Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Armatei

Recommended Posts

Posted

Nick: HeLLIsH

Level: 11

Numele membrului pe care il reclam: beno

Dovezi:

O scurta descriere: kill aiurea

Raspundeti va rog si la plangerea asta:)?

Posted

Dovezi:

Si'a dat demisia Beno. Te rog nu mai posta!
Posted

Dovezi: http://img687.imageshack.us/img687/2043/samp009eg.png

Beno nu mai face parte din Factiunea Armata.

Posted (edited)

Nick: R0ugh

Level:10

Numele membrului pe care il reclam: (C.I.A.)sabin13

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/408/samp107f.png/

O scurta descriere:Am ramas fara masina in ZONA AREA (langa,nu in interiorul ei) ,m-am invartit ce m-am invartit si am plecat pana la bucatarie ...Eu imi amintesc ca am lasat caracterul Langa area,nu o survolam...Daca el sustine ca o survolam , il rog sa posteze o dovada... Cand m-am intors eram in jail...tot ce am putut sa fac,a fost ss de mai sus.Am incercat sa comunic cu el prin /w,dar a iesit imediat dupa incident...

Edit Later

Am citit postul tau , sabin , dar nu rezolva nimic,pentru ca in lista cu wanted armata ,scrie asa : Wanted 10 se acorda pentru :

Drive by

Kamikazee

Omorarea cu elicea elicopterului

Survolare Area 51

...Ori eu am venit acolo cu masina,care mi-a explodat in apropiere,nu cu avionul.....A survola = A zbura pe deasupra unui teritoriu,si, mai mult,ma aflam in exteriorul area 51,nici macar langa gard....Ma rog te-ai cam pripit cu wanted-ul acesta.Chiar daca mi-ai acordat secunde sa plec,nu aveai de ce sa ma alungi ,iar eu stau ca blegul 100 minute sa-mi admir monitorul...Pe nedrept .

Asteptam decizia...Multa bafta!

Edited by Danny_sad
  • Upvote 1
Posted

O scurta descriere:Am ramas fara masina in ZONA AREA (langa,nu in interiorul ei) ,m-am invartit ce m-am invartit si am plecat pana la bucatarie ...Eu imi amintesc ca am lasat caracterul Langa area,nu o survolam...Daca el sustine ca o survolam , il rog sa posteze o dovada... Cand m-am intors eram in jail...tot ce am putut sa fac,a fost ss de mai sus.Am incercat sa comunic cu el prin /w,dar a iesit imediat dupa incident...

E tot acelasi lucru.Oricum ti-am dat timp vreo 8 secunde sa pleci si n-ai plecat.Nu numai eu am vrut sa-ti dau wanted, am hotarat cu un coleg de al meu sa primesti deoarece nu ai plecat la advertisment.Pozele nu au iesit prea bine dar se vede pe map Dovada : http://imageshack.us/photo/my-images/51/samp042hm.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/18/samp041t.png/ Chiar daca nu se inteleg se vede din spusele tale ( Am ramas fara masina in ZONA AREA (langa,nu in interiorul ei) ,m-am invartit ce m-am invartit si am plecat pana la bucatarie).Trebuia sa lasi caracterul mai departe de area.Rog colegul cu care am hotarat (i-am uitat numele sa ma scz :D) si el ca a fsot amrtor cand nu a plecat.

Posted

Edit Later

Am citit postul tau , sabin , dar nu rezolva nimic,pentru ca in lista cu wanted armata ,scrie asa : Wanted 10 se acorda pentru :

Drive by

Kamikazee

Survolare Area 51

...Ori eu am venit acolo cu masina,care mi-a explodat in apropiere,nu cu avionul.....A survola = A zbura pe deasupra unui teritoriu,si, mai mult,ma aflam in exteriorul area 51,nici macar langa gard....Ma rog te-ai cam pripit cu wanted-ul acesta.Chiar daca mi-ai acordat secunde sa plec,nu aveai de ce sa ma alungi ,iar eu stau ca blegul 100 minute sa-mi admir monitorul...Pe nedrept .

Asteptam decizia...Multa bafta!

(C.I.A)Sabin13 nu primeste nimic. Nu aveti ce cauta, atat in interior cat si in exteriorul Zonei Area.

Posted

Nick: Ionut

Level:29

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/836/samp002dl.png/

O scurta descriere:Am fost la un war dupa am fost sa bag si eu un bilet la cai,vine acest C.I.A sta peacolo mai era zergyu si inca cativa , el a iesit pe usa si avea putin hp a tras cineva in el si a murit si ma trezesc eu cu wanted 6 si cu jail,cand dai wanted eu stiu foarte bine ca am fost ng ca trebuie sa fi sigur ca acel jucator a tras nu sa imi dai mie wanted ca pe mine ma vazusei si ai stat de vorba cu mine.

Edit :Pai si tu cand iesi afara vrei sa te cred ca stateai sa te uiti in spate?Tu nu aveai cum sa vezi nick-ul la nici un player,asa ca nu trebuia sa dai wanted.Eu unul asa cred .

Posted

O scurta descriere:Am fost la un war dupa am fost sa bag si eu un bilet la cai,vine acest C.I.A sta peacolo mai era zergyu si inca cativa , el a iesit pe usa si avea putin hp a tras cineva in el si a murit si ma trezesc eu cu wanted 6 si cu jail,cand dai wanted eu stiu foarte bine ca am fost ng ca trebuie sa fi sigur ca acel jucator a tras nu sa imi dai mie wanted ca pe mine ma vazusei si ai stat de vorba cu mine.

Ionut ai spus ca imi arati poza incidentul sa intamplat acu 1 minut si eu tiam dat wanted mai tarziu.Oricum erau martori la cai ,am vazut cum te-ai dus in camara,si cand sa ies am vazut cum ai tras in mn.Nu am facut poza.Arata-mi poza de la ora 9:37 deoarece atunci s-a intamplat incidentul.Ai zis ca imi arati poza Ionut .Eu stiu ca ai avut expertienta in ng,dar arata-mi poza de la 9;37 in care nu ti-a aparut crima comisa.Stii ce e cel mai ciudat ca cand au venit cop ai ma-i comis o crima si ai luat w 7 si te-au ucis.Astept decizia liderilor :D

Posted

Edit :Pai si tu cand iesi afara vrei sa te cred ca stateai sa te uiti in spate?Tu nu aveai cum sa vezi nick-ul la nici un player,asa ca nu trebuia sa dai wanted.Eu unul asa cred .

(C.I.A)Sabin13 primeste un avertisment. Nu se arunca cu wanted in stanga si in dreapta...data viitoare sa te asiguri cine e persoana care te-a atacat/omorat.

Posted

Dragule...Iti respect decizia.

dar am ceva de adaugat si incerc sa fiu cat mai scurt desi ar fi mult multe de spus.

I-am si spus lui sabin ca nu-i port pica...Mi-a fos si coleg....Nu as vrea sa sufere in nici cel mai infim mod posibil ...as vrea doar sa invete....sa fie mai cumpatat atunci cand ia o decizie,cu precadere in ceea ce ma priveste,mai ales ca scopul meu in joc e ...DOAR deconectarea de la viata cotidiana.Nicidecum nu vreau sa agit apele in vreun sens,sa pun armata pe carca mea...Daca voiam asta killeream cativa rivali si era aceeasi treaba....

Eu am avut de pierdut....cel putin faptul ca in loc sa imi vad de joc 100 minute si sa ma distrez,trebuie sa stau pe forum sa compun "scrisori"..Asta fara sa mai adaug ce este mai important de fapt.Daca esti interesat sa aflii ce ...iti dau un PM cu o lista...

Decizia ta,desi o respect , sfideaza orice logica.Adica =>1+1 =3,ceea ce nu pot accepta.:))

Revino ,te rog asupra deciziei(sau pastreaz-o) dar arata-ne noua,tuturor vizitatorilor acestui topic sau utilizatorilor linkmania,care e logica acordarii dreptatii angajatului sabin in detrimentul meu.... Doar daca am dreptul acesta(ca utilizator ).....

Tu esti GM-ul,deci decizi .....

""Important!

In orice alta situatie neprevazuta aici, moderatorii/adminii au intotdeauna ultimul cuvant.

Nu raspundem de banii furati, respectiv conturile "sparte", singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola si userul.

Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Ban-urile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.""

....din regulamentul serverului Linkmania SA:MP Land`s sau ,mai mult :

Wanted 1

Furtul unui vehicul

Amenintarea unui civil

Atacarea unui civil

Necooperare

Wanted 2

Crane

Refuzul de a opri la somatia unui politist / Nu se acorda drept de predare

Neplata amenzii

Dare de mita

Complicitate

Trecerea frauduloasa a vamei

Amenintari la adresa politistului

Jigniri la adresa politistului

Wanted 3

Patrunderea pe proprietati guvernamentale

Zona inchisa / Nu se acorda drept de predare

Rapirea unui civil

Omorarea unui civil / Se acorda drept de predare dar nu se acorda dreptul la bail

Participarea la war / Nu se acorda drept de predare

Advertisement / News ilegale

Wanted 4

Atacarea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Rapirea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Wanted 5

-

Wanted 6

Omorarea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Wanted 10

Drive by

Kamikazee

Survolare Area 51

.....Nu te incriminez,dar NICI nu te menajez......insa reciteste-le (desi ar trebui sa le stii ca pe LUCEAFARUL)si revino cu o decizie

Respecte tuturor

• Upvote 1
Posted

dar am ceva de adaugat si incerc sa fiu cat mai scurt desi ar fi mult multe de spus.

I-am si spus lui sabin ca nu-i port pica...Mi-a fos si coleg....Nu as vrea sa sufere in nici cel mai infim mod posibil ...as vrea doar sa invete....sa fie mai cumpatat atunci cand ia o decizie,cu precadere in ceea ce ma priveste,mai ales ca scopul meu in joc e ...DOAR deconectarea de la viata cotidiana.Nicidecum nu vreau sa agit apele in vreun sens,sa pun armata pe carca mea...Daca voiam asta killeream cativa rivali si era aceeasi treaba....

Eu am avut de pierdut....cel putin faptul ca in loc sa imi vad de joc 100 minute si sa ma distrez,trebuie sa stau pe forum sa compun "scrisori"..Asta fara sa mai adaug ce este mai important de fapt.Daca esti interesat sa aflii ce ...iti dau un PM cu o lista...

Decizia ta,desi o respect , sfideaza orice logica.Adica =>1+1 =3,ceea ce nu pot accepta.:))

Revino ,te rog asupra deciziei(sau pastreaz-o) dar arata-ne noua,tuturor vizitatorilor acestui topic sau utilizatorilor linkmania,care e logica acordarii dreptatii angajatului sabin in detrimentul meu.... Doar daca am dreptul acesta(ca utilizator ).....

""Important!

In orice alta situatie neprevazuta aici, moderatorii/adminii au intotdeauna ultimul cuvant.

Nu raspundem de banii furati, respectiv conturile "sparte", singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola si userul.

Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Ban-urile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.""

Wanted 1

Furtul unui vehicul

Amenintarea unui civil

Atacarea unui civil

Necooperare

Wanted 2

Crane

Neplata amenzii

Dare de mita

Complicitate

Wanted 3

Rapirea unui civil

Omorarea unui civil / Se acorda drept de predare dar nu se acorda dreptul la bail

Wanted 4

Wanted 5

-

Wanted 6

Wanted 10

Drive by

Kamikazee

Survolare Area 51

.....Nu te incriminez,dar NICI nu te menajez......insa reciteste-le (desi ar trebui sa le stii ca pe LUCEAFARUL)si revino cu o decizie

Respecte tuturor

P.S.

Tot ceea ce eu cer ,sunt 5000$ despagubiri in joc....NIMIC altceva....;)

Da intr-adevar, ai dreptate, survolare semnifica zborul deasupra unui teritoriu, ceea ce afirma teoria ta. Se pare ca am ramas axati pe vechiile reguli cand se dadea wanted si cand circulai cu restu vehiculelor pe langa Area. (C.I.A)Sabin13 sa ii oferi domnului despagubirile cerute si sa nu mai acctionezi asa impulsiv. Imi cer scuze pentru inconveniente.

Posted

""Important!

Wanted 1

Furtul unui vehicul

Amenintarea unui civil

Atacarea unui civil

Necooperare

Wanted 2

Crane

Neplata amenzii

Dare de mita

Complicitate

Wanted 3

Rapirea unui civil

Wanted 4

Wanted 5

-

Wanted 6

Wanted 10

Drive by

Kamikazee

Survolare Area 51

Respecte tuturor

P.S.

Tot ceea ce eu cer ,sunt 5000$ despagubiri in joc....NIMIC altceva....;)

Da intr-adevar, ai dreptate, survolare semnifica zborul deasupra unui teritoriu, ceea ce afirma teoria ta. Se pare ca am ramas axati pe vechiile reguli cand se dadea wanted si cand circulai cu restu vehiculelor pe langa Area. (C.I.A)Sabin13 sa ii oferi domnului despagubirile cerute si sa nu mai acctionezi asa impulsiv. Imi cer scuze pentru inconveniente.

am sa ii acord despagubirile dar,theone eu am mai dat odata teste pt ng si am picat la teste,si ma tot invarteam langa area cu masina nu cu avionul si ionut(fostul lider)mi-a dat w10 pt survolare area si nu eram cu avionul,am citit regulamentul,dar l-am citit pe cel vechi nu pe cel nou.N-am stiut ca nu se mai da wanted si cand esti cu masina pe langa area/caracterul..De asta i-am dat si eu wanted respectivului.

Posted

Mai , Danny. In regulament exista o regula , respectiv prima , care spune ca celor de level 1 - 3 nu le vom da wantedul cuvenit pentru survolare / defilare / patrundere in Area 51. Prin urmare s'asadar tu nu aveai ce cauta acolo. Daca citesti regula si ai analiza'o putin ai realiza ca pentru defilare sau patrundere se da acelasi wanted ca si pentru survolare adica wanted 10.

Va rog nu mai postati. In caz ca va mai avea ceva de spus TheOne/Enzio o vor face in cel mai scurt timp posibil. Pana atunci daca aveti nelamuriri ma contactati in joc sau pe PM.

Posted

Nick: LuX.A.

Level: 6

Numele membrului pe care il reclam: Pyciulik

Dovezi: http://img35.imageshack.us/img35/2009/samp004adc.png

O scurta descriere: A spus ca l-am jignit se poate vedea si din ss care il am ca nu i-am adresat nici un cuvant jignitor si nici pe /d martori ZoZo ,Smiley si Camorra

Edit...:Doresc si 20k despagubire (/bail) nu is multi dar ii doresc:P

Posted

O scurta descriere: A spus ca l-am jignit se poate vedea si din ss care il am ca nu i-am adresat nici un cuvant jignitor si nici pe /d martori ZoZo ,Smiley si Camorra

Tu te auzi un pic ce vorbesti?imi pare rau ca nu am fc ss cand ma faceai ''maimutica'' fix cu 2 minute in urma,..cand ti am dat wanted ti am dat deoarece m-ai fc maimutica nab si altele si cand zic de astea nu zic ca m-ai facut in gluma,pentru ca ai ziso in serios.....tu si cu celalt medic Jacqouo va credeti zmei ma. Nu aveti pic de respect fata de altii ,desi nici 1 luna pe serveru asta nu aveti.Si 2 dc mi-ai furat tu masina din parcare la cai?ai vazut ca eu eram cu ea,dar ai asteptat sa intru inauntru sa mi-p furi...trebuia sa ti dau wanted si pt asta dar am lasat.dar cand am vazut ca incepi sa bati campii si ma faci maimutica pe /d a trebuit sa actionez. Imi pare rau ca nu am ss-urile. Cu niste playeri novici ca voi trebuie mereu sa stai cu degetu pe f8. Asteptam decizia liderului!

