adimih7 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Informatii despre caracter: • Nickname: Adrianno • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: Joc de 2 saptamani dar am mai jucat mult timp pe RP si GF. • Sex: Masculin • Varsta in game: 21 • Level : 7 • Factiuni precedente: Politicieni, Ballas, DNB • Ultima factiune: DNB • Link catre demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408520&st=200&gopid=6109178&#entry6109178 • Job secundar: Arms Dealer • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3, Politicieni • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Deoarece vreau sa am o experienta noua , sa cunosc playeri noi, sa imi fac prieteni noi . • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme, impunerea taxelor de protectie • In ce interval oral jucati: 14-24 • Nick-uri anterioare:- • Sunteti un om de echipa: Da. • Biografia: Adrianno s'a nascut in anul 1991 in orasul Los Santos. Mama sa era doctor la spitalul din oras iar tatal sau lucra ca mecanic la o firma din San Fierro. Departe de familie, John , tatal lui Adrianno a cazut in patima alcool-ului , uitand de familie. Mama sa a murit cand Adrianno era inca un copil. La varsta de 18 ani, singur pe lume, Adrianno a decis sa in lumea mafiei. A fost acceptat la Ballas, vazand ca nu sunt oameni de caracter a plecat si a aplicat la DNB din dorinta de a se razbuna. Acum, dupa doi ani petrecuti in DNB isi doreste sa dea testele finale pentru a aplica Triade. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume:Mihaila Adrian • Varsta reala:16 • Orasul de provenienta: Targu-Neamt • Stiti ce este Skype?:Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:Nu, am avut • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da 1
Tonytzi19 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 • Nickname: Tonytzi • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): SF • De cand jucati SA-MP pe linkmania: Joc de aproape 2 luni , dar am mai jucat RP • Sex: Masculin • Varsta in game: 21 • Level : 7 • Factiuni precedente: DNB • Ultima factiune: DNB • Link catre demisie: http://imageshack.us/photo/my-images/843/asdfghjklm.png/ • Job secundar: Arms Dealer • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 1 Dnb • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Deoarece vreau sa fac parte din cea mai puternica factiune de pe server , si am cunoscuti in ea printre care si fratele meu • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme/droguri • In ce interval oral jucati: 4-5 ore pe zi • Nick-uri anterioare:- • Sunteti un om de echipa: Da. • Biografia: Tonytzi este un cetatean nascut undeva prin anii 90. el e nascut in japonia in timpul unei batalii intre mafii. parintii lui sunt ucisi si el este gasit si crescut de mebrii clanului invingator. crescand printre asasini el invata aceasta 'meserie' si ajunge pe la varsta de 17 ani cel mai bun dintre ei. ii place munca in echipa dar si seriozitatea de care dispune acea echipa. in general este un om linistit si care isi vede de treaba lui pana cand.....ii calca cineva pe bec. atunci se schimba situatia devine un om de nerecunoscut si pana ce nu il anihileaza pe acela care l-a deranjat sau insultat cumva nu se va linisti. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Solomon Antonio • Varsta reala:19 • Orasul de provenienta: Sighisoara • Stiti ce este Skype?:Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:Nu • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da
Sebb Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Informatii despre caracter: • Nickname: Sebb • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): SF • De cand jucati SA-MP pe linkmania: August 2009 • Sex: Masculin • Varsta in game: 22 • Level : 7 • Factiuni precedente: Politicieni - Rank 5 , SMURD - Rank 3 • Ultima factiune: SMURD - Rank 3 • Link catre demisie: - • Job secundar: Homeless • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 - Politicieni • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Este o factiune respectata ! :wub: • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu vanzarea armelor / taxele de protectie / vanzarea de droguri .. • In ce interval oral jucati: Luni - Joi : 2 dimineata, 3 seara ; Vineri - Duminica : 4-5 ore... • Nick-uri anterioare: - • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: Sebb s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie instarita. Mostenindu-l pe tatal sau, acesta a devenit politician. Din cauza unor probleme, a trebuit sa se mute in San Fierro, unde a facut facultatea de medicina si masterul. Dupa o lunga perioada petrecuta ca medic, acesta hotaraste sa treaca de partea raului, deoarece era batjocorit de toti prietenii lui care faceau la randul lor parte dintr-un gang/mafie, , si ascultand sfatul lui kENNyy s-a hotarat sa-si depuna "CV-ul" la sediul Triadelor. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Vasilescu Sebastian ( Sebi ) • Varsta reala: 14 • Orasul de provenienta: Constanta • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?: Da • Aveti un cont pe Skype?: Da • Detineti un microfon functionabil?: Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da
Sami Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Informatii despre caracter: • Nickname: Sami • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania:1 an jumate. • Sex: M • Varsta in game:22 • Level :12 • Factiuni precedente:Grove Street, SMURD, NG, PD, Ballas. • Ultima factiune: Ballas • Link catre demisie: Nu • Job secundar: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: De placere • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, de arme, kill-uri. • In ce interval oral jucati: Nu am un orar stabil. • Nick-uri anterioare: Brown • Sunteti un om de echipa: Cred • Biografia: Sami s-a nascut la periferia orasului Los Santos, de mic a ramas fara tatal sau care a fost omorat in timp ce se duela cu un alt mafiot. Chiar si fara tata Sami s-a descurcat bine in viata, iar dupa moartea tatalui sau el a preluat 'afacerea' familiei, se ocupa cu trafic de arme, droguri... Totul mergea bine, pana cand alti mafioti i-au omorat mama, el era foarte suparat, vroia sa isi razbune mama chiar si daca era sa plateasca cu pretul vieti, el a cautat mafiti care i-au omorat mama si i-a ucis. Dupa ceva timp el a fost arestat pentru ca a fost prins ca vindea arme. Dupa ce a iesit din puscarie el s-a reapucat de cea ce facea. Intr-o zi s-a intalnit cu un gangster pentru a ii da arme pentru a vine, iar un mafiot l-a impuscat in umar. El s-a retras din viata de mafiot, dar dupa un timp s-a gandit sa isi reia activitatea, de asta a depus o aplicatie la Triads. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Sami • Varsta reala: 14 • Orasul de provenienta: Satu Mare • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:Da • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu):Da
Sebb Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Informatii despre caracter: • Nickname: Sebb • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): SF • De cand jucati SA-MP pe linkmania: August 2009 • Sex: Masculin • Varsta in game: 22 • Level : 7 • Factiuni precedente: Politicieni - Rank 5 , SMURD - Rank 3 • Ultima factiune: SMURD - Rank 3 • Link catre demisie: - • Job secundar: Homeless • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 - Politicieni • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Este o factiune respectata ! :wub: • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu vanzarea armelor / taxele de protectie / vanzarea de droguri .. • In ce interval oral jucati: Luni - Joi : 2 dimineata, 3 seara ; Vineri - Duminica : 4-5 ore... • Nick-uri anterioare: - • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: Sebb s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie instarita. Mostenindu-l pe tatal sau, acesta a devenit politician. Din cauza unor probleme, a trebuit sa se mute in San Fierro, unde a facut facultatea de medicina si masterul. Dupa o lunga perioada petrecuta ca medic, acesta hotaraste sa treaca de partea raului, deoarece era batjocorit de toti prietenii lui care faceau la randul lor parte dintr-un gang/mafie, , si ascultand sfatul lui kENNyy s-a hotarat sa-si depuna "CV-ul" la sediul Triadelor. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Vasilescu Sebastian ( Sebi ) • Varsta reala: 14 • Orasul de provenienta: Constanta • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?: Da • Aveti un cont pe Skype?: Da • Detineti un microfon functionabil?: Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da
taylorrrr Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Infermatii despre carecter Nick:TayLorRrR Oresul in care locuiti (LS,SF,LV):LS De cand jucati SA-MP pe linkmania:de aproape 2 ani Sex:Masculin Varsta in game:21 ani Level:18 Factiuni precedente:Ballas,F.B.I,PD,Triadele Ultima factiune:Ballas Link catre demisie:- Job secundar:Arms dealer Cel mai mare rank detinut intr-o factiune:Triadele-rank5 De ce doriti sa va alaturati Triadelor:pentru ca mi-am dat seama ca sunt membri cei mai uniti si cei mai buni Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cu traficul de arme/droguri si omorarea rivalilor In ce interval oral jucati:In timpul saptamanii 19-22 in weekend 6-7 ore pe zi Nich-uri anterioare:LaseR Sunteti om de achipa?:Da Biografia:TayLorRrR a fost un copil sarac care statea alaturi de parintii sai la periferia orasului Los Santos.Parintii lui munceau pe unde apucau.Intr-o zi pe cand el se juca cu prietenii sai au venit 4 oameni care au intrat in casa lor foarte nervosi.Dintr-o data s-au auzit niste impuscaturi,dar acei oameni nu au apucat sa iasa din casa si au venit cu alta masina alti 4 oameni imbracati elegant care i-au omorat fara sa clipeasca.Liderii lor Gicisan. si ExTrEm l-au luat pe TayLorRrR si l-au invatat tot despre Triadele.Acesta a promis ca-si va razbuna parintii cu ajutorul celor din Triade. Informatii din viata reala Nume/Prenume:Celsie Flaviu Varsta reala:14 ani Stiti ce este Skype?:Da Stiti sa folositi Skype?:Da Aveti un cont pe Skype?: Nu,dar poate imi fac Detineti un microfon functionabil?:Da Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor(da/nu):Da
