Hristu` Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick: Jad Level: 5 Licenta pe care o solicitati: Navigat si Zbor. Pretul licentei: 168k cred.. Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a plimba fetele cu barca si pentru a zbura cu avionul. Trecut , va rog sa ii dati licenta pentru avion
Gyx Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick:Gyx Level:5 Licenta pe care o solicitati : Atestat de pilot si pasaport Pretul licentei : 240k Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru a merge cu avionul heli etc si pt a putea plati bariera far $$
Ina Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick:Gyx Level:5 Licenta pe care o solicitati : Atestat de pilot si pasaport Pretul licentei : 240k Motivul pentru care solicitati licenta : Pentru a merge cu avionul heli etc si pt a putea plati bariera far $ Passed. Nick: Jad Level: 5 Licenta pe care o solicitati: Navigat si Zbor. Pretul licentei: 168k cred.. Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a plimba fetele cu barca si pentru a zbura cu avionul. Trecut , va rog sa ii dati licenta pentru avion Licenta primita.
ciuky Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick:Cobra1 Level:23 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere Pretul licentei:12k Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma car deoarece mia fost suspendatat si nai ce face fara permis. Poza cu charity: LICENTA PRIMITA !!! :tiphat:
Indianu Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:Choco Level:9 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere Pretul licentei:12k Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma pot deplasa ! http://imageshack.us/photo/my-images/96/samp011bt.png/
rares443 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:Choco Level:9 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere Pretul licentei:12k Motivul pentru care solicitati licenta:Sa ma pot deplasa ! http://imageshack.us/photo/my-images/96/samp011bt.png/ LIcenta primita
TheAngel11 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit Pretul licentei:4.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui ,si a manca peste Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru navigare Pretul licentei:18.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai rapid pe apa Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma Pretul licentei:30.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru ca ma putea apara cu o arma legal
anaxor Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:anaxor Level: 7 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere pentru barca Pretul licentei: nu stiu Motivul pentru care solicitati licenta: imi place sa navighez.
Gyx Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru navigare Pretul licentei:18.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai rapid pe apa Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma Pretul licentei:30.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru ca ma putea apara cu o arma legal Passed la navigat si arma rog un rank 3+ sa ii acorde licentele
sket97 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:sket97 Level: 10 Licenta pe care o solicitati: Permis de barca+permis de piescuit. Pretul licentei: Nust Motivul pentru care solicitati licenta: Sa merg cu barca si sa piescuiesc.
Hristu` Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit Pretul licentei:4.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui ,si a manca peste Trecut,rog un rank 3 sai dea permisul de pescuit
andrei_nr1 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:sket97 Level: 10 Licenta pe care o solicitati: Permis de barca+permis de piescuit. Pretul licentei: Nust Motivul pentru care solicitati licenta: Sa merg cu barca si sa piescuiesc. Teste trecute cu suces .. Rog un membru cu rang 3+ sai acorde licentele
Ina Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:sket97 Level: 10 Licenta pe care o solicitati: Permis de barca+permis de piescuit. Pretul licentei: Nust Motivul pentru care solicitati licenta: Sa merg cu barca si sa piescuiesc. Teste trecute cu suces .. Rog un membru cu rang 3+ sai acorde licentele Licente primite.
ciuky Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:SkullCandy Level:5 Licenta pe care o solicitati: permis de conducere Pretul licentei:12k +2k testu Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot conduce Passed!!!! rog un rank3 + sa ii acorde licenta.... LICENTA PRIMITA !! :tiphat:
GriGoRaS Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:GriGoRaS Level:5 Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor pt shamal Pretul licentei:nu stiu Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma bata vantu-n vreza
ciuky Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru navigare Pretul licentei:18.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai rapid pe apa Nick: Sunr1ze Level: 2 Licenta pe care o solicitati: Permis de port arma Pretul licentei:30.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru ca ma putea apara cu o arma legal Passed la navigat si arma rog un rank 3+ sa ii acorde licentele LICENTA PRIMITA !! :tiphat:
ciuky Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:GriGoRaS Level:5 Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor pt shamal Pretul licentei:nu stiu Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma bata vantu-n vreza Scuza-ma dar ai dat 2 licente in data de 4 August, mai poti da pentru inca 2 licente in 11 August !! Poti lua 2 licente in 7 zile. Ms de intelegere.... :tiphat:
Stifler Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Stifler69 Level: 6 Licenta pe care o solicitati: fly Pretul licentei: 120k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a calatori mai repede.
ciuky Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Stifler69 Level: 6 Licenta pe care o solicitati: fly Pretul licentei: 120k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a calatori mai repede. PASSED ! LICENTA PRIMITA !! :tiphat:
t0x!C Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Reckless Level: 3 Licenta pe care o solicitati: pachetul promotional (arma+fish+pasaport) Pretul licentei: 130k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru autoaparare
nutu09 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Reckless Level: 3 Licenta pe care o solicitati: pachetul promotional (arma+fish+pasaport) Pretul licentei: 130k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru autoaparare Licente primite !
Kennedy Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Bogdanu Level: 3 Licenta pe care o solicitati: Pescuit Pretul licentei: 4000$+2000$ Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ea.
andrei_nr1 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Bogdanu Level: 3 Licenta pe care o solicitati: Pescuit Pretul licentei: 4000$+2000$ Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ea. test trecut .. Rog un membru cu rang 3+ sai acorde licenta .
ciuky Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: Bogdanu Level: 3 Licenta pe care o solicitati: Pescuit Pretul licentei: 4000$+2000$ Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ea. test trecut .. Rog un membru cu rang 3+ sai acorde licenta . LICENTA PRIMITA !! :tiphat:
Ina Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick:GriGoRaS Level:5 Licenta pe care o solicitati: licenta de zbor pt shamal Pretul licentei:nu stiu Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma bata vantu-n vreza Passed.