Guest aenon. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 -Nick: aenon. -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Arme , Pescuit -Pretul licentei: Per total 28.000! -Motivul pentru care solicitati licenta: AutoAparare si Un plus de bani ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: N-am vreo peferinta anume!
Jumper. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 -Nick: Jumper -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pescuit -Pretul licentei: 3.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui in liniste
Devil. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 -Nick: D3v1L -Level: 10 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de fly -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de un avion / hely ca hitman ;). -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap [ doar el sta on de la voi? ]
RobyRap Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 -Nick: D3v1L -Level: 10 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de fly -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de un avion / hely ca hitman ;). -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap [ doar el sta on de la voi? ] PASSED
Guest aenon. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 -Nick: aenon. -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Arme , Pescuit -Pretul licentei: Per total 28.000! -Motivul pentru care solicitati licenta: AutoAparare si Un plus de bani !
RobyRap Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 -Nick: Jumper -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pescuit -Pretul licentei: 3.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui in liniste PASSED -Nick: aenon. -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Arme , Pescuit -Pretul licentei: Per total 28.000! -Motivul pentru care solicitati licenta: AutoAparare si Un plus de bani ! PASSED
MelviN Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick: Melvin -Level: 5 -Factiune: Medic -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbor pana in munti si inapoi
Actimel Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick: Actimel -Level: 11 -Factiune: The Triads -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: Total 201 k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbor mai repede
StefanScb Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick: Melvin -Level: 5 -Factiune: Medic -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbor pana in munti si inapoi A primit licenta! -Nick: Actimel -Level: 11 -Factiune: The Triads -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: Total 201 k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa zbor mai repede Juan sa-i dai licenta,multumesc!
RobyRap Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick: robybu -Level: 7 -Factiune: FBI -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: zbor -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot zbura. PASSED -Nick: robybu -Level: 7 -Factiune: FBI -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: barca -Pretul licentei: cat o fi. -Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot merge si pe mare si pe uscat. -Nick : Alessyo -Level : 7 -Factiune : Ballas -Job secundar : Car Jaker -Licenta pe care o solicitati : Licenta de Barca -Pretul licentei : 15.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa ma pot plimb linistit cu barca . PASSED
Olteanuuuu Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nick: Olteanu -Level: 7 -Factiune: Medic -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura.
qwertz0r Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nick: qwq -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie ca Soldat
RobyRap Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nick: Olteanu -Level: 7 -Factiune: Medic -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura. PASSED Nick: qwq -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie ca Soldat PASSED Postati pe modelul acesta de cerere,ca altfel o sa fiti respinsi....
Guest Oieru Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick:Oieru -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar:Car jacker -Licenta pe care o solicitati:Port arma -Pretul licentei: 25k + 2k = 27k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea avea arme la mine -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Stefan
StefanScb Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick:Oieru -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar:Car jacker -Licenta pe care o solicitati:Port arma / Pasaport -Pretul licentei: 25k + 100k + 2K -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea avea arme la mine / ca sa nu platesc bariera -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Stefan -Nick:Oieru -Level:7 -Factiune:Civil -Job secundar:Car jacker -Licenta pe care o solicitati:Port arma -Pretul licentei: 25k + 2K = 27K -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea avea arme la mine -Instructorul cu care vreti sa dati testul:RobbyRapp Respins,invata sa faci o cerere.
wHere Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nick: wHere -Level: 14 -Factiune: The Triads -Job secundar: car jacker -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 200.000 $+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie pentru a ajunge mai repede la destinatie
cristy71sf Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick:Cristy71sf -Level:11 -Factiune:Ballas -Job secundar:Car jacker -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei:200k +2k test -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor cu viteza ;) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: juan
Gabii Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick: TayLorrrr -Level: 12 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 2ooooo$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura cu shamalul -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Doar cu Juan cred ca se poate.
Weak Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick: EnZio_ -Level: 6 -Factiune: -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Permisul de Avion -Pretul licentei: 100.000 $$$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece in alte orase fara sa mai platesc vama -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Stefan
StefanScb Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nick: wHere -Level: 14 -Factiune: The Triads -Job secundar: car jacker -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: 200.000 $+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie pentru a ajunge mai repede la destinatie Passed,juan te rog sa-i dai licenta:* edit: A primit-o si enzio,ultima data cand mai accept cu modelul vechi
DJDizzzY Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 -Nick: DizzzY -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3000 + 1000 Motivul pentru care solicitati licenta: Sa mai am si alta activitate in afara de pariat la cai. -Nick: DizzzY -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15000 + 1000 Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescuii in larg. Ma eviti sau am gresit ceva? zi-mi macar ca sa stiu nu ma ocolii.
StefanScb Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Tu trebuie sa cauti instructorul in game,ceilalti care au primit passed au cautat instructorul si nu invers(asa e noul regulament)
RobyRap Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ma uit si vad ca jumate din cererile facute sunt gresite....chiar e asa greu sa faceti cerere dupa acest model? Nick: -Level: -Factiune: -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: