Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Agentiei Hitman

Recommended Posts

Ma doare burta de ras ! Nu incep sa fac aici posturi pt +1 cu voi , sper ca liderii vostri sa se uite in pozele noastre si pozele voastre , la ceas si la chat ! Sa tina cont de tot ce am specificat in primul post pt ca nu mint si nu vanez pe nimeni spre deosebire de altii ! Cine a pus contrat pe un player de lvl1 pe blossom ? Daca vanam , noi puneam ; ) . Sunt amuzat dar si scarbit de ce poze si argumente ati adus in apararea voastra . Astept ca toata lumea sa vada ce specimene sunteti si atat ! Minciuni gogonate si scai verzi pe pereti putem toti sa spunem si sa punem toata ziua ! Sal , pa !

Link to comment
Share on other sites

Nick : [Ppg]Bubbles

Level : 1

Numele membrului pe care il reclam : LoLz0r,MrDexter,RydeR

O scurda descriere:

Dovezi : Round 1

Ryder avea contract pe blossom , il tot urmarea si ataca de la distanta , blossom mi-a spus si noi2 am ripostat iar ryder a murit ... juv3 s`a alaturat sa ne ajute oferindu`ne arma si suport , ryder iar a murit ... dupa ce moare ryder apare mrdexter atacandu`l pe juv3 , noi initial am crezut ca are contract ... simntindu-ne oarecum datori l-am ajutat pe juv3 si mrdexter a murit ... apoi cei 2 se intorc in 3 !! Ajutati si de lolzor , urmarindu-ne cu masina si facand db , masina noastra a bubuit si ne-am dat jos la duel exact ca niste grove vs ballas sau sfr vs dnb !!! Stiam ca hitmani sunt silent assasin nu bloody assasins ? :))

round 2

Intre timp juv3ntus a parasit jocul si am ramas doar eu cu blossom , dar cei 3 s-au simntit ofensati ca nu si-au putut indeplini contractul ? Oare ? Si s-au intors mai rai ca niciodata tragand din si de pe masina ca niste adevarati mafioti inraiti !! nu a mai contat pt ei ca mai este si un mafiot (martor) pe acolo prin preajma ...

round 3

Ne-au omorat ! Dar intre timp dupa ce am discutat cu ei pe privat ryder s`a intors singurel si nu si`a putut indeplini contractul acesta accesand /q . Pe lolzor si mrdexter i-am intalnit la cai si i-am intrebat daca este frumos ceea ce fac ei ... lolzor motivand tastand "ctr xD" ... Blossom offensat de actiunile si raspunsurile celor 2 i`a omorat . Lolzor s`a intors si ne`a atacat nemotivat spun eu langa martor (Ffv era prin jur si se uita ... dar a spus ca nu vrea sa fie implicat pt ca cei 3 ii sunt pretenasi) ! Vreau sa vad contractul lui Lolzor pt acest atac .

Dovezi : Round 1

http://imageshack.us/f/528/gtasa2012031802342535.jpg/

http://imageshack.us/f/214/gtasa2012031802342969.jpg/

http://imageshack.us/f/823/gtasa2012031802343412.jpg/

http://imageshack.us/f/39/gtasa2012031802343774.jpg/

http://imageshack.us/f/193/gtasa2012031802345232.jpg/

Round 2

http://imageshack.us/f/208/gtasa2012031802484229.jpg/

http://imageshack.us/f/859/gtasa2012031802484415.jpg/

http://imageshack.us/f/35/gtasa2012031802484712.jpg/

http://imageshack.us/f/207/gtasa2012031802484976.jpg/

Round 3

http://imageshack.us/f/443/gtasa2012031803212431.jpg/

http://imageshack.us/f/341/gtasa2012031803213076.jpg/

Sa motiveze toti 3 cum descriu ei regulamentul pe care ar trebui sa il respecte ?

2. Hitmanilor le este interzis sa isi indeplineasca contractele in safe zone,spawn.

3. Hitmanii au voie sa atace doar daca sunt atacati pentru autoaparare sau daca au contract, in caz contrar vor fi demisi.

4. Hitmanii sa nu omoare direct in vazul tuturor (doar sunt Sillent Assasins).

5. Hitmanii sa nu spuna niciodata date despre contract victimei dar nici altcuiva.

6. Hitmanii sa omoare intotdeauna martorii, daca cineva l-a vazut cand si-a facut contractul.

Am vazut la cel mai frumos contract f.multe poze cand acestia omoara chiar in SPAWN !

Da e posibil ca o factiune asa de serioasa si dorita de asa multi playeri sa aiba membri cu o asa atitudine si activitate ?!

Nu mi se pare deloc normal !

Am intrebat o data un membru hitman dc ma omoara in spawn ! Mi-a raspuns "pt ca oricum nu mi-ai vazut numele !" pffff ... un kill e tot kill fie ca iti vad sau nu numele ! Regulamentul spune clar ca este interzis sa indeplineasca contractele in safe zone / spawn. dar acestia continua sa o faca si chiar se mandresc de asta postand poze ...

lolzor a umplut paginile la blacklist factiune hitman , oare tot asa actionand si facand vanatoare pe cei care nu ii suporta ? :))

De ce esti atat de nesimtit si nu spui tot? Ryder avea contract, a venit dupa voi, l-ati omorat. A venit un contract pe juv3ntus, l-am primit eu si am venit dupa voi si iar ne-ati omorat. A venit un contract si pe Blossom si l-a luat Lolz0r si normal ca am venit toti 3.

Round 2: Se vede in poze ca intrebi daca da cu tine pe Hitman iar masina scoate fum, fapt care demonstreaza ca ne-ati atacat si e normal sa ripostam. Ne-ati omorat. Ryder nu a tastat /q ca sa scape de contract, te asigur. Am venit cu cu Lolz0r la cai si ati inceput cu vorbe la misto, vanatori mici, incercati sa ne enervati, sa reactionam cumva, sa va omoram si tot tu spui ca eu te-am facut sa ma omori ? Trist :( . M-ati omorat prima data pe mine, apoi pe LoLz0r. A venit un contract pe Blossom si l-a luat LoLz0r, mai departe nu mai stiu ca nu am mai venit.

Ok acum despre regulament.

2. Nu v-am atacat in safe zone/spawn.

3. Am avut si contract, a fost si auto-aparare.

4. Cum sa omoram Silent Assasin daca voi ne-ati atacat primii? Iar la faza cu DB-ul, normal ca v-am bubuit, pentru ca am fost omorati de voi mai devreme si aveam si contract + ca martori nu erau deci nu vad care e problema. Daca nu sunt martori, vin langa tine si iti bag lama in gat. Care-i problema?

