EcLipSSe Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Nick: Quincey Level: 13 Numele membrului pe care il reclam: Blade Dovezi: http://tinypic.com/r/118hftk/6 O scurta descriere: Eram toata factiunea DNB + 2-3 triads , am plecat in area , bun , am intrat si se gaseste blade cu ffv si vreo 2 fbi sa ne dea w , intre 15-16 mafioti sa dea el w.10 , odata ce era depasit numeric 2+ era rambo ! Martori: Toata factiunea DNB+2-3 triads ! Nu primeste nimic, are tot dreptul sa iti acorde wanted 10 atata timp cat ati calcat in zona restrictionata, Area, indiferent ca e singur. Caz inchis ! Nu mi-a acordat el w10 . aveam deja w10 pe motivul cop kill care il luasem cu 3,4 minute inainte , cum am mai spus si in celelalte reply-uri . nu eram in area ...
TheOne Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Deja o fortezi, pentru ce ai mai postat daca eu am inchis cazul? plus ca se vede clar in poza postata de tine, ca dovada, ca ti-a acordat wanted 10 pe motiv "area". Orice alt post facut la acest caz va fi sanctionat.
Dima Dan Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Comment. Nitrogen. Omega Eclipse warn up , pentru nerespectarea regulamentului interior de postare al sectiunii Factiuni -respectiv topicul plangeri. La urmatoarea abatere , dupa acest avertisment o sa primiti DP minim 10 zile , e primul si ultimul avertisment. Aviz celor ce vor posta de acum in colo. O data facuta plangerea , asteptati raspunsul LIDERULUI, numai si numai daca LIDERUL va CERE PAREREA , respectiv REPLY , doar atunci raspundeti pana atunci asteptati decizia lor , fara alte comentarii sunteti pasibili de DP / suspend.
Andra Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nick: Andrada Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: s1Nk. Dovezi: 1, 2, 3 O scurta descriere: Am intrat la cai, i-am dat un pumn lui Konica =)), apoi am mers in fata la s1Nk. si am dat si in el un pumn, iar dupa 5 secunde -> Cop attack. Se vede foarte clar in poze ca nu i-am scazut deloc HP-ul. Din cate stiu eu, nu se da wanted pentru un pumn, mai ziceam si eu daca-i scadeam jumatate HP, dar asa... Dupa parerea mea, asta se numeste: exces de zel. Martori: Konica si outlook.
Guest s1Nk. Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nu mai comentez nimic cand vad un player vanator ca tine. DOVADA :
Paul Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nick: Andrada Level: 26 Numele membrului pe care il reclam: s1Nk. Dovezi: 1, 2, 3 O scurta descriere: Am intrat la cai, i-am dat un pumn lui Konica =)), apoi am mers in fata la s1Nk. si am dat si in el un pumn, iar dupa 5 secunde -> Cop attack. Se vede foarte clar in poze ca nu i-am scazut deloc HP-ul. Din cate stiu eu, nu se da wanted pentru un pumn, mai ziceam si eu daca-i scadeam jumatate HP, dar asa... Dupa parerea mea, asta se numeste: exces de zel. Martori: Konica si outlook. Avand in vedere ca l-ai atacat cu pumnii, el trebuia sa te someze/sa dea cu spray,nu sa-ti acorde wanted direct.. Un pumn poate fi dat si din greesala. s1Nk. nu mai e membru NG.
Ciolosh Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nick: Aspec Level: 8 Numele membrului pe care il reclam: Mercader Dovezi: 1 2 O scurta descriere:Imi da w1(nu am nimic in potriva,meritam)dar dupa incepe sa traga in mine,el este singur la w1,si ma omoara,eu avand drept la predare.
Alyyn7 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Oh,cu ce te-am suparat? Mi-am facut datoria.Eram afk si cand am revenit Hatelord era langa mine si voia sa se predea,iar tu ai inceput sa tragi in el. Ti-am spus sa incetezi,dar tu nu ai incetat,wanted ai primit pentru asta.Apoi ai mai stat 3 secunde si ai inceput sa tragi iar in el.Ti-am dat cu spray si ti-am spus sa te potolesti de vreo 3-4 ori.Mi-am consumat tot sprayul pe tine,dar tu tot nu ai incetat si trageai ca disperatul in el,asa ca am tras in tine :|.Doar nu era sa stau sa vad cum il omori fara sa fac nimic.Te-am avertizat,dupa cum se vede in chat. Nu am venit dupa Hatelord;el a venit la mine. Eu zic ca esti nesimtit..."ala e motiv sa ma omori la w1?" -omule bun,atata timp cat tu trageai intr-una in omu' ala care voia sa se predea si eu eram langa voi,ce voiai sa fac? Ti-am dat cu spray si am crezut ca te potolesti,dar tu continuai sa tragi. "Si mai erai si singur la w"- daca totul s-a intamplat langa mine,adica hatelord venise sa se predea la primul politist care ii iesise in cale,si tu vii si tragi in el,ce doreai sa fac? sa ma intorc cu spatele si sa astept sa il omori tu? Edited September 20, 2012 by Alyyn7
Ciolosh Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 M-ai avertizat...si ala e motiv sa ma omori la w1? din cate stiu eu dai w,dupa omori,nu invers.Si mai erai si singur la w,eu cu acel grove suntem rivali e normal sa ne atacam.
TheOne Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nick: Aspec Level: 8 Numele membrului pe care il reclam: Mercader Dovezi: 1 2 O scurta descriere:Imi da w1(nu am nimic in potriva,meritam)dar dupa incepe sa traga in mine,el este singur la w1,si ma omoara,eu avand drept la predare. Mercader nu primeste nimic. Zi mersi ca nu ai primit un grad mai mare de urmarire, in plus vei fi sanctionat pentru nerespectarea regulamentului acestui topic. Caz inchis !
Damelut Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nick: Aquatic Level: 10 Numele membrului pe care il reclam: Allen Dovezi: View post on imgur.com O scurta descriere: eram la cu vreo 10 mafioti si lam omorat pe allen si mia dat cop kill....da de cand se da wanted intre 10 mafioti?
Guest Allen Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Bun deci sa iti explic. 1.M-ai omorat? => Raspuns Corect Daaa 2.Ai primit wanted? => Paspuns Corect DAAA 3.Am actionat singur intre atatia mafioti(10 cum spui tu)? => Raspuns Corect NUUU Ei bine draga prietene nu stiu de cand si pana cand imi zici dumneata mie: - Citez "Zi PAPA NG" PS: Cer adaugarea ta pe Black list pentru vanatoare si PAPA NG ;)
Tails Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nick: Teils Level: 19 Numele membrului pe care il reclam: Pityc Dovezi: 1 , 2 , 3 O scurta descriere: Nu sunt genul de om care sa faca plangeri, dar acest incident m-a suparat foarte rau. Eram in Las Venturas si voiam sa ma duc in orasul Los Santos. La bariera, era un filtru vamal. M-am dat jos, m-a perchezitionat Mercader o data, dupa care m-a perchezitionat si TorQue (vezi imaginea 2). Dupa, am vrut sa ma duc pana la Pityc sa-l salut. M-am dus langa el si am dat /pee (in gluma) si el imi da wanted 2 pentru jigniri (vezi imaginea 1), dupa care imi da inca un wanted, pentru somatie. Ce somatie? Eu m-am indepartat la maxim 20 de metri de cei 2 soldati dupa ce m-au controlat de 2 ori de arme ilegale, ce-i asta? Nici n-am parasit perimetrul unde era filtrul vamal (vezi imaginea 3). Mai este ceva de povestit? #Pityc, credeam ca esti un baiat de treaba si cu simtul umorului, dar vad ca ti s-a urcat rank-ul la cap - fara suparare -.. sa dai wanted pentru jigniri? Pentru ce, ca am dat /pee timp de o secunda, 2? ##Imi pare rau ca s-a ajuns la asta, dar m-a intrigat foarte mult incidentul asta.
