Berky Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick:VicenTzo -Level: 11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Licenta de zbor -Pretul licentei: 100+1k testu' -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Berky Passed ! Rog un rank 3 + sa'ti dea licenta !
Vlad Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Nick: Keltzy -Level: 9 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25 + 1 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta legal armele. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: TheFlow
StefanScb Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick:Sinem -Level:2 -Factiune:civil -Job secundar:carjacker -Licenta pe care o solicitati:fish -Pretul licentei:3k +1k =4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma distrez si sa fac bani mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Stefan ---------------------
sTyler Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: sTyler -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme -Pretul licentei: 25k + 1k testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Berky
Berky Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: sTyler -Level: 8 -Factiune: Armata -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme -Pretul licentei: 25k + 1k testu -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Berky Passed ! Rog un rank 3 + sa'i dea licenta !
Guest Sinem Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick:Sinem -Level:2 -Factiune:civil -Job secundar:carjacker -Licenta pe care o solicitati:fish -Pretul licentei:3k +1k =4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma distrez si sa fac bani mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Stefan
roCkStaR:) Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: .dAnCer. -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme si ce-a de barci -Pretul licentei: $25.000 + $15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Smiley
Smiley Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: .dAnCer. -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de arme si ce-a de barci -Pretul licentei: $25.000 + $15.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Smiley Acceptat 1
cRs Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: cRs -Level: 7 -Factiune: Triads -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: weapons license -Pretul licentei: 25+1 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa fiu legal -Instructorul cu care vreti sa dati testul: smiley
StefanScb Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick:Sinem -Level:2 -Factiune:civil -Job secundar:carjacker -Licenta pe care o solicitati:fish -Pretul licentei:3k +1k =4k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma distrez si sa fac bani mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Stefan Passed
Smiley Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: cRs -Level: 7 -Factiune: Triads -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: weapons license -Pretul licentei: 25+1 -Motivul pentru care solicitati licenta: sa fiu legal -Instructorul cu care vreti sa dati testul: smiley Acceptat
Sandokan11 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Snadokan -Level: 6 -Factiune: None -Job secundar: ArmsDealer -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei:25k+1k=26k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arme legal. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Stefan
StefanScb Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Snadokan -Level: 6 -Factiune: None -Job secundar: ArmsDealer -Licenta pe care o solicitati: Port arma -Pretul licentei:25k+1k=26k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arme legal. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Stefan acceptat pentru test edit: Passed,un instructor rank 3 + sa-i dea licenta!
Zergyu Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Zergyu -Level: 10 -Factiune: HITMAN -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ (licenta) +1.000$ (testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu un avion cu care pot sa transport mai mult pasageri. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap
RobyRap Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Zergyu -Level: 10 -Factiune: HITMAN -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ (licenta) +1.000$ (testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu un avion cu care pot sa transport mai mult pasageri. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Imi este indiferent. OKe....acceptat...revin cue dit
Berky Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Zergyu -Level: 10 -Factiune: HITMAN -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ (licenta) +1.000$ (testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu un avion cu care pot sa transport mai mult pasageri. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Imi este indiferent. Trebuie sa alegi unu'l din instructori: Rank 6 (Boss) - Smiley - Rank 5 (Under Boss) - Hori_Pop - Rank 4 (Manager) - - Rank 3 (Senior Instructor) - - Rank 2 (Instructor) - - Rank 1 (Trainee) - Orange TheFlow RobyRap BenTo Berky Hamsik Mitzu Ryan
RobyRap Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Zergyu -Level: 10 -Factiune: HITMAN -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ (licenta) +1.000$ (testul) -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu un avion cu care pot sa transport mai mult pasageri. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap Passed. Rog un Instructor rank 3 sa ii dea licenta!
CosminLinkmania Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Cosmin -Level: 10 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa ma deplasez mai rapid,avioanele normale sunt prea incete -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mitzu -Nick: Cosmin -Level: 10 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa pot purta legal o arma la mine -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mitzu
I am Mitzu Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Cosmin -Level: 10 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa ma deplasez mai rapid,avioanele normale sunt prea incete -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mitzu -Nick: Cosmin -Level: 10 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa pot purta legal o arma la mine -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mitzu Licenta de shamal : Passed ! Licenta de arme : Passed !
Dony Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Dedrick_Writh -Level: 9 -Factiune: Hitman Agency -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000+1000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mitzu
I am Mitzu Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Dedrick_Writh -Level: 9 -Factiune: Hitman Agency -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000+1000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mitzu Licenta de zbor : Passed !
Rapahoolic Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Rapahoolic -Level: 2 -Factiune: None -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fishing -Pretul licentei: 3k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Bani intr-un mod legal si interesant -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap
r0bert Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: .r0bert -Level: 7 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de barci -Pretul licentei: 15k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap
RobyRap Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 -Nick: Rapahoolic -Level: 2 -Factiune: None -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fishing -Pretul licentei: 3k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Bani intr-un mod legal si interesant -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap Passed. Rog un instructor rank 3 sa ii dea licenta -Nick: .r0bert -Level: 7 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Licenta de barci -Pretul licentei: 15k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobyRap Passed. Rog un instructor rank 3 sa ii dea licenta