Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Armatei

Recommended Posts

Posted

Nick: Senzo

Level: 11

Numele membrului pe care il reclam: Colinzink

Dovezi: Click 1

Click 2

O scurta descriere: Este a doua oara cand imi da wanted aiurea , prima data am zis sa las de la mine . Old_man , a anuntat pe /oc ca este o noua atractie turistica in LS , un vulcan , iar eu cu inca cativa playeri am fost pe plaja sa luam o barca , am impins barca , am urcat in ea , am ajuns la vulcan pe varf si m-am trezit cu wanted 4 cop atack . Astept dovezile sale , precum ca l-am atacat .

Sa nu mai fac posta am dat edit . Crede-ma ca daca eram vanator te postam de prima data dar nu am vrut , am vazut ca , comentezi si deaia te-am postat .

Lasa vanatoarea,colinzink a procedat corect.

Posted

Nick: Judge

Numele membrului pe care il reclam: RaggaD

Dovezi: http://tinypic.com/r/zvyhoj/7

O scurta descriere: Eu cu SotraX ne plimbam cu motorul , ne-am intalnit cu RaggaD si cu Sayid . RaggaD cand ne-a vazut a tras dupa noi si ne-a spart rotile . SotraX a facut si el db , a primit Wanted10 si eu 2 pt complice.Eu nu am facut nimic altceva decat sa ma plimb cu el , nu am fugit de politie am stat pe loc.

Posted

Hai bah frate sa fim seriosi dupa ce k nu m-ati lasat sa dau testele pt shamal si fish, tot voi faceti plangeri. Oricum am tras in tn k deja m-ai disperat dupa ce k nu am purltut da testul de shamal din cauza voastra. Iar dak am tras in tn ce te-ai sifonat asa de tare? Scz k am tras dar nu am stiut k esti din plastelina. Te-am omorat cumva.? Si cat despre wanted Sotrax pe care ionut il stie ce om este, si ce caracter are( a intrat in ng a stat 2-3zile cat si-a fkt skill si a iesit), a fkt db tragand in masina , implicit dupa mn. A primit wantedul corespunzator iar u ai primit pt complicitate, atata timp cat u conduceai.

Posted

o intrebare am si eu. Chiar asa de disperat esti dupa +1? Ai mai facut un post stia sa intre vln sau ionut nu mai fa +1 k nu primesti nici un premiu.

Posted

Nick: Judge

Numele membrului pe care il reclam: RaggaD

Dovezi: http://tinypic.com/r/zvyhoj/7

O scurta descriere: Eu cu SotraX ne plimbam cu motorul , ne-am intalnit cu RaggaD si cu Sayid . RaggaD cand ne-a vazut a tras dupa noi si ne-a spart rotile . SotraX a facut si el db , a primit Wanted10 si eu 2 pt complice.Eu nu am facut nimic altceva decat sa ma plimb cu el , nu am fugit de politie am stat pe loc.

RaggaD - Primeste un avertisment ca nu avem in wanted list acel wanted,in rest nu ai dovezi pentru ce zici tu.Apropo te acceptasem pentru teste,sa sti ca esti respins,timp ce erai pe cale de a da testele tu te certai cu baieti?care trebuiau sa iti fie colegi?

Posted

Nick: Kile

Level: 17

Numele membrului pe care il reclam: minu_csn

Dovezi: Cand am primit handcuff

Un scurt mesaj

O scurta descriere: L-am omorat pe el si pe colegii lui de 2x, apoi cand iar dupa mine, minu mi-a dat handcuff, nu am alergat in cercuri, sau sa fiu' in apa, nu m-am incadrat in nici una din cele mentionate in regulament .

Posted

Amice, te inseli . Eu am fugit drept in fata, ma opream trageam un glont in voi, imi continuam drumul . Stii macar cum arata un cerc, sau vorbesti ala-ndala ?

Posted

si daca nu fugeai in cercuri , de ce dadeam eu cu spray in spate ? de nebun ... lasa'ma cu texte din astea ...oricum na ... lasa-l pe lider sa decida , daca stiam ca faci post pt asa ceva faceam si eu screenshot-uri .. nu mai posta , ca nu vreau sa-mi strici " armonia interioara "

Posted

E normal ca dadeai cu spray, ca nu imi scadea viata cand eram in handcuff, iar imediat dupa ce am primit uncuff , ai dat cu sprayu' ca sa nu pot fugii . tot eu sa termin cu textele, nu va auziti ce spuneti ma ?

# Inteleg, te-a pus sa ii iei apararea, dar nu o face te rog, pozele vorbesc de la sine .

Posted

E de aur tacerea.

De aia tac multi, poftim ai postat pentru + 1, apoi imi spui mie ca " astept decizia liderului " cum spuneam, faci panarame ca e colegu' tau, va luati partea unu' la altu' .

Posted

E normal ca dadeai cu spray, ca nu imi scadea viata cand eram in handcuff, iar imediat dupa ce am primit uncuff , ai dat cu sprayu' ca sa nu pot fugii . tot eu sa termin cu textele, nu va auziti ce spuneti ma ?

# Inteleg, te-a pus sa ii iei apararea, dar nu o face te rog, pozele vorbesc de la sine .

NU am pus pe NIMENI sa-mi ia apararea.

Si in legatura cu plangerea, fugeai zig-zag, de acum incolo, o sa-mi pun si eu scoci pe F8, si o sa fac poze.

Posted

Sa moara fapta, cat pot sa rad pe faza asta, " scoci " pe f8 :))

@ Se zice scotch, nu scoci, mai esti si din severin, oras mare dar nu se cunoaste ca esti de acolo

# Cat despre " fugeai in zig-zag " ce e cu asta ? alta incercare, una spui pe /w, alta zici pe forum, nu vezi ca o dai din alba in neagra ? Parca te-a luat oboseala, si de asta mi-ai dat handcuff, acum am fugit in zig-zag, frumos, alta minciuna, mai aveti ?

Posted

incepi sa ma enervezi ... faci post pentru ca esti nervos ca actionam corect ? asta e ... nu mai face wanted 6+ si nu mai venim dupa tine ... si punct [.] dute si minte pe altcineva

Posted

Eu vedeam ca fugi in zig-zag, ma rog, cred ca mi se trage de la oboseala.

#: Ultimu post pe tema asta.

#: Stiu ca vrei sa faci +1, dar nu fa aici , mersi.

Posted

Am fugit drept in fata, am mentionat de 3 ori pana acum, cat despre ce ai zis mai sus, la aceeasi opinie raman.

# Ultimul si din partea mea, asta daca nu posteaza din nou altcineva in afara de lider .

@ Daca vroiam + 1, acum eram la Discutii Generale, si aveam acolo destul loc unde sa fac + 1

Posted

OMFG... dati-mi ban ,si la mine si la minu_csn ,si la fota_alexandru ca pentru un joc ajunge lumea sa minta in halu' asta , omule

erai in fata mea cand te-ai intors in spate, si dupa iar ai fugit in fata , esti culmea , tu esti mare vanator ... nu inteleg ce vrei sa dovedesti cu acest post ? ca esti mai tare ca noi

bine ma , luam ban 20 de ani ... e ok ? iti ajunge ? nu inteleg cum poti mintii asa ... esti copil de 16 ani , pe fota_alexandru il ameninti ca mergi si il bati sau pe cine ai amenintat , mai omule

mai stiu smecheri intre 4 pereti , dar nah , nu am stiut ca se ajunge la minciuni ..infine. !

# Pentru mine ramai un mincinos.

## Eu nu o sa mai postez ,daca nu mai zici o data replica asta : " Am fugit drept in fata " , aceasta replica ma scoate din sarite si na poate ajung sa i-au ban 7 zile pentru injurii.

### [.]

Posted

" smecher intre 4 pereti " pe cine am amenintat eu ma ? :| Si nu sunt eu cel care minte, eu unul nu am fugit in cercuri, si de asta ma simt nedreptatit, cand stiu ca nu am facut nimic, nu cred ca m-ai vazut prea des sa vin pe la topicul asta, si de multe ori am wanted 10, dar nici odata nu mi se intampla asa ceva . Lasa sa fiu' eu " copil de 16 ani " esti tu om mare, doar orgolia ce e de voi, ca in rest e prapad

# replica de aur, am fugit drept in fata .

Posted

tu esti nedreptatit ? aceasta intamplare se aseamana cu o poveste :

Eu am o masina in fata blocului , si tu o spargi intri in ea si te vad eu ,cand stai in masina ,si iti zic sa te dai jos , si tu imi zici ca e masina ta .

deci vii cu minciuni si tot tu esti nedreptatit ?:)) doamne ... nu i-ai dat /w lu' minu_csn sau la fota_alexandru ca mergi la el la scoala si il bati :)) ? =]]

doamne ...

Posted

Nick: Kile

Level: 17

Numele membrului pe care il reclam: minu_csn

Dovezi: Cand am primit handcuff

Un scurt mesaj

O scurta descriere: L-am omorat pe el si pe colegii lui de 2x, apoi cand iar dupa mine, minu mi-a dat handcuff, nu am alergat in cercuri, sau sa fiu' in apa, nu m-am incadrat in nici una din cele mentionate in regulament .

Minu va primi rank down,data viitoare sa nu iti mai fie somn cand faci asa ceva.Si voi ce credeti ca este aici ?free chat sau ce?O sa rog pe cineva sa va imparta cate un warn.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...