An00bY Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit_br Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 • Nickname:Micu.H • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): Los Santos • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 2 ani jumate • Sex: Masculin • Varsta in game: 17 • Level : 8 • Factiuni precedente: sCOALA • Ultima factiune: sCoala • Link catre demisie: - • Job secundar: Taxi • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Deoarece am vazut ca e multa organizare, nu sunt certuri intre membri ! • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Arme, Droguri • In ce interval oral jucati: Oricand e nevoie • Nick-uri anterioare: - • Sunteti un om de echipa: da • Biografia: Micu.H s'a nascut in orasul Los Santos. Facea parte dintr'o familie modesta si a avut o copilarie normala.La 16 ani s'a apucat de afaceri ilegale cum ar fi : traficul de droguri ,arme. Intr'o zi a fost retinut de politia din Los Santos si imediat arestat.A fost trimis intr'o inchisoare federala din Las Venturas. La scurt timp, dupa 2 ani a fost eliberat.Fiind in Las Venturas a ramas acolo.Aici a fost recrutat de celebra mafie Killers. Nu a stat mult aici ,deoarece aceasta s'a desfiintat.A hotarat sa lucreze pentru Da Nang Boys.Aici si'a facut multi prieteni si cu ajutorul acestora controlau tot orasul Las Venturas. Intra tot in mafie , in The Triads. Aici a stat o perioada de timp dar a hotarat sa treaca de partea binelui si sa ajute oamenii.A intrat in Licente Faction iar mai tarziu in National Guard.A venit momentul sa se intoarca acasa.Ajuns acasa , acesta a aflat ca parintii lui nu mai traiau, fuse'se omorati in urma unui schimb de focuri.A intrat in Groove Street.Dar pentru ca aici , in Los Santos nu m'ai avea pe nimeni s'a mutat in San Fierro.Ajuns aici trebuia sa'si caute de lucru si si'a depus CV'ul pentru celebra mafie The Triads. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Ionut • Varsta reala: 17 • Orasul de provenienta: Targu Neamt • Stiti ce este Skype?: Desigur • Stiti sa folositi Skype?: Da • Aveti un cont pe Skype?: Da • Detineti un microfon functionabil?: Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LapTEEE Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 • Nickname: found_cluj • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): SF • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 3 ani • Sex: M • Varsta in game: 18 (cred) • Level :21 • Factiuni precedente:toate inafara de triads/dnb/ng. • Ultima factiune: fbi • Link catre demisie: • Job secundar: momentan detectiv(parca) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Vreau sa ajut factiunea. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, de arme, kill-uri,war-uri. • In ce interval oral jucati: dupa 19 . :D • Nick-uri anterioare: Oblivion • Sunteti un om de echipa: clar. • Biografia: Salut,sunt found_cluj. M-am nascut in Los Santos.Sunt mezinul familiei. Cand am implinit 14 ani mama a divortat de tata deoarece era un mare alcolist si pentru c-o batea toata ziua. Cei 2 frati ai mei de 19,26 ani s-au mutat in san fierro deoarece acolo au si continuat studiile si si-au gasit joburi prin acel oras. Fratii mei au reusit sa-si faca o familie,copii si sa fie fericiti alaturi de familiile lor. Dupa ce mi-am terminat si eu scoala,la 18 ani. Am urmat o facultate de contabil in san fierro .Am reusit sa iau note mari fata de cei doi frati ai mei. Dupa ce am reusit sa-mi termin facultatea si eram mandru ca am luat note mari ,mi-am cautat si un job pe care dupa mult timp l-am si gasit,lucram ca si contabil la o firma in san fierro care se ocupa cu vanzari de haine.Toate cele bune un timp,pana intr-o zi mama a fost asasinata de un gunoier beat care trecea pe langa casa unde locuia mama mea. Primul lucru dupa aflarea vestii a fost sa ma urc pe primu avion si sa-l caut pe gunoier si sa-l omor. Pe scurt asta este viata mea. :tiphat: Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Stefan • Varsta reala: 18 • Orasul de provenienta: Cluj • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:da • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da :crazy: :violent: :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeeee Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Informatii despre caracter: • Nickname: neeeee • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 1 an si ceva • Sex: M • Varsta in game:18 • Level :14 • Factiuni precedente: Grove, UST, Mafia • Ultima factiune: Mafia • Link catre demisie: - • Job secundar: Car Jacker(pentru moment) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Pentru ca vreau sa fiu intr-o mafie puternica. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, arme si exterminarea inamicilor. • In ce interval oral jucati: Dimineata si seara. • Nick-uri anterioare: - • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: M-am nascut in Los Santos, sunt descendent al lui neeeee Sr. si Mrs. neeeee. Mama a murit intr-un accident de masina, iar tata a fost electrocutat in aceeasi zi, cand eu inca eram la varsta frageda de 3 anisori. Am fugit de la parintii mei adoptivi la varsta de 8 ani, atunci cand am realizat ca nu am nevoie de oameni care sa aiba grija de mine, deoarece si eu pot sa fac acest lucru. La varsta de 10 ani am inceput sa fur, pana atunci am cersit unde apucam, am fost luat intr-o gasca de mafioti fara prea mare reputatie in San Andreas. Am fost alaturi de acestia pana la varsta de 18 ani, pentru ca dupa putin timp s-a destramat si am fost nevoit sa caut alta familie cu care sa lupt pana la moarte. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Lorand • Varsta reala: 19 • Orasul de provenienta: Cluj-Napoca • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?: Da • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Acceptati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagawa Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Informatii despre caracter: • Nickname: Darius14 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 1an si jumatate. • Sex: M • Varsta in game:15 • Level :28 • Factiuni precedente:DNB , FBI , Ballas,Sfr,Hitman,Grove • Ultima factiune: Ballas • Link catre demisie: Nu • Job secundar: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Sa`l ajut pe an00by. :) • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, de arme, kill-uri. • In ce interval oral jucati: 17:00-22:00 • Nick-uri anterioare: - • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: DaRiUs s-a nascut in spitalul din Los Santos. Acea zii este cea mai trista zii pentru el deoarece mama lui a fost prinsa in schimbul unor focuri de arma.A scapat cu ajutorul tatalui sau. Inca de mic copil vrea sa se razbune pe cei care i-au ucis mama , zilnic el facea naveta catre SF pt a isi ajuta tatal , acolo el a vazut o parte in membri SFR si a fost din ce in ce mai interesat de ei. A inceput sa se imprieteneasca cu cei din SF , a invatat sa tina o arma in mana inca de la o varsta frageda , iar dupa cativa ani a murit si tatal sau intr-un accident de masina. A plecat din SF inapoi in LS in speranta ca va afla cine ii omorase mama, nu a avut nici o sansa. S-a angajat arms dealer pt a isi face mai multe relatii ,dar nu a putut gasi nimic . Atunci a vazut ca , cautarile lui sunt in zadar . Acum lucreaza ca arms dealer castigandu-si niste bani , dar vrea din nou sa aiba si el o familie si o echipa cu care poate sa impartaseasca toate secretele sale :tiphat: Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Mihes Darius • Varsta reala: 15 • Orasul de provenienta: Timisoara • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:Da • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Acceptat pentru teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDK Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 • Nickname: kiszeN • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: August 2009. • Sex: M • Varsta in game: 19 • Level : 20 • Factiuni precedente: SMURD, SFR , FBI , Grove , Hitman , Ballas • Ultima factiune: Ballas • Link catre demisie: - • Job secundar: • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: An00by <3 • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Tot ce tine de cuvantul 'ilegal' • In ce interval oral jucati: de la 17:00 in colo' • Nick-uri anterioare: lOvEr (inainte de wipe) • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: kiszeN s-a nascut in Los Santos . Acesta facea parte dintr-o familie foarte saraca . Banii lor proveneau din droguri si alte afaceri ilegale . El avea 5 frati , de fiecare data cand se intalneau , se luau la bataie , deoarece ei crescuse-ra in cartiere diferite si nu se suportau unul pe altul . Cel mai mic , era bun cu mine si imi explica ca eu nu trebuie sa fac asa ceva. El crescuse in Las Ventura , departe de fratii sai . Incetul cu incetul kiszeN a inceput sa inteleaga cum sta treaba cu afacerile ilegale . Fratele sau cel mic a fost ucis de o banda numita Ballas . kiszeN vrea sa se razbune , stiind ca Triadele sunt dusmani cu Ballas de cand lumea si pamantul . Acum este unica sansa a lui kiszeN si totul depinde numai si numai de capul Triadelor. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Mihai Ionut • Varsta reala: 19 • Orasul de provenienta: Galati • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?: Nu • Aveti un cont pe Skype?: Nu • Detineti un microfon functionabil?: Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BlackSwordd Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Informatii despre caracter: • Nickname:NewYorkeR • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: Cam de 3 ani (din septembrie 09 dar cu alt nick) • Sex:masculin • Varsta in game: Nu stiu,parca 19 sau 20 de ani • Level : 11 • Factiuni precedente: UST NG si medici • Ultima factiune: ... ust • Link catre demisie: Am cerut sa fiu demis direct in joc • Job secundar: detectiv • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: 2 lideri de gasca+mi-a revenit cheful de samp si vreau o mafie ceva... • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: droguri killuri mats etc • In ce interval oral jucati: Cand am timp,de obicei dupa ce vin de la scoala (adica pe la 3) • Nick-uri anterioare: Amarok si WhiteSword • Sunteti un om de echipa: Da • Biografia: n.y. s-a nascut in orasul los santos.Mai intai a inceput cu lucrurile ilegale cum ar fi jobul de car jacker ca sa faca niste bani sa se descurce si el.Peste ceva timp a evoluat si si-a ales o factiune pe placul lui,aceea fiind ust.Aceasta organizatie se ocupa cu tuningul masinilor si reparatia acestora.II placea foarte mult dar isi dorea sa incerce si altceva si a ales medici.Aici a stat putin pentru ca se plictisea si a ales sa ramana singur o perioada de timp pentru a-si face ordine in idei.Acum dupa 3 luni de inactivitate a decis sa se alature triadelor. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Bogdan • Varsta reala: 16 ani impliniti pe 30octombrie. • Orasul de provenienta: Bacau • Stiti ce este Skype?:Da • Stiti sa folositi Skype?: Da • Aveti un cont pe Skype?: Da • Detineti un microfon functionabil?: Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Inca nu,dar o sa-l citesc dupa ce depun aplicatia, Legat de antecedentele de limbaj,nu mai am limbaju colorat :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Informatii despre caracter: • Nickname: Hawx • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LV • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 3 ani • Sex: m • Varsta in game: 19 • Level :20 • Factiuni precedente:mafia,ballas,fbi,ng,dnb,politicieni • Ultima factiune: politicieni • Link catre demisie: • Job secundar: trucker • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5- ng si ballas • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: sa ajut • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: lucrur ilegale • In ce interval oral jucati: dimineata si seara • Nick-uri anterioare: • Sunteti un om de echipa: da • Biografia: Hawx s`a nascut in San Fierro in anul `93 , avea 10 ani prin 2003 cand parintii lui au fost asasinati . Acesta ajungand la varsta de 18 ani , fiind major , nu mai conta de nimeni , nu mai primea sfaturi si nici ordine . Luand o decizie destul de dura , pentru a`si razbuna parintii acesta a ales sa se alature triadelor , o mafie de temut ce a impanzit orasul San Fierro , ocupandu`se cu activitati ilegale , cerand taxe de protectie , vanzari de arme si omorand pe cei ce se opuneau . Fiind nascut intr`un oras ca acesta , nu avea o alta solutie , vroia sa`l urmeze pe tatal sau , acesta fiind fost membru triade . Acum cateva zile , acesta a fost supus unor teste pentru a demonstra fidelitatea fata de aceasta mafie si acum asteapta decizia finala din partea nasului . Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: T. Mihai • Varsta reala: 19 • Orasul de provenienta: TGV • Stiti ce este Skype?: da • Stiti sa folositi Skype?:da • Aveti un cont pe Skype?:da • Detineti un microfon functionabil?:da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wapo Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 (edited) Informatiidespre caracter: • Nickname:Wapo. • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS. • De cand jucati SA-MP pe linkmania:Cam dinIanuarie 2012, dar am mai jucat si inainte 3-4 luni. • Sex:Masculin. • Varsta in game:15. • Level :7. • Factiuni precedente:Mafia,Smurd. • Ultima factiune:Mafia. • Link catre demisie:- • Job secundar:Arms Dealer. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiuneanterioara:- • De ce doriti sa va alaturati Triadelor:Asdorii sa incerc aceasta fanctiune, deoarece pare interesanta :). • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:ArmsDealer,Drugs Dealer,War… • In ce interval oral jucati:Luni-Miercuri15-18-19,Joi Duminica 15-22-24. • Nick-uri anterioare:Wapo. • Sunteti un om de echipa:Da, ma integrezusor si daca nu sunt luat peste picior nu am treaba cu nimeni. • Biografia:Wapo s’a nascut in Orasul LosSantos, unde a copilarit cu cati’va mafioti.Acesta de mic a avut o obsesiepentru Triade, dar a fost oprit de parinti si de alte persoane.Wapo a avut ofamilie destul de slab organizata si slab din punct de vedere economic.Nu aavut sprijin de la parinti si nici de la alte rude asa ca a luat educatia dincartier. Unii oameni ii spuneau sa se duca in Triade pentru ca acolo potiajunge ceva si acolo multi te respecta. Wapo stia ca daca intra in Triade se v’aputea razbuna pe Mafia care l’a alungat ca pe un caine sip e ballas si sanfierorifa care il badjocoreau si il bateau.Toate astea l’au calit, iar acum v’aputea face parte dintr’o fanctiune bine organizata si bine dezvoltata. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume:Popa Vlad Alin . • Varsta reala:15. • Orasul de provenienta:Timisoara. • Stiti ce este Skype?:Da. • Stiti sa folositi Skype?:Da. • Aveti un cont pe Skype?:Da…Wapo.Waro • Detineti un microfon functionabil?:Da. • Am luat la cunostinta regulamentul intern alTriadelor (da/nu):Da. Edited March 8, 2012 by Wapo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Acceptat pentru teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
HsmHaOs Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Informatii despre caracter: • Nickname: HsMHaOs • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): SF • De cand jucati SA-MP pe linkmania:De o luna • Sex: masculin • Varsta in game: 90 • Level :7 • Factiuni precedente: politicieni • Ultima factiune: politicieni • Link catre demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415159&st=275 • Job secundar: Bodyguard • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:1 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Pentru a incerca lucruri noi, pentru a-mi gasi o familie. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, arme • In ce interval oral jucati: Cand pot ( 4-5 pana pa la 21-22) Depinde de zile.Uneori stau si pana la 23 sau 12 noaptea :D • Nick-uri anterioare:- • Sunteti un om de echipa:da • Biografia:HsMHaOs a luat nastere in San Fiero. El nu a fost dintr-o familie prea bogata. Parintii sai erau oameni cinstiti, care se straduiau din greu sa faca bani.EI erau fositi de ganguri, care le cereau bani. Afacerile lor au inceput sa mearga din ce in ce mai prost pana cand dand faliment s-au refugiat in Las Venturas.Dupa cativa ani de trai mizerabil, castigand paine cu munca pe unde apucau au reusit sa se mute in Los Santos. Baiatul lor HsMHaOs avea de acum 20 ani. Cand s-au mutat baiatul lor s-a imprietenit cu niste oameni care i-au promis multe printre care si banii. Ei erau din The Triads.HsMHaOs a intrat in acea factiune reusind sa castige o paine pentru familia lui . Chiar si astazi se zice ca mai este in acea factiune incercand sa isi razbune lipsurile din tinerete, ajutand colegii si luptand. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Mihailescu MIhnea • Varsta reala: 14 • Orasul de provenienta: Piatra Neamt • Stiti ce este Skype?: da • Stiti sa folositi Skype?:nu • Aveti un cont pe Skype?: nu • Detineti un microfon functionabil?:da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTrEm Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Acceptat pentru teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strygwyr Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 - Nick: miezwk - Factiuni precedente: - - Job curent: None - Level: 7 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am auzit ca este o factiune serioasa. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , droguri . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Dimineata: 11:00 - 14:00 , Seara: 20:00 - 00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : miezwk s-a nascut intr-o familie foarte bogata din LosSantos.Tatal sau era sef in politie iar mama sa era casnica.Avand foarte multi banii,membrii TheMafiei l-au rapit pentru a cere rascumparare tatalui sau de 1.000.000$. Tatal sau a incercat sa-l recupereze din mainile mafiei cu forte proprii dar a esuat,asa ca a apelat la ultima varianta,banii.RandOm s-a intors acasa cu o experienta unica,pe care nu o va uita niciodata.Din acea zi si-a propus sa infrunte mafia cand se v-a face mare, urmand sa intre in FBI.Aici a petrecut o scurta perioada,dupa ce si-a depus demisia din cauza ca atmosfera in FBI nu era tocmai pe placul sau.Inainte ca sa fie agent FBI, miezwk a fost prins in gruparea UST ,fiind pasionat de masini puternice cu multi cai.Acum ca sa se razbune pe Mafia pentru ce i-a facut cand era mic,vrea sa intre in Triads sa se razbune Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Curca Sebi - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Tg Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wapo Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Acceptat. De ce il accepti? nu vezi ca biografia este una diferita de ceea a triadelor? :-? fara suparare dar ar trebuii sa isi refaca aplicatia...... No Warn Pls :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippy Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 - Nick: Flippy - Factiuni precedente: Politicieni,The Mafia,Ballas,UST - Job curent: Detectiv - Level: 14 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este o Mafie bine organizata care castiga war-uri si pentru a elemina celalalte concurenta. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de droguri,war-uri,Mats,Arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 4-6h/zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Stats. - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - Flippy sa nascut in orasu Los Santos.El provinea dintr-o familie care nu prea se descurcau bani.Tatal sau statea mai mult pe la servici unde se ocupa cu reparare de masini,iar la varsta de 3 ani Mama lui a plecat de acasa fara sa zica nimic.Ne avand incotr-o el isi petrece mai mult timpu pe strazi stand cu baietii din cartier,si nu ca ceilalti copii care aveau o familie normala si o copilarie frumoasa cu jucarii si multe alte bucurii.Peste cativa anii creste si vazand ca nu ii place scoala si nu il atrage cu nimic el,decide sa nu termine scoala si a renuntat la ea.Intro zii tatal sau vede o masina stricata in fata la service si inauntru sau era un membru din The Mafia .Acest individ venise cu masina la reparat iar mecanicul ii spune ca o sa il coste mult reparatia,cand acel tip a auzit ca o sa il coste mult a scos pistolu si ii la pus la tampla si sa ii repare masina gratis sau il omoara.Tatal lui Flippy refuza sa ii repare masina gratis,deoarece avea nevoie de aceii bani pentru a plati facturile la casa si alte datorii pe care le avea.Peste 30 de minute se aude o impuscatura la service si in graba se aude ambulanta si politia.Multa lume sa strans la locu faptei unde a fost impuscat printre care si Flippy nu stia ce se intamplase.Cand ajunge in fata sa vada cine a fost ranit a vazut ca e tatal sau.Sa urcat in ambulanta si impreuna cu cei de la Smurd merg la spital unde afla peste cateva ore ca tatal sau a murit din cauza ca a pierdut prea mult sange.Este chemat la sectie pentru a afla de la un martor ca tatal sau a fost impuscat de membru din The Mafia .Cand a auzit acest lucru nu ia venit sa creada, o vreme el nu mai vorbit cu nimeni numai comunica cu prieteni lui de pe strada si dorea doar razbunare pe acel membru care i-a omorat tatal.Anii au trecut si el a crescut si sa maturizat.Intr-o dimineata primeste un telefon de la un amic care il anunta ca membrii din Mafia Triads recruteaza si is marii rivali acelora din The Mafia .Asa ca el si-a facut bagajele si a plecat din acel cartier si dorind sa se inscrie in aceasta fanctiune.Cu scopu de a se razbuna pe tatal sau. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: :Luchian Marius - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Postati dupa modelul asta.. Informatii despre caracter: • Nickname: • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): • De cand jucati SA-MP pe linkmania: • Sex: • Varsta in game: • Level : • Factiuni precedente: • Ultima factiune: • Link catre demisie: • Job secundar: • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: • In ce interval oral jucati: • Nick-uri anterioare: • Sunteti un om de echipa: • Biografia: Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: • Varsta reala: • Orasul de provenienta: • Stiti ce este Skype?: • Stiti sa folositi Skype?: • Aveti un cont pe Skype?: • Detineti un microfon functionabil?: • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Flippy, da reply iar cu aplicatia, modelul ala e gresit ca e greu sa postezi dupa un model anume(nu zic de tine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippy Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Postati dupa modelul asta.. Informatii despre caracter: • Nickname: • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): • De cand jucati SA-MP pe linkmania: • Sex: • Varsta in game: • Level : • Factiuni precedente: • Ultima factiune: • Link catre demisie: • Job secundar: • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: • In ce interval oral jucati: • Nick-uri anterioare: • Sunteti un om de echipa: • Biografia: Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: • Varsta reala: • Orasul de provenienta: • Stiti ce este Skype?: • Stiti sa folositi Skype?: • Aveti un cont pe Skype?: • Detineti un microfon functionabil?: • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Flippy, da reply iar cu aplicatia, modelul ala e gresit ca e greu sa postezi dupa un model anume(nu zic de tine). Informatii despre caracter: • Nickname: Flippy • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • De cand jucati SA-MP pe linkmania: Aproximativ 3 luni • Sex:Masculin • Varsta in game:17 • Level :14 • Factiuni precedente: Politicieni,The Mafia,Ballas,UST • Ultima factiune: UST • Link catre demisie: Here. • Job secundar:Detectiv • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 1 • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Pentru ca este o Mafie bine organizata care castiga war-uri si pentru a elemina celalalte concurenta. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: trafic de droguri,war-uri,Mats,Arme • In ce interval oral jucati:4-6h/zi • Nick-uri anterioare:- • Sunteti un om de echipa:Da • Biografia: Flippy sa nascut in orasu Los Santos.El provinea dintr-o familie care nu prea se descurcau bani.Tatal sau statea mai mult pe la servici unde se ocupa cu reparare de masini,iar la varsta de 3 ani Mama lui a plecat de acasa fara sa zica nimic.Ne avand incotr-o el isi petrece mai mult timpu pe strazi stand cu baietii din cartier,si nu ca ceilalti copii care aveau o familie normala si o copilarie frumoasa cu jucarii si multe alte bucurii.Peste cativa anii creste si vazand ca nu ii place scoala si nu il atrage cu nimic el,decide sa nu termine scoala si a renuntat la ea.Intro zii tatal sau vede o masina stricata in fata la service si inauntru sau era un membru din The Mafia .Acest individ venise cu masina la reparat iar mecanicul ii spune ca o sa il coste mult reparatia,cand acel tip a auzit ca o sa il coste mult a scos pistolu si ii la pus la tampla si sa ii repare masina gratis sau il omoara.Tatal lui Flippy refuza sa ii repare masina gratis,deoarece avea nevoie de aceii bani pentru a plati facturile la casa si alte datorii pe care le avea.Peste 30 de minute se aude o impuscatura la service si in graba se aude ambulanta si politia.Multa lume sa strans la locu faptei unde a fost impuscat printre care si Flippy nu stia ce se intamplase.Cand ajunge in fata sa vada cine a fost ranit a vazut ca e tatal sau.Sa urcat in ambulanta si impreuna cu cei de la Smurd merg la spital unde afla peste cateva ore ca tatal sau a murit din cauza ca a pierdut prea mult sange.Este chemat la sectie pentru a afla de la un martor ca tatal sau a fost impuscat de membru din The Mafia .Cand a auzit acest lucru nu ia venit sa creada, o vreme el nu mai vorbit cu nimeni numai comunica cu prieteni lui de pe strada si dorea doar razbunare pe acel membru care i-a omorat tatal.Anii au trecut si el a crescut si sa maturizat.Intr-o dimineata primeste un telefon de la un amic care il anunta ca membrii din Mafia Triads recruteaza si is marii rivali acelora din The Mafia .Asa ca el si-a facut bagajele si a plecat din acel cartier si dorind sa se inscrie in aceasta fanctiune.Cu scopu de a se razbuna pe tatal sau. Informatii din viata reala: • Nume/Prenume: Luchian Marius • Varsta reala:17 • Orasul de provenienta: Timisoara • Stiti ce este Skype?: Da • Stiti sa folositi Skype?:Da • Aveti un cont pe Skype?:Da • Detineti un microfon functionabil?:Da • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu):Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...