5. N-am spus ( eu ) nicio data despre contract, iar cum voi foloseati un limbaj atacator, LoLz0r va spus ca a avut contract ca.. oricum ati fi facut post la cat de vanatori sunteti. Se vede si in poze ca "aveti satisfactie sa omorati Hitmani" , ca "vreti sa dati pe Hitmani " .

6. Vezi tu, dupa ce ne-ati atacat si ne-ati omorat, am revenit cu contract si n-am reusit sa va omoram pe toti. Iar apoi te dai de gol, chiar tu in postul tau spui "Ne-au omorat ! " Nu e clar? Martori + auto-aparare, pentru ca ne-ati atacat de foarte multe ori.

Si ce treaba are cu plangerea noastra ca ai intrebat tu un membru Hitman? Ah, sau ar trebui sa se faca un topic special pentru Hitmani cu prezentarea contractelor ca sa nu mai vina vanatori ca voi sa faca post ? Cand mori in joc, daca nici nu vezi de unde se trage, de unde stii ca a fost Hitman? Poate era un FBI cu Sniper, asa ca nu mi se pare asta o problema si nu stiu ce treaba are cu plangerea noastra atata timp cat voi nici nu stiti ce va lovit.

Am sa scriu aici pe scurt ca sa fie usor de inteles pentru toata lumea : Ryder avea contract -> L-ati omorat -> A venit contract pe ceilalti 2 amici ai tai, am venit si eu si LoLz0r -> Am venit in LS, ne-ati atacat -> am ripostat si v-am omorat ( ai spus chiar tu in post ) iar de aici rezulta ca am omorat si martorii -> Am venit la cai si spuneati vorbe "grele" , incercati pe cat posibil sa ne enervati -> Ne-ati omorat iar de aici nu mai stiu ca nu am mai venit sa-mi bat capul cu vanatorii. Salut! Sper sa nu fiu nevoit sa mai postez, sper ca stii bine ca ai voie doar un singur post la "raporteaza".

Daca e sa fim vanatori, putem cere si noi quitfaction pentru JUV3NTUSSS si Ffv ca v-au dat arme, la fel cum a primit si alecs cand era in Grove pe motiv ca incuraja DM-ul.

Iar Ffv, a fost o singura data pe acolo, la banca, cand va dat arme ( se vede in poze ) iar apoi nici nu mai este pe minimap, nu stiu ce visezi tu, ti-am spus, am omorat si martorii, chiar tu ai spus ca v-am omorat.

Contractul pe JUV3NTUSSS. Acel "atac" din poza l-am spus pentru ca aveam contract pe toti de acolo, nu era niciun martor si am spus sa va luam tare pentru ca atunci cand nu aveti hp, fugiti in cercuri, cu bmx, etc, deci nu avem cum sa fim silent. Se vede ca acolo a avut loc o lupta, drept dovada armele de pe jos. Am reusit sa omorat un [ppg] nu mai stiu exact care ( Blossom sau Bubbles ) iar apoi a mai ramas un martor, care l-am omorat la spital. Initial am venit sa iau HP cu Ryder, ne-ati atacat, am omorat martorul si apoi am fost ucis de altcineva. Nu am poza cand omorat martorul deoarece n-am apucat sa fac, dar, se vede din ce ati spus voi ca ati fost omorati toti.

M-ati omorat la pariuri.

Aici am spus ca am omorat un ppg ( martor ) . Ryder a spus sa mearga cu LoLz0r impreuna deoarece aveau contract pe ambii Ppg ( Blossom si Bubbles ) si am venit si eu deoarece mai ramasese un martor in viata. Dupa ce v-am omorat, voi ati continuat atacandu-ne la banca. Tin sa mentionez ca am omorat si martorul al doilea dar n-am apucat sa fac poza, dar te dai de gol spunand ca ati fost omorati.

Iar ce spui tu acolo de Ffv, va dat arme si a plecat, so... have a nice day! De vanatori ca voi, sunt satul.

Asta care ai facut postul, esti un mare vanator aka Odahviing care a luat ban din Ballas. Esti un frustrat ca ai luat ban, incerci sa vanezi acum lumea. La inceput, aveam alta parere despre tine, acum esti un 0.

Din ce spune juv3ntus reiese ca ne-ati omorat si am ripostat, am facut contract, am omorat martori. "are o placere cand omoara hitmanei" , foarte dragut ;;).

Link to comment
Share on other sites

Doamne fereste!Ai grija sa nu mori, aceleasi simptome le-a avut si bunicul inainte sa moara, il durea burta foarte tare :(.Sa trecem mai departe.Voi v-ati facut aceste conturi de level 1 pentru a vana si a face rau player-ilor.Contracte au pus player-ii pe care voi faceati DM aiurea in speranta de a-i prinde cand gresesc si sa le faceti post.Acei playeri au pus contract ca ii omorati fara motiv si ca nu ripostau sau din simplul fapt ca nu se coborau la mintea voastra ( adica sub pamant ).Tu nu ma faci specimen pe mine deoarece nu te-am jignit, chiar te-am respectat si am pretentia ca din partea ta sa primesc respect :).

Link to comment
Share on other sites

Nick : Madalyn

Level : 22

Numele membrului pe care il reclam : fluence

Dovezi : Aici am observat prima data ca trage .

Tragea linisit omu` dupa cel care avea contract .

Si aici a coborat incercand sa-si faca contractul in timp ce ne bateam cu SFR .

O scurta descriere : Am venit get cu inca 2 colegi din DNB pentru a ne bate cu niste SFR . Intre timp au mai venit cativa SFR si eram in jur e 5-6 la get . Deodata aud un rifle si ce sa vezi , fluence statea sa-si faca contractul intre atatia oameni sus pe containtere .

Asa ceva nu se mai poate , ati inceput sa va faceti contractele unde vreti voi si intre cati oameni vreti voi , doar doar sa faceti activitate , nu va intereseaza in ce circumstante va savarsiti contractul . ( ma refer la unii , nu la toti )

In primul rand , eram sus cand trageam , eram silent , iar tu ai venit pe la spatele meu , apoi am fugit . Cand eram jos m-ai vazut tragand? Am plecat frumos si asta a fost tot . Ai facut postul pentru +1 ? Nu e totul clar? Cand eram jos m-ai vazut tragand , nu vezi ca fugeam ...

Postez de la varmio pentru ca am luat Suspend !

Erai sus ha ? si totusi eram 4 insi jos care se duelau si tu stateai deasupra noastra sa-ti faci contractul . Mie nu prea mi se pare asta Silent + ca ai mai inceput sa fugi si printre noi .Hai sa asteptam decizia lui kidzeen sau Mitasik , nu are rost sa ne certam ...

Tu pentru ce ai postat aici? Pentru vanatoare? Era silent , daca veneam in mijlocu duelelor si incepeam as-mi fac contract atunci da , dar eu eram sus ...

Link to comment
Share on other sites

Nick : Colinzink

Level : 20

Numele membrului pe care il reclam : Gangxplor3

Dovezi : http://postimage.org/image/wuvrrekl9/

http://postimage.org/image/51af7bwl9/

O scurta descriere : Eram Deliver,inpreuna cu Wapo si Flippy,vine domnul Gang inpreuna cu Se7eN (Civil)si incepe sa traga in noi ( eram 3 ). Vede ca se afla in inferioratate numerica se urca in masina civilului si fuge.

Citez : 4. Hitmanii sa nu omoare direct in vazul tuturor (doar sunt Sillent Assasins).

Plus

6. Hitmanii sa omoare intotdeauna martorii, daca cineva l-a vazut cand si-a facut contractul.

RETRAG !

Link to comment
Share on other sites

Nick : sorrowmist

Level : 7

Numele membrului pe care il reclam : Gangxplor3

Dovezi :

http://img703.imageshack.us/img703/1268/samp009lx.png - trage asupra noastra, eu si inca cativa membrii grove il urmarim

http://img705.imageshack.us/img705/243/samp010ue.png- revine , si deschide focul

http://img577.imageshack.us/img577/6563/samp011sy.png- incearca sa fuga cu masina dar il prind din urma

O scurta descriere : Eram cu inca 2 colegi dupa 1 groove cu wanted, Gang de la cativa metrii vine si trage asupra noastra , erau pe putin 4 membrii groove + noi , nu reuseste sa-si indeplineasca contractul, Revine peste putin timp in fata lspd si iar incepe sa traga cu shotgun desii era o maree de oameni in fata. Vad ca majoritatea numai tineti cont de regulile factiunii.

Hitmanii trebuie sa fie asasini silentiosi din cate stiu .

Ultimele 2 poze nu merg,cu prima nu dovedesti nimic.

GangXploR3 nu primeste nimic,dovezi neconcludente.

Nick : Madalyn

Level : 22

Numele membrului pe care il reclam : fluence

Dovezi : Aici am observat prima data ca trage .

Tragea linisit omu` dupa cel care avea contract .

Si aici a coborat incercand sa-si faca contractul in timp ce ne bateam cu SFR .

O scurta descriere : Am venit get cu inca 2 colegi din DNB pentru a ne bate cu niste SFR . Intre timp au mai venit cativa SFR si eram in jur e 5-6 la get . Deodata aud un rifle si ce sa vezi , fluence statea sa-si faca contractul intre atatia oameni sus pe containtere .

Asa ceva nu se mai poate , ati inceput sa va faceti contractele unde vreti voi si intre cati oameni vreti voi , doar doar sa faceti activitate , nu va intereseaza in ce circumstante va savarsiti contractul . ( ma refer la unii , nu la toti )

Nu tragea intre 50 de insi si nici nu era in centrul atentiei,era cat de cat ferit.A fost doar o tentativa si dupa ce a fost depistat a plecat,nu a continuat sa traga.

Anyway primeste un avertisment verbal ca sa fie mai atent next time.

Nick : Colinzink

Level : 20

Numele membrului pe care il reclam : Gangxplor3

Dovezi : http://postimage.org/image/wuvrrekl9/

http://postimage.org/image/51af7bwl9/

O scurta descriere : Eram Deliver,inpreuna cu Wapo si Flippy,vine domnul Gang inpreuna cu Se7eN (Civil)si incepe sa traga in noi ( eram 3 ). Vede ca se afla in inferioratate numerica se urca in masina civilului si fuge.

Citez : 4. Hitmanii sa nu omoare direct in vazul tuturor (doar sunt Sillent Assasins).

Plus

6. Hitmanii sa omoare intotdeauna martorii, daca cineva l-a vazut cand si-a facut contractul.

RETRAG !

Caz rezolvat.

Nick:Motan

Level:;9

Numele membrului pe care il reclam:Gicisan.

Dovezi: http://imageshack.us/f/696/samp000xd.png/

O scurta descriere: negociaza in legatura cu un contract pe mine. se vede in poza

Era inca la teste,nu se finalizase.

Caz rezolvat.

Link to comment
Share on other sites

Ai dat raspuns la toate mai putin la asta ... Nu o iei in considerare ?

Mai adaug si eu cateva poze in care ryder vine cu lolzor dupa mine ... iar cand lolzor realizeaza ca i se fac poze actioneaza /q ... si ii ramane caracterul atarnat pe masina lu ryder :)) dupa aceea nu a mai fost asa temator si a continuat sa actioneze ...

sa-mp-377.png

sa-mp-376.png

sa-mp-375.png

sa-mp-374.png

sa-mp-373.png

dupa cateva zile ... lolzor poarta dusmanie si ma ataca nemotivat , apoi intra la cai ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat , ba chiar , eu am luat o razna zice el !

sa-mp-385.png

sa-mp-384.png

Nick : [Ppg]Bubbles

Level : 1

Numele membrului pe care il reclam : LoLz0r,MrDexter,RydeR

O scurda descriere:

Dovezi : Round 1

Ryder avea contract pe blossom , il tot urmarea si ataca de la distanta , blossom mi-a spus si noi2 am ripostat iar ryder a murit ... juv3 s`a alaturat sa ne ajute oferindu`ne arma si suport , ryder iar a murit ... dupa ce moare ryder apare mrdexter atacandu`l pe juv3 , noi initial am crezut ca are contract ... simntindu-ne oarecum datori l-am ajutat pe juv3 si mrdexter a murit ... apoi cei 2 se intorc in 3 !! Ajutati si de lolzor , urmarindu-ne cu masina si facand db , masina noastra a bubuit si ne-am dat jos la duel exact ca niste grove vs ballas sau sfr vs dnb !!! Stiam ca hitmani sunt silent assasin nu bloody assasins ? :))

round 2

Intre timp juv3ntus a parasit jocul si am ramas doar eu cu blossom , dar cei 3 s-au simntit ofensati ca nu si-au putut indeplini contractul ? Oare ? Si s-au intors mai rai ca niciodata tragand din si de pe masina ca niste adevarati mafioti inraiti !! nu a mai contat pt ei ca mai este si un mafiot (martor) pe acolo prin preajma ...

round 3

Ne-au omorat ! Dar intre timp dupa ce am discutat cu ei pe privat ryder s`a intors singurel si nu si`a putut indeplini contractul acesta accesand /q . Pe lolzor si mrdexter i-am intalnit la cai si i-am intrebat daca este frumos ceea ce fac ei ... lolzor motivand tastand "ctr xD" ... Blossom offensat de actiunile si raspunsurile celor 2 i`a omorat . Lolzor s`a intors si ne`a atacat nemotivat spun eu langa martor (Ffv era prin jur si se uita ... dar a spus ca nu vrea sa fie implicat pt ca cei 3 ii sunt pretenasi) ! Vreau sa vad contractul lui Lolzor pt acest atac .

Dovezi : Round 1

http://imageshack.us/f/528/gtasa2012031802342535.jpg/

http://imageshack.us/f/214/gtasa2012031802342969.jpg/

http://imageshack.us/f/823/gtasa2012031802343412.jpg/

http://imageshack.us/f/39/gtasa2012031802343774.jpg/

http://imageshack.us/f/193/gtasa2012031802345232.jpg/

Round 2

http://imageshack.us/f/208/gtasa2012031802484229.jpg/

http://imageshack.us/f/859/gtasa2012031802484415.jpg/

http://imageshack.us/f/35/gtasa2012031802484712.jpg/

http://imageshack.us/f/207/gtasa2012031802484976.jpg/

Round 3

http://imageshack.us/f/443/gtasa2012031803212431.jpg/

http://imageshack.us/f/341/gtasa2012031803213076.jpg/

Sa motiveze toti 3 cum descriu ei regulamentul pe care ar trebui sa il respecte ?

2. Hitmanilor le este interzis sa isi indeplineasca contractele in safe zone,spawn.

3. Hitmanii au voie sa atace doar daca sunt atacati pentru autoaparare sau daca au contract, in caz contrar vor fi demisi.

4. Hitmanii sa nu omoare direct in vazul tuturor (doar sunt Sillent Assasins).

5. Hitmanii sa nu spuna niciodata date despre contract victimei dar nici altcuiva.

6. Hitmanii sa omoare intotdeauna martorii, daca cineva l-a vazut cand si-a facut contractul.

Am vazut la cel mai frumos contract f.multe poze cand acestia omoara chiar in SPAWN !

Da e posibil ca o factiune asa de serioasa si dorita de asa multi playeri sa aiba membri cu o asa atitudine si activitate ?!

Nu mi se pare deloc normal !

Am intrebat o data un membru hitman dc ma omoara in spawn ! Mi-a raspuns "pt ca oricum nu mi-ai vazut numele !" pffff ... un kill e tot kill fie ca iti vad sau nu numele ! Regulamentul spune clar ca este interzis sa indeplineasca contractele in safe zone / spawn. dar acestia continua sa o faca si chiar se mandresc de asta postand poze ...

lolzor a umplut paginile la blacklist factiune hitman , oare tot asa actionand si facand vanatoare pe cei care nu ii suporta ? :))

Link to comment
Share on other sites

Nick : [Ppg]Blossom

Level : 2

Numele membrului pe care il reclam : krystu

Dovezi :

sa-mp-393.png

sa-mp-392.png

sa-mp-391.png

sa-mp-390.png

sa-mp-389.png

sa-mp-387.png

O scurta descriere : Atac nemotivat ! + Ca ataca cand e AOD !

1. Vreau sa imi explice dc a atacat cand e aod ? Eu ma tot puneam cu masina peste el si el disparea sau aparea pe capota !

2. Sa imi arate contractul !

3. Sa imi arate ca a omorat si martori aidan si akary.

Link to comment
Share on other sites

Ai dat raspuns la toate mai putin la asta ... Nu o iei in considerare ?

Mai adaug si eu cateva poze in care ryder vine cu lolzor dupa mine ... iar cand lolzor realizeaza ca i se fac poze actioneaza /q ... si ii ramane caracterul atarnat pe masina lu ryder :)) dupa aceea nu a mai fost asa temator si a continuat sa actioneze ...

sa-mp-377.png

sa-mp-376.png

sa-mp-375.png

sa-mp-374.png

sa-mp-373.png

dupa cateva zile ... lolzor poarta dusmanie si ma ataca nemotivat , apoi intra la cai ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat , ba chiar , eu am luat o razna zice el !

sa-mp-385.png

sa-mp-384.png

Nick : [Ppg]Bubbles

Level : 1

Numele membrului pe care il reclam : LoLz0r,MrDexter,RydeR

O scurda descriere:

Dovezi : Round 1

Ryder avea contract pe blossom , il tot urmarea si ataca de la distanta , blossom mi-a spus si noi2 am ripostat iar ryder a murit ... juv3 s`a alaturat sa ne ajute oferindu`ne arma si suport , ryder iar a murit ... dupa ce moare ryder apare mrdexter atacandu`l pe juv3 , noi initial am crezut ca are contract ... simntindu-ne oarecum datori l-am ajutat pe juv3 si mrdexter a murit ... apoi cei 2 se intorc in 3 !! Ajutati si de lolzor , urmarindu-ne cu masina si facand db , masina noastra a bubuit si ne-am dat jos la duel exact ca niste grove vs ballas sau sfr vs dnb !!! Stiam ca hitmani sunt silent assasin nu bloody assasins ? :))

round 2

Intre timp juv3ntus a parasit jocul si am ramas doar eu cu blossom , dar cei 3 s-au simntit ofensati ca nu si-au putut indeplini contractul ? Oare ? Si s-au intors mai rai ca niciodata tragand din si de pe masina ca niste adevarati mafioti inraiti !! nu a mai contat pt ei ca mai este si un mafiot (martor) pe acolo prin preajma ...

round 3

Ne-au omorat ! Dar intre timp dupa ce am discutat cu ei pe privat ryder s`a intors singurel si nu si`a putut indeplini contractul acesta accesand /q . Pe lolzor si mrdexter i-am intalnit la cai si i-am intrebat daca este frumos ceea ce fac ei ... lolzor motivand tastand "ctr xD" ... Blossom offensat de actiunile si raspunsurile celor 2 i`a omorat . Lolzor s`a intors si ne`a atacat nemotivat spun eu langa martor (Ffv era prin jur si se uita ... dar a spus ca nu vrea sa fie implicat pt ca cei 3 ii sunt pretenasi) ! Vreau sa vad contractul lui Lolzor pt acest atac .

Dovezi : Round 1

http://imageshack.us/f/528/gtasa2012031802342535.jpg/

http://imageshack.us/f/214/gtasa2012031802342969.jpg/

http://imageshack.us/f/823/gtasa2012031802343412.jpg/

http://imageshack.us/f/39/gtasa2012031802343774.jpg/

http://imageshack.us/f/193/gtasa2012031802345232.jpg/

Round 2

http://imageshack.us/f/208/gtasa2012031802484229.jpg/

http://imageshack.us/f/859/gtasa2012031802484415.jpg/

http://imageshack.us/f/35/gtasa2012031802484712.jpg/

http://imageshack.us/f/207/gtasa2012031802484976.jpg/

Round 3

http://imageshack.us/f/443/gtasa2012031803212431.jpg/

http://imageshack.us/f/341/gtasa2012031803213076.jpg/

Sa motiveze toti 3 cum descriu ei regulamentul pe care ar trebui sa il respecte ?

2. Hitmanilor le este interzis sa isi indeplineasca contractele in safe zone,spawn.

3. Hitmanii au voie sa atace doar daca sunt atacati pentru autoaparare sau daca au contract, in caz contrar vor fi demisi.

4. Hitmanii sa nu omoare direct in vazul tuturor (doar sunt Sillent Assasins).

5. Hitmanii sa nu spuna niciodata date despre contract victimei dar nici altcuiva.

6. Hitmanii sa omoare intotdeauna martorii, daca cineva l-a vazut cand si-a facut contractul.

Am vazut la cel mai frumos contract f.multe poze cand acestia omoara chiar in SPAWN !

Da e posibil ca o factiune asa de serioasa si dorita de asa multi playeri sa aiba membri cu o asa atitudine si activitate ?!

Nu mi se pare deloc normal !

Am intrebat o data un membru hitman dc ma omoara in spawn ! Mi-a raspuns "pt ca oricum nu mi-ai vazut numele !" pffff ... un kill e tot kill fie ca iti vad sau nu numele ! Regulamentul spune clar ca este interzis sa indeplineasca contractele in safe zone / spawn. dar acestia continua sa o faca si chiar se mandresc de asta postand poze ...

lolzor a umplut paginile la blacklist factiune hitman , oare tot asa actionand si facand vanatoare pe cei care nu ii suporta ? :))

# hahaha =)) cum ziceam ,sunteti toti frustratii din ballas(dudzor , sille , vali60,bluedunhill,Odahviing,flo03)care ati luat ban de buni ce sunteti....Si acuma hai sa facem post si in stanga si in dreapta.Despre tine ma bluedunhill se poate vedea si pe la plangeri ca esti un vanator inrait,post dupa post pe acolo facute de tine...

# # Da la ss puse de tine dc nu spui si ca te-ai pust alt-tab sau esc nu mai stiu exact pana a venit celalant ppg si duapa aceea ai revenit :|

# # # Blue,degeaba ai 21 de ani sau cati ai ca nu ai nici o treaba cu viata ;)

@ Si as propune sa fie demisi din factiune cei 2 care le dadea arme (juventuss & ffv )

! Cer scuze celor care sunt enumerati mai sus si nu sunt implicati in ` ` ` clanul ` ` ` PPG

~ Astepatati decizia liderului fara a mai face +1

Link to comment
Share on other sites

Nick:Motan

Level:;9

Numele membrului pe care il reclam:Gicisan.

Dovezi: http://imageshack.us/f/696/samp000xd.png/

O scurta descriere: negociaza in legatura cu un contract pe mine. se vede in poza

daca am zis "vedem" inseamna ca, gata, iti si dau bani ? :)) vroiam doar sa te atrag la mine din moment ce ti-ai dat seama ca am contract pe tine. whatever, oricum am primit uninvite.

Link to comment
Share on other sites

Ai dat raspuns la toate mai putin la asta ... Nu o iei in considerare ?

Mai adaug si eu cateva poze in care ryder vine cu lolzor dupa mine ... iar cand lolzor realizeaza ca i se fac poze actioneaza /q ... si ii ramane caracterul atarnat pe masina lu ryder :)) dupa aceea nu a mai fost asa temator si a continuat sa actioneze ...

sa-mp-377.png

sa-mp-376.png

sa-mp-375.png

sa-mp-374.png

sa-mp-373.png

dupa cateva zile ... lolzor poarta dusmanie si ma ataca nemotivat , apoi intra la cai ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat , ba chiar , eu am luat o razna zice el !

sa-mp-385.png

sa-mp-384.png

Nick : [Ppg]Bubbles

Level : 1

Numele membrului pe care il reclam : LoLz0r,MrDexter,RydeR

O scurda descriere:

Dovezi : Round 1

Ryder avea contract pe blossom , il tot urmarea si ataca de la distanta , blossom mi-a spus si noi2 am ripostat iar ryder a murit ... juv3 s`a alaturat sa ne ajute oferindu`ne arma si suport , ryder iar a murit ... dupa ce moare ryder apare mrdexter atacandu`l pe juv3 , noi initial am crezut ca are contract ... simntindu-ne oarecum datori l-am ajutat pe juv3 si mrdexter a murit ... apoi cei 2 se intorc in 3 !! Ajutati si de lolzor , urmarindu-ne cu masina si facand db , masina noastra a bubuit si ne-am dat jos la duel exact ca niste grove vs ballas sau sfr vs dnb !!! Stiam ca hitmani sunt silent assasin nu bloody assasins ? :))

round 2

Intre timp juv3ntus a parasit jocul si am ramas doar eu cu blossom , dar cei 3 s-au simntit ofensati ca nu si-au putut indeplini contractul ? Oare ? Si s-au intors mai rai ca niciodata tragand din si de pe masina ca niste adevarati mafioti inraiti !! nu a mai contat pt ei ca mai este si un mafiot (martor) pe acolo prin preajma ...

round 3

Ne-au omorat ! Dar intre timp dupa ce am discutat cu ei pe privat ryder s`a intors singurel si nu si`a putut indeplini contractul acesta accesand /q . Pe lolzor si mrdexter i-am intalnit la cai si i-am intrebat daca este frumos ceea ce fac ei ... lolzor motivand tastand "ctr xD" ... Blossom offensat de actiunile si raspunsurile celor 2 i`a omorat . Lolzor s`a intors si ne`a atacat nemotivat spun eu langa martor (Ffv era prin jur si se uita ... dar a spus ca nu vrea sa fie implicat pt ca cei 3 ii sunt pretenasi) ! Vreau sa vad contractul lui Lolzor pt acest atac .

Dovezi : Round 1

http://imageshack.us/f/528/gtasa2012031802342535.jpg/

http://imageshack.us/f/214/gtasa2012031802342969.jpg/

http://imageshack.us/f/823/gtasa2012031802343412.jpg/

http://imageshack.us/f/39/gtasa2012031802343774.jpg/

http://imageshack.us/f/193/gtasa2012031802345232.jpg/

Round 2

http://imageshack.us/f/208/gtasa2012031802484229.jpg/

http://imageshack.us/f/859/gtasa2012031802484415.jpg/

http://imageshack.us/f/35/gtasa2012031802484712.jpg/

http://imageshack.us/f/207/gtasa2012031802484976.jpg/

Round 3

http://imageshack.us/f/443/gtasa2012031803212431.jpg/

http://imageshack.us/f/341/gtasa2012031803213076.jpg/

Sa motiveze toti 3 cum descriu ei regulamentul pe care ar trebui sa il respecte ?

2. Hitmanilor le este interzis sa isi indeplineasca contractele in safe zone,spawn.

3. Hitmanii au voie sa atace doar daca sunt atacati pentru autoaparare sau daca au contract, in caz contrar vor fi demisi.

4. Hitmanii sa nu omoare direct in vazul tuturor (doar sunt Sillent Assasins).

5. Hitmanii sa nu spuna niciodata date despre contract victimei dar nici altcuiva.

6. Hitmanii sa omoare intotdeauna martorii, daca cineva l-a vazut cand si-a facut contractul.

Am vazut la cel mai frumos contract f.multe poze cand acestia omoara chiar in SPAWN !

Da e posibil ca o factiune asa de serioasa si dorita de asa multi playeri sa aiba membri cu o asa atitudine si activitate ?!

Nu mi se pare deloc normal !

Am intrebat o data un membru hitman dc ma omoara in spawn ! Mi-a raspuns "pt ca oricum nu mi-ai vazut numele !" pffff ... un kill e tot kill fie ca iti vad sau nu numele ! Regulamentul spune clar ca este interzis sa indeplineasca contractele in safe zone / spawn. dar acestia continua sa o faca si chiar se mandresc de asta postand poze ...

lolzor a umplut paginile la blacklist factiune hitman , oare tot asa actionand si facand vanatoare pe cei care nu ii suporta ? :))

# hahaha =)) cum ziceam ,sunteti toti frustratii din ballas(dudzor , sille , vali60,bluedunhill,Odahviing,flo03)care ati luat ban de buni ce sunteti....Si acuma hai sa facem post si in stanga si in dreapta.Despre tine ma bluedunhill se poate vedea si pe la plangeri ca esti un vanator inrait,post dupa post pe acolo facute de tine...

# # Da la ss puse de tine dc nu spui si ca te-ai pust alt-tab sau esc nu mai stiu exact pana a venit celalant ppg si duapa aceea ai revenit :|

# # # Blue,degeaba ai 21 de ani sau cati ai ca nu ai nici o treaba cu viata ;)

@ Si as propune sa fie demisi din factiune cei 2 care le dadea arme (juventuss & ffv )

! Cer scuze celor care sunt enumerati mai sus si nu sunt implicati in ` ` ` clanul ` ` ` PPG

~ Astepatati decizia liderului fara a mai face +1

In primul rand nu inteleg dc ar trebui ca juv3 si ffv sa fie demisi doar sunt mafioti si din cate stiam mafiotii au voie sa vanda arme dar nu de asta vreti voi sa fie demisi probabil va sta in gat faza asta ca 2 civili de lvl 1 au batut hitmanii...

In al doilea rand nu incercati sa va motivati actiunile prin reputatia lui bluedunhill.

Sper sa va faceti timp sa raspundeti si la plangerea noastra

Link to comment
Share on other sites

Nick:Motan

Level:;9

Numele membrului pe care il reclam:Gicisan.

Dovezi: http://imageshack.us/f/696/samp000xd.png/

O scurta descriere: negociaza in legatura cu un contract pe mine. se vede in poza

daca am zis "vedem" inseamna ca, gata, iti si dau bani ? :)) vroiam doar sa te atrag la mine din moment ce ti-ai dat seama ca am contract pe tine. whatever, oricum am primit uninvite.

Caz rezolvat mai sus.

Ai dat raspuns la toate mai putin la asta ... Nu o iei in considerare ?

Mai adaug si eu cateva poze in care ryder vine cu lolzor dupa mine ... iar cand lolzor realizeaza ca i se fac poze actioneaza /q ... si ii ramane caracterul atarnat pe masina lu ryder :)) dupa aceea nu a mai fost asa temator si a continuat sa actioneze ...

sa-mp-377.png

sa-mp-376.png

sa-mp-375.png

sa-mp-374.png

sa-mp-373.png

dupa cateva zile ... lolzor poarta dusmanie si ma ataca nemotivat , apoi intra la cai ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat , ba chiar , eu am luat o razna zice el !

sa-mp-385.png

sa-mp-384.png

Nick : [Ppg]Bubbles

Level : 1

Numele membrului pe care il reclam : LoLz0r,MrDexter,RydeR

O scurda descriere:

Dovezi : Round 1

Ryder avea contract pe blossom , il tot urmarea si ataca de la distanta , blossom mi-a spus si noi2 am ripostat iar ryder a murit ... juv3 s`a alaturat sa ne ajute oferindu`ne arma si suport , ryder iar a murit ... dupa ce moare ryder apare mrdexter atacandu`l pe juv3 , noi initial am crezut ca are contract ... simntindu-ne oarecum datori l-am ajutat pe juv3 si mrdexter a murit ... apoi cei 2 se intorc in 3 !! Ajutati si de lolzor , urmarindu-ne cu masina si facand db , masina noastra a bubuit si ne-am dat jos la duel exact ca niste grove vs ballas sau sfr vs dnb !!! Stiam ca hitmani sunt silent assasin nu bloody assasins ? :))

round 2

Intre timp juv3ntus a parasit jocul si am ramas doar eu cu blossom , dar cei 3 s-au simntit ofensati ca nu si-au putut indeplini contractul ? Oare ? Si s-au intors mai rai ca niciodata tragand din si de pe masina ca niste adevarati mafioti inraiti !! nu a mai contat pt ei ca mai este si un mafiot (martor) pe acolo prin preajma ...

round 3

Ne-au omorat ! Dar intre timp dupa ce am discutat cu ei pe privat ryder s`a intors singurel si nu si`a putut indeplini contractul acesta accesand /q . Pe lolzor si mrdexter i-am intalnit la cai si i-am intrebat daca este frumos ceea ce fac ei ... lolzor motivand tastand "ctr xD" ... Blossom offensat de actiunile si raspunsurile celor 2 i`a omorat . Lolzor s`a intors si ne`a atacat nemotivat spun eu langa martor (Ffv era prin jur si se uita ... dar a spus ca nu vrea sa fie implicat pt ca cei 3 ii sunt pretenasi) ! Vreau sa vad contractul lui Lolzor pt acest atac .

Dovezi : Round 1

http://imageshack.us/f/528/gtasa2012031802342535.jpg/

http://imageshack.us/f/214/gtasa2012031802342969.jpg/

http://imageshack.us/f/823/gtasa2012031802343412.jpg/

http://imageshack.us/f/39/gtasa2012031802343774.jpg/

http://imageshack.us/f/193/gtasa2012031802345232.jpg/

Round 2

http://imageshack.us/f/208/gtasa2012031802484229.jpg/

http://imageshack.us/f/859/gtasa2012031802484415.jpg/

http://imageshack.us/f/35/gtasa2012031802484712.jpg/

http://imageshack.us/f/207/gtasa2012031802484976.jpg/

Round 3

http://imageshack.us/f/443/gtasa2012031803212431.jpg/

http://imageshack.us/f/341/gtasa2012031803213076.jpg/

Sa motiveze toti 3 cum descriu ei regulamentul pe care ar trebui sa il respecte ?

2. Hitmanilor le este interzis sa isi indeplineasca contractele in safe zone,spawn.

3. Hitmanii au voie sa atace doar daca sunt atacati pentru autoaparare sau daca au contract, in caz contrar vor fi demisi.

4. Hitmanii sa nu omoare direct in vazul tuturor (doar sunt Sillent Assasins).

5. Hitmanii sa nu spuna niciodata date despre contract victimei dar nici altcuiva.

6. Hitmanii sa omoare intotdeauna martorii, daca cineva l-a vazut cand si-a facut contractul.

Am vazut la cel mai frumos contract f.multe poze cand acestia omoara chiar in SPAWN !

Da e posibil ca o factiune asa de serioasa si dorita de asa multi playeri sa aiba membri cu o asa atitudine si activitate ?!

Nu mi se pare deloc normal !

Am intrebat o data un membru hitman dc ma omoara in spawn ! Mi-a raspuns "pt ca oricum nu mi-ai vazut numele !" pffff ... un kill e tot kill fie ca iti vad sau nu numele ! Regulamentul spune clar ca este interzis sa indeplineasca contractele in safe zone / spawn. dar acestia continua sa o faca si chiar se mandresc de asta postand poze ...

lolzor a umplut paginile la blacklist factiune hitman , oare tot asa actionand si facand vanatoare pe cei care nu ii suporta ? :))

# hahaha =)) cum ziceam ,sunteti toti frustratii din ballas(dudzor , sille , vali60,bluedunhill,Odahviing,flo03)care ati luat ban de buni ce sunteti....Si acuma hai sa facem post si in stanga si in dreapta.Despre tine ma bluedunhill se poate vedea si pe la plangeri ca esti un vanator inrait,post dupa post pe acolo facute de tine...

# # Da la ss puse de tine dc nu spui si ca te-ai pust alt-tab sau esc nu mai stiu exact pana a venit celalant ppg si duapa aceea ai revenit :|

# # # Blue,degeaba ai 21 de ani sau cati ai ca nu ai nici o treaba cu viata ;)

@ Si as propune sa fie demisi din factiune cei 2 care le dadea arme (juventuss & ffv )

! Cer scuze celor care sunt enumerati mai sus si nu sunt implicati in ` ` ` clanul ` ` ` PPG

~ Astepatati decizia liderului fara a mai face +1

In primul rand nu inteleg dc ar trebui ca juv3 si ffv sa fie demisi doar sunt mafioti si din cate stiam mafiotii au voie sa vanda arme dar nu de asta vreti voi sa fie demisi probabil va sta in gat faza asta ca 2 civili de lvl 1 au batut hitmanii...

In al doilea rand nu incercati sa va motivati actiunile prin reputatia lui bluedunhill.

Sper sa va faceti timp sa raspundeti si la plangerea noastra

Inca analizam acest caz.Fara alte posturi inutile.

Nick: EloHiT

Level: 3

Numele membrului pe care il reclam: Denim

Dovezi: Edit

O scurta descriere: Edit

Retrag plangera ne-am impacat in-game.

Caz rezolvat.

Link to comment
Share on other sites

Guest raKneT

Nick: raKneT

Level: 20

Numele membrului pe care il reclam: CloHard

Dovezi: 2viry2o.png , 29pp8w5.png , http://i39.tinypic.com/2hdyzad.png.

O scurta descriere: Stateam linistit in spawn, cand deodata il vad pe CloHard ca il asasineaza pe Bytza in spawn Grove. Dupa ce l-a omorat, a uitat de martor si a plecat linistit. Sunt sigur ca nici poza de la contract nu are.

Link to comment
Share on other sites

in calitate de martor am dreptul sa imi spun parerea : omule arata si tu o poza cand a tras in tine . da era langa mine dar nu l-am vazut sa traga in plus eu nu il cunosc atat de bn doar am organizat impreuna un event si ne duceam spre banca sa ii dau niste bani , iar pe drum am dat de tine. eu mi-am facut datoria . din cate stiu eu aparea cum te-am omorat , si nu poti nega asta.

Link to comment
Share on other sites

in calitate de martor am dreptul sa imi spun parerea : omule arata si tu o poza cand a tras in tine . da era langa mine dar nu l-am vazut sa traga in plus eu nu il cunosc atat de bn doar am organizat impreuna un event si ne duceam spre banca sa ii dau niste bani , iar pe drum am dat de tine. eu mi-am facut datoria . din cate stiu eu aparea cum te-am omorat , si nu poti nega asta.

Te rog frumos confirma si la plangerea lui raknet faptul ca tu ai spus sa te omor.

Link to comment
Share on other sites

la plangerea lui raknet a fost o neingelegere totala. eu eram spawn cu bug hp si l-am rugat sa ma omoare sa scap de bug deoarece era in zona si asteptam castigatorul sa ii dam premiul. nu am motive sa mint si sunt genul care iubeste dreptatea.

Link to comment
Share on other sites

Guest raKneT

in calitate de martor am dreptul sa imi spun parerea : omule arata si tu o poza cand a tras in tine . da era langa mine dar nu l-am vazut sa traga in plus eu nu il cunosc atat de bn doar am organizat impreuna un event si ne duceam spre banca sa ii dau niste bani , iar pe drum am dat de tine. eu mi-am facut datoria . din cate stiu eu aparea cum te-am omorat , si nu poti nega asta.

Te rog frumos confirma si la plangerea lui raknet faptul ca tu ai spus sa te omor.

Sa confirme el? In plus tu nu ai voie sa iti indeplinesti contractul in spawn da? Si chiar daca ti-ar fi zis ca te lasa sa il omori, daca aveai si tu cap nu in spawn trebuia. Apoi ai trecut si pe langa mine, eu nu eram martor pe acolo? In al 2-a lea rand nu iti mai pune toti membrii sa imi dea /w sau pm pe forum sa dau edit la postul meu, crezi asa faci tu treaba? Sa te milogesti de altii? E un joc frate, pana la urma crezi ca imi pasa mie unde iti faci tu contractul sau cati omori tu? Nu imi pasa, doar ca ai uitat de unde ai plecat si ti-am spus ca odata si odata atitudinea ta te va "distruge".

Asteapta decizia liderilor fara a mai posta, o zi buna!

Link to comment
Share on other sites

Postez cand vreau eu , mai ales cand e un post legat de mine . Mi-a zis sa l omor dupa ce am venit de la eventul organizat de noi ,martori tot serverul in principal Panther care m-a ajutat cu anuntul pe ooc .Bytza a confirmat mai sus , ce nu ti ajunge ? inteleg ca ai ciuda pe mine de o lunga vreme dar incearca sa te abtii ca nu rezolvi nimic.

* Nu era contract , deci nu exista notiunea de ''martor'' , inventeaza in alta parte , nene vanator.

Link to comment
Share on other sites

Nick: raKneT

Level: 20

Numele membrului pe care il reclam: CloHard

Dovezi: 2viry2o.png , 29pp8w5.png , http://i39.tinypic.com/2hdyzad.png.

O scurta descriere: Stateam linistit in spawn, cand deodata il vad pe CloHard ca il asasineaza pe Bytza in spawn Grove. Dupa ce l-a omorat, a uitat de martor si a plecat linistit. Sunt sigur ca nici poza de la contract nu are.

Nick: aurica18

Level: 7

Numele membrului pe care il reclam: CloHard

SI pe mn ma omorat c bytza si eu stiu ca nu are voie sa se bage..

in calitate de martor am dreptul sa imi spun parerea : omule arata si tu o poza cand a tras in tine . da era langa mine dar nu l-am vazut sa traga in plus eu nu il cunosc atat de bn doar am organizat impreuna un event si ne duceam spre banca sa ii dau niste bani , iar pe drum am dat de tine. eu mi-am facut datoria . din cate stiu eu aparea cum te-am omorat , si nu poti nega asta.

in calitate de martor am dreptul sa imi spun parerea : omule arata si tu o poza cand a tras in tine . da era langa mine dar nu l-am vazut sa traga in plus eu nu il cunosc atat de bn doar am organizat impreuna un event si ne duceam spre banca sa ii dau niste bani , iar pe drum am dat de tine. eu mi-am facut datoria . din cate stiu eu aparea cum te-am omorat , si nu poti nega asta.

Te rog frumos confirma si la plangerea lui raknet faptul ca tu ai spus sa te omor.

la plangerea lui raknet a fost o neingelegere totala. eu eram spawn cu bug hp si l-am rugat sa ma omoare sa scap de bug deoarece era in zona si asteptam castigatorul sa ii dam premiul. nu am motive sa mint si sunt genul care iubeste dreptatea.

in calitate de martor am dreptul sa imi spun parerea : omule arata si tu o poza cand a tras in tine . da era langa mine dar nu l-am vazut sa traga in plus eu nu il cunosc atat de bn doar am organizat impreuna un event si ne duceam spre banca sa ii dau niste bani , iar pe drum am dat de tine. eu mi-am facut datoria . din cate stiu eu aparea cum te-am omorat , si nu poti nega asta.

Te rog frumos confirma si la plangerea lui raknet faptul ca tu ai spus sa te omor.

Sa confirme el? In plus tu nu ai voie sa iti indeplinesti contractul in spawn da? Si chiar daca ti-ar fi zis ca te lasa sa il omori, daca aveai si tu cap nu in spawn trebuia. Apoi ai trecut si pe langa mine, eu nu eram martor pe acolo? In al 2-a lea rand nu iti mai pune toti membrii sa imi dea /w sau pm pe forum sa dau edit la postul meu, crezi asa faci tu treaba? Sa te milogesti de altii? E un joc frate, pana la urma crezi ca imi pasa mie unde iti faci tu contractul sau cati omori tu? Nu imi pasa, doar ca ai uitat de unde ai plecat si ti-am spus ca odata si odata atitudinea ta te va "distruge".

Asteapta decizia liderilor fara a mai posta, o zi buna!

Postez cand vreau eu , mai ales cand e un post legat de mine . Mi-a zis sa l omor dupa ce am venit de la eventul organizat de noi ,martori tot serverul in principal Panther care m-a ajutat cu anuntul pe ooc .Bytza a confirmat mai sus , ce nu ti ajunge ? inteleg ca ai ciuda pe mine de o lunga vreme dar incearca sa te abtii ca nu rezolvi nimic.

* Nu era contract , deci nu exista notiunea de ''martor'' , inventeaza in alta parte , nene vanator.

Am si confirmarea lui bytza la ceea ce s-a intamplat,se pare ca nu este vorba de un contract ci doar de un ajutor oferit lui bytza.

Clohard nu primeste nimic.

Cat despre plangerea facuta de aurica..fara poze nu rezolvi nimic.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...