Winston Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 • Nickname: PaulYonutz • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: aprox 1 an • Sex: MasculiN • Varsta in game: 21 • Level : 8 • Factiuni precedente: SMURD, UST, Ballas • Ultima factiune: Ballas • Link catre demisie: • Job secundar: Arms dealer • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: SMURD rank 3 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Pentru ca lucreaza foarte bine in echipa sunt foarte de treaba si sunt cea mai puternica mafie • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de droguri si arme. rapiri si omorarea rivalilor • In ce interval oral jucati: de la 1 pana la 4 pe zi in timpul saptamanii iar in wekkend de la 2 la 7 ore • Nick-uri anterioare: - • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: PaulYonutz sa nascut in orasul Los Santos pe data de 13.12.1997. Acesta cand a crescut mai mare a decis sa plece da acasa si sa traiasca pa cont propriu. La varsta de 20 de ani sa angajat ca un sofer de ambulanta la SMURD. Paul dupa un timp sia dat demisia de la SMURD pentru a deveni un mecanic. El a devenit un mecanic. Iar intro zi Paul a fost prins de politie deoarece facea curse ilegale. De atunci Paul a fost dat afara. Paul a intrat dupaceia intrun gang numit Ballas. Dupa un timp Paul a fost tradat de cei din Ballas deoarece un asasin din The Mafia i-a omorat parintii. Paul a iesit din Ballas si a aplicat la The Triads o mafie foarte renumita din San Fierro. Triadele au rivali pe cei din The Mafia si Paul a aplicat la Triade unde a fost acceptat. Paul a intrat in Triade si a invatat totul despre ele. El sia razbunat parintii doar cu ajutorul celor din Triade Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Deac Paul Ionut • Varsta reala: 14 • Orasul de provenienta: Bistrita • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?: Asa si asa • Aveti un cont pe Skype?: Nu doar paote imi fac • Detineti un microfon functionabil?: Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da si respect regulametul 1 1
Guest LastKiss Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 • Nickname:sKyNNNeT • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania:1 an • Sex:masculin • Varsta in game:16 • Level: 15 • Factiuni precedente:scoala,triade • Ultima factiune:scoala. • Link catre demisie:sunt civil • Job secundar:nu am • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:4 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor:pentruca este o factiune unita si domina aproape tot • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:war, drugs,arme,materiale • In ce interval oral jucati:14:00-22:00 si in weekend dimineata-seara • Nick-uri anterioare: sKyNNNeT • Sunteti un om de echipa:da • Biografia:sKyNNNeT este un om nascut in Los Santos . Nu a avut parte sa isi cunoasca familia . Acesta era crescut de niste parinti vitregi , abia cand a ajuns la varsta de 15 ani a auzit cum parintii lui vitregi spuneau ca a fost o greseala ca l-au luat de pe strada , acest fiind mare si-a dat seama ca nu este iubit de cei 2 . sKyNNNeT a 2-a zii se imbraca si pleaca in cautare de adapost in San Fierro . Se intalneste cu un vechi amic si acesta ii spune ca Triadele sunt o familie renumita si poate sa se duca sa incerce acolo . sKyNNNeT nu mai sta pe ganduri si se indreapta imediat catre lider-ul ExTreM Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: T.Ionutz • Varsta reala:16 • Orasul de provenienta:Bucuresti • Stiti ce este Skype?:da • Stiti sa folositi Skype?:da • Aveti un cont pe Skype?:nu • Detineti un microfon functionabil?:nu • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da
vladymyr Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Informatii despre caracter: • Nickname: DoSiN___ • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: aproape 2 ani • Sex: M • Varsta in game:18 • Level :8+ • Factiuni precedente:DNB • Ultima factiune: DNB • Link catre demisie: Nu • Job secundar: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Aici imi e locu. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, de arme, kill-uri. • In ce interval oral jucati: Dupa amiaza . • Nick-uri anterioare: VLADYMYR • Sunteti un om de echipa: O sa vedem :) • Biografia: Numele meu este DoSiN___.Stau intr-un ghetou in Los Santos.Mama mea Angelina muncea la casa de pariuri,cand intr-o seara un grup de mafioti au amenintat-o cerandu-i toti banii, ea a apus rezistenta si a fost ucisa de leaderu' gruparii VicenTzo.Kimbo tatal meu a fost un luptator al strazilor si un dealer de arme.Cand eram mai mic tatal meu a fost arestat pentru ceea ce facea ilegal.Sunt aici sa ma alatur celor din The Triads si sa dovedesc ca sunt un luptator pana la moarte.Respect tuturor din aceasta factiune. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Vlad • Varsta reala: 19 • Orasul de provenienta: Galati • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:Am avut • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da Scuze retrag.
vladymyr Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Informatii despre caracter: • Nickname: DoSiN___ • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: aproape 2 ani • Sex: M • Varsta in game:18 • Level :8+ • Factiuni precedente:DNB • Ultima factiune: DNB • Link catre demisie: Nu • Job secundar: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Aici imi e locu. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, de arme, kill-uri. • In ce interval oral jucati: Dupa amiaza . • Nick-uri anterioare: VLADYMYR • Sunteti un om de echipa: O sa vedem :) • Biografia: Numele meu este DoSiN___.Stau intr-un ghetou in Los Santos.Mama mea Angelina muncea la casa de pariuri,cand intr-o seara un grup de mafioti au amenintat-o cerandu-i toti banii, ea a apus rezistenta si a fost ucisa de leaderu' gruparii VicenTzo.Kimbo tatal meu a fost un luptator al strazilor si un dealer de arme.Cand eram mai mic tatal meu a fost arestat pentru ceea ce facea ilegal.Sunt aici sa ma alatur celor din The Triads si sa dovedesc ca sunt un luptator pana la moarte.Respect tuturor din aceasta factiune. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Vlad • Varsta reala: 19 • Orasul de provenienta: Galati • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:Am avut • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da
Guest LastKiss Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 • Nickname:sKyNNNeT • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania:1 an • Sex:masculin • Varsta in game:16 • Level: 15 • Factiuni precedente:scoala,triade,ust • Ultima factiune:ust • Link catre demisie:sunt civil • Job secundar:nu am • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:4 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor:pentruca este o factiune unita si domina aproape tot • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:war, drugs,arme,materiale • In ce interval oral jucati:14:00-22:00 si in weekend dimineata-seara • Nick-uri anterioare: sKyNNNeT • Sunteti un om de echipa:da • Biografia:sKyNNNeT este un om nascut in Los Santos . Nu a avut parte sa isi cunoasca familia . Acesta era crescut de niste parinti vitregi , abia cand a ajuns la varsta de 15 ani a auzit cum parintii lui vitregi spuneau ca a fost o greseala ca l-au luat de pe strada , acest fiind mare si-a dat seama ca nu este iubit de cei 2 . sKyNNNeT a 2-a zii se imbraca si pleaca in cautare de adapost in San Fierro . Se intalneste cu un vechi amic si acesta ii spune ca Triadele sunt o familie renumita si poate sa se duca sa incerce acolo . sKyNNNeT nu mai sta pe ganduri si se indreapta imediat catre lider-ul ExTreM Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: T.Ionutz • Varsta reala:16 • Orasul de provenienta:Bucuresti • Stiti ce este Skype?:da • Stiti sa folositi Skype?:da • Aveti un cont pe Skype?:nu • Detineti un microfon functionabil?:nu • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da
Hazard Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 • Nickname: InkAndreI • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 2 ani si ceva • Sex: masculin • Varsta in game: 19 • Level: 24 • Factiuni precedente: Ballas , UST , sfr ,P D ,TheMafia , TheTriads , NG , FBI • Ultima factiune: FBI • Link catre demisie: Sunt civil • Job secundar: Nu am • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Este unita , si lucreaza in echipa • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: War`uri , Trafic de arme , trafic de drugs • In ce interval oral jucati: 11:00-14:00 20:00-23:00 • Nick-uri anterioare: DonDiNu • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: Numele meu este InkAndrei.Prima mea factiune a fost Gangul Ballas in care am activat 2 saptamani si am avut rank 2.Am parasit gangul deoarece vroiam sa ma alatur de partea legii. Dupa ce mi-am dat demisia m-am alaturat Biroului Federal de Investigatii in care am activat tot 2 saptamani si am avut rank 2 unde m-am simtit foarte bine si am facut o treaba foarte bunaalatur de mebrii F.B.I. Urmatoarea factiune a fost TheMafia unde am stat 1 saptamana si am avut rank 1 si m-am simtit foarte bine si am reusit sa luam locul 2 la SA Supremacy. Dupaia m-am dus in Underground Street Tunning unde am activat 1 saptamana si ceva si am fost trecut pe BlackList pentru inca 1 saptamana. Urmatoare factiune a fost dinou Ballas unde am activat aproape 1 luna si am avut rank 3. Urmatoare factiune a fost PD unde dupa doar 3 zile am fost demis. Apoi am intrat in mafia triads unde am activat 1 saptamana si am demis deaoarece erau erau prea putini membrii activi is nu avea ce sa faci. Apoi am activat in Armata 2 sapt unde am avut rank 2 si am arestat multi infractori. Dupa ce am iesit din Armata m-am alaturat gangului SanFierroRifa Unde m-am simtit bine omorand rivalii sfr`ului si cops.Dupa 1 sapt si cateva zile am parasit gangul SFR . Urmatoarea factiune a fost The Mafia unde am optinut rank 4 . Urmatoare factiune a fsot F.B.I si am avut rank 2.ACum am aplicat la Triads deoarece este o mafie care lucreaza in echipa si sunt foarte uniti. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Dinu Andrei • Varsta reala:19 • Orasul de provenienta: Lupeni , Jud. HD • Stiti ce este Skype?:da • Stiti sa folositi Skype?:da • Aveti un cont pe Skype?:nu • Detineti un microfon functionabil?:nu • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da 1
aion93 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Informatii despre caracter: • Nickname:Luger • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania:2luni • Sex:masculin • Varsta in game:14 • Level :7 • Factiuni precedente:DNB • Ultima factiune:DNB • Link catre demisie:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408520&st=250 • Job secundar:Comerciant de arme • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:1 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Sa ajut factiunea, si sa ma razbun pe mafile/gangurile rivale. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Transporturi de droguri/arme. • In ce interval oral jucati:8-12 SI 20-23 • Nick-uri anterioare:- • Sunteti un om de echipa:DA • Biografia:Luger s-a nascut la periferia orasului Los Santos intr-o familie foarte saraca.Familia lui a fost ucisa de catre mafia din Las Ventures. Eu am vrut sa ma razbun dar nu am avut posibilitatea. Pana am auzit de The Triads si m-am gandit ca este cea mai buna solutie pentru a-mi indeplini visul Informatii din viata reala: • Nume/Prenume:Babiuc Ionut • Varsta reala:14 • Orasul de provenienta:Urziceni • Stiti ce este Skype?:da • Stiti sa folositi Skype?:da • Aveti un cont pe Skype?:da • Detineti un microfon functionabil?:da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da
beno96 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 • Nickname: Beno • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 3 ani si ceva • Sex: masculin • Varsta in game: 16 • Level: 14 • Factiuni precedente: Ballas , UST , TheTriads , NG , medic,triade • Ultima factiune: medic • Link catre demisie: Sunt civil • Job secundar: Nu am • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Este o factiune serioasa si frumoasa • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: War`uri , Trafic de arme , trafic de drugs • In ce interval oral jucati: joc 11,12 ore pe zi • Nick-uri anterioare: - • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: Numele meu este Beno mam nascut in orasut los santos primul meu job catre lam avut era Taxi pt ca cu el se castiga bine.Dupa ce am crescut in lvl am postat pentru medic pt ca acolo dedeam viata playerilor .Acuma am postat pt triade pt ca este o factiune serioasa si frumoasa .MULTUMESC ! Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: vasile • Varsta reala:16 • Orasul de provenienta: tg neamt grumazesti • Stiti ce este Skype?:nu • Stiti sa folositi Skype?:da • Aveti un cont pe Skype?:nu • Detineti un microfon functionabil?:nu • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da