Pityc Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Daca erai cu adevarat prieten nu faceai acest post.Prietenii stiu sa lase de la ei si sa ierte. 1.Da ai dat /pee pe mine si tu recunosti,deci am acordat wanted corect! 2.La orice filtru vamal se someaza prin /m(megafon) atata timp cat tu ai dat /barrier si ai venit pana la mine care eram oarecum departe de vama inseamna ca ai parasit zona incidentului,si acel wanted e acordat corect!! Sa stii ca sunt un baiat de treaba si cu simtul umorului,dar nu suport glumele proaste.Daca tot las sa se faca glume proaste lumea se invata si tot continua cu glume proaste.Nu accept sa dea careva /pee pe mine si eu sa rad "HAHAHA ce gluma buna!!!" In plus eram in misiune,facaem un filtru vamal.Glumele ni le permitem cand suntem doar noi doi,si cand sunt in timpul liber.
Tails Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Retrag. Imi pare rau pentru neplacerile cauzate!
TheOne Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick: Aquatic Level: 10 Numele membrului pe care il reclam: Allen Dovezi: http://imgur.com/g9lnz O scurta descriere: eram la cu vreo 10 mafioti si lam omorat pe allen si mia dat cop kill....da de cand se da wanted intre 10 mafioti? Nu primeste nimic. Unde scrie ca nu ai voie sa acorzi wanted intre "10 mafioti" ? Nu are voie sa actioneze intre "10 mafioti" adica sa traga asupra lor , ei fiind suspecti, in vederea arestarii. Caz inchis !
TheOne Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Nick: EcLipSSe Level: 12 Numele membrului pe care il reclam: Mercader Dovezi: http://postimage.org/image/t6o4pue8v/ http://postimage.org/image/7u0bukjq3/ O scurta descriere:Rambo .. De cand se vine singur la w10 .. ? Rambo la 1 vs 1? Mercader de unde ai avut atata tupeu ?! rusine sa-ti fie ! Sa fim seriosi EclipSSe....nu am raspuns pentru ca e o plangere facuta aiurea...nu s-a parasit locul incidentului. A actionat corect . Cand va ofticati de ceva anume mai bine numarati in gand pana la 10 sau 50 cat vreti voi, ca sa va calmati in loc sa faceti posturi de genul. Caz inchis !
LaZoE Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) Nick: LaZoE Level: 19 Numele membrului pe care il reclam: Potco Dovezi: O scurta descriere: Primesc wanted 2 de la Sylent pentru amenintari si i-am rugat sa ma aresteze, acest Potco imi zice ca nu am drept si apoi vine cu Andy din F.B.I si ma omoara, decand nu mai este drept de predare la wanted primit pentru amenintari ? # Sunt sigur ca o sa ziceti ca nu apare nick-ul lui Patco in poza, dar va rog sa va uitati in chat foarte atent, "Jos" aici m-a dat jos din ambulanta si apoi m-a omorat. Poftim dovada ca el m-a omorat, sa nu mai apara discutii: http://postimage.org/image/6ulk2vb4l/ ( poza postata de Potco la plangeri ) Edited September 25, 2012 by LaZoE92
Potco Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ai cam mult tupeu tu baietu'! Ia uita-te la pozele astea, dupa limbaju asta tu mai vrei sa te predai? Zii "multumesc" ca nu ai primit wanted si pentru DB! http://postimage.org/image/6qrqmm5n9/ http://postimage.org/image/5d03rb6dx/ http://postimage.org/image/9andgpt79/ http://postimage.org/image/6ulk2vb4l/
Paul Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nick: LaZoE Level: 19 Numele membrului pe care il reclam: Potco Dovezi: O scurta descriere: Primesc wanted 2 de la Sylent pentru amenintari si i-am rugat sa ma aresteze, acest Potco imi zice ca nu am drept si apoi vine cu Andy din F.B.I si ma omoara, decand nu mai este drept de predare la wanted primit pentru amenintari ? # Sunt sigur ca o sa ziceti ca nu apare nick-ul lui Patco in poza, dar va rog sa va uitati in chat foarte atent, "Jos" aici m-a dat jos din ambulanta si apoi m-a omorat. Poftim dovada ca el m-a omorat, sa nu mai apara discutii: http://postimage.org/image/6ulk2vb4l/ ( poza postata de Potco la plangeri ) Avand in vedere ca e in perioada de probe, Potco o sa fie demis.
Jaystar Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Nick: Jaystar Level: 15 Numele membrului pe care il reclam: Cobra1 Dovezi: O scurta descriere: Mi-a dat un PD (nu dau nume) wanted 7 din greseala pentru ca a scris numele gresit. A anuntat pe /d si asteptam frumos sa primesc clear, dupa care vine Cobra1 si trage in mine incercand sa ma omoare, din cauza vremii si a animatiei schimbate de la gloante in acel moment am luat crash. Intru din nou si ii spun ca trebuie sa primesc clear, iar in urma whisper-urilor din imaginea data ca dovada imi da wanted 2 pt "jignire", as vrea sa stiu si eu care e jignirea. Fara suparare Paul dar nu stiu cum ai putut lua un asemenea specimen in factiune, probabil juca altcineva pe contul lui in momentul testelor ca altfel nu-mi explic. 2. Membrii armatei nu se duc nici o data singuri dupa suspecti (minim 2; in cazul in care nu mai este alt soldat se coopereaza cu membrii Departamentului de Politie/Biroului de Investigatii Federale). P.S. Precizez ca era si singur, nu stiu ce rank are dar banuiesc ca 1.
Erwin Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Bai baiatule dece nu pui si poza aia cand miai dat primu /w ca ti motarca las co pun eu sa vada Paul de ce tiam dat wanted
TheOne Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick: Jaystar Level: 15 Numele membrului pe care il reclam: Cobra1 Dovezi: http://i.imgur.com/UpEcg.jpg O scurta descriere: Mi-a dat un PD (nu dau nume) wanted 7 din greseala pentru ca a scris numele gresit. A anuntat pe /d si asteptam frumos sa primesc clear, dupa care vine Cobra1 si trage in mine incercand sa ma omoare, din cauza vremii si a animatiei schimbate de la gloante in acel moment am luat crash. Intru din nou si ii spun ca trebuie sa primesc clear, iar in urma whisper-urilor din imaginea data ca dovada imi da wanted 2 pt "jignire", as vrea sa stiu si eu care e jignirea. Fara suparare Paul dar nu stiu cum ai putut lua un asemenea specimen in factiune, probabil juca altcineva pe contul lui in momentul testelor ca altfel nu-mi explic. 2. Membrii armatei nu se duc nici o data singuri dupa suspecti (minim 2; in cazul in care nu mai este alt soldat se coopereaza cu membrii Departamentului de Politie/Biroului de Investigatii Federale). P.S. Precizez ca era si singur, nu stiu ce rank are dar banuiesc ca 1. Cobra1 primeste un avertisment verbal pentru wantedul acordat. Data viitoare cand mai faceti plangeri de genul asta nu o sa le iau in considerare. Plangerile se fac la subiect fara insulte si alte discutii inutile. Caz inchis !
Tudose_Ro Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick: Eminem Level: 24 Numele membrului pe care il reclam: Presekan Dovezi: http://imgur.com/Up0P3 http://imgur.com/UKTpM http://imgur.com/wznH8 O scurta descriere: Eram la banca cu alianta, am omort un triad si am luat w10 din bug. Am primit clear si reluare cu w1 de la presekan. Dupa 2 min vin 3 copi la banca, iar colegii mei au inceput sa-i atace si eu primesc w6 pt cop kill de la presekan. Pe langa ca nu l-am omorat eu, mai greseste si wanted-ul, aveam w1 + w6 cop kill = w7 si daca il omoram eu faceam w2, deci w8 cu tot cu w6 cop kill. # am zis ceva de rambo? vreu sa vad poza ca eu te-am omort si dupa cere tu blacklist.
Dj_Prese Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 deci la w10 ai luat clear, am primit reluare bug "w1" , iar dupa am venit cu frn si inca cineva la banca dupa salvatore. Voi ati tras in noi, tu mai omorat si ai primit wantedul meritat. Poate confirma FRN are ss la banca. PS: nu crede ca a fost actiune "RAMBO" noi eram 3 iar voi 5 . ss dupa ce mai omorat si ai primti wantedul meritat. poza cer blacklist EMINEM , motiv: Vanator.