frati . De fiecare data cand se intalneau , se luau la bataie , deoarece ei crescusera in cartiere diferite si nu se suportau unul pe altul . Cel mai mic , era bun cu mine si imi explica ca eu nu trebuie sa fac asa ceva. El crescuse in Las Ventura , departe de fratii sai . Incetul cu incetul HIDROGENNNN a inceput sa inteleaga cum sta treaba cu afacerile ilegale . Fratele sau cel mic a fost ucis de o banda numita San Fiero Rifa HIDROGENNNN vrea sa se razbune , stiind Da Nang Boys sunt dusmani cu San Fiero Rifa de cand lumea si pamantul . Acum este unica sansa a lui HIDROGENNNN si totul depinde numai si numai de MrDexter. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 17 -Sexul:M -Orasul in care locuiti (in realitate): Focsani -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:.
cosminutzu Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 -Nume (in joc) : Frank. -Sex (masculin/feminin): Masculin. -Varsta (in joc): 18. -Factiuni precedente: National Guard(rank2) -De ce ati parasit ultima factiune ? : Pentru ca era inactivitate si pentru ca doream sa activez intr'un gang(DNB a fost prima solutie si a ramas irevocabila). -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu. -Cat timp dedicati jocului ? dupa ore de pe la 14:30->21:00 -De ce doriti acest job? Pentru ca la ora actuala mi ase pare ca DNB este in top'ul preferintelor mele -Care este level-ul caracterului dvs? 8. -Biografie: Buna. Numele meu este Frank. Am 18 ani si sunt o persoana foarte energica. Am petrecut jumatate din viata mea in cartiere rau famate si acest lucru m'a motivat si mi'a dat incredere . Am ajuns sa cunosc foarte multa lume , de la copii saraci la bogati , infractori, puscariasi chiar si persoane cu functii importante in stat. Traind intr'un cartier de acest gen nu se putea sa nu fiu influientat. Am jefuit, batut, vandalizat si am facut foarte multe lucruri care erau complet inafara regulilor statului. Acest lucru m'a urmarit toata viata. Intr'o seara cu prietenii mei prin in zona unde locuiam, veneam de la o petrecere. Eram 4 la numar si eram bauti. Pe drumul lung de aproximativ 5 strazi am vandalizat 2 masini, am spart cateva geamuri si am umplut un perete cu graffiti. Politia era pe urmele noastre inca de la petrecere si ne urmareau dintr'o masina de civil. La un moment dat cand am strans mana prietenilor sa mergem fiecare la casele noastre.... Boom! sar din masina 2 cops echipati si ne'au prins pe mine si pe cel mai bun prieten al meu. Am fost dusi la scoala de corectie unde am stat 2 ani pana am implinit 18 ani si am fost obligat sa aleg intre 2 ani inchisoare + munca in folosul comunitatii timp de 2 ani de la eliberare... ori aleg 3 ani de armata. Ce credeti ca am ales??Armata... Am ales armata pentru ca stiam ca acolo o sa ma formez si o sa imi formez o imagine buna . Desi m'au chinuit, eu am luptat in continuare si de nervi si supararea care am dus'o in spinare toti acesti ani, am decis ca viata de Gangster este ceea mai potrivita pentru mine. Real Informations -Varsta reala: 17. -Sexul: Masculin. -Orasul in care locuiti (in realitate): Vaslui. -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu sunt.
Mr.Dexter Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 HIDROGENNNN - Respins, inactiv Frank. - Acceptat pentru teste
lolflamE Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) edit. retrag. am inteles ca se cere o activitate " superioara ". Edited June 6, 2012 by Semos
HopaOlla Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Ar00N -Sex (masculin/feminin):M -Varsta (in joc):13 -Factiuni precedente:SFR , Mafia , UST , Triads . -De ce ati parasit ultima factiune ? :Nu eram obisnuit cu /repair sau /refill . Eu sunt obisnuit cu kill-uri , actiune , etc .. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu -Cat timp dedicati jocului ?:4 - 5 ore -De ce doriti acest job?Pentru ca din punct de vedere mi se pare un gang unde se lucreaza in echipa si are 1 leader capabil -Care este level-ul caracterului dvs?18 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Totul a inceput la spitalul Los Santos-ului.O Mama astepta nasterea copilului sau,nasterea a fost cu succes numele copilului era Ar00n.Dupa 15 ani,tatal si mama au murit intr-un accident.Ar00n a ramas singur pe lume neavand cine sa-l creasca.Banii s-au terminat usor.El a plecat in San Fiero sa munceasca si sa-si faca un viitor.Akolo s-a angajat ca bodyguard la un club numit Jizzy cel mai popular club , dar akolo veneau cele mai multe mafii si gangsteri . In multe seri se lasa cu foc de arme.El vazand ca alianta Da Nang Boys & Grove Street & The Triads & Los Santos Vagos castiga mereu , a decis sa vorbeasca cu liderul gang-ului Da Nang Boys si sa fie alaturi de el si de membrii. Informatii din viata reala: -Varsta reala:14 -Sexul:M -Orasul in care locuiti (in realitate):Drobeta Turnu Severin -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic
HIDROGENN Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : HIDROGENNNN -Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta (in joc): 17 -Factiuni precedente: Smurd -De ce ati parasit ultima factiune ? : Sa pot intra in DNB. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Rank 3 -Cat timp dedicati jocului ? : 5/6 h/zi -De ce doriti acest job? Imi place mult , deoarece are un lider bun care a organizat factiunea bine. -Care este level-ul caracterului dvs? 6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: HIDROGENNNN s-a nascut in Los Santos . Acesta facea parte dintr-o familie foarte saraca . Banii lor proveneau din droguri si alte afaceri ilegale . El avea 5 frati . De fiecare data cand se intalneau , se luau la bataie , deoarece ei crescusera in cartiere diferite si nu se suportau unul pe altul . Cel mai mic , era bun cu mine si imi explica ca eu nu trebuie sa fac asa ceva. El crescuse in Las Ventura , departe de fratii sai . Incetul cu incetul HIDROGENNNN a inceput sa inteleaga cum sta treaba cu afacerile ilegale . Fratele sau cel mic a fost ucis de o banda numita San Fiero Rifa HIDROGENNNN vrea sa se razbune , stiind ca Da Nang Boys sunt dusmani cu San Fiero Rifa de cand lumea si pamantul . Acum este unica sansa a lui HIDROGENNNN si totul depinde numai si numai de MrDexter . Informatii din viata reala: -Varsta reala: 16 -Sexul: Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Focsani -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu P.S : Stiu ca in ultimul timp am fost inactiv deoarece am avut probleme cu scoala , dar de acum voi arata activitatea mea . Multumesc de intelegere.
Mr.Dexter Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ar00n - Respins, excursionist HIDROGENNNN - Respins, ultima ta aplicatie a fost facuta ieri
Guest valentyn01 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : VaLeNtin. -Sex (masculin/feminin): M -Varsta (in joc): 13 -Factiuni precedente: Mayor -De ce ati parasit ultima factiune ? : Sa-mi incerc norocul in alta factiune -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : nup -Cat timp dedicati jocului ? 5h + pe zi -De ce doriti acest job? Deoarece este o provocare pentru mine -Care este level-ul caracterului dvs? 6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Vali s-a nascut la inceputul aniilor 1993.El a parasit familia cu mama lui si sau mutat in orasul Las Venturas in chirie deoarece tatal lui era un mare alcolist. Acolo s-a angajat ca barman intr-un club.Dupa o scurta vreme a ajuns cel mai mare barman din orasul Las Venturas.La scurt timp dupa ce a devenit cel mai bun barman ii venea ziua lui Vali ,iar mama lui ia pregatit o surpriza de neuitat,i-a cumparat o masina de ziua lui ,chiar daca treceau prin momente foarte dificile impreuna.Pe langa ca e cel mai bun barman din oras Vali nu s-a saturat sa munceasca pentru un ban in plus si isi mai cauta inca un job,a stat ce s-a gandit si s-a hotarat sa-si trimita CV-ul asteptand un raspuns cu nerabdare. Informatii din viata reala: -Varsta reala: 13 -Sexul: M -Orasul in care locuiti (in realitate): jud. Neamt -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
Mr.Dexter Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 VaLeNtin. - Respins, nu am o parere prea buna despre tine
Razorr Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :CovaLer -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):21 -Factiuni precedente:politicieni,dnb,ust -De ce ati parasit ultima factiune ? :mam plictisit -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ?de la 14:30 pana la 22:30 -De ce doriti acest job?e cel mai tare si imi place ca sunt playeri activi -Care este level-ul caracterului dvs?:8 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:CovaLer sa nascut in Los Santos.El traia intr-o familie bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme,iar mama sa era avocata.CovaLer avea tot ce isi dorea era foarte fericit alaturi de familia sa.Int-o zi venind de la scoala si-a gasit parintii intr-o balta de sange.In acel moment a ramas socat nu stia ce sa mai faca.El ramas orfanla varsta de 18 ani si-a luat un job camionagiu.Dupa primul salariu il da afara si ramane somer la 20 ani.Dupa un an afla cine i-a omorat parintii.El afla ca o gasca numita Ballas i-au injunghiat.Asa ca vrea sa se uneasca cu Groove-street pentru a se razbuna.Spera sa se faca dreptate si sai distruga pe Ballas alaturi de DNB si alanta.el isi doreste enorm sa ajunga in DNB Informatii din viata reala: -Varsta reala:16 -Sexul:masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Piatra-Neamt -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- retrag scuze no warn dar nu cred ca voi fi acceptat
Mr.Dexter Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 CovaLer - Respins, nu ai de unde sa stii daca vei fi acceptat, poate ti-as fi dat o sansa. Este mult mai rau daca retragi.
TheFlow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) : TheFlow -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc): 17 -Factiuni precedente: DNB, LF, SMURD, FBI -De ce ati parasit ultima factiune ? : Simteam ca nu e de mine, vreau mai multa actiune. -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : In DNB, rank 5, membrul lunii -Cat timp dedicati jocului ? 3-5 ore pe zi -De ce doriti acest job?: Am mai fost in aceasta factiune si mi-a placut -Care este level-ul caracterului dvs? 23 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: In anul 1997, in spitalul din Las Venturas, a luat nastere un baietel pe nume Flow, dar ulterior si-a schimbat numele in TheFlow. El era un copil cuminte si isi asculta parintii. Era cel mai bun din clasa la invatatura si avea numai note de 10, pana in clasa a VI-a, cand a inceput sa fie influentat de modele negative ale orasului Las Venturas. Din clasa a VI-a, el a inceput sa comita crime, furand masini si ducandu-le la crane, unde isi lua bani frumosi pe ele. In clasa a VII-a, la 13 ani a fugit de acasa, dormind intr-un camin de orfani alaturi de alti copii. Parinti lui au incetat sa-l caute stiind ca e in zadar cautarea. El s-a alaturat gang-ului Da Nang Boys, unde a devenit mana dreapta a lui MrDexter, fiind numit si "Gunman".Dupa lungi asasinate, el s-a despartit de prietenii sai din Da Nang Boys si s-a hotarat sa inceapa o viata de profesor. I-a mers destul de bine, apoi s-a facut medic pana cand i-a revenit pofta de actiune si vrea sa intre din nou in DNB. Informatii din viata reala: -Varsta reala:15 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate): Romania -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu sunt
Kugar Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 -Nume (in joc) :Kugar -Sex (masculin/feminin):masculin -Varsta (in joc):21 -Factiuni precedente:scoala f.b.i smurd -De ce ati parasit ultima factiune ? :pentru a intra in dnb(ma demis) -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu -Cat timp dedicati jocului ?mult in timpul liber(vacanta) scoala 4-6 ore -De ce doriti acest job?pentru a ajuta alianta si pentru a face mats,drugs -Care este level-ul caracterului dvs?(7) -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Kugar nu prea a avut cand sa isi cunoasca foarte bine parintii deoarece acestia erau plecati zi de zi cu afaceri si intruniri impportante lasandu`l pe Kugar. in grija bunicilor.Numai in week`enduri Kugar se bucura si el putin de iubirea parintilor..pe care acesta nu prea o simtea din partea lor.Bunicii i`au impartasit lui Kugar un mare secret si acela ca tatal sau face parte din gang`ul Da Nang Boy`s iar despre mama sa i`a spus ca ii este asistenta tatalui sau si asa era.Timpul a trecut iar Kugar vroia cat mai mult sa stea langa cei care i`au dat viata mai ales langa tata deoarece avea de unde invata si cui sa ii calce pe urme.Parintii au hotarat sa se mute in orasul Las Venturas deoarece acolo este un oras mai linistit cu oameni si mai linistiti.Motivul pentur care au plecat din Los Santos ?Gang`urile faceau legea pe strada,hotii furau de fata cu politistii nu se mai putea trai in halul acesta iar politia de acolo nu putea actiona deoarece duceau lipsa de membri Kugar . era luat de catre tatal sau la antrenamente ,iar dupa un atrenament Kugar i-a soptit ca si el isi doreste sa ajunga la fel de bun,curajos si voinic la fel ca el. Informatii din viata reala: -Varsta reala:21 -Sexul:m -Orasul in care locuiti (in realitate):galati -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:....
Chambers Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Pentru a aplica trebuie sa indepliniti cerintele de aici si sa faceti o cerere dupa modelul de mai jos: Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :Chambers -Sex (masculin/feminin):Masculin -Varsta (in joc):19 -Factiuni precedente:Los Santos Vagos,SMURD -De ce ati parasit ultima factiune ? :pentru a intra in aceasta factiune m-au demis! -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu -Cat timp dedicati jocului ?dimineta si dupa ora 6 -De ce doriti acest job?deorece vreu sa ajut gangul sa omoare rivalii -Care este level-ul caracterului dvs?9 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Chambers sa nascut in Los Santos intr-o familie foarte saraca.Parinti il bate-au si il trimite-au la munca sa le aduca bani pentru bautura.Asa ca intr-o zii Chambers a plecat de acasa sperand ca o sa aiba o viata mult mai buna si s-a facut traficant de droguri.Lui ii mergea foarte bine la acest job si era fericit dar parintii sai afland cu ce se ocupa au fost si au anuntat politia .Cei din politie au plecat pe urmele sale si l-au prin chiar cand trebuia sa vanda droguri unor mafioti.Ei au fost incatusati si dusi la inchisoare.Dupa ce Chambers si-a terminat pedeapsa a vrut co tot dinadinsul sa isi omoare parinti asa ca a cumparat o arma si i-a impuscat mortal pe amandoi.Chambers a plecat fara urme si nu a dat nimic de banuit ,el sa casatorit si a uitat de parintii care ii facuse mult rau. Informatii din viata reala: -Varsta reala:19 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Bucuresti -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:...
Mr.Dexter Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Kugar - Acceptat pentru teste Chambers - Acceptat pentru teste
Benko Fery Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Informatii despre caracter: -Nume (in joc) :SaKaLuX -Sex (masculin/feminin):Masculin. -Varsta (in joc):11 -Factiuni precedente:- -De ce ati parasit ultima factiune ? :- -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :- -Cat timp dedicati jocului ?luni vineri intre 4-7 ore si sambata duminica depinde de ce treburi am cu parinti. -De ce doriti acest job?:Imi place sa fiu gang si sa ma inteleg cu prieteni si sami fac prieteni si cunostintte noi. -Care este level-ul caracterului dvs?6 -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:SaKaLuX s-a nascut in Las Venturas si avea o familie medie financiara avea 15 ani si de mic a vrut sa mearga la munca ca sa aiba bani cand va fii mare.Primu lui job a fost :Car Jacker tot lucrand el pana la 20 ani si-a facut baiatu niste banuti .De la 20 ani in sus a inceput sa lucreze ca Trucker = Camionagiu .El nu prea avea prieteni fiindca ambitia lui de a muncii si de a avea o viata frumoasa la determinat sa nu aiba multi prieteni.Dupa inca cam 5-6 ani el sa insurat si si-a facut prieteni .De atunci acel om a fost un om serios si a ales munca nu prietenii pt viata si bani si apoi si-a gasit si prieteni si sotie.In momentul accesta el are copii are masina are apartamen si are tot ce isi doreste datorita muncii lui din copilarie . Puteti sa faceti si voi ca el si veti vedea ca va sii nu bine ci foarte bine daca vreti si aveti ambitia ce a avut-o SaKaLuX. Informatii din viata reala: -Varsta reala:11 -Sexul:Masculin -Orasul in care locuiti (in realitate):Cluj -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt bun la inima si nu jignesc cam pe nimeni puteti avea incredere.
Benko Fery Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 :news: -Nume (in joc) : Smoke16. -Sex (masculin/feminin): Masculin. -Varsta (in joc): 18. -Factiuni precedente: The Mafia , San Fierro Riffa , The Mafia , Da Nang Boys , Bikers. -De ce ati parasit ultima factiune ? : Sa intru aici alaturi de prieteni mei cei dragi :wub: . -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu. -Cat timp dedicati jocului ? 5+ -De ce doriti acest job? Este o factiune bine condusa , are membri capabili , activi si de treaba. -Care este level-ul caracterului dvs? 12. -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Smoke16 s`a nascut in Las Venturas in iarna anului 1989 . Era al III -lea copil al familiei . Parintii erau amandoi directori ai unei firme din San Fiero . De mic a primit o educatie aparte de la parintii lui atat si de la invatatorii de la scoala privata din Los Santos . Pana la varsta de 7 ani totul a decurs perfect : nu ducea lipsa de nimic , era printe cei mai destepti copii si nu iesea din vorba parintilor si a bunicilor sub nici o forma . Intr`o noapte se scula sa bea apa dar vrand sa se dea jos din pat auzi cateva focuri de arma din dormitorul parintilor . Ingrozit s`a bagat inapoi in pat crezand ca e un cosmar sau ceva asemanator . Dimineata a mers in dormitorul lor si a ramas incremenit de spaima deoarece parintii lui zaceau intr`o balta de sange . Pe loc a inceput sa tipe trezindu`si fratii mai mari . Acestia au sunat imediat la politia Las Venturas . In cateva minute acestia au sosit si au inceput sa investigheze crima . Dupa cateva minute au sosit si agentii F.B.I. care au inceput si ei sa investigheze cazul . Smoke16 a gasit un bilet al criminalilor cu insemnele bandei Da Nanb Boys . In dimineata aceea viata lui s`a schimbat radical alaturandu`se rivalilor DNB , adica mexicanii din SFR si aliantei lor . Aici a inceput sa lupte cu cei din DNB omorandu`i unul cate unul . Vazand ca nu mai face fata s`a alaturat The Mafia pentru a avea avantajul armelor mai bune gen Ak47 . Nici aici nu a simtit ca are puterea sa`si razbune parintii asa ca s`a alaturat Armatei . In armata totul decurgea foarte bine . Era respectat de cetateni deoarece ii salva de criminali . Dupa ce a crezut ca viata lui s`a intors cat de cat la normal a demisionat alaturandu`se unei gasti de mecanici din San Fierro adica UST . In UST a inceput sa fie recunoscut in orase deoarece repara si tuna masinile mafiortilor . Dupa ce s`a convins ca a stie totul despre masini/motoare si tuning`uri a demisionat alaturandu`se ca , consilier primarului Los Santos . Aici lucra din greu pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor . Plin e stres a demisionat alaturandu`se instructorilor din Scoala . Aici incepu`se sa cunoasca toate orasele de la cap la coada . Deja isi crease un nume in fiecare oras asa ca a demisionat alaturandu`se celor din Ballas . Fiind iar rival celor din Da Nang Boys se bucura cand omora unul dintre membri lor . Dar intr-o zi a primit un telefon cum ca agentul F.B.I. care a anchetat si el a lucidat moartea parintilor lui a fost asasinat de un DNB in plina strada , chiar lasand si un bilet langa cadavru in care scria : "Ne`ai descoperit , te`am descoperit . Ne`ai acuzat , te`am impuscat " . In data a demisionat si s`a alaturat unei aliate a DNB crezand ca`l poate gasi pe cei care i`a ucis parintii si pe agentul F.B.I. . Dupa o perioada de timp membri mafiei Triads au inceput sa intre a banuieli asa ca pentru binele lui a parasit mafia si a decis sa se alature gangului Da Nang Boys pentru a`i continua munca agentului ucis. -Varsta reala: 18. -Sexul: Masculin. -Orasul in care locuiti (in realitate): Galati. -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu. ce mult ai scris :))da a scris ft frumossss bvbvbv :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ft frumos