Posted

Tu te auzi un pic ce vorbesti?imi pare rau ca nu am fc ss cand ma faceai ''maimutica'' fix cu 2 minute in urma,..cand ti am dat wanted ti am dat deoarece m-ai fc maimutica nab si altele si cand zic de astea nu zic ca m-ai facut in gluma,pentru ca ai ziso in serios.....tu si cu celalt medic Jacqouo va credeti zmei ma. Nu aveti pic de respect fata de altii ,desi nici 1 luna pe serveru asta nu aveti.Si 2 dc mi-ai furat tu masina din parcare la cai?ai vazut ca eu eram cu ea,dar ai asteptat sa intru inauntru sa mi-p furi...trebuia sa ti dau wanted si pt asta dar am lasat.dar cand am vazut ca incepi sa bati campii si ma faci maimutica pe /d a trebuit sa actionez. Imi pare rau ca nu am ss-urile. Cu niste playeri novici ca voi trebuie mereu sa stai cu degetu pe f8. Asteptam decizia liderului!

1.Sefu joc samp de 3 ani :) nu is pustiulica ca tine pe servar :P(De 3 ani doar pe linkmania:P nu am mai jucat pe nici un alt servar)

2.Nu erai in masina,Masina era in parcare la pariuri era roz si imi placea,Nu te-am vazut cand am coborat din ea :P

3.Nu te-am insultat nici unde se vede si in ss tu mi-ai zis mie ca nu am minte :*

Posted

1.Sefu joc samp de 3 ani :) nu is pustiulica ca tine pe servar :P(De 3 ani doar pe linkmania:P nu am mai jucat pe nici un alt servar)

2.Nu erai in masina,Masina era in parcare la pariuri era roz si imi placea,Nu te-am vazut cand am coborat din ea :P

3.Nu te-am insultat nici unde se vede si in ss tu mi-ai zis mie ca nu am minte :*

Chiar daka am nickul pyciulik nu inseamna ca am 10 ani.....mai vazut sigur cand am coborat din ea...si mai facut maimuta greseala mea ca nu am facut poza!

Posted

Pyciulik primeste un avertisment pentru vocabular. Nu asa se vorbeste, indiferent ca te-a jignit sau nu, nu raspundem cu aceeasi moneda..ne pastram calmul si demnitatea...si raspundem frumos indiferent de situatie.

Iar tu LuX.A. nu primesti nici-o despagubire, pentru aroganta de care dai dovada.

CAZ INCHIS !

Posted (edited)

Nick: Rujuc_Dragos

Level: 15

Numele membrului pe care il reclam: Mitzu

Dovezi: Nu am facut poze, nu aveam de unde sa stiu ca asta imi da wanted pentru ca trag pe langa el. Am doar una cand mi-a dat wanted.

http://img6.imageshack.us/img6/7052/samp002jwu.png

O scurta descriere: Eram la pariuri si trageam cu shotgun-ul in podea. Vine Mitzulica, trag pe langa el si ma intreaba "te mananca?". II raspund "Da", trag in continuare in podea si ma trezesc cu wanted pentru cop attack, desi nu am tras in el.

# Cand am luat jail am pierdut si 6.000 mats -_-

Edited by dRag0shht
Posted

Nick: Rujuc_Dragos

Level: 15

Numele membrului pe care il reclam: Mitzu

Dovezi: Nu am facut poze, nu aveam de unde sa stiu ca asta imi da wanted pentru ca trag pe langa el. Am doar una cand mi-a dat wanted.

http://img6.imageshack.us/img6/7052/samp002jwu.png

O scurta descriere: Eram la pariuri si trageam cu shotgun-ul in podea. Vine Mitzulica, trag pe langa el si ma intreaba "te mananca?". II raspund "Da", trag in continuare in podea si ma trezesc cu wanted pentru cop attack, desi nu am tras in el.

# Cand am luat jail am pierdut si 6.000 mats -_-

Cum ziceam , te faci de ras :*

- am intrat in Inside Track si tu incepi sa te invarti in jurul meu tragand cu shotgunul , e adevarat , eu am intrebat : "Te mananca?" si tu ai raspuns "Da" si la un moment dat ridici shotgunul putin si ma nimeresti luandumi jumatate din armura :)

- http://imageshack.us/photo/my-images/407/samp085iz.png/

- http://imageshack.us/photo/my-images/580/samp086tj.png/

- http://imageshack.us/photo/my-images/683/samp087ju.png/

- http://imageshack.us/photo/my-images/24/samp088re.png/

- alte nelamuriri mai ai domnule dragos :) ?

Posted

Nick: Cheta

Level: 10

Numele membrului pe care il reclami: Allen

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/341/samp013jf.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/803/samp015zf.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/835/samp016ck.png/

O scurta descriere: Ma duceam sa fac o tura de materiale si vedeam un cop ca vine dupa mine, cand am intrat sa dau /materials get 20 vad un DNB care mai avea foarte putin la viata, nu ii fac nimic si dupa cateva secunde imi da allen wanted 1 pentru civ atack...dupa vroiam sa plec stiind ca NG nu are voie la wanted 1, si dupa imi da iarasi wanted 4 tot pentru civ atack :|...dupa zice ca imi da clear, intradevar mi-a dat Radu27 clear si dupa 2 minute imi da wanted 4 pentru civ atack + civ kill...nu am inteles exact de ce mi-a dat wanted dar in fine, si in toata aceasta perioada el era singur la wanted...veti vedea mai sus pozele.

Posted

O scurta descriere: Ma duceam sa fac o tura de materiale si vedeam un cop ca vine dupa mine, cand am intrat sa dau /materials get 20 vad un DNB care mai avea foarte putin la viata, nu ii fac nimic si dupa cateva secunde imi da allen wanted 1 pentru civ atack...dupa vroiam sa plec stiind ca NG nu are voie la wanted 1, si dupa imi da iarasi wanted 4 tot pentru civ atack :|...dupa zice ca imi da clear, intradevar mi-a dat Radu27 clear si dupa 2 minute imi da wanted 4 pentru civ atack + civ kill...nu am inteles exact de ce mi-a dat wanted dar in fine, si in toata aceasta perioada el era singur la wanted...veti vedea mai sus pozele.

atat timp cat eu tiam dat wantedul am voie sa actionez si tu l-ai atacat pe luger si apoi l-ai omorat

Posted

atat timp cat eu tiam dat wantedul am voie sa actionez si tu l-ai atacat pe luger si apoi l-ai omorat

il aprob pe allen deoarece cheta ma atacat si apoi ma omorat,allen a actionat corespunzator

• Upvote 1
Posted

Numele membrului pe care il reclam: perry

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp001wri.png/

O scurta descriere: Eram la cai,ma ataca unul si l-am omorat si perry rambo era singurel peacolo si imi da wanted 3,eu din cate stiu ng nu are voie sa umble singur la wanted si nici sa dea,nici pd si nici fbi.Invata perry regulamentul si pana atunci vreau si clear,multumesc.Nu ma intereseaza pe mine ca esti tu singur on cum mi-ai zis in joc,cheama un coleg fbi/pd,stiu ca asa se face.

Edit : S-a rezolvat, retrag plangerea,am primit clear.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...