nyankuN Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Skybrax -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: Conductor de tren -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 101k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio
Se7eN_96 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Se7eN -Level: 6 -Factiune: Ballas -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 101k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor :) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones
Joseph Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Se7eN -Level: 6 -Factiune: Ballas -Job secundar: CarJacker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 101k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor :) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones Licenta primita
Guest WhiteSword Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: phantastic -Level:7 -Factiune: civilianus -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fly baby fly ! -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: I wanna fly with you :)) -Instructorul cu care vreti sa dati testu: Don_Antonio
Don Antoniooo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Skybrax -Level: 7 -Factiune: SMURD -Job secundar: Conductor de tren -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 101k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio licenta primita
Don Antoniooo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: phantastic -Level:7 -Factiune: civilianus -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fly baby fly ! -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: I wanna fly with you :)) -Instructorul cu care vreti sa dati testu: Don_Antonio Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta
DeceneuSAMP Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Deceneu -Level:2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fisher -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc pastravi din ocean :D -Instructorul cu care vreti sa dati testu: Ares
Smiley Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Smiley -Level:9 -Factiune: Police Departament -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ajung acolo sus ! -Instructorul cu care vreti sa dati testu: Hori_Pop
hori18 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Smiley -Level:9 -Factiune: Police Departament -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ajung acolo sus ! -Instructorul cu care vreti sa dati testu: Hori_Pop passed
Ares Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Deceneu -Level:2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fisher -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc pastravi din ocean :D -Instructorul cu care vreti sa dati testu: Ares Passed + licenta primita
Torredo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Torredo -Level: 3 -Factiune: -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 4000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pescuiesc in liniste si pace! -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Ares
Ares Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Maryus -Level: 12 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares Passed, Robbin, te rog sa ii dai licenta
Niklas Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Torredo -Level: 3 -Factiune: -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 3000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pescuiesc in liniste si pace! Precizeaza instructorul. Refa cererea dupa modelul: -Nick: -Level: -Factiune: -Job secundar: -Licenta pe care o solicitati: -Pretul licentei: -Motivul pentru care solicitati licenta: -Instructorul cu care vreti sa dati testul:
Don Antoniooo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: phantastic -Level:7 -Factiune: civilianus -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Fly baby fly ! -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: I wanna fly with you :)) -Instructorul cu care vreti sa dati testu: Don_Antonio Licenta primita
Ares Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Torredo -Level: 3 -Factiune: -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 4000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pescuiesc in liniste si pace! -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Ares Passed + licenta primita
Panther Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Panther -Level: 11 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de condus -Pretul licentei: 10000$ + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Afaceri. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Comy http://img29.imageshack.us/img29/8561/samp061hl.png
Panther Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Panther -Level: 11 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: $25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Juan
MrHummer Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: HummeR -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de barca -Pretul licentei: 16.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones
Joseph Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: HummeR -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de barca -Pretul licentei: 16.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones Licenta primita
Niklas Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Panther -Level: 11 -Factiune: UST -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: $25.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Juan ti-a dat juan licenta
Tiepolo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Tiepolo -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Juan
Niklas Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Tiepolo -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Juan ti-a dat juan licenta
florin Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 -Nick: Florin -Level: 8 -Factiune: Hitman -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop
hori18 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 -Nick: Florin -Level: 8 -Factiune: Hitman -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop passed
Guest Andreidef Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 -Nick: Andreidef -Level: 13 -Factiune: Politicienii -Job secundar: News Reporter -Licenta pe care o solicitati: Permisul de barca -Pretul licentei: 16.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop