Jump to content
lego_kid

Aplicatii DNB

Recommended Posts

Posted

-Nume (in joc) :Kal3le

-Sex (masculin/feminin):M

-Varsta (in joc):12

-Factiuni precedente:Triad Consilier SMURD Ballas DNB

-De ce ati parasit ultima factiune ? :Ma demis ca iam zis lui un coleg "Taci"

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ?5-8 ore depinde

-De ce doriti acest job?Este frumos / am prieteni / spirit de echipa etc.

-Care este level-ul caracterului dvs?14

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: :M-am nascut in LV , era o zi fericita . Cativa ani mai tarziu... Se naste sora mea , era o fata desteapta , frumoasa , un spirit intelept . Mama dupa cativa ani dupa nasterea surori mele a ramas paralizata , tata ne aducea si ne facea toate poftele. Pana cand: Sora mea a fost inpuscata in piept , si e a 10 luna de la operatia ei si incepe , incet , incet sasi revina , dar va avea niste probleme, Am decis sal omor pe cel care a inpuscato , asta era scopu meu pentru asta traiam . Mia omorato si pe mama . Numai simteam nimic dupa moartea ei . Totul era sami omor dusmanu. Am aflat din niste pile , ca era un SFR. Mai tarziu aflasem ca tata era DNB si era ca un agent secret , si era un dusman de al lui . Am crescut si scopu meu era acelasi . Tata mia zis sa aplic la DNB pentru ai tine numele tot mai sus , si am zis pentru am inplini scopu trebui sa ajung aproape de gura lui.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:13

-Sexul:M

-Orasul in care locuiti (in realitate):Bucuresti

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Nu

Posted

-Nume (in joc) ::Luger

-Sex (masculin/feminin):Masculin

-Varsta (in joc):14

-Factiuni precedente:Smurd

-De ce ati parasit ultima factiune ? :Vroiam sa incerc si alte factiuni.

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu

-Cat timp dedicati jocului ?:4-5ore

-De ce doriti acest job?:Pentru ca este o factiune unita cu un lider bun.

-Care este level-ul caracterului dvs?:6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Luger s-a nascut la periferia orasului SF inconjurat de Balasi el striga dupa ajutor iar un membru al factiunii DNB i-a sarit in ajutor.De atunci am stiut ca DNB este o factiune unita cu playeri de treaba si mi-am definit telul in SA:MP. M-am antrenat cu gandul ca intr-o zi voi ajunge in aceasta factiune iar acum ca am dobandit skillul necesar am decis sa aplic in DNB. Sper ca impreuna cu aceasta factiune sa cucerim cele 3 orase cu ajutorul aliantelor noastre si sa fim liderii jocului(la figurat).

-Varsta reala:14

-Sexul:Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Urziceni

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

Informatii despre caracter:

-Nume (in joc) :alik

-Varsta (in joc):15

-Factiuni precedente:-

-De ce ati parasit ultima factiune ? :

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : -

-Cat timp dedicati jocului ? 4-5 ore/zi

-De ce doriti acest job? Pentru ca vreau sa ajut la popularea lui si pentru a face o treaba buna.

-Care este level-ul caracterului dvs? 9

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: alik s-a nascut la inceputul aniilor 1994.El a parasit familia cu mama lui si sau mutat in orasul Las Venturas in chirie deoarece tatal lui era un mare alcolist. Acolo s-a angajat ca barman intr-un club.Dupa o scurta vreme a ajuns cel mai mare barman din orasul Las Venturas.La scurt timp dupa ce a devenit cel mai bun barman ii venea ziua lui oblivion ,iar mama lui ia pregatit o surpriza de neuitat,i-a cumparat o masina de ziua lui ,chiar daca treceau prin momente foarte dificile impreuna.Pe langa ca e cel mai bun barman din oras ,oblivion nu s-a saturat sa munceasca pentru un ban in plus si isi mai cauta inca un job,a stat ce s-a gandit si s-a hotarat sa-si trimita CV-ul asteptand un raspuns cu nerabdare.

-Varsta reala: 17

-Orasul in care locuiti (in realitate):Galati

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

-Nume (in joc) :Funky.

-Sex (masculin/feminin):Masculin.

-Varsta (in joc):11

-Factiuni precedente:The Mafia,The Triads,Ballas,UST.

-De ce ati parasit ultima factiune ? :Pai nu erau membri online si mereu rivalii ma omorau.

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ?Aproximativ 7 ore, in weekend mereu.

-De ce doriti acest job?Acest gang este serios,activ,etc.

-Care este level-ul caracterului dvs?11

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: :Funky. s-a nascut in orasul Los Santos in cartierul Vinewood intr-o familie modesta.Tatal sau era avocat in Los Santos, iar mama sa era functionara la banca.Funky. mai avea si un frate mai mare ca el cu cativa ani pe nume Cesar.Era un baiat cuminte el nu facea prostii , isi vedea de treaba lui.Fiind cuminte era rasfatat de parintii lui in toate felurile, la fel ca fratele sau.Funky. isi iubea atat de mult familia , incat ar face orice pentru ei cand aveau nevoie de ajutor.Cu cateva zile inainte Funky. a venit din oras acasa.Cand a ajuns acasa si i-a vazut pe parinti sai plangand acesta i-a intrebat ce au.Tatal sau ii raspunse ca fratele lui a fost ucis de cei din gangul Ballas in cartierul Richman.De atunci Funky. vrea sa-si razbuna fratele sau si ar face orice pentru asta.El a auzit de gangul DNB care sunt rivali cu Ballas, asa ca Funky. vrea sa intre in gangul DNB pentru a-si razbuna fratele.

-Sexul:Masculin.

-Orasul in care locuiti (in realitate):Buzau.

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Nu

Posted

-Nume (in joc) :Notram

-Varsta (in joc):21

-Factiuni precedente: SFR,Triads,PD,Hitman

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Am avut o perioada de inactivitate si nu am putut sa joc

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Rank 3-PD

-Cat timp dedicati jocului ? 3-4 ore/zi

-De ce doriti acest job? Este o factiune frumoasa care imi place foarte mult , am petrecut destul de mult timp in aceasta factiune inainte de wipe

-Care este level-ul caracterului dvs? 11

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Notram s-a nascut in marele oras numit Los Santos , el a fost crescut de bunici lui deoarece nu si-a cunoscut niciodata parinti , de mic copil a inceput sa lucreze si i-a ajutat pe bunici sai la tot felu de treburi.La 18 ani a fost chemat de prietenul lui EricK in factiunea San fierro Rifa unde a petrecut foarte mult timp.Dupa mult timp a parasit factiunea deoarece vroia sa incerce ceva nou asa ca sa alaturat celor din triads unde nu a petrecut foarte mult timp si a parasit factiunea deoarece nu s-a integrat.Dupa aproximativ 2 saptamani sa alaturat departamentului de politie unde a petrecut aproximativ 2 luni.A petrecut clipe frumoase impreuna cu membri departamentului de politie dar dupa aceea s-a hotarit sa intre Hitman , unde a petrecut ceva timp.Acum doreste sa se alature celor din DNB

-Varsta reala: 16

-Orasul in care locuiti (in realitate):Sibiu

Posted

-Nume (in joc) : Bogdan_C

-Sex (masculin/feminin): Masculin

-Varsta (in joc): 16

-Factiuni precedente: Consilieri, SMURD

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Am facut level 6 si am hotarat sa aplic la un gang.

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : SMURD - rank 4, Consilieri - rank3.

-Cat timp dedicati jocului ? 4-5 ore pe zi.

-De ce doriti acest job? Este o factiune frumoasa si doresc sa fiu intr-un gang.

-Care este level-ul caracterului dvs? 6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Bogdan_C s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca. El avea doi frati si o surioara mai mica. Inca de cand era mic, lui Bogdan i-a placut meseria tatalui sau, aceea de medic, asa ca a hotarat sa urmeze o "Scoala de medici". Dupa ce a terminat acea scoala, Bogdan a inceput sa profeseze ca medic, alaturi de tatal sau. Toti colegii si superiorii sai il laudau pentru munca depusa. Mai mult decat atat, a fost ales medicul lunii de doua ori. Intr-o zi, pe cand Bogdan si tatal sau erau la servici, mafiotii au intrat in casa lor si au omorat-o pe mama lui Bogdan. In acel moment, Bogdan a fost socat. A hotarat sa se alature unui gang pentru a-si razbuna mama, asa ca si-a depus "CV-ul" celor din Da Nang Boys si asteapta cu nerabdare un raspunde la liderul acesotra, care spera el ca va fi pozitiv. :tiphat:

-Varsta reala: 16 (In 22 Decembrie, fac 17)

-Sexul: M

-Orasul in care locuiti (in realitate): Bistrita

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Posted

-Nume (in joc) :Bay3Ta$uL

-Varsta (in joc):17

-Factiuni precedente:SMURD

-De ce ati parasit ultima factiune ? :vroiam sa incerc cv nou

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu

-Cat timp dedicati jocului ?nush asa in mare dar joc destul de mult

-De ce doriti acest job?pentru ca e jmecher

-Care este level-ul caracterului dvs?6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Bay3Ta$uL s-a nascut in marele oras numit Los Santos , el a fost crescut de bunici lui deoarece nu si-a cunoscut niciodata parinti , de mic copil a inceput sa lucreze si i-a ajutat pe bunici sai la tot felu de treburi.La 17 ani a fost chemat de prietenul lui EricK in factiunea San fierro Rifa unde a petrecut foarte mult timp.Dupa mult timp a parasit factiunea deoarece vroia sa incerce ceva nou asa ca sa alaturat celor din triads unde nu a petrecut foarte mult timp si a parasit factiunea deoarece nu s-a integrat.Dupa aproximativ 2 saptamani sa alaturat departamentului de politie unde a petrecut aproximativ 2 luni.A petrecut clipe frumoase impreuna cu membri departamentului de politie dar dupa aceea s-a hotarit sa intre Hitman , unde a petrecut ceva timp.Acum doreste sa se alature celor din DNB

-Varsta reala:17

-Orasul in care locuiti (in realitate):Galati

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Posted

Nume (in joc) :ElectroxX

-Varsta (in joc):14

-Factiuni precedente:Triad Consilier SMURD DNB

-De ce ati parasit ultima factiune ? :Conflic la smurd cu niste colegi

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : rank 3

-Cat timp dedicati jocului ?5-8 ore depinde

-De ce doriti acest job?Imi place 1 vs 1 deagle,mai ales in echipa!

-Care este level-ul caracterului dvs?6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: :M-am nascut in LS , era o zi fericita . Cativa ani mai tarziu... Se naste fratele meu , era un baiat desteapt , frumoas ,un caracter puternic . Mama dupa cativa ani dupa fratelui meu a ramas paralizata , tata ne aducea si ne facea toate poftele. Pana cand: Fratele meu a fost inpuscata in piept de catre un membru din Rifa.In ziua aia am jurat sa ma razbun pe gangul Rifa si pe aliatii iei.Am cautat foarte mult timp un gang care este impotriva Rifei.Intr-o zi la gasit pe Ionut care mia oferit ajutorul si sprijinul suficient.Am jurat sai fiu loial si sa lupt pt gangul meu impreuna cu ceilalti colegi.

Informatii din viata reala:-

-Orasul in care locuiti (in realitate):Ploiesti

Posted

-Nume (in joc) : rarikes

-Varsta (in joc): 21

-Factiuni precedente: SMURD

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Am vrut sa incerc ceva nou.

-Cat timp dedicati jocului ? 3-4 ore

-De ce doriti acest job? Lider capabil, membrii de treaba.

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: : rarikes s-a nascut in Los Santos, alaturi de mama si cei 7 frati ai sai . Tatal acestuia , pierise in urma cu 3 ani , intr-o altercatie a gangurilor . Ceilalti frati ai sai erau " caliti " de mici , astfel incat l-au luat pe rarikes, sa-l invete maiestriile cartierului . Incet incet , acesta se mareste , iar la varsta de 14 ani , a participat la prima tranzactie de arme ilegale . Acestea fiind spuse , au urmat ani si ani , in care acesta s-a maturizat , si a realizat ca scopul sau in viata este de a pazi cartierul . Fiind urmarit de atutoritati , acesta a parasit Los Santos , pentru a scapa de puscarie . A dus o viata modesta , alaturi de alti oameni netrebnici , iar acum , anul 1989 , s-a dus in Las venturas , pentru a deveni un membru al gangului Da Nang Boys , si pentru a-si da viata aparand cartierul .

-Varsta reala: 15

-Orasul in care locuiti (in realitate): Cluj Napoca

• Upvote 1
Guest CristiaNNNN
Posted

-Nume (in joc) : pErRy

-Varsta (in joc): 21

-Factiuni precedente: NG , Scoala , Mafia , FBI , Ballas , NG

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Am vrut sa fiu alaturi de ionut

-Cat timp dedicati jocului ? ... 3-4 ore

-De ce doriti acest job? : Pai e o factiune unita , lider de treaba , smecheri

-Care este level-ul caracterului dvs? 15

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Pe la sfarsitul anului 1995 l-a spitalul din Los Santos s-a nascut un baietel pe nume Cristian. Familia din care el provenea era una cu un venit foarte bun , tatal sau fiind politist, iara mama sa fiind asistenta spitalului din San Fierro. Copilul dupa ce a terminat liceul , tatal sau la trimis sa se alature armatei , dar copilul era prea mic pentru a fi memru al armatei, el putea sa se angajeze doar peste un an. Atunci niste mafioti l-au omorat pe tatal sau si atunci , copilul s-a gandit sa isi depuna CV-ul pentru a fi membru Da Nang Boys pentru a omora mafiotii care l-au omorat pe tatal sau.

-Varsta reala: 16

-Orasul in care locuiti (in realitate): Petrosani

Posted

-Nume (in joc) : Maryca

-Varsta (in joc): 18

-Factiuni precedente: Ballas

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Ca sa intru in Da Nang Boys

-Cat timp dedicati jocului ? 7-8 ore

-De ce doriti acest job? : Lider de treaba, sunt buni,sunt uniti

-Care este level-ul caracterului dvs? 8

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Maryca s-a nascut la inceputul aniilor 1993.El a parasit familia cu mama lui si sau mutat in orasul Las Venturas in chirie deoarece tatal lui era un mare alcolist. Acolo s-a angajat ca barman intr-un club.Dupa o scurta vreme a ajuns cel mai mare barman din orasul Las Venturas.La scurt timp dupa ce a devenit cel mai bun barman ii venea ziua lui Maryca ,iar mama lui ia pregatit o surpriza de neuitat,i-a cumparat o masina de ziua lui ,chiar daca treceau prin momente foarte dificile impreuna.Pe langa ca e cel mai bun barman din oras ,Maryca nu s-a saturat sa munceasca pentru un ban in plus si isi mai cauta inca un job,a stat ce s-a gandit si s-a hotarat sa-si trimita CV-ul asteptand un raspuns cu nerabdare.

-Varsta reala: 18

-Orasul in care locuiti (in realitate): Otopeni

Posted

-Nume (in joc) : JaPoNeZz

-Sex (masculin/feminin): M

-Varsta (in joc):15

-Factiuni precedente: Consilier , Smurd

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Sa fac o aplicatie catre Dnb ca-mi place mult.

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu

-Cat timp dedicati jocului ? 4-5 Ore

-De ce doriti acest job? Membri seriosi , lider capabil

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: JaPoNeZz s-a nascut in Los Santos . Acesta facea parte dintr-o familie foarte saraca . Banii lor proveneau din droguri si alte afaceri ilegale . El avea 5 frati . De fiecare data cand se intalneau , se luau la bataie , deoarece ei crescusera in cartiere diferite si nu se suportau unul pe altul . Cel mai mic , era bun cu mine si imi explica ca eu nu trebuie sa fac asa ceva. El crescuse in Las Ventura , departe de fratii sai . Incetul cu incetul JaPoNeZz a inceput sa inteleaga cum sta treaba cu afacerile ilegale . Fratele sau cel mic a fost ucis de o banda numita Ballas. JaPoNeZz vrea sa se razbune , stiind ca DNB sunt dusmani cu Ballas de cand lumea si pamantul . Acum este unica sansa a lui JaPoNeZz si totul depinde numai si numai de Ionut.

-Varsta reala: 15

-Orasul in care locuiti (in realitate): Focsani

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: --

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...