Jump to content
lego_kid

Aplicatii DNB

Recommended Posts

-Nume (in joc) : Boond

-Sex (masculin/feminin):masculin

-Varsta (in joc):17

-Factiuni precedente: Consilieri

-De ce ati parasit ultima factiune ? : am luat ban , si cand am intrat , nu mai eram in factiune (deci nu am parasit-o de bunavoie)

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : 2 consilieri (daca nu as fi luat ban , putea fi si 5)

-Cat timp dedicati jocului ? depinde de zile, joc si 10 ore cateodata

-De ce doriti acest job? ca sa fac parte dintr-o factiune puternica

-Care este level-ul caracterului dvs?: 6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:

Boond :

-Locul Nasterii: San Fierro

-Parinti : Necunoscut

-Varsta : 17 Ani

-Ocupatie : Comerciant de Arme

Boond sa nascut in San Fierro intr-o familie foarte bogata alaturi de parintii lui , care au decedat in urma unui accident de prabusire a avionului .

Fiind Foarte bogati aveau foarte multi dusmani , si trebuiau sa plateasca taxe la mafii , pana cand intr-o zi a refuzat a plati, si au vrut sa fuga intr-o alta tara (LAS VENTUREAS) Acolo crezand ca vor fi mai linistiti dar nu au ajuns cu bine la destinatie , ca avionul lor a explodat fiind mana mafiei care au plasat o bomba in avion , stiind ca vor pleca . Boond avand varsta de 10 ani fiind trimis in Los Santos ferit de mana mafiei el a inceput sa se cunosca cu multe bande Los Vagons, Grove Street , avand o reputatie foarte buna cu acestia inca de copil , chiar daca pana la varsta de 10 ani a fost rescut intr-o familie de politicieni , el avand foarte multi bani a inceput sa se drogheze, sa consume alcool etc.

Cand a auzit ca avionul parintilor lui a explodat in Las Venturas, acum avand varsta de 15 ani el doreste sa paraseasca prietenii si sa porneasca spre locul unde parintii lui au fost ucisi . Sperand ca va gasi mai multe informatii , si se va razbuna. Dupa 2 ani de zile Boond gaseste informatiile despre moartea parintilor sai , fiind o mana de Gangsteri din San Fierro numiti San Fierro Riffa , condusi din spate de The Mafia , avand in alianta chiar pe dusmanii prietenilor sai Ballas si Bikers .

El acum avand varsta de 17 ani doreste sa se alature unui gang numit Da Nang Boys stiind ca este aliat cu prietenii lui , si sperand ca se va razbuna pe dusmani.

Neavand bani ,el acum trebuie sa faca comert de arme sa isi castige banii de care are nevoie pentru a putea sa isi duca razbunarea la bun sfarsit .

-Varsta reala:17

-Sexul:Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate): Piatra Neamt

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Nu

Link to comment
Share on other sites

-Nume (in joc) :GamYng

-Sex (masculin/feminin):Masculin

-Varsta (in joc):18

-Factiuni precedente:Politicieni,Ballas,UST,FBI,UST,FBI

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Am vrut sa intru intr-un gang.

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Da Rank 3 in Departamentul FBI

-Cat timp dedicati jocului ?7-8h

-De ce doriti acest job?Nu am mai fost demult intr-un gang si cred ca asta mi s-ar potrivi.

-Care este level-ul caracterului dvs?13

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: GamYng s-a nascut in spitalul din Los Santos,printre medici de acolo era si tatal lui care este assistent la spitalul de langa Spawn Ballas.GamYng a trait o viata destul de buna,a trait impreuna cu parinti lui in momente bune cat si rele.Dar de la 18 ani GamYng a ramas pe cont propriu din cauza unor gangsteri din Bikers care i-au omorat familia.De atunci GamYng a inceput usor,usor sa calce cu dreptu,la lvl 3 a intrat in Politica dar din cauza unor probleme si atunci era alegerile a hotarat sa iasa ca sa intre in Ballas.In Gangul ballas a stat doar 1 saptamana pentru ca a auzit de la niste prieteni din The Triads ca ballasi sunt aliati cu cei din bikers.GamYng la varsta de 20 de ani s-a facut un Mechanic pe masura,repara si baga combustibil masinilor,motoarelor la greu.Dar a iesit si din UST ca sa intre in FBI sa isi razbune parinti si sa ii prinda pe cei din bikers.In FBI a stat pana la rank 2 pentru ca i-a placut sa aresteze mafioti si gangsterii din alianta ballasilor.La un momemnt dat a iesit din FBI dar tot in acel Departament s-a intors si a stat pana la rank 3 pentru ca a avut niste treaba cu un mafiot care facea trafic de persoane. Peste 3luni a iesit si a incercat sa faca parte din Gangul Da Nang Boys ca sa nimiceasca impreuna cu alianta si colegi pe Alianta ballasilor.Pentru ca avea pica pe ei.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:18

-Sexul:Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Bucuresti

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracter:

-Nume (in joc) Dakar:

-Sex (masculin/feminin):M

-Varsta (in joc):21

-Factiuni precedente:Mafia,Triade

-De ce ati parasit ultima factiune ? : incorectitudine

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ? 3-8 ORE cu exceptii

-De ce doriti acest job?Pentru ca vreau sa ajut alianta si sa ma razbun

-Care este level-ul caracterului dvs?11

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Dakar era un soldat oarecare trimis in Vietnam.Acolo se dadeau razboaie intre armata si Da Nang Boys.DNB erau niste vietnamezi renumiti pentru tactica lor si trupele lor bine instruite.Intro zi avea loc un schimb de focuri .Dakar vazand ca toti ceilalti au fost omorati el iese si ii cere sefului o santa pentru a intra in acea retea.MrDexter ii spune ca daca reuseste sa-i invinga cel mai bun soldat intr-un duel cu deagle va fi primit.Acesta accepta si urmeaza a se lupta.Printr-o minune Dakar il raneste pe acel om foarte grav si este primit in Da Nang Boys.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:16

-Sexul:M

-Orasul in care locuiti (in realitate):Brasov

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt un om de echipa si am experienta a 2 mafi.

:

Link to comment
Share on other sites

-Nume (in joc) :DJQualls

-Sex (masculin/feminin):Masculin

-Varsta (in joc):22

-Factiuni precedente:Consilier

-De ce ati parasit ultima factiune ? :Pentru a putea intra in D.N.B

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu

-Cat timp dedicati jocului ?Minim 5 ore

-De ce doriti acest job?:Deoarece vreau sa incerc ceva nou.

-Care este level-ul caracterului dvs?:5

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:DJQualls sa nascut la marginea orasului Los Santos.Parintii lui murisera cand el era foarte mic si a trebuit sa fie crescut de bunicii sai.El implinind varsta de 18 ani,bunicii sai nu lau mai putut creste si a trebuit sasi ia diferte job-uri pentru a putea face bani si trai.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:22

-Sexul:Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Focsani

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Link to comment
Share on other sites

- Nick: George

- Factiuni precedente: Grove,FBI,PD,Hitman,Ballas,Scoala.

- Level: 23

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Nu mai jucam.

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Lider DIAS, Lider Politia Rutiera.

-Cat timp dedicati jocului ? Depinde ce program am

-De ce doriti acest job?:Vreau sa ma reapuc .

-Care este level-ul caracterului dvs?:23

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:George s-a inascut in Est Los Santos, intr-o familie foarte cunsocuta. Tatal lui conducea gang-ul Los Santos Vagos, iar el statea alaturi de tatal lui inca de la varsta de 2 ani. Mereu se juca cu arma tatalui sau si se antrena pentru a ajunge un tragator foarte bun. Acest vis i-a fost spulberat deoarece mama lui George nu a mai putut suporta atatea impuscaturi , si ii era frica ca am sa patesc ceva. Astfel a hotarat sa se mute in San Fierro in apropierea Gun Shop-ului. Aici a dus o viata departe de infractori/mafioti si a reusit sa invete. Astfel la varsta de 18 ani George isi ia permisul si vrea sa isi ia un job si de aici a pornit totul. El se duce la Politicieni si vorbeste despre angajarea lui. Dupa 1 o zi , este sunat si acceptat . Dupa un timp , el a renuntat la acest job , deoarece el invatase atat de mult incat , nu putea sa fie un simplu politician. Intr-o zi cand se duce spre casa , ii suna telefonul. El raspunde iar un indivit cu o voce groasa ii spune: "Tatal tau a fost ucis", la aceste vorbe lui George ii se facu rau , si lesina. Este gasit de o persoana care ii il duce la spital. Isi revine dar era intr-un soc foarte mare. La nici 2 ore dupa acest telefon , mai primeste unu-l tot de la aceiasi persoana. Cand auzi vocea, George incepu sa tipe la el. Barbatul ia spus sa se calmeze , dar ia mai spus ceva: "Mama ta a fost prinsa si va fi omorata,daca nu vi in Los Santos pana maine". Avea o spaima in el de ... nu mai stia ce sa faca. Sa calmat , iar a doua zi sa dus in Los Santos. Intalnirea a fost undeva intr-o parcare subterana. A intrat acolo , si a stat 5 minute dupa care au venit 2 masini. L-au prins si l-au bagat in masina. Acesti oameni l-au dus in Est Los Santos , unde il baga intr-o incapere cu un geam prin care vedeai in alta incapere. In celalta incapere era mama lui. Senzo a fost legat si pus sa se uite cum acei oameni o "violau" pe mama lui , si o bateau. Dupa 2 ore de chinuri groaznice mama lui a fost impuscata. Senzo a inceput sa tipe si a intrebat "CINE SUNTETI" acei oameni l-au dus intr-o alta incapere unde l-au inchis. Dupa 4 ore a venit un om la el si i-a spus "Noi suntem gang-ul Los Santos Vagos" la aceste vorbe George inebunise si incepu sa tipe. Peste 1 saptamana reuseste sa scape si fuge. Nu stia ce sa mai faca , serviciul il abandonase, era inebunit. Asa ca intr-o zi sa dus pe langa cartierul dominat de gang-ul Da Nang Boys, acestia l-au primit in "gasca lor".

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Neagu George

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracter:

-Nume (in joc): Penu

-Sex (masculin/feminin):M

-Varsta (in joc): 16

-Factiuni precedente: -

-De ce ati parasit ultima factiune ? : -

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ?: -

-Cat timp dedicati jocului ? Nu am ore exacte.

-De ce doriti acest job? Vreau sa ajut cat mai mult factiunea si sa incerc totodata un gang.

-Care este level-ul caracterului dvs? 6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Penu - s-a nascut in orasul Las Venturas, undeva in cartierul in care isi au baza Agentii FBI. Pana in acest moment, Penu a dus o viata frumoasa, linistita, dar lipsa banilor si persoanele care il batjocoreau l-a facut pe acesta sa se gandeasca din ce in ce mai serios sa se alature unui gang. Dupa cateva ore in care s-a gandit ce sa faca cu viitorul sau, Penu a decis sa vorbeasca cu cei din Da Nang Boys pentru a se alatura lor. Afland acest lucru, parintii sai au decis sa il desmosteneasca nefiind multumiti de el. Incepand de azi, Penu doreste sa duca o viata de gangster in DNB , mult timp de acum inainte ..

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:16

-Sexul:M

-Orasul in care locuiti (in realitate): Constanta

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt serios, stau ceva timp in factiune ... restul vedem.

Link to comment
Share on other sites

-Nume (in joc) :paulvasile

-Sex (masculin/feminin):M

-Varsta (in joc):19

-Factiuni precedente:Primar si School Instructor

-De ce ati parasit ultima factiune ? :Pentru ca am vrut sa incerc ceva nou

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu

-Cat timp dedicati jocului ?6-7 ore

-De ce doriti acest job?Pentru a fii intr-o factiune si sa-mi fac noi prieteni bineinteles o sa aajut cu tot ce pot factiunea

-Care este level-ul caracterului dvs?6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:paulvasile s-a nascut la inceputul aniilor 1993.El a parasit familia cu mama lui si sau mutat in orasul Los Santos in chirie deoarece tatal lui era un mare alcolist. Acolo s-a angajat ca barman intr-un club.Dupa o scurta vreme a ajuns cel mai mare barman din orasul Los Santos.La scurt timp dupa ce a devenit cel mai bun barman ii venea ziua lui paulvasile ,iar mama lui ia pregatit o surpriza de neuitat,i-a cumparat o masina de ziua lui ,chiar daca treceau prin momente foarte dificile impreuna.Pe langa ca e cel mai bun barman din oras ,paulvasile nu s-a saturat sa munceasca pentru un ban in plus si isi mai cauta inca un job,a stat ce s-a gandit si s-a hotarat sa-si trimita CV-ul asteptand un raspuns cu nerabdare.

Informatii din viata reala:MA numesc Buruiana Paul si sunt din Focsani am terminat liceul

-Varsta reala:19

-Sexul:M

-Orasul in care locuiti (in realitate):Focsani

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt un baiat cu bun simt si cu respect

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracter:

-Nume (in joc) : LoVeStaR

-Sex (masculin/feminin): masculin

-Varsta (in joc): 17

-Factiuni precedente: Armata

-De ce ati parasit ultima factiune ? : certuri

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? dupa wipe nu

-Cat timp dedicati jocului ?: depinde 4-5 ore pe zi

-De ce doriti acest job?: o factiune foarte intereseanta

-Care este level-ul caracterului dvs?: 14

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: LoVeStaR s-a nascut in San Fiero.Tatal lui era angajat al politiei,iar mama lui menajera.La varsta de 15 ani LoVeStaR fuge de acasa din cauza ca parinti se certau.La inceput a fost car jacker din care si-a facut cativa banuti,iar apoi s-a hotarat sa treaca la arm dealer.Vazand ca nu il prinde politia ca face trafic de arme continua,pana cand un politai il prinde.Tatal lui fiind un membru PD il scapa pe acesta de inchisoare.LoVeStaR fuge sa se ascunda si ajunge langa baza Da Nang Boys unde se antreaneaza sa devina un membru al acestui gang.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala: 18

-Sexul: Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate): Urziceni

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracter:

-Nume (in joc): Ca7al1n

-Sex (masculin/feminin):M

-Varsta (in joc): 18

-Factiuni precedente: Dnb,mafia,ballas,dnb

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Demis

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ?: -

-Cat timp dedicati jocului ? 3 ore / zi

-De ce doriti acest job? Vreau sa ajut factiunea

-Care este level-ul caracterului dvs? 13

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Acum ceva timp parinti lui Ca7al1n au fost ucisi de catre alianta mafia/sfr/ballas.Ca7al1n a avut mult de suferit in urma acestui incident.A muncit din greu,de la o varsta destul de frageda,12 ani.Acum a ajuns la varsta de 18 jumate si e destul de capabil sa se razbune pe cei ce iau omorat familia.Acesta doreste sa intre in factiunea dnb stiind ca aceasta este destul de capabila,si un lider destul de inteligent.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:18

-Sexul:M

-Orasul in care locuiti (in realitate): Urziceni

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:

Link to comment
Share on other sites

Guest valentyn01

informatii despre caracter:

-Nume (in joc) Valentin.

-Sex (masculin/feminin):masculin

-Varsta (in joc):21

-Factiuni precedente:smurd,bikers

-De ce ati parasit ultima factiune ? :mam plictisit

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ? 10 ore

-De ce doriti acest job? pt a face materiale/kil/war si respect

-Care este level-ul caracterului dvs?:7

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Valentin. sa nascut in Los Santos.El traia intr-o familie bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme,iar mama sa era avocata.Valentin. avea tot ce isi dorea era foarte fericit alaturi de familia sa.Int-o zi venind de la scoala si-a gasit parintii intr-o balta de sange.In acel moment a ramas socat nu stia ce sa mai faca.El ramas orfanla varsta de 18 ani si-a luat un job camionagiu.Dupa primul salariu il da afara si ramane somer la 20 ani.Dupa un an afla cine i-a omorat parintii.El afla ca o gasca numita Ballas i-au injunghiat.Asa ca vrea sa se uneasca cu Groove-street pentru a se razbuna.Spera sa se faca dreptate si sai distruga pe Ballas alaturi de DNB si alanta.el isi doreste enorm sa ajunga in DNB.Si spera sa nu mai pateasca asa ceva de partea DNB-ului

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:14

-Sexul:masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Piatra-Neamt

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre tine: -

Link to comment
Share on other sites

-Nume (in joc) : VeXoS_

-Sex (masculin/feminin):masculin

-Varsta (in joc):15

-Factiuni precedente: SMURD

-De ce ati parasit ultima factiune ? : ca sa incerc si altele

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu

-Cat timp dedicati jocului ? Depinde... Mult oricum :)

-De ce doriti acest job? este frumos ,si este o factiune unita .

-Care este level-ul caracterului dvs?: 7

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:

VeXoS_ provine dintr-o familie saraca, mama lui muncea din greu pentru a-i ingriji pe el si pe tatal sau care era foarte bolnav, la varsta de 16 ani VeXoS_ se angajeaza ca medic la spitalul de langa spawn ballas pentru a face bani si pentru a invata cum sa isi ajute tatal. Intr-o seara cand el a plecat de la servici a primit un telefon de la un vecin, care i-a spus ca a avut loc un incendiu in casa lui, acesta s-a grabit sa ajunga acasa dar a fost prea tarziu , parintii sai erau morti. El a aflat de la vecini ca niste mafioti au dat foc la casa, asa ca VeXoS_ s-a hotarat sa intre in Da Nang Boys pentru a-si razbuna familia. VeXoS_ a facut o aplicatie pentru DNB si spera sa fie acceptat

-Varsta reala:14

-Sexul:Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate): Targu-Jiu

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Nu

Link to comment
Share on other sites

-Nume (in joc) :messi67

-Sex (masculin/feminin):masculin

-Varsta (in joc):15

-Factiuni precedente:smurd

-De ce ati parasit ultima factiune ? :am fost dat fara

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ?6 ore

-De ce doriti acest job?membri uniti si lider cu caracter

-Care este level-ul caracterului dvs? 6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:M-am nascut in Ls,am inceput ca trucker am vrut sa fac bani de mic,mi-am facut prieteni care m-au ajutat sa trec peste greutati fara a mai sta ore in sir la trucker,si m-am facut taximetris unde mi-a mers bine primeam bacsis bun.Dupaia am intrat in smurd pentru a da viata oamenilor si ai ajutat pentru un joc mai bun.Acuma astept sa intru in ballas pentru un joc mai bun.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:16

-Sexul:masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Bucuresti

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Link to comment
Share on other sites

-Nume (in joc) :messi67

-Sex (masculin/feminin):masculin

-Varsta (in joc):15

-Factiuni precedente:smurd

-De ce ati parasit ultima factiune ? :am fost dat fara

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ?6 ore

-De ce doriti acest job?membri uniti si lider cu caracter

-Care este level-ul caracterului dvs? 6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:M-am nascut in Ls,am inceput ca trucker am vrut sa fac bani de mic,mi-am facut prieteni care m-au ajutat sa trec peste greutati fara a mai sta ore in sir la trucker,si m-am facut taximetris unde mi-a mers bine primeam bacsis bun.Dupaia am intrat in smurd pentru a da viata oamenilor si ai ajutat pentru un joc mai bun.Acuma astept sa intru in Da nang Boyspentru un joc mai bun.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala:16

-Sexul:masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Bucuresti

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

scuze pt eroarea facuta!

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracter:

-Nume (in joc) : hulk_hogan

-Sex (masculin/feminin) : masculin

-Varsta (in joc): 19

-Factiuni precedente: inainte de wipe :-

-De ce ati parasit ultima factiune ? : :-

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ? 5-9 ore.

-De ce doriti acest job? Pentru a deveni un

-Care este level-ul caracterului dvs?

-Biografie (a caracterului) : Romanian este un veteran al oraselor Los Santos/San Fierro/Las Venturas.La varsta de 23 de ani Romanian se desparte de familie si pleaca in cautarea unui job pentru a se intretine. Se muta din orasul Los Santos si pleaca in San Fierro deoarece acolo erau mai multi locatari, mai multe job-uri, mai multa actiune si mai multi bani.Ajuns in San Fierro isi cumpara un ziar si citeste ce mai e nou. Afla ca News Reporter este in cautare urgenta de noi membrii.Stiind ca a venit in San Fierro in cautare unei meserii se pregateste sa plece la sediul News Reporter. Liderul Sorin_Nache sta pe ganduri, stia ca are nevoie neaparat de membrii si il intreaba pe Romanian cam ce performante are. Romanian, ii arata toate actele, ii arata liceul unde a invatat, ii arata bacul pe care l`a luat si facultatea facuta. Observand atatea recorduri facute de Romanian, Sorin_Nache il accepta pe Romanian in aceasta factiune. Dupa multe peripetii petrecute in NR, pleaca din NR deoarece liderul Sorin_Nache a iesit la pensie, iar factiunea a ajuns de rapa. Suparat, pleaca din nou in LS. Se saturase de legalitate si intra in LSV fara sa mai stea pe ganduri.Facand ceva necorespunzator Romanian este dat afara din LSV.Stiind ca are un instinct bun de a trage cu arma, se duce rapid la sediul PD. Liderul sunrize stia de Romanian deoarece s`au mai intalnit in timpul in care era in Sediul de reporteri. Sunrize numai sta pe ganduri, stia ca Romanian e un om de treaba si il invita in factiune. Romanian redevine un om bun, aresteaza oamenii rai si ajuta tot timpul orasul. Se alatureaza echipei SWAT si intre timp din cadet ajunge ofiter. Pana la urma hotari sa-si dea demisia din cauza demisiilor prea multe a colegilor...Romanian isi incearca norocul de a intra in Hitman.Zis si facut, a intrat in agentia de hitmani dar nici macar 1 an nu a stat ca a fost dat afara din cauza unui conflict cu liderul ExTaZ.Apoi, intra in DNB, incercand sa mai iasa putin din acel stres cu Hitman. just.me a fost demis, iar romanian nu a avut incotro si a aplicat pentru cel mai bun Gang, Grove.Romanian intra si este primit bine deoarece a mai colaborat cu Grove cand era in DNB.Romanian si-a petrecut vreo 2 ani in banda de gangsteri Grove Street, pana intr-un moment cand a hotarat sa mai ia o pauza.Isi schimba numele in robybu cu ajutorul unor prieteni care lucrau la stat.Nu trecura mult si robybu hotari ca acum este timpul legalitatii, si ca ar trebui sa numai faca atata rau.Intra in NG, sta foarte mult timp, pana cand intr-o zi se certa cu liderul lui An00by, si a fost nevoit sa-si depuna demisia din cauza "organizarii" Armatei.A intrat in Ballas, ca sa-l ajute pe Perpripiu sa intretina factiunea, dar intre timp factiunea s-a destramat si a fost nevoit sa iasa.hulk_hogan intr-un final hotari sa reintre in FBI. Inceputul fusese relativ bun, hulk_hogan a fost primit foarte bine de catre lideri, in special de Florin. Dintr-un nou venit in FBI, a ajuns foarte repede respectat, dupa toate eforturile facute de a face numai bine in cele 3 orase, salvand vietile foarte multor oameni, a ajuns la gradul de Director Asistent devenind unul dintre cei mai respectati oameni ai legii. Dupa 10 ani, ilegalitatea incepuse sa creasca din ce in ce mai mult, iar hulk_hogan din cauza ilegalitatii iese din sfr, acest departament al legalitatii fiind distrus de catre mafiotii si gangsterii orasului. hulk_hogan intr-un final este contactat de catre liderul Da Nang Boys care ii solicita acestuia sa reintre in acest gang si sa il ajute sa doboare rivalele. hulk_hogan se saturase de ilegalitate, in principiu schimbandu-si toate opiniile,renutand la legalitate, cum ca dreptatea se face glont cu glont, iar onoare este mai presus de toate.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala: 16

-Sexul: Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate): Buzau

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...