Liquid Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Liquid. -Level: 17 -Factiune: Mafia -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:Fly
Blacktouch Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Blacktouch -Level: 15 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal & Arme -Pretul licentei: 240k + 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Ca sa port arme legal + sa am licenta de shamal
ciuky Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Blacktouch -Level: 15 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal & Arme -Pretul licentei: 240k + 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Ca sa port arme legal + sa am licenta de shamal PASSED, licenta de arme primita. Lea cand intri te rog sa dai testu de shamal cu el.
Andreea Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Andreea -Level: 10 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Navigat & Pescuit -Pretul licentei: 18k + 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa am toate licentele.
RaZzzZoR Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Andreea -Level: 10 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Navigat & Pescuit -Pretul licentei: 18k + 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa am toate licentele. Navigat passed. Pescuit passed.
ciuky Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Andreea -Level: 10 -Factiune: PD -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Navigat & Pescuit -Pretul licentei: 18k + 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa am toate licentele. Navigat passed. Pescuit passed. LICENTELE PRIMITE !!! :tiphat:
Andl Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Andl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit & Pasaport -Pretul licentei: 4k + 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi doresc sa pescuies si vreau sa scap de taxa de la bariere.
FlorinGL_RO Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Memogl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa dau la peste
RaZzzZoR Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Andl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit & Pasaport -Pretul licentei: 4k + 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi doresc sa pescuies si vreau sa scap de taxa de la bariere. -Nick: Memogl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa dau la peste
ciuky Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 -Nick: Andl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit & Pasaport -Pretul licentei: 4k + 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi doresc sa pescuies si vreau sa scap de taxa de la bariere. -Nick: Memogl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place sa dau la peste LICENTA PRIMITA !!! :tiphat: LA Memogl
AzyMan Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: AndreySan -Level: 4 -Factiune: SMURD -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: De pilot& port arma& de navigat&pescuit -Pretul licentei: 120k+30k+18k+4k+8k (taxe)=180k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am
sENNNtRy Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: AndreySan -Level: 4 -Factiune: SMURD -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: De pilot& port arma& de navigat&pescuit -Pretul licentei: 120k+30k+18k+4k+8k (taxe)=180k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa le am Testele lea dat cu mine ! Rog un rank 3+ sa ii dea licentele ! Multumesc !!!
Daddy>John Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick:Sensual Level:7 Licenta pe care o solicitati: Pescuit Pretul licentei:20k ofer maxim Motivul pentru care solicitati licenta:sa pescuiesc retrag
anaxor Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Postez pentru un jucator, numele acestui jucator este Nebunul Nick: Nebunul Level: 3 Licenta pe care o solicitati: zbor Pretul licentei: nu stiu Motivul pentru care solicitati licenta: sa zboare presupun acest post este valid, va rog sa il cautati in joc sa dati teste cu el.
Joint_Pit Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: JoinT_Pit Level: 27 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere. Pretul licentei: Nu cunosc Motivul pentru care solicitati licenta: Sa intru in randul lumii.
galklyfe Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: Boshcota Level: 3 Factiune: - Job secundar: Trucker Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru barca Pretul licentei: 18.000$ + 2.000$ = 20.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot naviga in timpul liber.
Ina Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: JoinT_Pit Level: 27 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere. Pretul licentei: Nu cunosc Motivul pentru care solicitati licenta: Sa intru in randul lumii. Passed. -Nick: Liquid. -Level: 17 -Factiune: Mafia -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:Fly Passed.
Dony Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Postez pentru un jucator, numele acestui jucator este Nebunul Nick: Nebunul Level: 3 Licenta pe care o solicitati: zbor Pretul licentei: nu stiu Motivul pentru care solicitati licenta: sa zboare presupun acest post este valid, va rog sa il cautati in joc sa dati teste cu el. Imi pare rau,Picat !
Dony Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: Boshcota Level: 3 Factiune: - Job secundar: Trucker Licenta pe care o solicitati: Licenta pentru barca Pretul licentei: 18.000$ + 2.000$ = 20.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot naviga in timpul liber.
Ina Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: Aurica18 Level: 20 Licenta pe care o solicitati: FIsh Pretul licentei: 4000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma duc la peste ca nu are copii ce sa mananca :)) Licenta primita. -Nick: Andl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit & Pasaport -Pretul licentei: 4k + 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi doresc sa pescuies si vreau sa scap de taxa de la bariere. Licenta primita fish. ATENTIE PENTRU TOTI! LICENTA DE PASAPORT O LUATI DOAR DE LA RANK 3+, IAR LOR LE DATI BANII, NU RANK 1-2. CINE SE PROSTESTE O FACE PE PROPRIA RASPUNDERE!
Shaarawy Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: Shaarawy Level: 2 Factiune: Civil Job secundar: Trucker Licenta pe care o solicitati: Doresc pachetul promotional Pretul licentei: 130.000 total. Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece normal vama si pentru a nu mai ocoli, pentru a purta legal arme si sa pot pescui.
kRaYnEEEEEEE Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: kRaYnEEEEEEE Level: 9 Factiune: Civil Job secundar: Licenta pe care o solicitati: Doresc licenta drive Pretul licentei: 12k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a conduce /charity
RaZzzZoR Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: kRaYnEEEEEEE Level: 9 Factiune: Civil Job secundar: Licenta pe care o solicitati: Doresc licenta drive Pretul licentei: 12k Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a conduce /charity
ciuky Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: Aurica18 Level: 20 Licenta pe care o solicitati: FIsh Pretul licentei: 4000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma duc la peste ca nu are copii ce sa mananca :)) Licenta primita. -Nick: Andl -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit & Pasaport -Pretul licentei: 4k + 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi doresc sa pescuies si vreau sa scap de taxa de la bariere. Licenta primita fish. ATENTIE PENTRU TOTI! LICENTA DE PASAPORT O LUATI DOAR DE LA RANK 3+, IAR LOR LE DATI BANII, NU RANK 1-2. CINE SE PROSTESTE O FACE PE PROPRIA RASPUNDERE! Si PASAPORTUL PRIMIT !!!! :tiphat: