Ares Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Nick: ScaRaMouche Level: 29 Numele membrului pe care il reclam: Eusunt Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/535/sadasdasd6.png/ O scurta descriere: eram la cai. vazusem ca nu a ramas decat un cop inauntru. inauntru mai era un dnb.observasem ca cop-ul nu e atent si am tras in dnb. omor dnb-ul si peste vreo 30 secunde se trezeste Eusunt sa-mi dea intai w1 si apoi w3. eu cred ca nu e corect pentru ca in primul rand nu are voie sa actioneze singur si apoi ca nu are dovezi cum ca l-am omorat pe dnb. Am subliniat ce era important, din moment ce recunosti nu cred ca mai trebuie sa facem vreo ancheta. Acele 30 de secunde de care zici tu, probabil sunt secundele de care a avut nevoie sa iti scrie wantedul, doar nu e robot sa scrie cu viteza luminii. EusunT nu primeste nimic CAZ INCHIS
DuMyX Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick: DuMyXx Level: 6 Numele membrului pe care il reclam: Paul_Pop Dovezi: View post on imgur.com O scurta descriere:Dupa ce au dat gov sa eliberam zona, am primit w3 de la Paul_Pop si nici macar nu era in apropiere ( nu era nici un cop atunci langa noi ) sa vada ca eu eram la acel war.
Paul Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Nick: DuMyXx Level: 6 Numele membrului pe care il reclam: Paul_Pop Dovezi: View post on imgur.com O scurta descriere:Dupa ce au dat gov sa eliberam zona, am primit w3 de la Paul_Pop si nici macar nu era in apropiere ( nu era nici un cop atunci langa noi ) sa vada ca eu eram la acel war. S-a dat gov,v-am zis sa plecati dar voi ati continuat sa-l fugariti pe grove-ul acela de la banca pana la zip si sa trageti dupa el.Din nefericire pentru voi,am facut Ss .. deoarece am fost sigur ca unul din voi o sa-mi faca post.. ca de`,asa e romanu` :clapping: - "Sa vedem ce zic baietii ;;)" - Nu crezi ca esti putin cam arogant ? :D # Da,restul politistilor erau la banca,eu am fugit dupa voi Edited March 30, 2012 by Paul
DuMyX Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick: DuMyXx Level: 6 Numele membrului pe care il reclam: Paul_Pop Dovezi: View post on imgur.com O scurta descriere:Dupa ce au dat gov sa eliberam zona, am primit w3 de la Paul_Pop si nici macar nu era in apropiere ( nu era nici un cop atunci langa noi ) sa vada ca eu eram la acel war. S-a dat gov,v-am zis sa plecati dar voi ati continuat sa-l fugariti pe grove-ul acela de la banca pana la zip si sa trageti dupa el.Din nefericire pentru voi,am facut Ss .. deoarece am fost sigur ca unul din voi o sa-mi faca post.. ca de`,asa e romanu` :clapping: - "Sa vedem ce zic baietii ;;)" - Nu crezi ca esti putin cam arogant ? :D In pozele tale reiese ca tu fiind cop ( unu ) care esti intre 4sfr + 1 grove ca ai facut rambo + ca ai actionat singur intre 4-5 , deci nefericirea e pentru tine P.S : Nu ere'ai cu vehiculu de cop in pozele tale
TheOne Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick: DuMyXx Level: 6 Numele membrului pe care il reclam: Paul_Pop Dovezi: http://imgur.com/2X7rd O scurta descriere:Dupa ce au dat gov sa eliberam zona, am primit w3 de la Paul_Pop si nici macar nu era in apropiere ( nu era nici un cop atunci langa noi ) sa vada ca eu eram la acel war. Paul_pop nu primeste nimic, a actionat corect. Al 2-lea post nu il iau in considerare, ai dreptul la un singur post per reclamatie...in acel post scri absolut tot ce tine de reclamatia ta, nu mai vi cu alte surplusuri. CAZ INCHIS !
focuS Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick:FocuStar Level:13 Numele membrului pe care il reclam:Paul_Pop Dovezi: O scurta descriere: Au intrat vreo 10 copi la mine spawn nustiu cum eu nu aveam wanted nu aveam nik si au venit si imi ziceau mie sa le deschi si nu leam deschis si miau dat w 1 si mau omorat dupa
Paul Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick:FocuStar Level:13 Numele membrului pe care il reclam:Paul_Pop Dovezi: O scurta descriere: Au intrat vreo 10 copi la mine spawn nustiu cum eu nu aveam wanted nu aveam nik si au venit si imi ziceau mie sa le deschi si nu leam deschis si miau dat w 1 si mau omorat dupa Avea un coleg de-al tau wanted,am intrat toti,l-am omorat si apoi te-am rugat sa ne deschizi poarta.Eram vreo 10 politisti acolo si ai zis ca nu ai chef sa o deschizi.Ti-am mai zis odata dar ne-ai raspuns la fel => ai primit wanted pentru necooperare iar apoi colegii din pd te-au omorat.
Ares Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) Paul_Pop a actionat corect. Cand un politist te roaga sau iti zice sa il ajunti in cazul in care e la vreo interventie, trebuie sa il ajuti Nu ai vrut, ai primit wanted pt necooperare si ai fost omorat. CAZ INCHIS Edited April 1, 2012 by SMisteryo
TheOne Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 FocuStar a actionat corect. Cand un politist te roaga sau iti zice sa il ajunti in cazul in care e la vreo interventie, trebuie sa il ajuti Nu ai vrut, ai primit wanted pt necooperare si ai fost omorat. CAZ INCHIS Paul_Pop vroia sa zica.
FALLEN Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) Nick: The StaR Level: 36 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. Dovezi: O scurta descriere: Era un mini war la cai, eram noi grove vreo 4-5, ballas 2-3 si 1 sfr sau 2 pe acolo, si se trezeste rambo asta(sau batman,cum preferi) sa imi dea wanted pt civ atack,doresc clear,thx Edit: Imi da si wanted pt jignire cop ca il fac incompetent ( CEEA CE E CU I MARE), merita sa fie demis Edited April 1, 2012 by gabi01
Guest Al1n.. Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nick: The StaR Level: 36 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. Dovezi: O scurta descriere: Era un mini war la cai, eram noi grove vreo 4-5, ballas 2-3 si 1 sfr sau 2 pe acolo, si se trezeste rambo asta(sau batman,cum preferi) sa imi dea wanted pt civ atack,doresc clear,thx Edit: Imi da si wanted pt jignire cop ca il fac incompetent ( CEEA CE E CU I MARE), merita sa fie demis dupa cum se vede in ss-ul tau nu doar pe mine m-ai facut incompetent dar si intreaga politie:)) cred ca indicat ar fi sa nu mai traiesti jocu asa intens si vorba aia ,,get a life,,. O sa decida liderii.
FALLEN Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) M-ai spart cu fraza asta "get a life" =))))) Asta o zic toti copii care habar n-au de capu lor, esti un INCOMPETENT cu litere mari, si nu meriti nici cat negru sub unghie sa fi politisit ( mai ales in armata), nu stiu ce a vazut theone sau ares cand te-a acceptat, in general face treaba buna dar vad ca cu tine a dat mare fail warn up Edited April 2, 2012 by anaxor
Guest Al1n.. Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) M-ai spart cu fraza asta "get a life" =))))) Asta o zic toti copii care habar n-au de capu lor, esti un INCOMPETENT cu litere mari, si nu meriti nici cat negru sub unghie sa fi politisit ( mai ales in armata), nu stiu ce a vazut theone sau ares cand te-a acceptat, in general face treaba buna dar vad ca cu tine a dat mare fail Pacat ca ai tendinta de a te autocaracteriza...uite ca sa iti demonstrez ca am mai multa minte ca tine nu o sa iti raspund cu acceasi moneda adica jignindu-te:)te jignesti singura prin atitudinea de care dai dovada. Asteapta decizia unui lider fara a mai posta! warn up Edited April 2, 2012 by anaxor
TheOne Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nick: The StaR Level: 36 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. Dovezi: http://i.imgur.com/UDylV.jpg O scurta descriere: Era un mini war la cai, eram noi grove vreo 4-5, ballas 2-3 si 1 sfr sau 2 pe acolo, si se trezeste rambo asta(sau batman,cum preferi) sa imi dea wanted pt civ atack,doresc clear,thx Edit: Imi da si wanted pt jignire cop ca il fac incompetent ( CEEA CE E CU I MARE), merita sa fie demis http://i.imgur.com/TM1YH.jpg Al1n.. nu primeste nimic, a actionat corect nefiind in postura de Rambo pentru ca dupa cum se vede si in poza mai erau politisti pe langa el. Wantedul pentru jignire cop e acordat corect...eu cred ca meritai si un mute. CAZ INCHIS !!
Cre3d Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nick: aSsAsIn_cReed Level: 13 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. Dovezi: O scurta descriere: eram la cai ma jucam cu cora si vine un cop(fbi parca) si ma da cu spray...si ii zic"ai spray esti mandru...si dupa vreo 10-20sec zic date in gura ca iti pute"..si ma trezesc cu wanted de la al1n ....pt ce? nu m`am adresat lui..poate eram prieten cu copul acela si glumeam cu el...nu inteleg de ce trebuie sa se bage el...nu ma intereseaza k am luat wanted 2 dar ma enerveaza foamea asta dupa wanted...daca eram vinovat trebuia sa imi dea wanted copul cu care am vorbit nu al1n
Guest Al1n.. Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nick: aSsAsIn_cReed Level: 13 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. Dovezi: O scurta descriere: eram la cai ma jucam cu cora si vine un cop(fbi parca) si ma da cu spray...si ii zic"ai spray esti mandru...si dupa vreo 10-20sec zic date in gura ca iti pute"..si ma trezesc cu wanted de la al1n ....pt ce? nu m`am adresat lui..poate eram prieten cu copul acela si glumeam cu el...nu inteleg de ce trebuie sa se bage el...nu ma intereseaza k am luat wanted 2 dar ma enerveaza foamea asta dupa wanted...daca eram vinovat trebuia sa imi dea wanted copul cu care am vorbit nu al1n http://img818.imageshack.us/img818/7325/samp054fs.png eu am fost primu care am dat cu spray si lasa minciunile,stim amandoi ca mie mi te-ai adresat martor e Mihai1200
Cre3d Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nick: aSsAsIn_cReed Level: 13 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. Dovezi: O scurta descriere: eram la cai ma jucam cu cora si vine un cop(fbi parca) si ma da cu spray...si ii zic"ai spray esti mandru...si dupa vreo 10-20sec zic date in gura ca iti pute"..si ma trezesc cu wanted de la al1n ....pt ce? nu m`am adresat lui..poate eram prieten cu copul acela si glumeam cu el...nu inteleg de ce trebuie sa se bage el...nu ma intereseaza k am luat wanted 2 dar ma enerveaza foamea asta dupa wanted...daca eram vinovat trebuia sa imi dea wanted copul cu care am vorbit nu al1n http://img818.imageshack.us/img818/7325/samp054fs.png eu am fost primu care am dat cu spray si lasa minciunile,stim amandoi ca mie mi te-ai adresat martor e Mihai1200 nici nu te`am bagat pe tn in seama .. te bagi singur... arata`mi unde ti`am zis al1n date cu spray in gura ...
Guest Al1n.. Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nick: aSsAsIn_cReed Level: 13 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. Dovezi: O scurta descriere: eram la cai ma jucam cu cora si vine un cop(fbi parca) si ma da cu spray...si ii zic"ai spray esti mandru...si dupa vreo 10-20sec zic date in gura ca iti pute"..si ma trezesc cu wanted de la al1n ....pt ce? nu m`am adresat lui..poate eram prieten cu copul acela si glumeam cu el...nu inteleg de ce trebuie sa se bage el...nu ma intereseaza k am luat wanted 2 dar ma enerveaza foamea asta dupa wanted...daca eram vinovat trebuia sa imi dea wanted copul cu care am vorbit nu al1n http://img818.imageshack.us/img818/7325/samp054fs.png eu am fost primu care am dat cu spray si lasa minciunile,stim amandoi ca mie mi te-ai adresat martor e Mihai1200 nici nu te`am bagat pe tn in seama .. te bagi singur... arata`mi unde ti`am zis al1n date cu spray in gura ... asteapta decizia liderului fara a mai posta.
Ares Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Al1n.. nu primeste nimic, ai o poza cand iei wanted 2 pt jigniri, niciuna in care sa dovedesti ca nu pe el l-ai jignit CAZ INCHIS
Stephan Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nick: Stefan27 Level: 7 Numele membrului pe care il reclam: Al1n.. , Paul_Pop Dovezi: View post on imgur.com View post on imgur.com View post on imgur.com O scurta descriere: Am omorat 5 mafia si am facut w5 , si vine paul cu al1n si ma intreaba daca ma predau le zic ca nu au ce cauta la w5 si imi zice ca nu imi pasa si nu stiu ce.Atat timp cat membri din fbi pe server nu au ce cauta dupa w5 s-au mai mic. Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje. In cazul in care nu este nici un membru al Biroului de investigatii sau al Departamentului de politie online Armata poate actiona si la gradele de urmarire cuprinse intre 3 si 6 sau mai mici decat acestea.
Ares Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Am discutat in cadrul departamentului, iar cei din FBI mi-au zis ca Al1n si Paul_Pop si-au cerut voie de la ei sa te aresteze pt ca erau langa tine. Al1n si Paul Pop nu primesc nimic. CAZ INCHIS!
vassy_grecu Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Nick:tupac_ Level:12 Numele membrului pe care il reclam:ares Dovezi: O scurta descriere:abea ce intrasem la pariuri si il vad pe martalogu de ares..care sufera de superioritate..si abuzeaza din plin de functie pe jos..tragea un civil in el...il omorase...stau cateva secunde si hop ma pomenesc cu wanted lvl 6....ma omoara alt cop si iau 3600 secunde...poi ba prietene...daca ai fi tu lider ng nu inseamna ca dai wanted asa cum ti se scoala tie..daca nu ai activitate munceste nu o imita....thuamneee ce ingust la minte esti ba copile:| warn up Edited April 6, 2012 by cRs
Ares Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Posteaza aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=459
Stephan Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: Stefan27 Level: 7 Numele membrului pe care il reclam: Paul_pop Dovezi: View post on imgur.com View post on imgur.com O scurta descriere: Da sayid /gov ELIBERATI ZONA BANCI , bun plecam de la banca si ma indrept spre parcarea la cai fara sa fac nimic , scriu pe /s nu sunt la banca si ma trezesc cu wanted 3 pt war :)) poi stai putin tu vezi banci peste tot ?
Paul Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 - "Eliberati zona bancii",zona = si pe langa banca,respectiv parcarea.. unde v-ati mutat voi war-ul. - Gladiator a fost baiat bun,cand i-am zis ca in gov scrie zona bancii a zis "Bine plec",tu esti mai cu coarne :) - Chiar imi place de voi,ma amuzati,sincer.Cum primiti un wanted,repede fugiti pe forum cu impresia ca voi sunteti nevinovati.Ori asta,ori incercati sa vanati lumea,dar din pacate nu prea va pricepeti la asta. :crazy2: