Vlad Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: Rayzi -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist. -Licenta pe care o solicitati: Fishing -Pretul licentei: 3k + 1k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescui. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones
Joseph Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: Rayzi -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist. -Licenta pe care o solicitati: Fishing -Pretul licentei: 3k + 1k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescui. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones Specifica instructorul Edit: Licenta primita
alecs. Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: alecs -Level: 9 -Factiune: FBI -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100k + 1k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares
Ares Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: alecs -Level: 9 -Factiune: FBI -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100k + 1k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares Passed + licenta primita 1
GuessWho.. Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: GuessWho -Level: 5 -Factiune: Da Nang Boy's -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Avion -Pretul licentei: 100k + 1k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa ma plimb cu avionu . -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares
Ares Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: GuessWho -Level: 5 -Factiune: Da Nang Boy's -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Avion -Pretul licentei: 100k + 1k testul -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa ma plimb cu avionu . -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Ares Passed + licenta primita 1
Guest VLd. Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick:VLd. -Level:6 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:permisul auto -Pretul licentei:10k+1k=11k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a ma putea deplasa mai usor in orase si in afara lor -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Ares
Ares Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick:VLd. -Level:6 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:permisul auto -Pretul licentei:10k+1k=11k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a ma putea deplasa mai usor in orase si in afara lor -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Ares Passed + licenta primita 1
Supreme Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: 4ezee -Level: 5 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Atestat de pilot -Pretul licentei: 100k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pilota -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones
Joseph Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: 4ezee -Level: 5 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Atestat de pilot -Pretul licentei: 100k+1k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pilota -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones Licenta primita.
Hristu` Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: Kaze -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Carjacker -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 4k Motivul pentru care solicitati licenta: pt ca am nevoie de ea.... -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK
Eric Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: Kaze -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Carjacker -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 4k Motivul pentru care solicitati licenta: pt ca am nevoie de ea.... -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK Licenta primita.
uydywo Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: XtrZPlayer -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Pentru pescuit -Pretul licentei: 4000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa pescuesc -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Comy
MrSR Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick:MrSR -Level:5 -Factiune:- -Job secundar:Car Jeacker -Licenta pe care o solicitati:Barca -Pretul licentei:14k$+1k$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am o mare pasiune pentru barci si viteza.Plus pot pescui oriunde :) -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Comy
iTv.dRey Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick:itv.dRey -Level:8 -Factiune:The Triads -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:Fly -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma deplasez mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Juan
Niklas Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick:itv.dRey -Level:8 -Factiune:The Triads -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:Fly -Pretul licentei:100k -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma deplasez mai repede -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Juan ti-a dat juan licenta
HateLord Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: HateLord -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 3k -Motivul pentru care solicitati licenta: Bani mai multi -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones
Comy Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: XtrZPlayer -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: Pentru pescuit -Pretul licentei: 4000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa pescuesc -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Comy Licenta primita. -Nick:MrSR -Level:5 -Factiune:- -Job secundar:Car Jeacker -Licenta pe care o solicitati:Barca -Pretul licentei:14k$+1k$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am o mare pasiune pentru barci si viteza.Plus pot pescui oriunde :) -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Comy Licenta primita.
Joseph Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 -Nick: HateLord -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fish -Pretul licentei: 3k -Motivul pentru care solicitati licenta: Bani mai multi -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Jones Licenta primita.
Burne Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 -Nick: brrN -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: barca + pescuit. -Pretul licentei: 15.000 + 3.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a putea pescui. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK
Legionnaire Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 -Nick: Dominic -Level: 4 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 100 k -Motivul pentru care solicitati licenta: Pt. a putea zbura -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK
Guest silidoradrian1 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 -Nick: silidoradrian -Level: lvl 2 -Factiune:- -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 3000 + 1000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru un joc mai placut -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio
Don Antoniooo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 -Nick: silidoradrian -Level: lvl 2 -Factiune:- -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 3000 + 1000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru un joc mai placut -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio Passed. Rog un instructor rang 3+ sa ii acorde licentele
TheOne Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 -Nick: TheOne -Level: 7 -Factiune: Grove Street. -Job secundar: Car Jacker. -Licenta pe care o solicitati: Arme & Avion. -Pretul licentei: Arma - 25.000$+1.000$ ; Avion - 100.000$+1.000$ ; Total - 127.000$. -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arma la mine fara sa imi faca politia nimic si sa pot zbura si eu ca o "pasarica" doar ca am motor :)) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio.
Don Antoniooo Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 -Nick: TheOne -Level: 7 -Factiune: Grove Street. -Job secundar: Car Jacker. -Licenta pe care o solicitati: Arme & Avion. -Pretul licentei: Arma - 25.000$+1.000$ ; Avion - 100.000$+1.000$ ; Total - 127.000$. -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot purta arma la mine fara sa imi faca politia nimic si sa pot zbura si eu ca o "pasarica" doar ca am motor :)) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio. Passed + licenta primita