hori18 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: Florin -Level: 8 -Factiune: Hitman -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop passed
Dony Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: Dedrick_Writh -Level: 7 -Factiune: Civiliod -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Arme+Barca -Pretul licentei: 42k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie,sa le am. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares
Kemico Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: Anubis -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4k+1k=5k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui in liniste. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares
Ares Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: Dedrick_Writh -Level: 7 -Factiune: Civiliod -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Arme+Barca -Pretul licentei: 42k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie,sa le am. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta de arme -Nick: Anubis -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4k+1k=5k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui in liniste. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta
Guest sRs Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: sRs -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4k+1k=5k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares
Ares Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: sRs -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4k+1k=5k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta
Don Antoniooo Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: Bleachman -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: FIshing -Pretul licentei: 3k licenta+1k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: Sincer, chiar vreau sa stau mai mult pe server dar, nu vreau doar sa stau vreau si eu sa m-ai pot face ceva si in plus sa pescuiesti este placut . -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio licenta primita
Tudix Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: bL@cK -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k + 1k = 101k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor si ma poate ajuta sa parcurg intr-un timp mai scurt distanta dintre doua orase. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Blacksite
florida Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: bL@cK -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100k + 1k = 101k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa zbor si ma poate ajuta sa parcurg intr-un timp mai scurt distanta dintre doua orase. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Blacksite Passed + Licenta Primita (mai are dreptul la o licenta saptamana aceasta)
Menum35 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: [Coco] -Level: 5 -Factiune: Armata -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a imi putea face meseria ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Robbin
AndreiHD Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: Down -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3000$ + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: BlackSite
ROBBIN Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ' date='30 June 2011 - 23:22' timestamp='1309465331' post='5837187'] -Nick: [Coco] -Level: 5 -Factiune: Armata -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Zbor -Pretul licentei: 100.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a imi putea face meseria ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Robbin failed.
florida Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick: Down -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3000$ + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: BlackSite Passed + Licenta primita (mai are dreptul la o licenta saptamana aceasta)
Guest cacciula1 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick:Gory -Level:6 -Factiune:- -Job secundar:car jacker -Licenta pe care o solicitati:zbor -Pretul licentei:101k -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa merg in alte orase mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati testul:kosty
HOKAGE Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 -Nick:Gory -Level:6 -Factiune:- -Job secundar:car jacker -Licenta pe care o solicitati:zbor -Pretul licentei:101k -Motivul pentru care solicitati licenta:ca sa merg in alte orase mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati testul:kosty PASSED. Rog un instructor rank 3 + sa-i dea licenta.
Guest Cl2udiu Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Everything -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3000$ + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc pentru a vinde pestisorii:) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares
Ares Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Everything -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 3000$ + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa pescuiesc pentru a vinde pestisorii:) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares Passed, rog un rank 3+ sa ii dea licenta :)
Panther Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Panther -Level: 11 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de condus -Pretul licentei: 10000$ + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Afaceri. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Comy
Comy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Panther -Level: 11 -Factiune: UST -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de condus -Pretul licentei: 10000$ + 1000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Afaceri. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Comy Passed,rog un instructor rank 3+ sa ii acorde licenta dupa ora 18:40(la ora respectiva i-a fost confiscata licenta)
Andra Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Varuu1 -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones
Joseph Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Varuu1 -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones Licenta primita
Guest Varuu Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Varuu -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones
Joseph Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Varuu -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000 + 1.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa pescuiesc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones Licenta primita
Maryus Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 -Nick: Maryus -Level: 12 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 200.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares