Jump to content
Ryan

Trupul unui extraterestru, gasit in Siberia.

Recommended Posts

Posted

Dupa ce a facut furori pe internet si peste 3,5 milioane de accesari pe YouTube, extraterestrul "inghetat" din Rusia si-a dat arama pe fata. Era de fapt un fals, "construit" de cativa baieti cu multa imaginatie si cateva paini.

Sursa

Posted

Dupa ce a facut furori pe internet si peste 3,5 milioane de accesari pe YouTube, extraterestrul "inghetat" din Rusia si-a dat arama pe fata. Era de fapt un fals, "construit" de cativa baieti cu multa imaginatie si cateva paini.

Sursa

Era de asteptat..

Posted

Asta am postat si eu cateva posturi mai sus, dar vad toti au ignorat postul si au comentat aiurea despre stire.

Posted

in soviet russia... well, you get the point.

Posted

Este fake total.Intr-o zi te vei trezi ca un extraterestru iti bate la usa si iti cere bani :)) Oricum e o farsa foarte buna :)) Chiar daca exista tot nu cred in asa ceva.

Guest SherkaN
Posted

Este fake total.Intr-o zi te vei trezi ca un extraterestru iti bate la usa si iti cere bani :)) Oricum e o farsa foarte buna :))Chiar daca exista tot nu cred in asa ceva.

Adica tu la extraterestrii te gandesti ca la un mit ? Ai impresia ca sunt nepoti d-ai lu` Mos Craciun ?

Posted

Da si eu mai gasesc lucruri in forma de corp uman si nu sunt extrateresti sau zombi...astea sunt zvonuri aruncate aiurea

=)) esti fenomenal =)) . Cati ani ai ? =)) lucruri in forma de corp uman ? zombi? =))

Posted

Da si eu mai gasesc lucruri in forma de corp uman si nu sunt extrateresti sau zombi...astea sunt zvonuri aruncate aiurea

Poate ai intrat in camera peste ai tai. Ce naiba lucruri in forma de corp uman poti gasi aiurea-n tramvai?

Guest pupu92
Posted

Un video d-asta oricum nu ma asteptam sa fie cine stie ce, sigur fake dar .. sa zic ca suntem singuri in univers e o mare prostie

Posted

Fals sau nu, le mai dau cateva zile celor care au descoperit asta pana vor fi de negasit. :-?

Asta cred ca este urmarea grava a acestui filmulet. Real sau nu filmuletul, nu cred ca suntem singuri in univers.

daca ai scrie corect, jur ca te-as crede.

" Bear Grylls would eat this " =))

Intradevar, omul asta mananca orice.

Posted

Eu nu cred in Dumnezeu deci nu ma pacaliti cu extraterestri :D :))

E greu ...prea multe minciuni ca sa credem ceva ...exact ca in povestea cu lupul. :)

nu cred ca e facatura ,nu cred ca rusi permit glume de astea la tv

orce ar fi e adevarat,poate sa fie si experimente

Vorbesti de Dumnezeu si Dumnezeu la usa ...

Poate sa fie adevarat , poate sa nu fie , dar dupa cum arata corpul (creanga) acela , nu prea pare sa fie ...

N-am citit postu lu' crysTyan0

Iar postul lu' Andrei se vede in clip miscarile primului extraterestru , prea nereusite , un pic ciudate , in fine ...

Sau al doilea , cand se uita pe fereastra si filmeaza , chiar in momentul ala au ghicit ca trece extraterestrul pe acolo

Guest f0rever.
Posted

Nu avem destule date...eu unul zic ca e si fals e si adevarat nu stiu.

Posted

Eu cred ca e trucata acea poza si toate autopsiile si toate incercarile de a gasi viata in Galaxie. Cred in existenta unei vieti in galaxie dar acesti cercetatori nu pot avea dovezi si incep cu mii de trucaje.

Posted

Cred in extraterestri mai mult decat in dios.Videoclipul respectiv este fake dar extraterestri sunt mari sanse sa existe..

Daca te fascineaza, sts-48 (on google) si gasesti lucruri fascinante.

Nu e adevarata stirea, era si normal , nu lasa americanii sau rusii sa se publice o asemenea stire, ar fi un haos total daca intradevar s-ar fi gasit .

Mai ales daca s-a gasit la rusi , care din cate stim noi toti , rusi tot timpul au avut un conflict indirect cu americanii ,credeti voi ca ar fi lasat sa afle americanii asa ceva ? Nopeee. :naughty:

Guest beatrice88
Posted

saracu om a inghetat de frig si astia zic ca e extraterestru.e un om fosilizat toata ziua :)) . nu as zice ca nu cred in extraterestri dar aia sunt prea inteligenti sa moara de frig prin Siberia.Acum sincer...

Guest beatrice88
Posted

saracu om a inghetat de frig si astia zic ca e extraterestru.e un om fosilizat toata ziua :)) . nu as zice ca nu cred in extraterestri dar aia sunt prea inteligenti sa moara de frig prin Siberia.Acum sincer...

Guest Billionaire
Posted

Prostii.

Posted

Nu stiu cat de real este

Dar eu ma bucur ca in sfarsit ca Americanii au facut publice rapoartele despre Roswell si au zis un mare DA in legatura cu acel OZN,ca a fost un OZN

Si au facut publice acele rapoarte din cauza wikileaks,ca ei aveau jumatate din rapoarte

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...