Maluco Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: AliNwOw Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Pasaport + zbor + arma Pretul licentei: 220k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele . Passed pachetul!
ALLStaR Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick:ALLStaR Level:3 Licenta pe care o solicitati: avion Pretul licentei:120k Motivul pentru care solicitati licenta:pentru c aimi place sa zbo cu avionul
andrei_nr1 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick:ALLStaR Level:3 Licenta pe care o solicitati: avion Pretul licentei:120k Motivul pentru care solicitati licenta:pentru c aimi place sa zbo cu avionul PASSED - Rog un membru rang 3+ sai acorde licenta .
ciuky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: Steffy Level: 11 Licenta pe care o solicitati: port arma Pretul licentei: 30k + 2k Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a detine o arma legal PASSED !! LICENTA PRIMITA !!! :tiphat:
ciuky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: GaByTzA Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Pasaport + zbor Pretul licentei: 120k + 120k Motivul pentru care solicitati licenta: am mare nevoie de ele PASSED!!! rog un rank3 + sa i acorde licentele LICENTE PRIMITE !!! :tiphat:
ciuky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: AliNwOw Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Pasaport + zbor + arma Pretul licentei: 220k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele . Passed pachetul! LICENTE PRIMITE !!! :tiphat:
Guest _sPx_ Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: sPx Level: 8 Licenta pe care o solicitati: Permis Pretul licentei: 12.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie.
ciuky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick:ALLStaR Level:3 Licenta pe care o solicitati: avion Pretul licentei:120k Motivul pentru care solicitati licenta:pentru c aimi place sa zbo cu avionul PASSED - Rog un membru rang 3+ sai acorde licenta . LICENTA PRIMITA !!! :tiphat:
Fonz Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: ExtazY Level: 20 Licenta pe care o solicitati: arme Pretul licentei: 30.000 Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fie.
>CataliNa< Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: CataliNa Level: 4 Licenta pe care o solicitati: Pachet Promotional Pretul licentei: 220k Motivul pentru care solicitati licenta. Am nevoie de toate cele 3 licente.
oneil Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: Scarface Level: 11 Licenta pe care o solicitati: Arma si navigare Pretul licentei: 38k.... Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot intra in fortele statului
ScoobyDoo. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: ScoobyDoo Level: 21 Licenta pe care o solicitati: Licenta de pescuit Pretul licentei: 4k Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui...
kansas Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: Scarface Level: 11 Licenta pe care o solicitati: Arma si navigare Pretul licentei: 38k.... Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot intra in fortele statului Passed. Licentele primite.
andy_10 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: _aNdY_ Level: 5 Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional Pretul licentei: [pretul indicat aici] 220k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie pentru a ma alatura fortelor de ordine
kansas Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: ScoobyDoo Level: 21 Licenta pe care o solicitati: Licenta de pescuit Pretul licentei: 4k Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui... Passed. Licenta primita.
Comment' Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick:DaddyJohn Level:10 Licenta pe care o solicitati: Passport Pretul licentei:120k Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie
XeqTT Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: _aNdY_ Level: 5 Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional Pretul licentei: [pretul indicat aici] 220k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie pentru a ma alatura fortelor de ordine Passed , rog un rank 3+ sa ii acorde licentele :P
mistery1999 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: TheTarget Level: 8 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere Pretul licentei:12k Motivul pentru care solicitati licenta: ii musai, mie lene sa iau taxi
xUser Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: EvidenT. Level: 4 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma Pretul licentei: 40.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare la SMURD !
ciuky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: _aNdY_ Level: 5 Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional Pretul licentei: [pretul indicat aici] 220k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie pentru a ma alatura fortelor de ordine Passed , rog un rank 3+ sa ii acorde licentele :P LICENTE PRIMITE !!! :tiphat: Nick: TheTarget Level: 8 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere Pretul licentei:12k Motivul pentru care solicitati licenta: ii musai, mie lene sa iau taxi Mai trebuie sa faci dovada de charity .
XeqTT Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: EvidenT. Level: 4 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma Pretul licentei: 40.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare la SMURD ! Passed , rog un rank 3+ sa ii acorde licenta
ciuky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick:DaddyJohn Level:10 Licenta pe care o solicitati: Passport Pretul licentei:120k Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie LICENTA PRIMITA !!! :tiphat:
ciuky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: TheTarget Level: 8 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere Pretul licentei:12k Motivul pentru care solicitati licenta: ii musai, mie lene sa iau taxi LICENTA PRIMITA !!! :tiphat: Nick: EvidenT. Level: 4 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma Pretul licentei: 40.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare la SMURD ! Passed , rog un rank 3+ sa ii acorde licenta LICENTA PRIMITA !!! :tiphat:
moody-- Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: moody Level: 4 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma si atestat de pilot Pretul licentei: 150.000 Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare si calatorii cat mai placute
rares443 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: moody Level: 4 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma si atestat de pilot Pretul licentei: 150.000 Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru auto-aparare si calatorii cat mai placute Licente Primite