gaganu_ga Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: bebe Level: 13 Licenta pe care o solicitati: Port arma Pretul licentei: 30k Motivul pentru care solicitati licenta: sunt mafiot, am nevoie Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: hit
Hit. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: bebe Level: 13 Licenta pe care o solicitati: Port arma Pretul licentei: 30k Motivul pentru care solicitati licenta: sunt mafiot, am nevoie Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: hit Passed!
Messi Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: notyet Level: 7 Licenta pe care o solicitati: Arma Pretul licentei: 30.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot folosi arme fara probleme. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze Ewze mi l-a dat mie. Passed !
Ewze^ Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: notyet Level: 7 Licenta pe care o solicitati: Arma Pretul licentei: 30.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot folosi arme fara probleme. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze Ewze mi l-a dat mie. Passed ! Licenta primita.
T_Boy Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: T_Boy Level: 8 Licenta pe care o solicitati: Navigat Pretul licentei: 18.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot naviga. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
Ewze^ Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: T_Boy Level: 8 Licenta pe care o solicitati: Navigat Pretul licentei: 18.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot naviga. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
SkPw0w Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: SkPw0w Level: 6 Licenta pe care o solicitati: Pasaport + Atestat de plilot Pretul licentei: 120.000$ + 120.000$ = 240.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece de bariera fara sa platesc si sa pot pilota mai usor in orasele vecine. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
Ewze^ Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: SkPw0w Level: 6 Licenta pe care o solicitati: Pasaport + Atestat de plilot Pretul licentei: 120.000$ + 120.000$ = 240.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot trece de bariera fara sa platesc si sa pot pilota mai usor in orasele vecine. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
Apocalyptos Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: SoulJaBoy Level: 9 Licenta pe care o solicitati: Port arma Pretul licentei: 30k Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ea Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
Ewze^ Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: SoulJaBoy Level: 9 Licenta pe care o solicitati: Port arma Pretul licentei: 30k Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie de ea Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
molotow Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: Broker Level: 11 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere + Licenta pt navigare. Pretul licentei: 12k+18k=30k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
Ewze^ Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: Broker Level: 11 Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere + Licenta pt navigare. Pretul licentei: 12k+18k=30k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
Andreea Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: Andreea Level: 9 Licenta pe care o solicitati: Shamal Pretul licentei:240.000$ Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot sa merg cu acest avion Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA 4 ever :wub: -------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: Andreea Level: 9 Licenta pe care o solicitati: Passport Pretul licentei: 120.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot trece vama fara sa platesc :) Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA :wub:
Ina Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: Andreea Level: 9 Licenta pe care o solicitati: Shamal Pretul licentei:240.000$ Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot sa merg cu acest avion Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA 4 ever :wub: -------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: Andreea Level: 9 Licenta pe care o solicitati: Passport Pretul licentei: 120.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot trece vama fara sa platesc :) Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA :wub: Passed.
Stefan Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: HanZo Level: 10 Licenta pe care o solicitati: Barca Pretul licentei:18.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescuii din apa Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA -------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: HanZo Level: 10 Licenta pe care o solicitati: Pescuit Pretul licentei: 4.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescuii la unele competitii Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA
VeXoS_ Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: VeXoS_ Level: 3 Licenta pe care o solicitati: Port arma Pretul licentei: 30k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Hit
Hit. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: VeXoS_ Level: 3 Licenta pe care o solicitati: Port arma Pretul licentei: 30k Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Hit Passed!
Ina Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick: HanZo Level: 10 Licenta pe care o solicitati: Barca Pretul licentei:18.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescuii din apa Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA -------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: HanZo Level: 10 Licenta pe care o solicitati: Pescuit Pretul licentei: 4.000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescuii la unele competitii Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: INA Passed.
DjSelective Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick:DJQualls Level:4 Licenta pe care o solicitati:Pescuit+arme Pretul licentei:44.000$ Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea pescui si a utiliza arme. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul:T_Boy
T_Boy Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick:DJQualls Level:4 Licenta pe care o solicitati:Pescuit+arme Pretul licentei:44.000$ Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a putea pescui si a utiliza arme. Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul:T_Boy Picat la amandoua! :dontknow:
paulvasile Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick:paulvasile Level:5 Licenta pe care o solicitati:licenta de pilot si de navigat Pretul licentei:18.000$+2.000$ 120.000$+2.000$ Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot pilota avioane si sa pot merge cu barca Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul:INA
AlexDZC Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick: AlexDZC Level: 4 Licenta pe care o solicitati: pasaport + pescuit Pretul licentei: 120k+4k=124k Motivul pentru care solicitati licenta: diverse Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze
Ewze^ Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick: AlexDZC Level: 4 Licenta pe care o solicitati: pasaport + pescuit Pretul licentei: 120k+4k=124k Motivul pentru care solicitati licenta: diverse Instructorul cu, care vreti sa sustineti testul: Ewze Passed !
DjSelective Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nick:DjSeLectivE Level:7 Licenta pe care o solicitati:Pilot Pretul licentei:120 k Motivul pentru care solicitati licenta:ZooYork